sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

somut bilgi zaten elinizdeki mesajlar , artıda bence siz bir telefonunuzu kapatın ve muhattap olmayın şu adamla, hani birazda eğlenceye dönmüş iş gibi geldi bana siz yazıyosunuz o yazıyor, ne bileyim, beni rahatsız etseler ne bileyim kendimi sizin yerinize koyuyorum bu kadar uzun uzadıya konuşuyor olmazdım, okuduklarımdan onun size yazdığı kadar sizde ona yazıyosunuz sizde onunla savaş halindesiniz gibi geldi bana, bence kapatın telefonu vurun kafayı yatın çok gerginseniz eve bir yakınınızı çağırın belki siz cevap vermeyine oda uğraşmayacaktır sizinle..

Savcılık onun 7 kuşak ailesini bile bulur kaldıki ismi:) şikayette bulunmanız yeterli. Tövbe eder bi daha öyle şeyler yapmaya.

savcılığa şikayette bulunacağımı söyledim. git tabi bekleme diyor. iş arkadaşlarımın hepsi sizin beni rahatsız ettiğinize şahit oldu şahitlerim war yani diyor. süzme salak bu yahu..

Hala muhabbet ettiğiniz kabahat. Belli ki kafa buluyor ya.
Cevap verilir mi hiç böylesine.

iyi de ben hiç bir şey yazmadım ki boyuna kendi yazıyor. iki tane mesaj attım sabahtan bu yana. rica ederim lütfen suçlamayın. kesinlikle bir şey yazmadım en son savcılığa gideceğimi yazdım bu kadar.. yanlış anlıyorsunuz rica ederim bu şekilde yaklaşmayın. telefonumu kapattım. zaten bu olay oyun yapılacak bir olay değil.

Aklıma geldi bi oyun sitesinde okey oynarken karşıdaki lafı nerden getirdiyse ben askeri personelim düzgün konuş ip den bulurum seni vs vs yazıp dökmüştü.
Var böyle saçma tipler asker felan olduklarından değil.İşleri ego tatmini.Karşılarındakini 10 yaşında çocuk sanıyorlar kokutmak için.Ama ondan çok ben eğlenmiştim güldürmüştü baya beni

arkadaşlar ben muhattap olmuyorum. iki mesaj attım. birini sabah olay yaşandıktan hemen sonra dalga geçer gibi bir mesaj attım ve birde az önce savcılığa gideceğim yazdım topu topu bu kadar. ama şahıs sürekli yazıyor. hatta iyice çılgına dönmüş şekilde yazıyor. yani ben cevap yazmadıkça daha bir delirdi. telefonumu kapattım. aslında telefonumu bir manyak içinde kapatmak istemiyorum. yani telefon kullanma özgürlüğüm war benim. yorumlarınıza istinaden kapattım.

Çok küstah biriymiş gerçekten ama birde şöyle düşünüyorum.Sizi o öğrenci işletmesin

eşim jandarma ve deminden beri eşimle tartışıyoruz bu konuyu... eşimin de görüşü nüfusta çalışan birinin olabileceğini düşünüyordu ama bu mesajdan sonra o da bir öğrenci olabileceğini düşünüyor.. bu kadar cüretkar olması ve size ait bilgilerin bu kadar çabuk önünüze gelmesi ne bileyim bana da öğrenci olduğunu düşündürdü.... ha bir de "üstün rütbeli" diye bir kavram yoktur..

Öncelikle onu aradıgınız telefon nerelerde kayıtlı, bunu kesınlestırın..Gsm,banka vs
Arkadas önce tel numarası ıle tc numarasına ulasmıs,kı bana gore once telınızın bu kurumlardan hangisine kaydettirdiniz? önemli bu.
Sonra tc ıle zaten adres paylasım sıtelerı kamu vb kuruluslar kulanıyor.İkamet neresıyse anında cıkarıyor ve dediğim kurumlardan biriyse zaten diğer bilgileriniz yer alıyor.
Kardeşleriniz ise zaten bekarmışsınız nüfus kayıtta yer alıyor tc numaraları ıle bırlıkte. Yine onlarında tc no ıle yaptıkları ıslere dahı ulasıp sizi tehdıt edıyor.
Bu durum ısıne bıle son verılme nedenı olabılır görevi kötüye kullanmaktan.
Kesinlikle şikayetçi olmalısınız.

Hala muhabbet ettiğiniz kabahat. Belli ki kafa buluyor ya.
Cevap verilir mi hiç böylesine.

muhattap olmuyorum kesinliklede olmam zaten cevap vermedim mesajlarına bunu nerden çıkarttınız yanlış anladınız galiba beni.. kafa buluyor belki dediğiniz gibi ama bilgilerimi bilmesi garip bir olay..

muhattap olmuyorum kesinliklede olmam zaten cevap vermedim mesajlarına bunu nerden çıkarttınız yanlış anladınız galiba beni.. kafa buluyor belki dediğiniz gibi ama bilgilerimi bilmesi garip bir olay..

garip değil canım tc no ile herşeyi öğrenebiliyolar mernisten adresini de bulur bundan korkulacak da şaşırılacak da bişey yok. kafa bulduğunu sanan bir ergen ruhlu büyük ihtimal sen savcılığa ver de biraz tırssın o dangalak

yarın savcılığa ya da karakola gidin
sakıın es geçme derim malesef sakın cevap yazma bırak o yazarsa bile sen cevap yazma
sapık olabilir allah korusun

yanlız öğrenci küçük ya. yani bir çocuğun bilmeyeceği bilgiler paylaştığı bilgiler adım soyadım değil sadece. nüfusta çalışan olabilir polis olabilir jandarma olabilir herşey olabilir. ama bir çocuk olamaz zannetmiyorum çok düşük bir ihtimal.

komutanlarına özenen şu an silah altında olan 20 yaşında bir er olduğuna eminim, bilgisayar işini vermişlerdir buna hakkındaki bilgileri de bu şekilde bulmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…