• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen bu arsizliginla kocani kendinden ettin

Sığamazsınız o eve, sığdırmazlar. Sizinde aileniz böyle bir aile işte.Allah kimseyi muhtaç duruma düşürmesin. Biraz desteğe ihtiyacınız var. Ama, destek yerine köstek oluyorlar.Tek başınıza değilsiniz. Çocuğunuzda var. Lütfen o çocuğu onlara emanet falan etmeyin.Çocuğu babannesi daha iyi bakıp, sahip çıkabilecek gibiyse, ondan yardım talep edin.Onunlada işim olmaz diyorsanız, kreşe verirsiniz. Siz bir işe yerleşin,çalışmaya başlayın. O kocanız olacak adamada söyleyin, gitsin yatsın kliniğe. Tedavi olmadanda çıkmasın. Siz bu arada kendi ayaklarınız üzerinde durmayı başarmış olursunuz.Adam kendini dağıtmaya devam edecek olursa, bu sefer evi terk etmenize gerek kalmaz, direkt ona uzaklaştırma çıkartır,boşanma davasını açarsınız. Gerekirse, korunma talep eder, ortadan kaybolursunuz.Şu anda çok güçsüz ve çaresizce bir mücadele ve sinir harbi yaşıyorsunuz.
Sizin ailenizden bir fayda gelmez. Öyle bir aileniz yok çünkü. Onun için üzülmeyi, ağlamayı bırakın.Akılcı çözümlere odaklanın.
Kaynanam beni hiç sevmez ama Allah var annemdense ona daha çok güveniyorum çocuk bakma konusunda .annemde oğlumu sever bazen elini tutar gezdirir ama yinede kaynanam kadar güven duymam bana sürekli bunları yaptıkları için.kaynanam çalışıyor bakamaz çocuğa öyle bı imkanım olsa belki dusunebilirdim ama oda çalıyor.koca konusnda bak bi ( . ) Bunun kadar güvenim olsaydı belki yine bı sans verirdim ama biliyorum hastaneye yatar çıkar 5.6 ay sonra yine yapar ben 5.6 ay daha nezaman yine gidick zikkiplanip gelecek diye düşünmek istemiyorum artık.bu madde varya bu madde benim hayatımı maf etti .ondan olmasa çok iyi anlaşırdik biliyorum. Ama adam iradesiz işte yine yapar .daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.yol yakınken bitsin gitsin işte. Kresede veremem yaşı küçük almazlar.ozelede gücüm yetmez

Haklısıniz kurban olurum ben ona.bisey dikkatimi çekti kızdığı için daha iyi davranırdı.onu ben yapıyorum.vicdan azabı çekiyorum niye yaptım diye.busefer dahada kotulesiuorum.az önce dizimde uyumaya çalışıyor demistimya uyudu.optum gözü kapalı şekilde gülümsedi.o benim herşeyim onu üzmek en son isteyeceğim şey .daha dikktli olucam artik
❤️ Minik adam afretmis annesini olur arada öyle minnak şeyler
Com duygulandım siz hep mutlu olun inan buna karpuz herşey güzel olacak İnşallah

Öncelikle kendinize hakim olun
Ailenizle diyalogları germeyin çünkü biraz gerçekçi olmanızda fayda var. Burada herkes iş bul çocuğunu kreşe ver diyor bu öyle kolay değil; ortalığın hali zaten malum millet kırılıyor işsizlikten hadi buldunuz en fazla asgari ücret alırım diyorsunuz o ücretle hem ev tut, hem masraf yap hem çocuğu kreşe ver bunlar hayal gibi şu durumda. sabah 8:30 akşam 6:30 gibi bir mesai ile çalışsan bu çocuğu kreşe kim götürüp getirecek? Bunun gibi düşünmen gereken çok şey var, o yüzden burada yazılanlarla dolup ailenle ilişkini germe
Yaşadığın ortam kötü ancak onlara da hak ver, bu kadar ağır olmasa da ablam ve kardeşim boşanıp çocukları ile geldiğinde ailece bu sorunları hep yaşadık. Sizinle beraber herkesin düzeni değişiyor, şartları ağırlaşıyor o yüzden karşılıklı anlayış lazım. Her şeyi görmeyin duymayın.
Bir hayat kurmak için zamana ihtiyacınız var, mutlaka su akacak yolunu bulacak siz kendinizi sağlam tutun, siz iyi olursanız çocuğunuzda iyi olur bunu düşünün.

Annemlerin düzeni yeni degismediki abimle altlı ustluler. Abimlerin 3 çocuğu var biri 5 aylık.diger ikisi babası akşam işten gelene kadar annemdeler kovuyoruz bile hadi yukarı diyoruz .çünkü sıfır huzur anneleri 2 dk sonra yine gönderiyor.diyoruz buyugune niye geldiniz yine annem gönderiyor diyor.cocuklar ya annemdeler ya sokakta . yengem bakmıyor bile pencereden sabahtan akşama kadar annem peşlerinde .çocuklar kavga ediyorlar arabalar geçiyor falan.annemide anlıyorum onun içinde zor .ama ben çocuğumu anneme baktirmiyorum herşeyle ben ilgileniyorum sadece bulaşık yıkarken bakın diyorum bukadar .ondada zaten çocuk yine geliyor bırakmıyor.diger konudada evet herşey hemen rayına oturmucak buna kesin gözüyle bakıyorum .ama yüzüme yüzüme sanki kocam melekmiste ben de kendim psiligimden kacirtmisim gibi davranmaları beni benden alıyor.ya ben çokmu isterdim evimden barkimdan ayrılayim bı çocukla onlara yük olayım.olmadi işte yapamadım sabredemedim sabrım 2 yillikti . Benden bukadar geldi.keyfimden gelmedim ailemin evine.onlsr bunu anlamıyor.yildirmaya çalışıyorlar benu

Tabiki yakından atılan taş her zaman kanatır insanı ama malesef iyisiyle kötüsüyle ailen gerektiği yerde hakkını savun sessizliğe bürünme icinede atma bir işe başlasam imkanlar dahilinde inşallah daha güzel şartların olacak
İnşallah güzel günler bizi bekliyordur .. ben artık bişilerin düzeleceğine inanmak istiyorum

Annemlerin düzeni yeni degismediki abimle altlı ustluler. Abimlerin 3 çocuğu var biri 5 aylık.diger ikisi babası akşam işten gelene kadar annemdeler kovuyoruz bile hadi yukarı diyoruz .çünkü sıfır huzur anneleri 2 dk sonra yine gönderiyor.diyoruz buyugune niye geldiniz yine annem gönderiyor diyor.cocuklar ya annemdeler ya sokakta . yengem bakmıyor bile pencereden sabahtan akşama kadar annem peşlerinde .çocuklar kavga ediyorlar arabalar geçiyor falan.annemide anlıyorum onun içinde zor .ama ben çocuğumu anneme baktirmiyorum herşeyle ben ilgileniyorum sadece bulaşık yıkarken bakın diyorum bukadar .ondada zaten çocuk yine geliyor bırakmıyor.diger konudada evet herşey hemen rayına oturmucak buna kesin gözüyle bakıyorum .ama yüzüme yüzüme sanki kocam melekmiste ben de kendim psiligimden kacirtmisim gibi davranmaları beni benden alıyor.ya ben çokmu isterdim evimden barkimdan ayrılayim bı çocukla onlara yük olayım.olmadi işte yapamadım sabredemedim sabrım 2 yillikti . Benden bukadar geldi.keyfimden gelmedim ailemin evine.onlsr bunu anlamıyor.yildirmaya çalışıyorlar benu

Tüm dediklerinde haklısın
Ancak sakin ve sabırlı olman gerek
Şu an yanında sadece onlar var
Yavaş yavaş düzenini oturttukça mesafeyi açarsın şu an çıkacak her türlü huzursuzluk seni yorar

Kaynanam beni hiç sevmez ama Allah var annemdense ona daha çok güveniyorum çocuk bakma konusunda .annemde oğlumu sever bazen elini tutar gezdirir ama yinede kaynanam kadar güven duymam bana sürekli bunları yaptıkları için.kaynanam çalışıyor bakamaz çocuğa öyle bı imkanım olsa belki dusunebilirdim ama oda çalıyor.koca konusnda bak bi ( . ) Bunun kadar güvenim olsaydı belki yine bı sans verirdim ama biliyorum hastaneye yatar çıkar 5.6 ay sonra yine yapar ben 5.6 ay daha nezaman yine gidick zikkiplanip gelecek diye düşünmek istemiyorum artık.bu madde varya bu madde benim hayatımı maf etti .ondan olmasa çok iyi anlaşırdik biliyorum. Ama adam iradesiz işte yine yapar .daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.yol yakınken bitsin gitsin işte. Kresede veremem yaşı küçük almazlar.ozelede gücüm yetmez
Ama, böylede hergün başka bir sinir harbi yaşıyorsunuz. Çaresiz, el mahkum hissettiriyorlar size. Kocanız dahada çıldırır, bir delilik yapar diye boşanamıyorsunuzda. Tam bir cenderede, sıkıntıda kalmışsınız. Allah yardımcınız olsun. Daha sabırlı ve sakin olmaya çalışın.Üzülmeyin,hepsi zamanla rayına girer inşallah. Hayırlısıyla önce bir iş bulursanız. Çalışmaya başlayınca biraz daha rahatlarsınız.

Tüm dediklerinde haklısın
Ancak sakin ve sabırlı olman gerek
Şu an yanında sadece onlar var
Yavaş yavaş düzenini oturttukça mesafeyi açarsın şu an çıkacak her türlü huzursuzluk seni yorar
Benim tek bildiğim bişi var burada barinamassak yeminim olsun.burayada yazıyorum.asla ailemin yüzüne bakmam oglumuda alır giderim buralardan .ne o koca olacak şahıs nede ailem bidaha bizi goremicek

Ama, böylede hergün başka bir sinir harbi yaşıyorsunuz. Çaresiz, el mahkum hissettiriyorlar size. Kocanız dahada çıldırır, bir delilik yapar diye boşanamıyorsunuzda. Tam bir cenderede, sıkıntıda kalmışsınız. Allah yardımcınız olsun. Daha sabırlı ve sakin olmaya çalışın.Üzülmeyin,hepsi zamanla rayına girer inşallah. Hayırlısıyla önce bir iş bulursanız. Çalışmaya başlayınca biraz daha rahatlarsınız.
Ailem böyle yaptıkça umudumda koreliyor sanki..sanki hiçbir zaman huzur bulamicagiz gibi hissediyorum .bilmiyorum ya .herşey üst üste geliyor.psikoloji alt üst

Çok üzüldüm 😓 belirli sebeblerden dolayı bende annemlerdeyim bi süredir. Çok iyiler ama bana herşey batıyor evimi özlüyorum çok zor gercekden. Evinize gitseniz eşiniz gelmese yokmu böyle bi ihtimal😓
Gelir yine bı kaç kare evden kovdum almadım sonra yine geldi.zayen ev benim degilki kira.

Uzaklaştırma alın ise yaramiyormu . Kirada olsa düzen var kuru ekmek yiyip kimseye muhtaç olmamak var . Baba evi balada yatırsa çok zor 😔
Uzaklaştırma sökmez buna.zaten evde gözümde kapkara oldu biara o evde değilken ( ise gidiyor ) evden bı esyam vardı onu getirmeye gittim.evin içine sicmis .2. buçuk ay önce çorba yapmstim düdüklüde .evi bı koku sarmıştı çorba filizlenmis.milletin evi olmasa yakacam oda barinamasin diye.ama başkasının evj

Uzaklaştırma sökmez buna.zaten evde gözümde kapkara oldu biara o evde değilken ( ise gidiyor ) evden bı esyam vardı onu getirmeye gittim.evin içine sicmis .2. buçuk ay önce çorba yapmstim düdüklüde .evi bı koku sarmıştı çorba filizlenmis.milletin evi olmasa yakacam oda barinamasin diye.ama başkasının evj
Anası babası yokmu bunun . Beter olsun kıymetini anlasn. Hep eşler degilmi bizi bu hale koyan kimsesiz eden milletin dilini başımıza uzatan. Ah ahh bilemiyor insan iste yaşamadan 😓

Kacta uyuyor çocugunuz? Onu uyutup isinizi yapsaniz. Anneniz de azicik anlayisli olsun sonra yikacagim dersiniz.
Ayy çok sinir oldum kiz evlat ya hizmetci gibi tık mutfaga. Erkek olsa otur oğlum köseye kiz kardesin çay getirsin derler.

Çok üzüldüm. Maalesef anne de olsaniz insansiniz sakin olmak elde değil. Aile de yaninizda değil. Bosanma davasi acip tazmknat olarak ev mi isteseniz ?

Anası babası yokmu bunun . Beter olsun kıymetini anlasn. Hep eşler degilmi bizi bu hale koyan kimsesiz eden milletin dilini başımıza uzatan. Ah ahh bilemiyor insan iste yaşamadan 😓
Ailesininde Allah belasını versin .onlar benim kocadan daha beter .herşeyi geçtim eşya zaten bk olmuş milletin evi ne hale girdi ona üzülüyorum.aile aile olsa bı gider bakardı ama onlar bize dokunmasinlarda kim kimi öldürüyor kim kimi bırakıyor umurlarinda değil.sen neden evi terk ettin

Kacta uyuyor çocugunuz? Onu uyutup isinizi yapsaniz. Anneniz de azicik anlayisli olsun sonra yikacagim dersiniz.
Ayy çok sinir oldum kiz evlat ya hizmetci gibi tık mutfaga. Erkek olsa otur oğlum köseye kiz kardesin çay getirsin derler.
Aynen öyle.oglum oglende uyuyor gecede 23. Yada 00.00 gibi uyuyor

Back
X