Sen evlisin bir de hamile misin?

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Selam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
26 yasindayim ama insanlar cok kucuk gosterdigimi söylüyor. 18 diyen var 16 15 14 diyen bile var.
Simdi bir de hamileyim ve herkes ayni tepkiyi veriyo "ne sen mi hamilesin sen nasil hamile olabilirsin senin daha yasin kac?"
Resmen cocuk gelin muamelesi görüyorum. Belki ilerde genç gostermek işime yarayacak ama şuanda cok moralimi bozuyor. Herkes gobegime bakiyor ters ters. Kucucuk yasta hamile kalmis der gibi.
Simdi boyle cocuk dogunca da kesin kardesin mi diyecek hayir cocugum deyince yine ayni tepki aa senin yasin kac ki daha?

Ayy insanların canı cehenneme.
Büyük göstersen büyük gösteriyor derler. Küçük göstersen küçük gösteriyor derler. Şişman olsan zayıfla derler zayıflasan kilo al bir dirhem et bin ayıp örter derler.
Bu ne ya. Boşverin.
Herkes kendi işine baksın, canı sıkılıyor milletin..

Ayy insanların canı cehenneme.
Büyük göstersen büyük gösteriyor derler. Küçük göstersen küçük gösteriyor derler. Şişman olsan zayıfla derler zayıflasan kilo al bir dirhem et bin ayıp örter derler.
Bu ne ya. Boşverin.
Herkes kendi işine baksın, canı sıkılıyor milletin..
Bende 27 yaşındayım 2 çocuğum var gören evli olduğumu tahmin edemezken çocuğunda mi var aaaa diyor 🙄 canınızı sıkmayın bence herkes her zaman konusacak birşey bulur...
Hamilelikten once cok umursamiyordum ama suanda resmen cocuk gelin muamelesi gormek canimi sikan

O insanların sorunu bence 😀 ay güldüm kız... Ben de 15gün sonra 21 olacağım 31+4 hamileyim.. Dün eczanede 25 yasında olduğunu söyleyen kadın bana abla dedi.. (bana abla dediği için yaşını sordum) Şimdi senin durumun mu yoksa benim durumum mu daha trajikomik bilemedim :-)
Tutmayın beni konu açacağım :rolleyes:

Kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın :KK70: :KK70: kız kız bacım bu şeylere niye kafanı takıyorsun ne güzel işte kıskanılmak da güzel bişey soranlara şöyle de
-Gencim güzelim hamileyim de😉😉
Iste gencsin demiyorlar sen daha cocuk gibisin diyorlar

Bende 5 ay önce Doğum yaptım.
Geçenlerde sigara almak için markete girdim ve sigara vermediler 😂 Yaşım 23 dedim öyle verdi.
Çok hoşuma gitti hem Doğum yapmış gibi değilim hem de hala 18 yaş altı gibi gösteriyorum diye.
Ama ufaktan biraz bozulmadım değil ama ilerinin avantajı olacak umut ediyorum ki.
Boşver sallama sende :)

Cins bu insanlar, hep bu önyargılar, hep bir bilmişlik taslamalar...

Yakana yaşını yapıştırsan bile, memleketin mi diye sorarlar.

Boşver milletin dediklerine kulak asma, bak gebesin de, moralini bozmaya gerek yok.

Iltifat olarak algıla, gül geç. Minyon olmak güzel, ben de 28 yaşına gireceğim, bana da 16-17 muamelesi yapıyorlar :)

Bende 5 ay önce Doğum yaptım.
Geçenlerde sigara almak için markete girdim ve sigara vermediler 😂 Yaşım 23 dedim öyle verdi.
Çok hoşuma gitti hem Doğum yapmış gibi değilim hem de hala 18 yaş altı gibi gösteriyorum diye.
Ama ufaktan biraz bozulmadım değil ama ilerinin avantajı olacak umut ediyorum ki.
Boşver sallama sende :)
Hamilelikten once bende takmiyordum ama simdi gozlerinde ki yazik cocuk yasta evlenmis bakisini gormek sinirimi bozuyor oysaki 26 yasindayim

Cins bu insanlar, hep bu önyargılar, hep bir bilmişlik taslamalar...

Yakana yaşını yapıştırsan bile, memleketin mi diye sorarlar.

Boşver milletin dediklerine kulak sma, bak gebesin de, moralini bozmaya gerek yok.

Iltifat olarak algıla, gül geç. Minyon olmak güzel, ben de 28 yaşına gireceğim, bana da 16-17 muamelmesi yapıyorlar :)
Evet minyon olmanin artisi mi eksisi mi bilemiyorum

Selam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
26 yasindayim ama insanlar cok kucuk gosterdigimi söylüyor. 18 diyen var 16 15 14 diyen bile var.
Simdi bir de hamileyim ve herkes ayni tepkiyi veriyo "ne sen mi hamilesin sen nasil hamile olabilirsin senin daha yasin kac?"
Resmen cocuk gelin muamelesi görüyorum. Belki ilerde genç gostermek işime yarayacak ama şuanda cok moralimi bozuyor. Herkes gobegime bakiyor ters ters. Kucucuk yasta hamile kalmis der gibi.
Simdi boyle cocuk dogunca da kesin kardesin mi diyecek hayir cocugum deyince yine ayni tepki aa senin yasin kac ki daha?
İleride çok işine yarar bu durum moral olur
Bana da herhalde evlisindir abime senin büyüğün mü falan diye soruyorlar
Çok daha can sıkıcı bir durum

Hamilelikten once bende takmiyordum ama simdi gozlerinde ki yazik cocuk yasta evlenmis bakisini gormek sinirimi bozuyor oysaki 26 yasindayim
Takıldığın noktayı anladım ben senin ama yapacak birşey yok iyi tarafından bakmaya çalış onları da duymazdan gel.
Milletin zaten lafları sözleri-benzetmeleri hiç bitmez. Bitmiyor.

Minyon tipli olmak çok güzel bence 40 yaşına da gelsen 20 yaşında gibi görünmek çok iyi bence takılmayin böyle şeylere bebeğinizi düşünün bak ne güzel hamilesin

Ben 30 yaşındayım ve hep bu muameleye maruz kaldım:) geçenlerde bir yerde kasadayız eşimle.arkamda koca sesli yaygaracı bir kadın kahkaha atarak ben seni arkadan ortaokula gidiyorsun sandım,bir de hamile misin diyip sonra da genç anne olmak iyidir dedi:) sanki yaşımı biliyor gibi hala küçük olduğuma inanarak konuştu.

Ben 30 yaşındayım ve hep bu muameleye maruz kaldım:) geçenlerde bir yerde kasadayız eşimle.arkamda koca sesli yaygaracı bir kadın kahkaha atarak ben seni arkadan ortaokula gidiyorsun sandım,bir de hamile misin diyip sonra da genç anne olmak iyidir dedi:) sanki yaşımı biliyor gibi hala küçük olduğuma inanarak konuştu.
Bana da oyle diyorlar ya. Evlendigimizde esimin akrabalari ay cok kucuk bu kiz demisler. Insanlar yorum yapmaktan hic cekinmiyorlar sagolsunlar

Back
X