sen kargoya öyle verilmeyeceğini bilmeyecek kadar APTAL MISIN?

Gönderme bohcalari gelsin kendi alsin cocuk oyuncağı mi bu kadinnda pskolojisi bozuk evde kaldgi için sana çatmis oda

Siz keşke eşinizin sülalesine hiç karışmasaydınız,boşu boşuna canınız sıkılmış

bu kadar psikolojiyi bozana kadar bi kaç ay aile binasında kalmayı kabul etseydi bu ne açgözlülük bu ne hep banacılık ipleme ver otobüse bunlar gidecek de kocan arasın dayısını emanetleriniz otogarda desin.bir dahada görüşmeyin

Bence hiç karışmayıp aracı olmasaydın.
Sana soran teyze ve abiye "aranızda halledin yetişkin insanlarsınız ben karışamam" demen daha doğru olurdu. Ama olan olmuş.
Bundan sonra teyzeyle özür dileyene kadar muhattap olmazsın olur biter.

takıldığım tek nokta yapı denetimde sorun çıktı dıye aıle apartmanına tasınmak istemedıgı ıcınmı nişan atıldı.
baya dengesizmiş teyzede Allahın emriyle müteahhiti kendime istiyorum :KK45: :KK45:
sizde takılmayın ne hali varsa görsün dursun bokçalarıda sanki altın var içinde amma değerliymiş
aynen öyle ya bunun için attı nişanı. valla abimizi bir tanısanız cok mükemmel bir adam evlenen yaşadı ...
bak gene tutamadım kendimi ara yapmaya çalışıyorum :KK53:

şamar oğlanına çevirmiş seni.

gerçi hurcu koliye atsaydın da olurdu. bitmiş psikolojisi bozuk insan için normal gibi. ikide birde biten ilişkisini hatırlatmışsın olay bu...

Ben neden olaya karıştığını anlayamadım açıkçası. Kayınpederinizin arkadaşı ve eşinizin teyzesinin kızı. Siz niye bohçayı al dediğinde aldınız ki?

İyi olursa ALLAH'dan kötü olursa kuldan olurmuş.
Sizinki biraz bu hesap olmuş.
Biraz zaman geçsin düzelir.Üzmeyin kendinizi

aynen öyle ya bunun için attı nişanı. valla abimizi bir tanısanız cok mükemmel bir adam evlenen yaşadı ...
bak gene tutamadım kendimi ara yapmaya çalışıyorum :KK53:

Çöp çatmak büyük sorumluluk bence hiç bulaşma. :KK53:

Madem teyze mantık evliliği istiyordu, madem aile apartmanı istemiyordu 4-5 ay erteleseydi düğünü.

Kısa süre sonra eşya taşımakla uğraşmak istememiş olsa mantıklı olan düğünü ertelemesiydi. Pat diye nişan atılır mı öyle?

Var böyle tipler. Hem evlenemedim diye bunalımdan bunalıma girerler, hem de en küçük taviz vermemek adına taliplerini geri çevirip, nişandan düğünden dönerler.

Keşke bu çeyiz falan sorunlarını kendi aralarında halletselerdi. Sen hem uğraş vakit ayır, hem de azar işit. Boşver üzüldüğüne değmez, kendi seviyesizlikleri. Hiç muhatap olma bundan sonra.

• ben: teyze ben senin gibi nişan atmadığım için bilmiyorum bundan sonra seni rahatsız etmem sende beni arama kendi işinizi kendiniz halledin dedim ve kapattım.
[/QUOTE]

bu lafı ıyıkı demıssın gerızekalı ergen ergen hareketlerı olan kadına fazla yuz vermıssın.dırekt o sekıl yolla kargoyu..alıcı odemelı yap ki 2.kere aptal yerıne koymasın

Bu kadar ince fikirli olursaniz daha cok uzulursunuz. Bohcayi acmak icin niye izin istiyosunuz ki amaaan aldin mi bohcayi koliye mi koyulacak paketle gonder gitsin dallandirip budaklandirdikca buyur de buyur iş. Yaptigin iyilik de basina dert kalir.

Terbiyesizmiş ha, sakın gönderme.
Gelsin senden alsın, o kadar adres istemişsin gondermemiş bir de sana hakaret ediyor.
Ayrıca müteahhit abinizin dairelerindeymiş aklı demek ki işi biraz sekteye uğrayınca atmış nışanı.
Bırakın bir daha aramayın sizin kabahatiniz değil, alttan aldıkça uste çıkmış.

Kac yaşında insanlar sizi araya almalari cok sacma olmud..kendi işlerini kendileri halletselermis..bu işler cok sakat..boşuna dememisler iyi olur Allah'tan kötü olur senden...

ya teyzemiz büyüye falan çok inanıyor sürekli ban büyü yaptılar falan diyor bide çok takıntılı o yüzden arama geregi duydum sonradan kızmasın diye hurç çok büyük koliye atmam imkansızdı :KK43:

Boyle şeylere kafayi cok takınca insan zıvanadan cikiyor...bazen bazi şeyleri uhrevi guclere degil de kendimize bağlamamız lazim...belki de herşeyin sebebi fevri tepkilerimizdir ...

Arabulucu olmak mı? Aman diyim, bi daha asla kendinizi bu duruma getirip üzmeyin. Ve bence muhattapta olmayın şu bahsettiğiniz kişilerle artık, boşverin.

Back
X