Sen istemeseydin olmazdı dedi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Bana bunları yazdı ben sırf uzak diye görüşmek zor olıyor diye birlikte kalma teklifini kabul ettim diye bana yazdıkları bunlar . Sen istemeseydin olmazdı demesi . Şimdi buna ne denilir ki

Eklentiler

• F684A3B1-5223-44C2-BE99-B0D2560EE73A.webp
    F684A3B1-5223-44C2-BE99-B0D2560EE73A.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 3.795
Çok doğru bir noktaya değinmiş her şeyi sekse bağlıyorsun. Mesela önceki konunda ilişkinle alakalı bir durumu anlatırken birden alakasız yere iki kere ilişkiye girdik yazmıştın. Çörekotlu isminde bir üye vardı biraz ona benzetiyorum seni. O da her şeyi sekse bağlamıştı. Bunun sebebi nedir seninle cinsellik yaşamazsa sevgili olamayacağını mı düşünüyorsun ?

Zorunlu, sen kendinden nefret ediyorsun, farkında mısın acaba?
Geçen seferki adam seni sevmiyordu, seks için kullanıyordu, tamam.
Ama herkes aynı değil. Bu sefer de sen yakıştırıyorsun bu adama bunu. Kendini sevmediğin için, birinin seni sevebileceğine inanmıyorsun.
Ek olarak evet, seksten iki taraf da hoşlanması, istemesi lazım. Aksi tecavüz oluyor zaten. Şu seksi, adamlara ödül gibi sunmaktan vaz mı geçseniz ne? :olamaz:

Bana bunları yazdı ben sırf uzak diye görüşmek zor olıyor diye birlikte kalma teklifini kabul ettim diye bana yazdıkları bunlar . Sen istemeseydin olmazdı demesi . Şimdi buna ne denilir ki
eee dedik biz sana bunu sen bunun neyine şaşırdın ki anlatıyoz anlamıyon ısrarla devam ediyon

Ama arkadaşlar çıldırıyroum ya nasıl bana böyle der haksız mıyım :KK43:

Sana her konunda insanlar sayfalarca yazdi dil doktu ne degisti? Bak cildiriyorum yazmissin oysa senin konularinda hepimiz gun geldi kizdik, gun geldi dalga gectik ama bir kere bile birimize cildirmadin? Sakin biri degilsin yani isteyince cildirabiliyorsun degil mi? Amacin sadece dikkat cekmek olunca ve yorumlar umrunda bile olmayinca insan cildirmiyor tabi sende haklisin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X