sen kargoya öyle verilmeyeceğini bilmeyecek kadar APTAL MISIN?

iyi yapmışsın
senle ne alakası varsa
merak ettim sen aile apartmanında oturuyormusun acaba?

Siz teyzenizin adresini bilmiyor musunuz kaç hafta geçmiş tekrar sormamışsınız haftalarca bohça sizde kalmış gelmeyince o da göndermedi sanmıştır. Kardeşine de sorabilirdiniz hadi o neyse ben de kargoyla eşimin şehrine eşya gönderdim hurcumda vardı kolilemedim iki tane siyah çöp poşetine iki tarafından geçirdim. Ayrıca neden siz aracı oldunuz onu da anlamadım zaten müteahhit ile aynı şehirde değil misiniz ya da değilsiniz neyse o kişi kendisi direkt adresi alıp gönderseydi adresi sadece size sorardı siz de bohçayı gönderecekmiş adres istiyor derdiniz o direkt kendisi gönderirdi siz neden topa giriyorsunuz. Ayrıca çeyiz hurçta mı gelmiş onu da anlamadım bohçanın hurçta geldiğini ilk defa duyuyorum. Keşke hiç siz topa girmeseydiniz aracılık yapmasaydınız eşya konusunda. Hem ben senin gibi sürekli nişan atmadığım için bilmiyorum diye çok kırıcı bir laf derseniz o da kızar elbette böyle bir söze gerek yoktu.

teyzem başka şehirde ve 2 defa evine gittik buyüzden adresini bilmiyorum.
ben bohçaları x abi getirdiği gibi onu aradım bohçaların bende adres gönder bende yollucam dedim
sonuçta nişanı teyzem attı dayımı aramaktasa o da kadın bende birbirimizi daha iyi anlarız diye onu aradım
ben kargoyu aradığımda koliletin ancak öyle alırız dedi.
nişan atıldıktan sonra kimse birbirini aramadığı için aracı olmak zorunda kaldım
bohçaların hepsini büyük bir hurcun içine koymuşlar tek tek getirmektense
ilk konuşmamızda ben onu kıracak bişey demedim o direk bana telefonda bağırıp çağırınca bende kendime engel olamadım..

çok fazla bulaşmışsın teyzenin işine
eşinin teyzesi bide
neyse olan olmuş bazen hepimiz bu kadar karmaşa içine dalabliyoruz
senden özür dilemeden muhattap olma bir daha
eşine de bu konuda taviz verme derim

Teyze bunalimda belliki.Ama birazda kendi yapmis kac yasina gelmis sirf ev yuzunden evlenmekten vazgecilirmi?hem bukadar naz niye 20yasinda degilki bu olmazsa baskasi desin.sen hic sikma canini onun kendini toparpamasi zor olur.elbet birgun yaptigindan utanir.

Teyzeniz evlenseydi bu kafayla üç gün sonra boşanırdı yine siz kötü olurdunuz,bence siz yinede ucuz kurtulmuşsunuz

kadın evlenmekten vazgeçmemiş ki şımarık bir edayla hala kendini 18 lik sanarak trip atmaya kalkmış meşhur bekar müteahhit abimizde ben böyle gevşekliğe gelemem koca başlı bir herifim diyerekten de hanımablamıza asıl olan tekmeyi vurmuş,bunun üzerine benim şımarıklığımı kaprisimi bu adam nasıl çekmez diyen x abla sağa sola saldırmış durmuş..
denklemdeki en bilinmeyen nokta ise müteahhit abimiz bekar evlenmeyi düşünen vaaa mı ?

çok hoş anlatmışın ya mükemmel

Bence olayı büyütmeye gerek yok bence ruhen çöküntüde onu sana yansıtmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…