SEN KADIN MISIN DİYENE CEVABINIZ NE OLURDU?

ortada bir şeyi kaybetmişsin abla kocasını koruma moduna geçmiş muhtemelen bu saate sıkma ve kurulama tamamlanmıştır abla çamaşırlarını seriyodur.

bir de bu var bizdede tüm güzellik ne kadar zayıfsan eşittir o kadar güzelsin anlayışı belki de bu yüzden liseli kızların açlık diyetleri yapmaları 40 kiloya kadar düşmeleri
bizmde komşumuzda vardı kadın 55 kilo iki çocuğu var manken abla diyorduk biz ona giyimi bakımı her şeyi yerli yerindeydi üstelik yüz güzelliğide var aldatıldı ve adam zorla boşandı
diğer sonradan evlendiği kadın hemde 75 kilolarda çokda güzel olmayan rüküş ötesi ama dediğin çıkmıyor adam
aldatacak bunu içine sindiren adam burnunun şekli güzel değil diye bile aldatır
adam şöyle diyebilirdi canım senin sağlığına zarar veriyor dikkat etmen lazım
yada gel beraber spor yapalım yada akşam hafif şeyler hazırla hepimiz beraber bu şekilde yiyelim hoş kimin için söylüyorum karısını her fırsatta döven aşağılayan bıçak çeken adamdan bahsediliyor ben ne diyorum

ortada bir şeyi kaybetmişsin abla kocasını koruma moduna geçmiş muhtemelen bu saate sıkma ve kurulama tamamlanmıştır abla çamaşırlarını seriyodur.

vayyy be orayı kaçırmışım...araya hiç girmedim nebileyim bir öfkeyle bunu söyleyen kadının koruyacağını...ne diyelim o zaman bu tarz laflara demek alışık öyle gelmiş öyle gidicek kocaya fırsat verip ezilecek o zaman dert etmek niye bide o var

bir şen kahkaha atsaymış...kocacım kocacım he valla ben kadın değilim mucuks mucuks

valla bende atladıydımda okypete o rüyadan uyandırdı beni

kendisi best model of the world"den mi fırlamış merak ettim.bunu söylediğine göre kendisini karizma,yakışıklı,manken sanmış.havalarda ve ego patlaması yaşıyor.gerçekten söylediği çok çok ağır olmuş.kırılmaktan haklısınız.böylelerine çocuk doğur sonda "sende kadın mısın"desinler.gitsinler internette ki saçma kadınlarla kendi hanımlarını kıyaslasınlar onlar anca.sinirlendim gece gece.

hayat böyle geçer mi? bi daha mı geleceksiniz bu dünyaya. şu saatten sonra hiç yuva kurmayacak bile olsanız bu adamla ömür geçireceğinize oğlunuzla gül gibi yaşarsiniz. hayat insana ne kapılar açar. güçlü olun lütfen. kendinizi sevin kendinize değer verin. o zaman bunlara katlanmaz güçlü olursunuz. bence bir an önce boşanın. zor zamanlar olacaktır evet ama geçecek. süründürmeyin kendinizi.

Kadınım, hem de en az annen kadar derdim.
Öyle kocaya böyle cevap...

Allahım bu ne demek yahu.Bende sen erkekmisin derdim.Sinirlerim zıpladı.
Ne kadar terbıyesızce bır davranıs.Deger vermeyın ,eskısı gıbı olmayın derım.Kendınızı ezdırmeyın asla

sen kadın mısın sorusuna cevap olarak ; "hayır yıllardır bir erkekle evlisin seni şapşal nasıl da kandırdım hahaha" derdim...bu ne biçim bir soru yaaa(eşinize diyorum yanlış anlamayın)

ayrıca içimizden biri olarak gördüğümüz adrianamız bile aldatılmış demekki neymiş bu işler boya posa tipe bakmıyormuş

bu resım asardım duvara dıyenler ergen herhalde??Sakın oyle bı sacmalık yapma evlı kadınsın sen..Kocan bunu dedıyse ılk ıs kuaföre gıt ve hemen sacını boyat emzırme dönemın bıttıyse ve dıyete gır ...esını de fırsat buldukca ufaktan ufaktan ez..ve bu lafını kılo verdıgınde senı delı gıbı ıstedıgı bıgun yuzune carparsan fena olmaz sen de erkek mısın senle yatcm dersın :):)

En sevdiğim şeylerin hepsi bir arada tebrik ederim.

5 yaşında babasına düşkün olmayan çocuk biraz zor bulunur. Eşinizi babalıktan istifa ettirmenizi öneren olmamıştır herhalde, yani bunun konuyla alakası yok. Kendi zayıflıklarınızı çocuğunuzun arkasına saklamayın.

Artık eskisi gibi olmadığınız bu konudan belli. Eşiniz sizi kaybetmekten o kadar korkmuş ve çekinmiş ki size ''Sen de kadın mısın?'' diyebiliyor. İşin acı tarafı ben de eşinize katılıyorum.

Görmediğiniz hakaret ve şiddet kalmamış hala da görüyorsunuz, artık bunları aştık diyorsunuz.

Siz de kadın mısınız yani.

Konuyu okudum ama konudan çok yorumlar benı şaşırttı ..
Konu sahıbının eşi karısına '' terbıyesızlık '' yapmış..
çoğu kişide yok zayıfla kuafore gıt kendıne bak sende onu kıskandır falan dıye tavsıyeler vermıs.
Evlılık bu mu allah askına ?
tamamen fızıkı olarak göze guzel gorunmek, kıskanmak kıskandırmak egoları yarıstırmak mı..
ayrıca neden kadınlar hep bakmak zorunda kendıne ?
bır kadının magdur oldugu bır durumda bıle dıger kadınların ona verdıklerı akıla bak !
zayıfla bakımlı ol .. bu adama yaptıgı terbıyesızlık ıcın altın tepsıde hedıye sunmak gb bırsey
muhtemelen adam oo ıyı soz soylemısım bak benım karım lafı yıyınce duzeldı kendıne geldı dıye dusunecektır..
yaptıgı haksızlıgın terbıyesızlıgın farkında bıle olmayacaktır.

hanı dıyoruz ya evlendık monoton bır hayat yasıyoruz dıye ıste bunların sebebı tamamen kafayı fızıkle gorsellıkle bozmamızdan kaynaklı.. eskıden ınsanlar evlenırmıs adamların sacı dokulur kadınlar kılo alırmıs ama kımse kımsenın vucuduna hakaret etmezmıs saygı ve sevgı varmıs esler arasında.. neyse konuyu dagıttım cok ama demeek ıstedıgım :

eğer bakımlı ya da zayıf olacaksanız kendınız ıcın olun. kocanız ya da bır baskası ııcın değil..
size boyle hakaret eden kocanızla da acık acık konusun haddını bıldırın..

Aynen, hakaret yiyen insanlar, hakae=retin karsiligini verir , karsidakine haddini bildirir. Hakarete ugrayan tarafi insanlar magdur bulacagi yerde bir de suclu bulmus, terbiyesizligi yapanin sucu yok, magdur da suclu bulunmus bir de kilo ver, kuag=fore git bilmem ne denmis. Cildiricam vallahi :)

Hiçbir şey demez o gazla kendime öyle bir bakardım ki...

Yanıma yaklaşınca da kulağına eğilir veeee

"Sen de adam mısın len" derdim..

Pabucumun kenarı.

Kendisi eminim The Best of Turkey dir.

http://m.gazetea24.com/m-haber/karisinin-erkek-oldugunu-ogrenince-oldurdu_1123731.html

aklima bu haber geldi yorumunu okuyunca

bana eşim böyle diyecek bende o adam için kendime bakım yapacağım haa!!!nerede o zaman benim gururum.karısını seven ve kendini bilen bi adam bu lafı edemez.evet bi kadın eşi için süslenebilir ama böyle bi laf eden adam için süslenip bakım yaparsa diyecek söz bile bulamıyorum

Ordan erkek gibi mi duruyorum der sakaya vururdum belki ama hic beklemedigi bir anda kat kat odetirdim. Tabi o evlilikten sonra ne kalir , orasi tartisilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…