Sen keçilerime mukayyet ol Ya Rabbim!!

3mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
460
102
53
önceki konularımdan tanıyanlar bilir... sabrımın tükendiği noktadayım biliyorum kızıyorsunuz sevsinler torunu elbette ama yeter da mahremiyete az saygıları olsun sabah sabah gel yatak odasına gir çocuğu al götür ne bu ya vallahi yoruldum ve BIKTIM...

Söylesene açıkça
Kocam ses çıkarmama surat asıp azarlamasa edeceğimi biliyorum da.. geldiğinde suratımı asıyorum çok geciktirme anne uyumuyor sonra diyorum ben bunları diyorum anlasın diye ama onlar muhtemel yine çocuğu koskandıgımı düşünüyorlar, aksine böyle yaptıkca oralı olmuyor inadına yapıyor sanki

Y
Sabır de sabır de ama güzel dille anlat ve bugün ilk işin yatak odana kilit almak olsun.
ar var haya var. ne ar ne haya kalmış insanlarda[/QUOT
Yokkk bacım onu yapsam neler derler kocam laf etse gelmezler ki sevsinler istiyor o da ama yani İnan'ın insanın yakın temas kurası gelmiyor ki bunlar gelince insan bi demez mi belki işleri vardır diye

Kilitleyip yat anlasınlar..
Söylemek herkesce kolay değil. Eşin bir şey demiyordur kesin..
Evet işte ondan zaten evlerimiz ayrı birde değiliz ki ben başlığındaki gibi söylendim bugun getirse yiyelim birini deyip dalgaya alıyor :/

konunuzu bılmıyorum ama oda bıseymı ki
benım kaynanamda onların memleketıne gıttıgımızde gece yarıları odaya girer kocamın basını okşar üstünü örterdi :KK53: sabah sabah sinirim bozuldu hatırlayınca:KK51:
Allah sabır versın

benım kaynanamda onların memleketıne gıttıgımızde gece yarıları odaya girer kocamın basını okşar üstünü örterdi :KK53: sabah sabah sinirim bozuldu hatırlayınca:KK51:
Allah sabır versın
unutun unutunnnn gitsin yok yok öle bişi olmamıştı rüyaydı o rüya

Evet işte ondan zaten evlerimiz ayrı birde değiliz ki ben başlığındaki gibi söylendim bugun getirse yiyelim birini deyip dalgaya alıyor :/

Ters ters baksaydın bu esprinin üstüne..
Eski konularına baktım da adam da ailesi de ömür törpüsü..

Benim kv bir kış bizimle kaldı oğluma baktığı için. Çocuk oynarken girmese biz yokken bile girmezdi odaya. Oğlum dolap çekmece karıştırınca kadın akşam söylerdi zan altında kalmamak için. Huyunu bildiğim için hiç üstünde düşünmezdim bile.

Saygı ve edep herkeste olmuyor malesef.
Kilitle kapını yat. Sabah kapıya gelirs kalkıp açma.
Israrla çalarlarsa kapının aralığından bak müsait değilim de kapat yat.. Böyleleri bundan anlar. :KK45:

ay benden daha fenaları da varmış ama üzüldüm keşke en fenası benimki olarak kalsaymış. :hasta:

evet cok rezil bi durum. ilkten yeni cici gelindim diye bilemedim tepkı koyamadım ama en sonunda baya guzel bı kavga ederek hepsını şutladım hayatımdan :sopa: eşim yetıyor aılesı olmasada olur

Ay çok özür dilerim şey olmuş :halay:
Yokki bacım onu yapsam neler derler kocam laf etse gelmezler ki sevsinler istiyor o da ama yani İnan'ın insanın yakın temas kurası gelmiyor ki bunlar gelince insan bi demez mi belki işleri vardır diye

Allah sabır versın
Ay bana da yaparlar dediler dalga geçtiler de kapıyı kitledim hep olmasın diye tek oğlan ya olur mu olur :D

Back
X