• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen gittiğinde.. Bunu yapıcam. !

32 yasindak8 biri icin bu yazilanlar komik olabilir . ergen olsa ok diycem ama yetiskin biri icin bu davranis gecmisde kalmis olmali.. Casaretini topla ve ona asik oldugunu anlat .. Hem tepjisini gorursun. Belki sana karsi oda icinde hisler besliyordur..

32 yasindak8 biri icin bu yazilanlar komik olabilir . ergen olsa ok diycem ama yetiskin biri icin bu davranis gecmisde kalmis olmali.. Casaretini topla ve ona asik oldugunu anlat .. Hem tepjisini gorursun. Belki sana karsi oda icinde hisler besliyordur..
Ne dicem ben yaaaaa :D allahım çok heycanlandım

Konuyu başından beri takipteyim bence sana ilgisi yok olsa zaten ast üst dinlemez gelirdi niye dersen sendeki heycanli heyecanı pırıltiyi biz burdan hissedebiliyoruz bi erkek olarak onun hissetmemesi mümkün değil...

Bugün benim iş arkadaşlar ( erkek ) hadi Hanfendi yemeğe gidelim dediler bu duydu bi hızlı hareketler bir yandan bakmalar bana anlatamam.
Ben anlamıyorum hareketlerini..
Bakın ben komser o polis.

Kesinlikle yaz sakın içinde kalmamış yaşanması mümkünken yaşanmayan bi hikaye olmasın şu kitaplarda hep okuduğumuz gibi. Ever herkesin ne dertleri var ama herkesin derdi kendine hem Rabbim taşıyamayacağı sevdayı yüklemezmiş insana umarım karşılıklıdır hisleriniz

Ya bana çok ergence geliyo böyle yazılar, bende şubatta 25 olucam yaşıtız.. yani daha kolay ve dizi tadından uzak yollar seçsen keşke. İlgini belli et ama gerçekten belli et eğer olumlu bi tepki alırsan adam zaten sana açılır hatta yürür yani.. ama bi değişim yoksa demekki bişey yok demektir. İkna olmazsanda eğer insan gibi sana ilgim var vs şeklinde söyle. Ama böyle sende kayboldumlar, kolanyanda kayboldumlar gerek yok canım ya

Bence bu yapacağınız karşı tarafın bir yerlerini kaldırmaktan başka hiçbir ise yaramaz. Adamın ilgisi olsaydı zaten gitmeden mutlaka bir şeyler yapardı. Böyle bir şeyi hiç deneme bence. Bir arkadaşında dediği gibi yazdıkların fazlasıyla ergence olmuş adamda 32 yaşindaymiş, muhtemelen senin hakkında oda öyle dusunecektir.

Back
X