SEN KADIN MISIN DİYENE CEVABINIZ NE OLURDU?

Daha utusunu yemegini yapma kime kadin diyorsa gelsin o yapsin yatak olayini soylememe bile gerek yoktur herhalde

Bingil bingilsa her yanin sismansin. 44 beden de oldum. Simdi hamileyim artim Allah sonumu hayretsin
ben de 44-46 giyiyorum. hamileyim. ama kararim kesin. dogsun 38 beden olana kadar durmak yok . ama su an sisman oldugumu dusunmuyorum. toplu denir kilolu denir ama sisman no no

Kilolu olunur da bence onemli olan sıkı olmak.
Sarkmanin önüne gecmeli..

[QUO]Sen de erkek misin derdim, duvarima da Kivanc Tatlitug posterleri asardim[/QUOTE]
Bir çok kişi bu yorumunuzu beğenmiş ama kocasının yaptığına aynı şeyle karşılık vermek o seviyeye kendini düşürmek demek karşınızdaki insan basitse sizde kendinizi basitleştireceksiniz diye birşey yok ama sende adamısın derdim o ona yeterdi zaten

ben de 44-46 giyiyorum. hamileyim. ama kararim kesin. dogsun 38 beden olana kadar durmak yok . ama su an sisman oldugumu dusunmuyorum. toplu denir kilolu denir ama sisman no no
Ehehehe ben de toplu olayim madem.

Benim insulin direncim var. Hamile kalmadan once 44 bedendim hamilelik dusundugum icin iki bedeb incelmek istedim ama aylarca cabalamama sporuma ragmen bir beden incelebildim. Benim de hedefim 38 bedeb dogurduktan sonra inşallah basaririz

Yuhh ya insan utanır özür diler nasıl karaktersiz bi eşiniz varmış kusura bakmayın da.. bide üste çıkıyor sen de kadın mısın diye. Sizde kendinize bakın biraz zayıflayın sonra aynı şeyi ona yapın fiziksel özelliğine laf söyleyin bakalım ne yapacak terbiyesiz herif.

sayın hemcinslerim hepinize sesleniyorum siz bir anne bir eş bir evlat olabilirsiniz ama herşeysen önce siz bir bireysiniz ne kocanız ne çocugunuz için saçınızı süpürge edip kendinizi unutmayın çok rica ediyorum ver çocugu eline spora git anacım yada evde yap gözünüzü seveyim o odun kocalarınız için degil kendiniz için yapın bunu sinirlendirmeyin beni vallahi hepinizi toplayıp egzersiz yaptıracam en sonunda

Yerinde olsam hiç de azmedeyim de zayıflayayım beni beğensin derdine düşmezdim.zira bu adam beni beğense bile ben bu lafı unutmam.Böyle adam(!)lar çocuğun olmasa da sen kadın mısın derlerdi.o zaman zayıf güzel olurdun ama kadın olamazdın yine

Bızım toplumumuzda da kılo,paspallık vs hep cocuk dogurmayla baglanıyor.ne kadar anlamsız.hem dogum yapıp hem.dogum kılosunu veren,hem bakımlı olan kadın uzaylı demek.annelık tum kusurları kapatıyor bızde.

hayir bir de konu sahibinin cocugu 5 yasindaymis sanirim. 5 yil yahu.

konu sahibine inanamıyorum ya
bu lafın üzerine laf sokma çabasına mı girdiniz
o lafı söyledikten sonra yapacağınız tek bir şey vardı , o da yakasından tutup eşya atar gibi kapının önüne atmaktı ..
hayır yani bir cevap verseniz ne olcak sana kadın mısın diyen adama nasıl hala eşim diyebileceksin ki , nasıl sindireceksin bu durumu , koy kapıyı gitsin kendine kadın bulsun bulabilirse tabi !

İnsanı cook sogutur bu laf ya söylenecek seymi bu off

sen kadın mısın diyen kocaya yok tatlım kadın olan sensin derdim :)

konunun ilk sayfayı okudum birde son sayfayı dedim ki alla alla başka bir konumu tıkladım.yooo aynı konu

başı sonuna uymuyor sonu başına,kadının derdi zayıflamak degilki kocasının densizliği herkes bunu unutup zayıfla şöyle ol böyle ol demiş.bu arkadaş zayıflasa bile adamı gözü başka kadınlardaysa isterse eşi dünya güzeli olsun.

ha arkadaş zayıfladı diye beyninden zayıflamayacak dimi bu lafı kilolarıyla kaybetmeyecek.oldugu gibi hatırlıyacak.

bir dünya zayıf alımlı hoş bakımlı kadın var onların eşleride aldatıyor başka kadınlara gidiyor ki genelde gittikleri kadınlar eşlerinden daha çirkin oluyorlar.

demem oki bir kişinin nefsi huyu neyse odur.bozuksa bozuk gider adam gibiyse adam gibi gider.

ben ilk başta vayy terbiyesiz herif derhal laf sokmalısın vs. gibi bir şey yazacaktım ama baktım iki üç sayfa ileride adamın yapmadığı terbiyesizlik yok boğazına bıçak dayamaya kadar gitmiş
nerdeyse paspas etmiş kadını sürekli dövmüş yaptığı terbiyesizliklerden en azı sen kadın mısın demesi
vallahi ne kadına üzülüyorum ne adama sövebiliyorum ben arada ki o zavallı çoçuğa üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…