yazmış bir mesaj. sana bu son mesajım senin gibiler yüzünden evliliğim bitti yazmı hep aynı numara kimi aradığınızı düşünmeden yazıyorsunz insanların hayatını mahvediyorsunuz yazmış. bütün derdiniz bumuydu sizin yazdım cevap bekliyorum.
ne olursa olsun bunu yapması gerekmiyordu.
Bence savcılığa vereceğini söylediğinde ciddiye almadı, korkuttuğunu sandı senden ses çıkmayınca korktu bunu en baştan söyleyebilirdi.
Tabi canim ben yaptigini onaylamadim ki,
Sadece bi kere yanlislikla acilmis telefona niye boyle buyuk tepki verdi belli oldu
ne olursa olsun bunu yapması gerekmiyordu.
sanırım yalan söylüyor. yarın savcılığa vercez dedik eee sabah oluyor tutuştu tabi külliyen yalan..
sabır ver yarabbim. derdin bumuyduya yazdığı cevap tabi ki bu ne zannetin sen beni yani sapık mı zannetin ben öyle karakterde bir insan değilim tamam mı bir kez oldu bir daha olmaz yazmış.
sabır ver yarabbim. derdin bumuyduya yazdığı cevap tabi ki bu ne zannetin sen beni yani sapık mı zannetin ben öyle karakterde bir insan değilim tamam mı bir kez oldu bir daha olmaz yazmış.
bi olay duymuştum geçen sene istanbulda olmuştu öyle medyaya falan yansımadı ama. adamın birini bir kadın arıyor rastgele numarayı çevirip işte bilmemkimle görüşecektim falan diyor adam da yanlış numara diyor ama daha sonra yeniden arıyor kadın derken bunlar muhabbete başlıyolar, buluşuyolar kadın evine davet ediyo adamı birkaç kere birlikte oluyorlar. en son birlikte oldukları gün kadın eve 3 adam getiriyor adamlar bu adamı öldüresiye dövüyolar çıplak fotolarını çekiyolar bi de senet imzalattırıyolar asronomik bir rakam. adam şikayetçi olunca kadın ve o 3 adam tutuklanıyo ama kadın karakolda intihar ediyor diğerleri de hala tutuklu yargılanıyolardı davaları hala devam ediyor sanırım.
bu adamın da başına böyle bişey mi geldi acaba da bu kadar tepkili ve öfkeli ?
Simdide sen dadan ona dermisim
Cevap geldimi uyustur belki o kadar mesaj yazdi yorulmustur
evliliğim bitti demiş. bu adam o adam mı yoksa. bilemedim walla öfkesini nedeni buymuş evliliği bitmiş iyide yanlış arama yüzünden nasıl biter demekki kendi de böyle bir oyun varsa şayet oyunun bir parçası olmuş olmasaymış
Savcılığa gidecek misin?
yok sanmam o olduğunu o adam büyükbaş hayvan falan satan biriydi
bu adamın da işi gücü belli değil ki inmidir cin midir. yanlışlıkla aramayın insanları yapmayın yazmış.
Adi ustunde yanlislik..
Heralde bu evliyken yine boyle birsey oldu tanisti konustu karisida yakaladi bosadi ondan diyo bi defa oldu bida olmaz diye
criminal minds de gibi hissettim bak şimdi kendimi. delilleri toplayalım kim olduğunu bulalım dna tükürük sidikayyy ne diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?