SEN KADIN MISIN DİYENE CEVABINIZ NE OLURDU?

iyi ama okypete actigin konularda sac rengi modeli olsun makyaj olsun kiyafet ornekleri olsun kadinlar arasinda kilolu goremedim ben. sen neden hep zayiflari seciyorsun orneklemek icin. sac rengi veya bir kiyafeti sisman guzel bir htun uzerinde gostermiyorsun.

Sen erkek misin asıl demedin mi?

Valla benim cevabım daha bile ağır olurdu da neyse..

saç rengi konularındakiler ve mankenler öyle. özel Aramıyorum.

Ama kendi yaşadığımız dönemden sorumluyuz. Moda gibi.
O zaman 18-19. yy gibi kabarık elbiseler neden giymiyoruz şimdi?

Benim o mesajda takıldığım noktayı ben özellikle belirttim. Bunlar gerçekler dedi ya kendisi aslında bunlar gerçekler falan değil sadece dönemimizin algısı demek istedim. Yoksa evet o dönemlerdeki gibi kabarık elbiseler (düğünlerde giyilenleri saymazsak ) giymiyoruz, açık bir ten için beyaz pudraya bulanmıyoruz vs.

Kiloya gelince ben de aşırı olmamak kaydıyla zayıf kadınları daha çekici buluyorum ama ben ve birçokları öyle görüyor diye hadi oradan kim ister ki şişko bir kadın gibi basit ve rencide edici çıkarımları da doğru bulmuyorum. Eşime ya da bir başkasına beğendireyim diye değil kendim için kilolu olmak istemiyorum ama biliyorum ki bu ben öyle düşünüyorum diye mutlak doğru değil. Ben kiloya takarım ama bir başkası takmaz. Bugün hep eşimden örnekler verdim ama ona göre de kilo almam gerekmiş ki ben hiç öyle düşünmüyorum hatta bana göre vermem gerek. Kendi aileme de bakıyorum balık etli diye babam annemi boşamamış onu aşağılamamış, başka kadınları örnek diye göstermemiş, onu çirkin görmemiş. Hala biricik aşkıdır annem babamın, evlatlarının annesidir, çok değerlidir.

Bence güzelce zayıflayıp kendine bak , makyaj yap giyimine önem ver . O zaman söylediklerini gözüne sokarsın işte . Hatta onu da yedir göbekli biri olsun sen de ona sen koca mısım de

heralde guzeller gencken boyasi yoktu 50 kusur olunca anca yapabildi bu resmi
bak sanat tarihçiyim ve hocalarımdan öğrendişğim şey buydu. güzellik anlayışının o dönem böyle olduğu. artık bu güzellik konusuyla senle yazışmam. konu sapıyor

bak sanat tarihçiyim ve hocalarımdan öğrendişğim şey buydu. güzellik anlayışının o dönem böyle olduğu. artık bu güzellik konusuyla senle yazışmam. konu sapıyor
kilo icin demedim. kollar falan sarkmis.o donemin anlayisi oyle tabi cok degil 50 yil once de oyleydi.
hanimin ciftligi romaninda gullu den bahsederken etli butluymus yosma deyip kiskaniyorlardi.

Kocacığım şüphen mi var açta bak derdim. Her şey bir yana evlenirken boşuna "Hastalıkta,sağlıkta" denilmiyor... Eşiniz tabi ki hatalı, güzel bir dille de ifade edebilirdi.Kilo vermek çok zor değil bunun birçok örneği var.Eşiniz için değil kendiniz için zayıflayın derim.

A.b.v.
Cevap bu!
Terbiyesiz insanmış. George clooney sanırım bunu diyen de!

Tabi canim olur mu hastalik falan. Sen oyle diyorsan insulin direnci falan hikaye olur. Mesela her sabah 1 saat yürüyüş yapmam diyetime dikkat etmem aksam 7 den sonra su disinda bi sey yiyip icmeme ragmen kilo verememem hikaye. Tabi ki doktorlar senden iyi bilecek degil ya

Evlendigimde 38 bedendim. Ilk hamileligimden sonra insulin direnci olustu ve cok cok zor kilo veriyorum. Suan 42 bedenim ama valla guzelim ben ya. Niye sisman kadin cirkin olsun ki

Banane gecmisten.bu devire bakarim ben.ince bel her daim makbuldur tabi 40 cm degil..sekerin ve unun kesfiyle gecmiste kadinlar sismanlamis.sadece zengin kadinlar bunlari yiyebildigi icin o donem sismanlik zenginlik demekmis...gunumuzde kimse ordan burdan yağ fiskiran bir kadini begenmez.kadin ince ve zarif olmali.

Şu anki güzellik anlayışına bakarsak hiçkimse ona erişemez.
Bronz ten sevdası yüzünden kayışa dönmüş ciltler, zayıflama sevdasıyla bulimia olmuş kızlar hatta zayıflama hapları yüzünden kaybedilen canlar, boyu uzatmak için olunan ameliyatlar, dudak dolgunluğu için maymuna dönen yüzler vs...
Konu sahibinin kaç beden olduğunu bilemiyoruz. Obez mi, balık etli mi nedir? Kaldı ki çocuğunu doğurduğu, yıllarca aynı yastığa başkoyduğu adam gelip "sen de kadın mısın" diyerek asla ulaşamayacağı kadınlarla kendini tatmin ediyorsa burada "zayıflık" diyerek bu kadının psikolojisini, özgüvenini iyice çökertmemek lazım diye düşünüyorum.

Bu arada bahsetmeden geçemeyeceğim. 40 yaşında bekar bir arkadaşım vardı. 44-46 beden kendisi. Bu kadar pozitif bir insan görmedim hayatımda ve benimle yaşıt erkeklerin bile ayak üzeri ona kur yaptığına defalarca şahit oldum. Evlilik teklif edenlerin haddi hesabı yoktu. Bedenle falan alakası olmadığını düşünüyorum o zamanlardan beri.

iyi ama 42 beden sisman degil ki,
42 bedene sisman dersen 48 beden napsin olsun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…