Sen evlisin bir de hamile misin?

ben de genc gösteriyorum.ama saclarim beyazlari göz altlarim cöktü, iki cocuk annesi olunca malum. cidden yasli da göstermiyorum ama 18 yas alti sananlarin kafasini da anlamiyorum.
tamam boyum kisa , yurt disindayim esimle sinemaya giderken genelde yasimi soruyorlar, ögrenciyim evet indirim yap diyecegum artik. komik bir ani havaalaninda görevli anne baban nerede diye aramada sormustu kayboldum sandi galiba esimle kizim benden önce gitmisti dedim aha orada kizimla esim.var yabanciydi kadinda bi utanma gülme arasi birsey oldu ama o zamanlar 24 yasindaydim. simdi 28 oldum ve inanmiyorum nedense artik, genc gösteriyorsun diyene Allah razi olsun diyecegim galiba. birilerinin beni acilen övmesi lazim

Herkes kucuk gosteriyor zaten gostermeyen yok. Neye gore anlamadim 26 yasimdayim bana da 17 filan diyorlar ama 26 yaş zaten yaşli gorunecek bir yaş degil genc olmak normal birsey ama bokunu cikariyorlar. Ozellikle zayif olunca otomatik olarak kucuk gosteriyor oluyor.

Gorumcem 40 yasinda ama boyu kisa ve genc işi giyinir. Heeerkes kucuk gosteriyorsun, universiteli sandik filan diyorlar yok efendim 20 yasinda gosteriyormuş😂😂 önüne gelen halbuki kadinin dekolte bolgesinde bile hafif kirisiklik var, gidisi hafif sarkmiş ve kaz ayaklari oluşmaya başlamiş. 20 yasinda kizla bir tutuyorlar.

Millet abartiyor yani 14 filan gostermiyorsundur. Kucuk gosteriyorum diyenlerin cogu milletin gazlamasi.
Hahaha benim oğlum 2 yaşındayken kilolu hanımlara teyze, zayıflara 70 de olsalar aaa abla diyordu )))) aklıma o geldi.

Selam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
26 yasindayim ama insanlar cok kucuk gosterdigimi söylüyor. 18 diyen var 16 15 14 diyen bile var.
Simdi bir de hamileyim ve herkes ayni tepkiyi veriyo "ne sen mi hamilesin sen nasil hamile olabilirsin senin daha yasin kac?"
Resmen cocuk gelin muamelesi görüyorum. Belki ilerde genç gostermek işime yarayacak ama şuanda cok moralimi bozuyor. Herkes gobegime bakiyor ters ters. Kucucuk yasta hamile kalmis der gibi.
Simdi boyle cocuk dogunca da kesin kardesin mi diyecek hayir cocugum deyince yine ayni tepki aa senin yasin kac ki daha?
Çocuk okula başladığında kardeşin mi derler, biraz büyüyünce daha kötü oluyor.18 yaşında oğlum var, eşim yoğun çalıştığı için iki küçük oğlumu da onunla birlikte bazen parka götürüyoruz.Geçende iki kadın durdurup oğlum için eşin mi diye sordular.Çok sinirlerim bozuldu gerçekten.Oğlum da bu konularda takıntılıdır.İyiki önden gidiyordu ve sordukları soruyu duymadı.Duysaydı psikolojisi bozulur bir daha benimle dışarıya çıkmazdı.Kaç gün kafama takıp hem sinirlendim hem üzüldüm.

Çocuk okula başladığında kardeşin mi derler, biraz büyüyünce daha kötü oluyor.18 yaşında oğlum var, eşim yoğun çalıştığı için iki küçük oğlumu da onunla birlikte bazen parka götürüyoruz.Geçende iki kadın durdurup oğlum için eşin mi diye sordular.Çok sinirlerim bozuldu gerçekten.Oğlum da bu konularda takıntılıdır.İyiki önden gidiyordu ve sordukları soruyu duymadı.Duysaydı psikolojisi bozulur bir daha benimle dışarıya çıkmazdı.Kaç gün kafama takıp hem sinirlendim hem üzüldüm.
Insanlar cok merakli herseyi ogrenmeye

Bende 29 yasimda 2. Cocuguma hamileyken kucuk gosterdigimi soyluyorlardi. Ve bu benim cok hosuma gidiyordu. Sonucta o yasta degilim onlar zannetse ne olur .
Hele ilk cocuguma 25 yasimda hamileydim. Millet ,hastanede falan ,hamile oldugumu duyunca sok oluyordu. Sonra yasimi soyleyince , aa hic gostermiyorsun diyorlardi 😄

Ahhh aynı durum bende de var 🤦🏻‍♀️ Evet zaman zaman kötü oluyor ama iyi yanından bak,gerçekten ama gerçekten bi 10 sene sonra belki bu durum mutlu edecek seni. Bana aaa sen evli misin diyenlere, bazen kaç gösteriyorum sizce diye takılıyorum, yada daha 15-16 gibisin diyenlere, evet erken evlendim çocuk gelinin deyip eğleniyorum. Ama İnan hiç kafama takmıorum. O an ruh halin nasılsa o şekilde cevap ver, gayri ihtiyarı soruyorlar bunu sanırım yada bazen akıllarınca bu şekilde iltifat ettiklerini zannettiklerini düşünüyorum 🤷🏻‍♀️ Evet şu anda bi kadın gibi görülmek istiyor insan, çocuk gibi değil ama yarın sana bunu diyenler senden kat kat yaşlı görünürken sen işte o zaman onların yanında genç bi kadın gibi görüneceksin. İnan hiç kafana takmaya değecek birşey değil. Gülll geç canım :KK5:

Bende de var aynı durum ama hiç sıkıntı yapmıyorum aksine çok şanslı olduğumu düşünüyorum sizde öyle düşünün

Millet acayip valla eşimle bir yere gittik ben küçük gösteriyorum ama o kadar da değil adamın biri eşime kızın mı dedi :skandal: Adam en fazla 5 yaş fazla yani yaşını da gösteriyor. Manyak millet manyak

Kiloyla ilgisi yokmuş gerçekten. Çünkü benim de 40lı yaşlarda çok iri ve kilolu ve üstüne 3-4 çocuklu akrabalarım var ama 25 gösteriyorlar. 40 olduklarına inanamıyorum bakınca. Kiloymuş, makyajmış hiç fark ettirmiyor. Küçük görünme olayı başka bir şey. Ve çok da iyi bir olay.

Saçım boya değil ama makyajda yapıyorum, olgun davranmaya çalışıyorum. Benim abimde nerdeyse 40 yaşında ve siyah saçları var kilolu o da yani 30 sanılıyor. Sanıyorum ki yüz şeklinden, yüzümüz de keskin hatlar yok. Ben sonradan ikinci üniversite okudum, yeni mesleğimi elime aldım, insanlara yaşımı söylemezsem anlaşılmıyor. Konu sahibi bir de minyonmuş, onu çok iyi anladım bu yaşlarda biraz sıkıntılı oluyor inşallah yaşlılık da kurtaracağım.

27/28 yaşlarında iki çocuklu anneyken lise talebesi muamelesi görmüşlüğüm var. Seçim zamanı kapıya gelen görevliler, beni küçük bulup annemi çağırmamı istemişlerdi. Oturduğumuz apartmana yeni taşındığımda çocuklarımın ablası sanmışlardı beni, annenizle tanışamadık diyen oldu 😂 Daha bir sürü olay sayabilirim, çokta takıntı yapmıştım.
Şimdilerde avantajını yaşıyorum, inan ileride sende bu durumdan çok memnun olacaksın. Yaşlılığın belirtilerini daha geç yaşayacağız ne güzel.

O insanların sorunu bence 😀 ay güldüm kız... Ben de 15gün sonra 21 olacağım 31+4 hamileyim.. Dün eczanede 25 yasında olduğunu söyleyen kadın bana abla dedi.. (bana abla dediği için yaşını sordum) Şimdi senin durumun mu yoksa benim durumum mu daha trajikomik bilemedim :-)
Tutmayın beni konu açacağım :rolleyes:
Bu abla mevzusunun konuşu açılmıştı canını sıkma ağız alışkanlığından hep 🤗

Saç kesimi, giyim tarzı, saç rengi, yüzük, taki, makyaj çok etkiliyor kaç yaşında gosterdiginizi. Rahatsızlık duyuyorsanız bu konularda değişiklik yapabilirsiniz. Veya öyle bir ortama gireceğiniz zaman, sizi tanımayan kişilerin içine gireceğiniz zaman dikkat edebilirziniz

Selam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
26 yasindayim ama insanlar cok kucuk gosterdigimi söylüyor. 18 diyen var 16 15 14 diyen bile var.
Simdi bir de hamileyim ve herkes ayni tepkiyi veriyo "ne sen mi hamilesin sen nasil hamile olabilirsin senin daha yasin kac?"
Resmen cocuk gelin muamelesi görüyorum. Belki ilerde genç gostermek işime yarayacak ama şuanda cok moralimi bozuyor. Herkes gobegime bakiyor ters ters. Kucucuk yasta hamile kalmis der gibi.
Simdi boyle cocuk dogunca da kesin kardesin mi diyecek hayir cocugum deyince yine ayni tepki aa senin yasin kac ki daha?
Geçen gün 1 yaşında oglum ile çay bahçesinde oturuyorduk. Boş yer olmadığı için yanıma yaşlı bi teyze geldi oturdu ayy sen bu yaşta evlenip bi de çocuk mu yaptın sen daha çocuksun yavrum dedi.Bi hoş oldum 28 yaşındayım dedim kadın şaşırdı. Öyle çok ufak tefek degilim ideal boy ideal kilodayım ama 20 21 göründüğümü söylüyorlar. Çok hoşuma gidiyor 😂😂

Hahaha benim oğlum 2 yaşındayken kilolu hanımlara teyze, zayıflara 70 de olsalar aaa abla diyordu )))) aklıma o geldi.

Cidden öyle ama. Bir kuzenim var ve aramizda 1 yaş var. Bu kuzenimle boylarimiz birebir ayni, yüz tipi olarakta benden olgun filan durmuyor kesinlikle ama kemik yapisi olarak vucudu biraz geniş ve benden 5-6 kilo fazla diye herkes "aaaa buyuk olan sen misin????" Aaaaa aaa kucucuk duruyorsun gibi aptal aptal muhabbetler devamli.

Bende ayni durumdayim yasimdan kucuk gosteriyorum birde dort cocugum oldugunu duyunca :KK57::KK57: ayni bu emojideki gibi bir yuz ifadesiyle karsilasiyorum.Bundan birkac sene evvel cidden cok sinirleniyordum yorumlara ama simdi yas 30 a dayaninca hosuma gitmeye basladi yalan degil

Benim oğlum 5 yaşında ikinci yolda aynı tepkileri alııyorum annemin oğlu sanıyolar benide ablası:)gerçi 23 de anne oldum geç sayılmaz ama 18 20 ünv gidiyo sanıyolar

Back
X