ben rahatsız eden kişini adını felan bilmiyorum ya o yüzden dedim şikayet etsem ne olcakki diye. hani somut bir bilgi yok elimde attığı mesajlar hariç. yani şikayet ettiğim de kimi şikayet ediyorsun dediklerinde ne cevap vereceğim. adını bilmiyor olsam da şikayet edebilirmiyim. yani bulurlarmı bu kişiyi hayatımda polis karakoluna bile gitmedim. lazım olmayan bilgi bilinmiyor bazen. bende bu konuda en ufak bir bilgi sahibi değilim.
somut bilgi zaten elinizdeki mesajlar , artıda bence siz bir telefonunuzu kapatın ve muhattap olmayın şu adamla, hani birazda eğlenceye dönmüş iş gibi geldi bana siz yazıyosunuz o yazıyor, ne bileyim, beni rahatsız etseler ne bileyim kendimi sizin yerinize koyuyorum bu kadar uzun uzadıya konuşuyor olmazdım, okuduklarımdan onun size yazdığı kadar sizde ona yazıyosunuz sizde onunla savaş halindesiniz gibi geldi bana, bence kapatın telefonu vurun kafayı yatın çok gerginseniz eve bir yakınınızı çağırın belki siz cevap vermeyine oda uğraşmayacaktır sizinle..
Çok küstah biriymiş gerçekten ama birde şöyle düşünüyorum.Sizi o öğrenci işletmesin
Hala muhabbet ettiğiniz kabahat. Belli ki kafa buluyor ya.
Cevap verilir mi hiç böylesine.
muhattap olmuyorum kesinliklede olmam zaten cevap vermedim mesajlarına bunu nerden çıkarttınız yanlış anladınız galiba beni.. kafa buluyor belki dediğiniz gibi ama bilgilerimi bilmesi garip bir olay..
eşim jandarma ve deminden beri eşimle tartışıyoruz bu konuyu... eşimin de görüşü nüfusta çalışan birinin olabileceğini düşünüyordu ama bu mesajdan sonra o da bir öğrenci olabileceğini düşünüyor.. bu kadar cüretkar olması ve size ait bilgilerin bu kadar çabuk önünüze gelmesi ne bileyim bana da öğrenci olduğunu düşündürdü.... ha bir de "üstün rütbeli" diye bir kavram yoktur..
adam buraya yazilanlarida okuyosa:18:
adam buraya yazilanlarida okuyosa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?