- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama arkadaşlar çıldırıyroum ya nasıl bana böyle der haksız mıyımZorunlu kendine bir gunluk al ve her aksam yatmadan once bunlari oraya yaz. Ya da konu basligini zorunlunun gunlugu yap.
Kaçsın valla yaÇok yorucusun ya sen. Kaçar bu da yakında.
Böyle yazması normal mi yaNeden hayatını bu şekilde mahvetmeye çalışıyorsun? Hepimiz toplansak senin kendine verdiğin zararı veremeyiz. Lütfen destek al, yazık olacak.
Bacım önceki konularında ben bir şeyler yaşamazsam soğuyorum diyen sensin. Sonra adamı darlıyorsun hep seks konuşuyorsun diye. Ne yapsın bu adam. Belki oda konuşmayınca soğuyor.Böyle yazması normal mi ya
eee dedik biz sana bunu sen bunun neyine şaşırdın ki anlatıyoz anlamıyon ısrarla devam ediyonBana bunları yazdı ben sırf uzak diye görüşmek zor olıyor diye birlikte kalma teklifini kabul ettim diye bana yazdıkları bunlar . Sen istemeseydin olmazdı demesi . Şimdi buna ne denilir ki
HaksızsınAma arkadaşlar çıldırıyroum ya nasıl bana böyle der haksız mıyım![]()
Ama arkadaşlar çıldırıyroum ya nasıl bana böyle der haksız mıyım![]()
Bence sen evlenmeden önce ilişkiye girme. Çünkü olayı çok başka yerlere çekiyorsunAma arkadaşlar çıldırıyroum ya nasıl bana böyle der haksız mıyım![]()