herkes mi uykusuzcu be :))
gibi değil resmen öyle ya sabahtan beri beni arasalar pişman ederdim hem yüz başı olan biri ihtibarı yüzünden bu kadar uğraşmaz adam ya nöbette canı sıkıldı ya kız aradı kız sesi uu beybi diye delirdi, ya arkadaşlarına kızla mesajlaşıyorum diye hava atıyor yada şizofren.
herkes mi uykusuzcu be :))
Aslında ben ders çalışıp uyuyacaktım ama konuyu okuyunca ne ders kaldı ne uyku
Hayır çok üzüldüm konu sahibine o ayrı da o psikopat adamın da manyaklığına gülmemek çok zor
Hey millet neyin kafasını yaşıyoruz anlayamadım
gün geçmiyor ki bir topikte de bu soru sorulmasın.
Hala mesaj atıyor mu?
Haydi herkes uyusun. Konu sahibi takma sende kafana. Ben altından gerçekten korkulacak birşey çıkacağını sanmıyorum. O numaranıda değiştir hatta başka biri adına hat al kendine. Yeni telinede ulaşamasın. Günün talihlisi sen olmuşsun maalesef :)
yatılırmı bu kafayla zerre kadar uykum yok.. benim içim rahat zaten kimseye bir kötülüğüm olmaz bu saatten sonra ona olcak ama artık o rahatsız olsun bu gece yeterince eğlendi sıra bana geldi benim de eğlenmeye hakkım war... maalesef ben oldum talihlimi talihsizmi bilemem ama beni normal bulmaz zaten bir kez daha kanıtlandı..
Telefonunuzda numara ve mesaj engelleme seçenekleri yok mu ?
Sen gerekli önlemleri al tabi. Yarında haberdar et bizi
dersimi aldım ben.. ederim muhakkak.. savcılığa gideceğim..
dersimi aldım ben.. ederim muhakkak.. savcılığa gideceğim..
Yaziyomu daha ne diyo:26:
Hiii adamin kalbi yaraliymis demekki evliligi bu sebepten bitince paronaya yapmis galiba yazikyazmış bir mesaj. sana bu son mesajım senin gibiler yüzünden evliliğim bitti yazmı hep aynı numara kimi aradığınızı düşünmeden yazıyorsunz insanların hayatını mahvediyorsunuz yazmış. bütün derdiniz bumuydu sizin yazdım cevap bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?