Sen çok değiştin !

Önceden rahatça dinliyormuşsunuz, evlenince ne değişti? Bunca yıl arkadaşlık yapmışsanız siz de çok farklı değilmişsiniz demek ki ya da yalnız kalmamak için evlenene kadar arkadaşınızı kullanmışsınız.

Ben evlendikten sonra değişen insanları gerçekçi bulmuyorum, sırf kocaya yaranmak için yapılan hareketler gibi geliyor. Ben de sevmiyorum sürekli elti vs. anlatan insanları, hayatımda da tutmuyorum ama bunu evlenmeden önce yapıyordum. Evlenince sürüm yükselmesi olmadı yani.

Ben genelde dinleyen tarafım, önceden de fazla anlatmazdım. Şuan görüşme sıklığımız azaldığı için daha fazla konu birikiyor ve çok yüksek doz alıyorum. Değişme kısmına gelince de yeni bir çevre, aile tanımak insana farklı katkı sağlayıp, bakış açısını değiştirebilir.

O kadar keskin net bir söylem olmadı. Bir kısmını tabiki dinledim ama bitmedi

Havanı yerim senin. 7 ülkeyi bir yıla sığdırıp tempolu iş hayatınızda güzelmiş. Sen gel 20 yıl herkesi göm izinler al evlere git dedikodu yap. Sonra kitap okumaya ülke gezmeye modernleş arkadaşını beğenme. 20 yıl aklın neredeydi senin. Ayrıca kitap dinlenmez . Loş ışıkta kahveni yapıp yatağında kitabını okuyacan. O harflere elin değecek . Kitabın kokusunu alacan. O sayfaları çevirecen. Kucağında kitabınla uyuya kalacan. Sorsam hangi kitapları dinledin Google amcadan bakıp yazıcan. Nedense bana sonradan görme zoraki modern kokusu verdin. Yakışmıyor sonradan olunca. Hakkına inşallah girmemişimdir.

Dedikodu başkalarının yaşadığı olayları başkalarına taşımaktır. Arkadaşınızın yaptığı dedikodu değil dertleşmek. Önce burda anlaşalım. Kendine yapılanları, kendi yaşadıklarını anlatıyor.

Dert dinlemek istemeyebilirsiniz tabi ki ona diyecek bir şey yok.

Arkadaşın da herkese dedikodu yapmıyordur ama sizin ikinizin ilişkisi o şekilde gelişmiş. Sizinle.bulusunca olan biteni anlatıyor.

Senin kocan deni dinlemeyi sevmiyor belli ki sen de dedikoduyu bıraktım diyorsun. Ama gelip hiç tanımadığın kadınlarla arkadaşının "dedikodusunu" yapıyorsun. Sen değişmemişsin aslında. Sende de var dedikoduculuk yani

1 senede 7 ülke gezecek enerjiyi nerden buluyorsunuz yav benim şırdan şuraya totomu kaldıracak enerjim yok. 26 kitabı nasıl aklınızda tutuyorsunuz saya saya mı dinliyorsunuz. Benim de bir arkadaşım vardı ve gerçekten uçan kuşun dedikodusunu yapardı çok da seviyordum kendisini ama onunla birlikte ben de dedikodu yapıyordum ve bu beni bir süre sonra rahatsız etmeye başladı . Yaklaşık 1 yıl kadar sonra yollarımız ayrıldı. Size bu aydınlanmanın 20 yıl sonra gelmiş olması bir tesadüf değil yeni evliliğin verdiği ponçiklik. Artık evlendim hayatı hep böyle ponçik ponçik yaşarım sanıyorsunuz ama arkdaşınızı öyle tamamen de silmeyin ileriki yıllarda hele hele çocuk filan olursa beraber 26 kitap bitirdiğiniz kocişinizi çekiştirecek birileri lazım olabilir sjsksj

Dedikodu için değil ama biseyi defalarca anlatması,sürekli kendini övüp karşıdakini eleştirmesi,hep biseyler istemesi sebebiyle on yıldır görüştüğüm arkadaşımdan uzaklaştım.bazen insanin bı noktadan sonra kafası kaldıramıyor

Hepimiz hayatımızda zor seyler yaşıyoruz evet dertlesmek de istiyoruz ama bu sürekli hale gelince insan bunalıyor haklısınız ben size hak verdim

Seninle dedikodu yapamadığı için seni degişmiş ilanı veren arkadaşınla bence de mesafe koymalısın herkesin arkasından konuşan seninde arkandan konuşacaktır emin ol. Eşinle güzelce anlaşmışsınız sana güzel bir yol göstermiş bozma

Bu tarz konular konuşulur biter. 10 dakika olur, 15 dakika olur. Ama üç saat sürmez. Dedikodu gibi değilde dertleşmek yada rahatlıklamak amaçlı

Arkadaşınız yüksek ihtimalle çevresi tarafından anlaşılmadığını hissediyor ama bunun çözümü siz degilsiniz.

Bizde arkadaşlar ile buluşunca önce eş ailesini çelişiririz. Sonra geçer gider. Bu sürü konu buluruz.

Anlamadığım nokta arkadaşınız bunca zaman dedikodu yapmıyor muydu, yıllardır nasıl arkadaş kalabildiniz? Bana dedikodu değil de sizin gibi can dostunu bulmuşken dertleşmek isteyen bir kadın gibi geldi. Telefonda konuşmuyor musunuz? Orada da mı aynı?

Araba sürerken yaranamadım yavrum yaranamadım dinlemeyeceksek ne önemi var araba kullanmanın?

Şermiğğğğnnn

Diyemedim, diyemem de kırmak istemiyorum asla onu gerçekten değer verdiğim bir insan
Diyemezsen buraya ne gelip tavsıye ıstıyorsunuz? Insanlara sınır koymayı beceremıyorsunuz. Kıtap dınledım dıye hava basmayın ınsanlara. Elın,ayağın, goz yetın var mı?oyleyse kıtap okunur. Bı anda kendınızı ustınsan gormussunuz.

Eşinizle bozuşunca ne olacak merak ediyorum. O arkadaşınız dinlerdi bence sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…