• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen gittiğinde.. Bunu yapıcam. !

ben kocamla ark. vasıtası ile tanıştım. ilk hiç pas vermedim ama sonra pas verdim :) ilk buluşmamızda vakit cok güzel geçti, güldük eğlendik filan o akşam cok sevimli geldi. ertesi gün aradım tekrar buluşsak mı diye. önce hayır işim var dedi. oki dedim. 1-2 saat sonra o oradı buluşalım mı dedi. ben de ii dedim :) gene gec vakte kadar gezdik tozduk. sonra daha bir sevimli geldi. sonra gemi ile sefere gidecekti gitti. sefer sırasında teli cekiyordu. mesaj attım. ben seni cok seviyorum diye. ilkişkimiz değişti ökküzcügüm ile 10 yıllık evliyiz.

ben kocamla ark. vasıtası ile tanıştım. ilk hiç pas vermedim ama sonra pas verdim :) ilk buluşmamızda vakit cok güzel geçti, güldük eğlendik filan o akşam cok sevimli geldi. ertesi gün aradım tekrar buluşsak mı diye. önce hayır işim var dedi. oki dedim. 1-2 saat sonra o oradı buluşalım mı dedi. ben de ii dedim :) gene gec vakte kadar gezdik tozduk. sonra daha bir sevimli geldi. sonra gemi ile sefere gidecekti gitti. sefer sırasında teli cekiyordu. mesaj attım. ben seni cok seviyorum diye. ilkişkimiz değişti ökküzcügüm ile 10 yıllık evliyiz.
Yaaaaaaa çok romantik :D allahım harika bişe bu ya inşallah benimde olur

ayrıca ekleyeyim gerçekten nikahtan sonra düğün olacaktı. en son nikah bizimdi. evde ablam bağırıyordu hadi artık kuyaföre gidelim. yaa tamam bir dur yıkanayım, kahve içiyim ayağımı da uzatayım bir rahatlıyım nereye koşuyoz en son nikah bizim her halukarda yetişiriz filan diyip gayeett geniş geniş hazırlanan bir gelindim. damat bey de öyleydi...

Burda birinin konusu var.teocukiz diye.
oda bi polisi gorup begenmis buraya konu acmisti.adamin ne adi var ne soyadi burda kizlar araya araya adamin herseyini buldilar:)
burdan birinin esiyle ayni merkezde gorevdelermis.kiz fac felan yazmisti adamda karsilik vermisti bulustulat ettiler sonra anlasamadilar heralde
o aklima geldi.

Burda birinin konusu var.teocukiz diye.
oda bi polisi gorup begenmis buraya konu acmisti.adamin ne adi var ne soyadi burda kizlar araya araya adamin herseyini buldilar:)
burdan birinin esiyle ayni merkezde gorevdelermis.kiz fac felan yazmisti adamda karsilik vermisti bulustulat ettiler sonra anlasamadilar heralde
o aklima geldi.
Ahahahhahaahahaha :D gerçekten mi

Ya bana çok ergence geliyo böyle yazılar, bende şubatta 25 olucam yaşıtız.. yani daha kolay ve dizi tadından uzak yollar seçsen keşke. İlgini belli et ama gerçekten belli et eğer olumlu bi tepki alırsan adam zaten sana açılır hatta yürür yani.. ama bi değişim yoksa demekki bişey yok demektir. İkna olmazsanda eğer insan gibi sana ilgim var vs şeklinde söyle. Ama böyle sende kayboldumlar, kolanyanda kayboldumlar gerek yok canım ya
Böyle romantklikler kızlara söker erkeklere sökmez zaten.Egosunu bukadar okşamaya gerek yok.Zararını görürsün.

Bence yazmayın sizde kalsın hayatınız boyunca pişmanlığını yaşarsınız. Aranızda bir şeyler olsaydı şimdiye kadar olurdu zaten. hem yazılı belge veriyorsunuz eline bir yerlerde gösterip dalga geçmeyeceğini onunla övünmeyeceğini bilemezsiniz. Bir de yazdığınız metin biraz çocukça olmuş kusura bakmayın.

Bazıları söyle bazıları söyleme diyo ya ben napıcam :(( bişe diyin dalga geçer sizle demiş..

Ben bu adamın size karşı bir şey hissettiğini düşünmüyorum
Siz ondan hoslandiginiz için her hareketini kendinize yoruyorsunuz
Ayrıca böyle bir yazı erkeklerde sizin istediğiniz etkiyi yaratmıyor malesef hatta bazen gülüp geçiyor lar

Ben bu adamın size karşı bir şey hissettiğini düşünmüyorum
Siz ondan hoslandiginiz için her hareketini kediniz yoruyorsunuz
Ayrıca böyle bir yazı erkeklerde sizin istediğiniz etkiyi yaratmıyor malesef hatta bazen gülüp geçiyor lar
Nerden anladın bana bir şey hissetmediğini ? Yani emin misin ben komserim o polis bundan çekiniyor olamaz mı ? Aşırı ilgili diyorum..

Nerden anladın bana bir şey hissetmediğini ? Yani emin misin ben komserim o polis bundan çekiniyor olamaz mı ? Aşırı ilgili diyorum..

Mesela fırsat varken sizinle başbaşa kalacağı bir yemeğe gitmiyor
Aşırı ilgili diyorsunuz da bana göre aşırı ilgili olmak sürekli birlikte bir şeyler yapabilmek için fırsat kollamaktir biraz da
Sizin durumda ise sadece baktı güldü şunları söylerken bana baktı bunları söylerken bunu ima etti gibi soyut durumlar söz konusu

Tabiki emin değilim yanılıyor da olabilirim ama bence öyle

Mesela fırsat varken sizinle başbaşa kalacağı bir yemeğe gitmiyor
Aşırı ilgili diyorsunuz da bana göre aşırı ilgili olmak sürekli birlikte bir şeyler yapabilmek için fırsat kollamaktir biraz da
Sizin durumda ise sadece baktı güldü şunları söylerken bana baktı bunları söylerken bunu ima etti gibi soyut yapsın

En çok hangi duyguların ağır basıyorsa onu yap Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin

Ne yapacaksa çocukça olmasın.Yazı yazmasın.Bir yere davet edip arkadaşça takılsın.Sonra adamın hisler varsa belli olur.Çok cömert olmamak lazımBöyle şeyleein erkeklere düşmesi bir takdir-i ilahi.Sebebi varmış demekki.
Bence adamın çekinces yok gibi
Sen çağırmışsın gelmemiş.Gelir yani çekincesi olsa da.Kendi çağırmamış...

Back
X