pes valla duruma geriliyorum sonra bütün yorumları okuyorum ve kopuyorum.. after before taktiğin harikaydı canımcım tebrik ederim seni
almina sana gelince canım öncelikle geçmiş olsun.. lakin asla bu olayı yutup şikayetinden vazgeçme Allah korusun ne olur ne olmaz
sen paşa paşa git şikayetini yap..
bir yanlışlık bitirdi beni öfkemi kontrol edemiyorum kim olduğunu bilmem gerekiyordu bunu yapmak zorundaydım savcılığa git şikayet et beni ben bunu hak ediyorum. yazmış
bir yanlışlık bitirdi beni öfkemi kontrol edemiyorum kim olduğunu bilmem gerekiyordu bunu yapmak zorundaydım savcılığa git şikayet et beni ben bunu hak ediyorum. yazmış
Yavas yavas hayat hikayesini anlatmaya baslayip muhabbete gecis yapacak zaar
Hic acimaee sabah oluyor cidden tutuştu. yalvaracak şimdi bekliyorum
acındırmaya bak yarım saate kalmaz özür diler ama sen vazgeçme şikayetinden
Sendekide ne sans 70 milyonluk ulkede sen git yanlislikla bunu ara
izmir de milletvekili ile çarpışmıştım buluyor 70 milyon içinde beni herşey iyiside buluyor kötüsüde buluyor.. ama iyi oldu sayesinde bu tazr olaylarda neler oluyor neler yapılması lazım onu öğrenceğim.
tecrube oluyor en azindan
Kac yasindasin
Bence hiç cevap vermesen daha iyi.Sen cevap verdikçe karşılıklı sohbet ediyor gibi olacak.Birazdan acıklı bir hayat hikayesi patlatırsa şaşırma.
26 yaşındayım. iyi tecrübe oldu ilerde bu tarz olayla tekrar karşılaşırsam direk bu sitedeki konu ma yönlendireceğim yarın şikayet ettiğimi yazarım direk burdan cevabını alır.
hadi hayirlisi...
neler oluyor neler yapılıyor paylaşacağım burdan telefon sapıkları her an olabiliyor ne yapmak gerektiğini bilmek lazımmış bunu fazlasıyla anladım. hukukçu arkadaşlar vardır muhakkak benim haddime düşmez belki ama yinede yazarım
neler oluyor neler yapılıyor paylaşacağım burdan telefon sapıkları her an olabiliyor ne yapmak gerektiğini bilmek lazımmış bunu fazlasıyla anladım. hukukçu arkadaşlar vardır muhakkak benim haddime düşmez belki ama yinede yazarım
geçmiş olsun canım..
yazarsan bizler de öğreniriz.. sakın vazgeçme şikayetinden unutma bugün sana yarın bir başkasına..
bu durum böyle..
bu arada erkek arkadaşın hala uykuda mı?? neden bir merak etmiyor seni saatlerdir sen uğraşıyorsun bunada anlam veremedim doğrusu..
dakikalarını bitirdiğine göre yarından itibaren ödemeli ararsa şaşırmam kimbilir hangi boş beleş adam peh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?