sen kargoya öyle verilmeyeceğini bilmeyecek kadar APTAL MISIN?

Bizim annelerimiz eşinin teyzesine vb sizin gibi cevaplar verebiliyormuş bi sorun bakalım. Eskiler derken bi bütün olarak düşünün. O zamanlarda böyle cevap verilsin bakalım çoğu eş napıyomuş. Demekki her adet gelenek iyi değilmiş. Şimdiki gelinler de bunu değiştirmeye çalışıyor işte. Umarım değişir. Benim de kızım var çünkü

Zor bi dönemden geçen biri için böyle davranması çok normal.Zannedersem bu işin bitmesini değil istediğini yaptırmayı istemiş.Sonuç beklediği gibi olmayınca saracak bir sizi bulmuş size sarmış.Yani keşke o nişan atmadım sözünü söylemeseydiniz iyiydi ama sinirlenince dil pek yerinde durmuyor.Bi süre sessiz kalın sonra sakince konuşun derim.

bu sebepten bir sürü nişan atmış büyük ihtimalle kaç yaşına gelmiş en ufak sebepten böyle sorun yaşanır mı. psikoljisi bozuk diye alttan alcakmışsınız. böyle yapa yapa şımarıyo bunun gibiler ztn

Bizim annelerimiz eşinin teyzesine vb sizin gibi cevaplar verebiliyormuş bi sorun bakalım. Eskiler derken bi bütün olarak düşünün. O zamanlarda böyle cevap verilsin bakalım çoğu eş napıyomuş. Demekki her adet gelenek iyi değilmiş. Şimdiki gelinler de bunu değiştirmeye çalışıyor işte. Umarım değişir. Benim de kızım var çünkü
peki sizde bir sorar mısınız gelinlere aptal deniyormuş mu herşey karşılıklıdır hanımefendi ben durup duruken kırmadım çok kırdıldığım için bu cevabı verdim.. hem hakaret yiyip hemde eşim tarafından dayak yiyip yada sözlü şiddete maruz kalacak değilim heralde o zaman da eşler böyle yapardı bence ...

bu sebepten bir sürü nişan atmış büyük ihtimalle kaç yaşına gelmiş en ufak sebepten böyle sorun yaşanır mı. psikoljisi bozuk diye alttan alcakmışsınız. böyle yapa yapa şımarıyo bunun gibiler ztn
aynen öyle onun psikolojisinin bozuk olması bana istediği gibi hakaret etmesi normaldir anlamına gelmiyor. kendi istemedi kendi attı acısını benden niye çıkarıyor?

şöyle hanım efendi anlaştığı yapı denetim firması kapandı oraya (70 bin tl ödeme yapmış) bina daki evleri satabilmesi için tekrar başka yapı denetimle anlaşıyor fakat burası da 70 bin tl istiyor o da dava açtı ben bu parayı ödedim tekrar ödemem diye.zaten abimizin o binada 10 dairesi var neden tekrar daire alsın hem aile apartmanında 4-5 ay oturmakla kimse eksilmez oturabilirdi ama abimizi hiç aramadan direk beni aradı ve ben nişanı attım dedi abiye ben söyledim...
eşimin kendi işi ve çok yoğun. napsayı yaniherşeyi bırakıp bohçalarlamı uğraşsaydı.sorunda birbirlerini aramamaları zaten kimse adres için de olsa birbirini aramıyor.bohçayı bana getirdilleri gibi ben arayıp bohça bende teyze dedim adres beklediğimi de soyledim kendisi bana dönmedi... zaten bende nişan attılar diye bayılmadım...

Adam müteahhit hanımefendi 70 binle mi batmış hiç mi kenarında para yokmuşş orada dairesi var diye kimse aileyle aynı binada oturmak zorunda değil burada okuyoruz ne sorunlar olduğunu. Koskoca adam ev alamıyor mu bir evi satsın aile apartmanından alsın ayrıca öyle ya da böyle ağabeyi koruyorsunuz da teyzeyi hiç korumuyorsunuz kayıtsız şartsız o haklı siz otursaydınız aile apartmanında. Neden nişan attığı sizi ilgilendirmez ki boşa attı, eskiler otururmuş aileyle abartıyor gibi düşünceler düşünmek sizin tercihiniz genele yayamazsınız.

Oturmak istemiyorsa istenmiyordu o kişi de çok sevseydi tamam der kiralık evde tutabilirdi bir apartman da 10 dairesi olan adamın bir ev alacak parası olmadığı saçmalığına inanmayız dfeğil mi demek ki teyze de inanmamış. Ayrıca eşiniz bohçalarla uğraşsın demedim herhalde eşiniz bir telefon edemeyecek kadar yoğun değildir uğraşacağı birşey yok sadece 2 dk arayıp teyzesine adresini soracak sonra da yakınınız olan ağabeyi arayıp adres buymuş gönder ona sen diyecek siz aracı olmayacaktınız. Ayrıca bir bohçanın hurca konulduğunu ilk defa duyuyorum hadi kondu diyelim bohça bu özel ne olabilir kadının değil adamın eşyalar ona yapılan bohça yani teyzenizi değil adamı aramanız lazımdı açmam da sakınca var mı diye.

Gönderilecekse ve hurçla olmuyorsa ne yapabilirsiniz tabii ki çıkaracaksınız sormanın anlamı yok ki ne yapayım diye başka tercihiniz yok. Kendi düşüncelerinizi empoze edip teyzeniz kimseyi beğenmiyor eften püften nişan attı gibi göstermeyin. Size basit gelen ona değildir. 1 kere amaışsınız sadece tamam sonra eşinizin teyzesi değil mi o arasaydı o deseydi teyze hurçla olmuyoruş açıcaz diye siz neden topa giriyorsunuz.

Adam müteahhit hanımefendi 70 binle mi batmış hiç mi kenarında para yokmuşş orada dairesi var diye kimse aileyle aynı binada oturmak zorunda değil burada okuyoruz ne sorunlar olduğunu. Koskoca adam ev alamıyor mu bir evi satsın aile apartmanından alsın ayrıca öyle ya da böyle ağabeyi koruyorsunuz da teyzeyi hiç korumuyorsunuz kayıtsız şartsız o haklı siz otursaydınız aile apartmanında. Neden nişan attığı sizi ilgilendirmez ki boşa attı, eskiler otururmuş aileyle abartıyor gibi düşünceler düşünmek sizin tercihiniz genele yayamazsınız.

Oturmak istemiyorsa istenmiyordu o kişi de çok sevseydi tamam der kiralık evde tutabilirdi bir apartman da 10 dairesi olan adamın bir ev alacak parası olmadığı saçmalığına inanmayız dfeğil mi demek ki teyze de inanmamış. Ayrıca eşiniz bohçalarla uğraşsın demedim herhalde eşiniz bir telefon edemeyecek kadar yoğun değildir uğraşacağı birşey yok sadece 2 dk arayıp teyzesine adresini soracak sonra da yakınınız olan ağabeyi arayıp adres buymuş gönder ona sen diyecek siz aracı olmayacaktınız. Ayrıca bir bohçanın hurca konulduğunu ilk defa duyuyorum hadi kondu diyelim bohça bu özel ne olabilir kadının değil adamın eşyalar ona yapılan bohça yani teyzenizi değil adamı aramanız lazımdı açmam da sakınca var mı diye.

Gönderilecekse ve hurçla olmuyorsa ne yapabilirsiniz tabii ki çıkaracaksınız sormanın anlamı yok ki ne yapayım diye başka tercihiniz yok. Kendi düşüncelerinizi empoze edip teyzeniz kimseyi beğenmiyor eften püften nişan attı gibi göstermeyin. Size basit gelen ona değildir. 1 kere amaışsınız sadece tamam sonra eşinizin teyzesi değil mi o arasaydı o deseydi teyze hurçla olmuyoruş açıcaz diye siz neden topa giriyorsunuz.
evet mütahit (durumu çok çok yerinde altında son model mercedesi var ayrıca eşim çalıştırdığı 2 dükkanında sahibi ve bulunduğumuz şehrin tam göbeğinde bir iş hanı var yaklaşık 40 burolu bunları anlatıyorum çünkü parası teyzemi inandıracak kadar vardı gözle görülüyor hepsini kendiside gördü) daha ilk sorunda nişan atan kadına ev almayacak kadar akıllı olduğu için ev almadı. ileride durumu kötü olsa bu kadın bana neler yapar diye düşünmüştür.
Konuyu iyi okusaydınız eşyaları tek tek getiremicekleri için erkek tarafının büyük bir hurca koydu diye yazdığımı anlardınız. sorunda tam bu eşyaları teyzem aldı ve ben ondan izinsiz o eşyaları açamam adamı aramama gerek yok yani zaten eşyaları o getirdi parayı teyzem verdi.
Ben gerçekleri söylüyorum teyzem sülalede herkesle küs kayınvalidemle bile görüşmüyor. kayınpederim öldüğünde buraya geldi benim evimde kaldı.Kalması sorun değil ama kayınvalideme başın sağolsun bile demedi.Ayrıca siz ne kadar tanıyorsunuzki konusuyorsunuz.
Nişanı attıktan sonra her gün aradı beni her gün dertleştik bohça için 2 kere benim aramam mı battı yani güldürmeyin beni...

ya bir konuyu baştan okur musunuz? hurç tek bir koliye sığmaz 2 yada 3 koli yapmam lazım mecburen aradım. ayrıca ben bozmadım ki işlerini neyin siniri bu?
Bence sen benim demek istedigimi bi anla oyle cevap ver sekerim :) bastan okudum tabiki demekki kendini iyi ifade edemessin ;) sana islerini sen bozdun mu dedim.isi bozulmus uzgundur dedim ama neyse hadi selametle

Aynen katiliyorum size. Laf olsun beri gelsin. Bazilari pek sever boyle olaylarin ortasinda olayim herseyi ben bileyim. Birak ne halleri varsa gorsunler...

Valla ben teyze yi takdir ettim. Burda yazılan çoğu yorumun aksine aman şu yaşa geldim ortada kalmayım evde kalmayım üzüm çöpü armut sapı demeyim bu yaştan sonra dememiş üstüne çok zengin bir adamı bırakmış. Hala sabredememiş bilmem ne diyen var

Teyze o yasa gelmis ama hala aklini kullanamamis bence.
Simdi taslanicam muhtemelen ama ben olsam evlenirdim, eyer adamin niyeti kotuyse
yani beni ezmek se falan, bosanir, ustune de nafakami alirdim.
sonucta 4 ay kalalim demis sadece aile apartmaninda, ailemle yasayalim dememis ki adam.

PS: Bu arada evini satsaymis diyenler olmusta, ev satisi o kadar hizli olabilecek bir sey deyil ki.
Bazen satabilirsin bazen satamazsin. Ayrica benim aile apartmanim olsa, adi ustunde aile apartmani, yabanci birine bir dairesini bile satmazdim.
Hem belki de hazir da oyle cok buyuk nakiti yok, sonucta zengin biriyse, 100 milyarlik ev alicak hali yoktur adamin, en az 300 400 binlik ev alir, o da hadi bakalim hemen cikarip aliyim demekle de olmaz. Hem de sadece kisa surelik icin. Bir de burda kaybedebilecegin para var.

Likidite ayri bir olay, mal varligi ayri bir olay.

Çok sevdiğim biri bana böyle bir nedenden sen aptalmısın falan dese hönk diye kal gelir bana. Sizin gibi çat diye taşıngediğine koyan karakterlere hayranım. Bence haketmiş söylediğinizi. Aman it yorum varki baştan sona katılıyorum. X nişanlı bohçayı kendi gönderseydi bir iletişim imkanı olacaktı o yüzden adresi hemen size yollama mış. Psikolojisi bozuksa bozuk kimsenin kimseye böyle konuşmaya hakkı yok.

Ama işte hiç yanaşmadığım şey şu ilişkilere aracı olmak. Yani azıcık bile katkım olmasından çekinirim. Ne demişler iyi olsa kendilerinden kötü olsa senden bilirler.

sen kadına bel altından saldır, sonra ay çok iyi niyetliyim... kendisine iyi davranana herkes iyi davranır canım benim, mesele zor zamanlarda hala alttan alabilmektir. teyzeyi de çok takdir ettim, 39 yaşındayım diye her şeye he diyerek evlenmek zorunda olmadığını biliyor en azından, helal olsun.

sen kadına bel altından saldır, sonra ay çok iyi niyetliyim... kendisine iyi davranana herkes iyi davranır canım benim, mesele zor zamanlarda hala alttan alabilmektir. teyzeyi de çok takdir ettim, 39 yaşındayım diye her şeye he diyerek evlenmek zorunda olmadığını biliyor en azından, helal olsun.
ben zaten evlenmek zorunda demedim kendi tercihidir beni alakdar etmez ama gün önce benimle can ciğer 3. gun ağzıma etmeye çalışırsa bende lafı böyle yapıştırırım kimse kimseye hakaret edemez...

teyze aslında nişanı atmak ıstememıs. blof yapmak ıstemıs ama tutmayınca hıncını sızden cıkarmıs :))
bazı ınsanlara ne yapsanız yaranamazsınız bır de herseyı soyleyebılceklerını zannedenler var kı evden ırak..

bu arada muttahıtt amcaya ben de talıbım :D teyze yer falan bızı ama

iyi olur allahdan, kotu olur senden..diye bosa dememisler.
sen basindan itibaren, ayrilma asamalari dahil burnunu cok sokmussun, samar oglan gibi habercilik yapmissin arada, kotu de sen olmussun, kabak basinda patlamis.
ben karismam, bu sizin aranizdaki mesele, beni karistirmayin diyecektin ilk basta.

Back
X