ortada bir şeyi kaybetmişsin abla kocasını koruma moduna geçmiş muhtemelen bu saate sıkma ve kurulama tamamlanmıştır abla çamaşırlarını seriyodur.konunun ilk sayfayı okudum birde son sayfayı dedim ki alla alla başka bir konumu tıkladım.yooo aynı konu
başı sonuna uymuyor sonu başına,kadının derdi zayıflamak degilki kocasının densizliği herkes bunu unutup zayıfla şöyle ol böyle ol demiş.bu arkadaş zayıflasa bile adamı gözü başka kadınlardaysa isterse eşi dünya güzeli olsun.
ha arkadaş zayıfladı diye beyninden zayıflamayacak dimi bu lafı kilolarıyla kaybetmeyecek.oldugu gibi hatırlıyacak.
bir dünya zayıf alımlı hoş bakımlı kadın var onların eşleride aldatıyor başka kadınlara gidiyor ki genelde gittikleri kadınlar eşlerinden daha çirkin oluyorlar.
demem oki bir kişinin nefsi huyu neyse odur.bozuksa bozuk gider adam gibiyse adam gibi gider.
bir de bu var bizdede tüm güzellik ne kadar zayıfsan eşittir o kadar güzelsin anlayışı belki de bu yüzden liseli kızların açlık diyetleri yapmaları 40 kiloya kadar düşmelerikonunun ilk sayfayı okudum birde son sayfayı dedim ki alla alla başka bir konumu tıkladım.yooo aynı konu
başı sonuna uymuyor sonu başına,kadının derdi zayıflamak degilki kocasının densizliği herkes bunu unutup zayıfla şöyle ol böyle ol demiş.bu arkadaş zayıflasa bile adamı gözü başka kadınlardaysa isterse eşi dünya güzeli olsun.
ha arkadaş zayıfladı diye beyninden zayıflamayacak dimi bu lafı kilolarıyla kaybetmeyecek.oldugu gibi hatırlıyacak.
bir dünya zayıf alımlı hoş bakımlı kadın var onların eşleride aldatıyor başka kadınlara gidiyor ki genelde gittikleri kadınlar eşlerinden daha çirkin oluyorlar.
demem oki bir kişinin nefsi huyu neyse odur.bozuksa bozuk gider adam gibiyse adam gibi gider.
ortada bir şeyi kaybetmişsin abla kocasını koruma moduna geçmiş muhtemelen bu saate sıkma ve kurulama tamamlanmıştır abla çamaşırlarını seriyodur.
valla bende atladıydımda okypete o rüyadan uyandırdı benivayyy be orayı kaçırmışım...araya hiç girmedim nebileyim bir öfkeyle bunu söyleyen kadının koruyacağını...ne diyelim o zaman bu tarz laflara demek alışık öyle gelmiş öyle gidicek kocaya fırsat verip ezilecek o zaman dert etmek niye bide o var
bir şen kahkaha atsaymış...kocacım kocacım he valla ben kadın değilim mucuks mucuks
Allahım bu ne demek yahu.Bende sen erkekmisin derdim.Sinirlerim zıpladı.Kızlar merhaba epeydir yazmamıştım.Her şey çok iyi gidiyordu.Ta ki düne kadar.Bilgisayarda geziniyordum bi baktım bi sürü açık saçık güzel kadın fotoğrafları indirmiş eşim.Ben kilolu bi kadınım gebelikte çok kilo aldım ve veremedim.Bende sordum bunlar ne diye bana cevabı sen de kadın mısın oldu?Çok üzüldüm ve kırıldım.İşe geldim ama moralim sıfır.Herşeye yetişiyim derken kendimi unutmuşum.
Onca olaydan sonra eşim bazı şeyleri düzeltti çok çabaldı gördüm.psikolga bile gitti hala da gidiyor.Evet çok slaklık ettim bazı tavizleri vermekte ama bende eskisi gibi değilim.bu gezme olayından sonra restimi de çektim ya ben ya annen cevabını verdi.bunları aştık ama bu lafı suçunu örtmek için mi söyledi yoksa ciddi miydi tartışılır.Ayrılın diyeceksiniz bende hoşnut değilim bazı şeylerden ama oğlum babasını çok seviyor ve eşimde onunla çok iyi anlaşır.şu an 5 yaşında.bekara kadın boşaması kolay gelirmiş.bu da öyle b i durum korumaya kurtarmaya çlışıyorum evet çok yıprandım ama yuva kolay kurulmuyor diye dayanıyorum işte.
Konuyu okudum ama konudan çok yorumlar benı şaşırttı ..
Konu sahıbının eşi karısına '' terbıyesızlık '' yapmış..
çoğu kişide yok zayıfla kuafore gıt kendıne bak sende onu kıskandır falan dıye tavsıyeler vermıs.
Evlılık bu mu allah askına ?
tamamen fızıkı olarak göze guzel gorunmek, kıskanmak kıskandırmak egoları yarıstırmak mı..
ayrıca neden kadınlar hep bakmak zorunda kendıne ?
bır kadının magdur oldugu bır durumda bıle dıger kadınların ona verdıklerı akıla bak !
zayıfla bakımlı ol .. bu adama yaptıgı terbıyesızlık ıcın altın tepsıde hedıye sunmak gb bırsey
muhtemelen adam oo ıyı soz soylemısım bak benım karım lafı yıyınce duzeldı kendıne geldı dıye dusunecektır..
yaptıgı haksızlıgın terbıyesızlıgın farkında bıle olmayacaktır.
hanı dıyoruz ya evlendık monoton bır hayat yasıyoruz dıye ıste bunların sebebı tamamen kafayı fızıkle gorsellıkle bozmamızdan kaynaklı.. eskıden ınsanlar evlenırmıs adamların sacı dokulur kadınlar kılo alırmıs ama kımse kımsenın vucuduna hakaret etmezmıs saygı ve sevgı varmıs esler arasında.. neyse konuyu dagıttım cok ama demeek ıstedıgım :
eğer bakımlı ya da zayıf olacaksanız kendınız ıcın olun. kocanız ya da bır baskası ııcın değil..
size boyle hakaret eden kocanızla da acık acık konusun haddını bıldırın..
sen kadın mısın sorusuna cevap olarak ; "hayır yıllardır bir erkekle evlisin seni şapşal nasıl da kandırdım hahaha" derdim...bu ne biçim bir soru yaaa(eşinize diyorum yanlış anlamayın)
ayrıca içimizden biri olarak gördüğümüz adrianamız bile aldatılmışdemekki neymiş bu işler boya posa tipe bakmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?