- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Mervissh91
Evet. .Şimdi mi![]()
Gurur aşkı ziyan eder. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. .Şimdi mi![]()
Ne dicem ben yaaaaa32 yasindak8 biri icin bu yazilanlar komik olabilir . ergen olsa ok diycem ama yetiskin biri icin bu davranis gecmisde kalmis olmali.. Casaretini topla ve ona asik oldugunu anlat .. Hem tepjisini gorursun. Belki sana karsi oda icinde hisler besliyordur..
E bide o var tabi :) ama benim durum biraz değişik :))Kacan kovalanır bunu yazsan ne olacak ki 32 yaşında koca adam sevse ilgi duysa zaten açılırdı yaklasirdi ergen değil. Ki bu!!!
ay dusunsene 'ben de istemezdim' falan dese bile niyetini anlarızSevdim bunu aynen çok çok mantıklı :))
Uffff gitmeye yakın öyle yaziyim bariay dusunsene 'ben de istemezdim' falan dese bile niyetini anlarız![]()
Canım işte o 32 yeni girdi yani ben 25 E :)) 1 2 yaş oynamada sorun olmaz da sen konumu okudun muuuuuuu ???yalnız ilk konuda 23 ikinci konuda 24 bu konuda 25 yaşındasınız ama adam hep 32
Bilmiyorum ki canım kestiremiyorum ne olur ne olmaz yani bide söyledikten sonra yüzüne bakamamak var :)bence söyle yüzüne ne kaybedersin ki?