SEN KADIN MISIN DİYENE CEVABINIZ NE OLURDU?

önceliğin her zaman kendin olsun canım..
ben sırf bu yüzden bebek düşünmüyorum..şuan işimde yoğun bi süreçteyim..bebek de olursa salarım diye..
yani kendimi en hazır hissettiğimde, bakımımı ihmal etmeyeceğim bir zamana denk getirmeye çalışıyorum...
tabi nasip meselesi..ama kıymet bilmeyince insanın eşi, önce kendini düşünmek zorunda bi kadın..

sen bana dert oldun walla konu sahibi..
yemekteyken aklıma şu geldi..
buyuk ablalarımız derlerya "okuyun okuyunn bizim gibi olmayın.. birşey karşısında kendinizi savunabilin"
keşke sende böyle olsaydın öğretmenim
eğitimci olduğunu hiç unutmasaydın..
kimsenin sana el kaldırmaya hakkı yok keşke bunu hiç unutmasaydınız..
keşke kendinize böyle bir hayatı laik görmeseydiniz..
çocuklarınıda dövdüğünde ozaman ne hissedeceksin..

Bunu yapan adamı derhal boşayacaksın. Alternatifi yok...

evet evet gzel bir masa ve seksi iç çamaşırları... çok iyi bir yere parmak bastın

bunu diyen erkekler keşke dogursalar da birde onları görebilsek...dogurmadıkları halde memeleri koca koca sarkık birde kocaman göbekleri var...bir dogurabilselerdi düşünemiyorum hahayyy

ben korkardım şahsen. nasıl unutulur bunlar.
yani birgün o boğazına dayanan bıçak,işiddekilerin yaptığı gibi kafanı koparırsa diye düşünmüyormusun.
iyi cesaret.

kızlar kendınızı kandırmayıın Aldatılan kadınların genelı sexı ve cok guzel olan kadınlardır.. bakım olmalımı olmalı ama kımse bakımsız dıye bu cumleyı kuramaz kadının yaptıklarını yapsınlar o zaman o suslendıgınız eslerınız sevgılılerınız...kadın ev temızlesın calıssın cocuk dogursun buyutsun adamlarda karı kız baksın sebep bakımsız sayende be adam kadın kendıne bakacak vakıtmı buldu... Bayanlar bıraz dişli olalım ve erkekler kaybetmekten korksun... Sende uzulme arkadasım bakımını ıstyorsan yap yıne ama o ınsan musvettesı ıcın yapma

ben korkardım şahsen. nasıl unutulur bunlar.
yani birgün o boğazına dayanan bıçak,işiddekilerin yaptığı gibi kafanı koparırsa diye düşünmüyormusun.
iyi cesaret.

neler neler okuyoruz..
bir anlık öfke kontroli değilmi cinayetlerin sebebi..
birgün o bıçak boğazına geçecek diye hiçmi düşünüyor..
tamam hadi kendini düşünmüyo çocuğunu evladınıdamı düşünmüyor..

Bana da analarından öğrendikleri normlarını oluştururmuş gibi geliyor. Sanırım ne demek istediğini tam anlayamadım
Bence sen anladın da o seni anlamadı şöyle ki, hiç kimsenin annesi oturup da cinsellik kötüdür şeklinde anlatmamıştır.
Ama biz eski kuşak kızlar bunu duya duya beyin öyle algılar ve kabul eder.
annemlerin kadın günlerinden biliyorum ben küçükken. Konu cinsellikle hiç "evet ben de istiyorum" dememiştir.
Hep:
1.) bana yaklaşmasın da ne yaparsa yapsın.
2.) 40 yıl görmesem aklıma gelmez.
Hatta komşularımızdan bir kadın vardı kocasıyla çok sık birlikte olduğunu söylerdi. O kadına bile ayıp ve yasak bir şey yapıyor yaklaşımı olurdu.
Sonra bizim kızlar büyüdü.. Büyürken tabi kocası için vardiya yapan kadınları duydu durdu..
Kendi evlenme noktasına geldi. "korkma" gibi telkinler duydu.
Sonra işin ehli biri geldi ve nasıl olacağını anlattı o gecenin. Bizim kız utandı hani biliyordu canından can çıkacağını da ilk kez bu kadarını duyuyordu...eee ne de olsa evleniyordu artık.
Velhasıl kelam beynin kendini programlamasının sonuçları bunlar.

hayır düşünmüyor. kesin ve net

Hayret ya. Kadin evinin isin yapsin.
Calissin
Evini cekip cevirsin
Iyi es olsun
Iyi gelin olsun
Esine ilgi gostersin
Bebek dogursun
Iyi anne olsun
Her seyi alttan alsin
Veeeee ÖK*Z olucak koca cikip sen kadinmisin desin.

Peki sor bakalim kendisini ne saniyor ?

Onları bu hale getiren yine kadınlar.
Bir kere onları doğuranlar kadın.
Balık baştan koka koka geliyor maalesef.
Bence çok sızlanmamak laızm. Herkes evliliğinde ektiklerini biçiyor.

Karısına o... kelimesi kullanan şrfsizin önde gidenidir ondan bir cacığa hıyar olmaz

Küfür gibi algılanmasın da karısına o..pu diyip hala o kadınla yaşayan erkek kendisi ne oluyor acaba?
Cevap çok basit değil mi?

Konu sahibi o anda o erkek müsvettesinin yüzüne karşı bunun cevabını veremiyorsa hiç boşan diye kendinizi yormayın hanımlar.

Onları bu hale getiren yine kadınlar.
Bir kere onları doğuranlar kadın.
Balık baştan koka koka geliyor maalesef.
Bence çok sızlanmamak laızm. Herkes evliliğinde ektiklerini biçiyor.

çok haklısın ipekcim. şu foruma üye olduktan sonra erkek çocuğu sahibi kadınların nasıl gelinlikten kaynanalığa evrildiğini net bir şekilde gördüm. zamanında bizi boğan canavarı yine biz yaratıyoruz. bir nevi güç savaşı. oğlum büyüyecek sıra bana gelecek. ben çektim gelinim de çekecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…