sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

bir yanlışlık bitirdi beni öfkemi kontrol edemiyorum kim olduğunu bilmem gerekiyordu bunu yapmak zorundaydım savcılığa git şikayet et beni ben bunu hak ediyorum. yazmış

tşk ederim arkadaşlar cidden uyuyamadım gördünüz zaten bu yetmezmi başlı başına şikayet etmek için bir günümü zehir etmeye ne hakkı var. bir hata yapmışssa zamanında bunun acısı benden çıkmamalıydı. şikayette geri adım asla yok..

bir yanlışlık bitirdi beni öfkemi kontrol edemiyorum kim olduğunu bilmem gerekiyordu bunu yapmak zorundaydım savcılığa git şikayet et beni ben bunu hak ediyorum. yazmış

acındırmaya bak yarım saate kalmaz özür diler ama sen vazgeçme şikayetinden

Yavas yavas hayat hikayesini anlatmaya baslayip muhabbete gecis yapacak zaar

Sendekide ne sans 70 milyonluk ulkede sen git yanlislikla bunu ara

Sendekide ne sans 70 milyonluk ulkede sen git yanlislikla bunu ara

izmir de milletvekili ile çarpışmıştım buluyor 70 milyon içinde beni herşey iyiside buluyor kötüsüde buluyor.. ama iyi oldu sayesinde bu tazr olaylarda neler oluyor neler yapılması lazım onu öğrenceğim.

tecrube oluyor en azindan
Kac yasindasin

Son düzenleme:
Bence hiç cevap vermesen daha iyi.Sen cevap verdikçe karşılıklı sohbet ediyor gibi olacak.Birazdan acıklı bir hayat hikayesi patlatırsa şaşırma.

tecrube oluyor en azindan
Kac yasindasin

26 yaşındayım. iyi tecrübe oldu ilerde bu tarz olayla tekrar karşılaşırsam direk bu sitedeki konu ma yönlendireceğim yarın şikayet ettiğimi yazarım direk burdan cevabını alır.

hadi hayirlisi...

neler oluyor neler yapılıyor paylaşacağım burdan telefon sapıkları her an olabiliyor ne yapmak gerektiğini bilmek lazımmış bunu fazlasıyla anladım. hukukçu arkadaşlar vardır muhakkak benim haddime düşmez belki ama yinede yazarım

geçmiş olsun canım..
yazarsan bizler de öğreniriz.. sakın vazgeçme şikayetinden unutma bugün sana yarın bir başkasına..
bu durum böyle..
bu arada erkek arkadaşın hala uykuda mı?? neden bir merak etmiyor seni saatlerdir sen uğraşıyorsun bunada anlam veremedim doğrusu..

Yaz yaz gelismeleri bizde merak ederiz hemde birilerinin basina gelirse faydasi olur bence artik uyumalisin cok gec oldu bide okulun varsa yarin

dakikalarını bitirdiğine göre yarından itibaren ödemeli ararsa şaşırmam kimbilir hangi boş beleş adam peh

hala uykuda samimiyetsiz bulan samimiyetsiz bir o kadar da küstah bir arkadaşımız vardı onun için erkek arkadaşım mevzusunda bir konu açacağım.uyanınca diyeceğini biliyorum neden uzatiyorsun ki bu kadar ne var yani diyecek.

dakikalarını bitirdiğine göre yarından itibaren ödemeli ararsa şaşırmam kimbilir hangi boş beleş adam peh

telefonunu kapattı nihayet yarın savcılığa ödemeli atsın o. çok merak ediyorum bende kim bu bütün kızların aradığı müthiş delikanlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…