sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

Aslında konunun özeti budur. Hadi yataklara dağılınız.

Samimiyetine inanmadığım bir konuda bir önerimde olmaz elbette. ayrıca bir eğitimci olarak böylesi bir durumda tek yapabileceğiniz şey dalga geçmek mi? neyse iyi geceler hoş sohbetler sizlere:)

Yapılması gerekenleri yapılmadığını nereden biliyorsunuz? Konuyu baştan sona okusaydınız polisin aranıp haberdar edildiğine muvaffak olurdunuz..

Bu adamın pek arayacağı yada aranacağı kişi olucağını sanmıyorum.

Öyle deme birisi kendisini yanlışlıkla arasın diye faturalı uygun bir tarife seçmiştir bu adam.Davranışları öyle bir garip ki sanki hep bu anı bekliyormuş hayatı boyunca gibi

İronimi anlamamışsın almina2 şimdi senin secereni dökecem sen nasıl yanlış anlarsın benii

pardon çok özür o zaman.. k bakma malum durumdayım.. yani böyle düşünseniz bile haklısınız ne diyeyim ki nasıl ispat edebilirim kendimi.. özür dilerim bu arada yanlış anladım... aman sakın bir de siz dökmeyin:))) ( dalga geçmeyim ben en iyisi sinirimi bu şekilde atıyordum ama buda bir sahtelikmiş demekki))

Sinirlenince ingilizceden eski türkçeye geçiş yapabiliyorum.
home pc ==> muvaffak

Samimiyetine inanmadığım bir konuda bir önerimde olmaz elbette. ayrıca bir eğitimci olarak böylesi bir durumda tek yapabileceğiniz şey dalga geçmek mi? neyse iyi geceler hoş sohbetler sizlere:)

tamam arkadaşım saygı duyarım ayrıca insan işi konumu eğitimi ne olursa olsun neticede İNSAN. sizede iyi geceler..

Yapılması gerekenleri yapılmadığını nereden biliyorsunuz? Konuyu baştan sona okusaydınız polisin aranıp haberdar edildiğine muvaffak olurdunuz..

:) Siz nerden biliyorsunuz peki okumadığımı? İlk yaptığım yorumda da dedim ya içim fesat sanırım:) yada bazı arkadaşlar kendilerinmi çok zeki sanıyorlar:) ama şikayetcimiyim bu durumdan yooo.. uykusuz bir gece de gayet de güzel zaman geçirdim eğlendim bu konuda. sonucunu da sabırsızlıkla bekliyorum..:)

Arkadaş sizede versin numarayı arayın daha eğlenceli olur denemesi bedava bizde eğleniriz :)

evet polisi aradım.. devriye gönderdiler sağolsunlar 2 tur attı gitti. şikayetinizide yarın bildirirsiniz dediler... samimiyetsizce bir eğlence oldu bu yüzden bağışlayın beni olurmu.. yarın adamla evleniyoruz derim çok samimi bir konu olur...

Arkadaş sizede versin numarayı arayın daha eğlenceli olur denemesi bedava bizde eğleniriz :)

varsa öyle bir numara versin arayacağım söz:)) ve hatta buranın adresini de vercem ki o da katılsın konuya derdi neymiş daha rahat öğrenirsiniz..:) Neyse 6 küsür yıldır hiç banlanmadığım yerde saçma bir nedenle ban yemeyeyim..

Yanlışlıkla aradım diyeceksin ama söz mü ?

Yarın olmazzz. yarın nişanlınla ayrılma mevzunu yazacaksınız ya.. kısmet sonraki günlere artık..:)

ya bu şizofren adam hani kadınlar üniformadan etkilenir ya onu düşünüyor da askerim falan diyor böyle karizma yapayım gizli görevdenim üst rütbeyim ayaklarını çekiyor ki seni tavlayabilsin. böyle biraz behzat ç. biraz polat alemdar karışımı bir hava vermeye çalışıyor mastürbatör ergen :)

ne oldu bu arada mesaj atıyo mu hala bizim fbi ?

Yarın olmazzz. yarın nişanlınla ayrılma mevzunu yazacaksınız ya.. kısmet sonraki günlere artık..:)

bende banlanmak istemiyorum arkadaşım lütfen bak rica ediyorum senden lütfen... nişanlım değil ayrıca. tekrar rica ediyorum... ben kapatıp gideceğim lütfen diyorum...

Öyle deme birisi kendisini yanlışlıkla arasın diye faturalı uygun bir tarife seçmiştir bu adam.Davranışları öyle bir garip ki sanki hep bu anı bekliyormuş hayatı boyunca gibi

gibi değil resmen öyle ya sabahtan beri beni arasalar pişman ederdim hem yüz başı olan biri ihtibarı yüzünden bu kadar uğraşmaz adam ya nöbette canı sıkıldı ya kız aradı kız sesi uu beybi diye delirdi, ya arkadaşlarına kızla mesajlaşıyorum diye hava atıyor yada şizofren.

herkes mi uykusuzcu be :))

Neyse 23 senedir kadınlarkulubundeyim banlanmadım hiç banlanmak istemiyorum bende

atıyordu en son kapattım telefonu açık durdukça yazmaya devam edecek.. yarın savcılığa gidiyorum herkesinde görüşü bu şekilde zaten konunun açılış amacı fikir almaktı bu esnada olayda çirkinleşince yapacak bir şey kalmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…