sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

bi bu mesaja bi de geçmiş sayfalarda bu adam gay diyen arkadaşın mesajına çok güldüm ya haha

Haydi herkes uyusun. Konu sahibi takma sende kafana. Ben altından gerçekten korkulacak birşey çıkacağını sanmıyorum. O numaranıda değiştir hatta başka biri adına hat al kendine. Yeni telinede ulaşamasın. Günün talihlisi sen olmuşsun maalesef :)

Hala ariyorsa daha diyecek birsey yok

Oha diye diye bi hal olduk

yatılırmı bu kafayla zerre kadar uykum yok.. benim içim rahat zaten kimseye bir kötülüğüm olmaz bu saatten sonra ona olcak ama artık o rahatsız olsun bu gece yeterince eğlendi sıra bana geldi benim de eğlenmeye hakkım war... maalesef ben oldum talihlimi talihsizmi bilemem ama beni normal bulmaz zaten bir kez daha kanıtlandı..

Sen gerekli önlemleri al tabi. Yarında haberdar et bizi

Telefonunuzda numara ve mesaj engelleme seçenekleri yok mu ?

yokk maalesef.. engelleme özelliği.. numaramı değiştircem şikayet etme durumu war yoksa şimdi kırar atardım hattıı. bir günüm zehir oldu neredeyse sabah oluyor.. hala uyumadım sinir de cabası..

Yaziyomu daha ne diyo:26:

yazmış bir mesaj. sana bu son mesajım senin gibiler yüzünden evliliğim bitti yazmı hep aynı numara kimi aradığınızı düşünmeden yazıyorsunz insanların hayatını mahvediyorsunuz yazmış. bütün derdiniz bumuydu sizin yazdım cevap bekliyorum.

Hiii adamin kalbi yaraliymis demekki evliligi bu sebepten bitince paronaya yapmis galiba yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…