- 25 Temmuz 2013
- 13.352
- 54.525
- 798
Adam cuma aratmis bu da terslemiş, sonra hızını alamayıp bir de mesajlarla terslemiş. Sonra bugün adamın ofisine gitmiş, orada konuşmuşlar adam şarkıyı dinlemiş bizimki de çıkıp gitmiş. Giderken de adamın yanında çalışan kadın yuvarlanma dikkat et demiş. Valla çözmüşüm.Okula mı geldi, mesaj mı yazdı, şarkıyı arattı dinledi diyosunuz. Aratmayı çözersem anlayacağım. Anlayamadım.
Adam cuma aratmis bu da terslemiş, sonra hızını alamayıp bir de mesajlarla terslemiş. Sonra bugün adamın ofisine gitmiş, orada konuşmuşlar adam şarkıyı dinlemiş bizimki de çıkıp gitmiş. Giderken de adamın yanında çalışan kadın yuvarlanma dikkat et demiş. Valla çözmüşüm.
Telefonla başka birine aratmış görüşmek için konu sahibide meşgulmüş mesaj atmış..Önceki konuya baktım şimdi, çözmüşsünüz gerçekten tebrik ederim.Ben şu aratmayı anlayamadım konu sahibini aratmış, şarkıyı aratmış orda takıldım.
Adam cuma aratmis bu da terslemiş, sonra hızını alamayıp bir de mesajlarla terslemiş. Sonra bugün adamın ofisine gitmiş, orada konuşmuşlar adam şarkıyı dinlemiş bizimki de çıkıp gitmiş. Giderken de adamın yanında çalışan kadın yuvarlanma dikkat et demiş. Valla çözmüşüm.
Bence yanındaki kadına aratmistir. Adam çok cool kendi aramıyor sevse de.iyide kime aratmış?
Ay ona da ne gülmüştüm gözlerimden yaş inmişti yaHastanede bi kız vardı, güvenlik eliyle yat demiş bu da bana aşık mı diye düşünüyordu? O sen misin?
Ay hangi konu o ?Ay ona da ne gülmüştüm gözlerimden yaş inmişti ya
Yüce duygular bunlar, biz bilmeyiz. Atanmış öğretmen olmak lazım anlayabilmek için.Ben bu zekaya bu duygusallığa ulaşamıyorum , yorum yapamıcam
Ay o konu süperdi yaa ama öyle bi başlığı vardı ki 50 sene düşünsem hatırlayamamAy hangi konu o ?
Ayy meraktan çatlarım şimdiAy o konu süperdi yaa ama öyle bi başlığı vardı ki 50 sene düşünsem hatırlayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?