sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

Bence savcılığa vereceğini söylediğinde ciddiye almadı, korkuttuğunu sandı senden ses çıkmayınca korktu bunu en baştan söyleyebilirdi.

Bence savcılığa vereceğini söylediğinde ciddiye almadı, korkuttuğunu sandı senden ses çıkmayınca korktu bunu en baştan söyleyebilirdi.

bana da öyle geldi sanırım korkusunu dile getiremedi ve bu şekilde vaz geçirmeye çalışıyor.

Tabi canim ben yaptigini onaylamadim ki,
Sadece bi kere yanlislikla acilmis telefona niye boyle buyuk tepki verdi belli oldu

sanırım yalan söylüyor. yarın savcılığa vercez dedik eee sabah oluyor tutuştu tabi külliyen yalan..

ne olursa olsun bunu yapması gerekmiyordu.

Sen yanlış numara çevirdiğini anladığında kusura bakmayın dedin tehdit ettiğinde savcılığa vereceğini söyledin adam savcılığa verirsen ver dedikten sonra seni aramaya devam etti mi etti belli ki uykusu geldi oyunu bitirdi ama seni uykundan etti mi etti yarın savcılığa git bu bir suçtur.

bi olay duymuştum geçen sene istanbulda olmuştu öyle medyaya falan yansımadı ama. adamın birini bir kadın arıyor rastgele numarayı çevirip işte bilmemkimle görüşecektim falan diyor adam da yanlış numara diyor ama daha sonra yeniden arıyor kadın derken bunlar muhabbete başlıyolar, buluşuyolar kadın evine davet ediyo adamı birkaç kere birlikte oluyorlar. en son birlikte oldukları gün kadın eve 3 adam getiriyor adamlar bu adamı öldüresiye dövüyolar çıplak fotolarını çekiyolar bi de senet imzalattırıyolar asronomik bir rakam. adam şikayetçi olunca kadın ve o 3 adam tutuklanıyo ama kadın karakolda intihar ediyor diğerleri de hala tutuklu yargılanıyolardı davaları hala devam ediyor sanırım.

bu adamın da başına böyle bişey mi geldi acaba da bu kadar tepkili ve öfkeli ?

sabır ver yarabbim. derdin bumuyduya yazdığı cevap tabi ki bu ne zannetin sen beni yani sapık mı zannetin ben öyle karakterde bir insan değilim tamam mı bir kez oldu bir daha olmaz yazmış.

sabır ver yarabbim. derdin bumuyduya yazdığı cevap tabi ki bu ne zannetin sen beni yani sapık mı zannetin ben öyle karakterde bir insan değilim tamam mı bir kez oldu bir daha olmaz yazmış.

Bir kez oldu derken

evliliğim bitti demiş. bu adam o adam mı yoksa. bilemedim walla öfkesini nedeni buymuş evliliği bitmiş iyide yanlış arama yüzünden nasıl biter demekki kendi de böyle bir oyun varsa şayet oyunun bir parçası olmuş olmasaymış

yok sanmam o olduğunu o adam büyükbaş hayvan falan satan biriydi

bu adamın da işi gücü belli değil ki inmidir cin midir. yanlışlıkla aramayın insanları yapmayın yazmış.

Adi ustunde yanlislik..

Heralde bu evliyken yine boyle birsey oldu tanisti konustu karisida yakaladi bosadi ondan diyo bi defa oldu bida olmaz diye

Adi ustunde yanlislik..

Heralde bu evliyken yine boyle birsey oldu tanisti konustu karisida yakaladi bosadi ondan diyo bi defa oldu bida olmaz diye

galiba tavrı değişti tehtit etmiyor daha çok kendini acındırıyor.

criminal minds de gibi hissettim bak şimdi kendimi. delilleri toplayalım kim olduğunu bulalım dna tükürük sidik ayyy ne diyorum ben

pes valla duruma geriliyorum sonra bütün yorumları okuyorum ve kopuyorum.. after before taktiğin harikaydı canımcım tebrik ederim seni

almina sana gelince canım öncelikle geçmiş olsun.. lakin asla bu olayı yutup şikayetinden vazgeçme Allah korusun ne olur ne olmaz
sen paşa paşa git şikayetini yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…