Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam ses çıkarmama surat asıp azarlamasa edeceğimi biliyorum da.. geldiğinde suratımı asıyorum çok geciktirme anne uyumuyor sonra diyorum ben bunları diyorum anlasın diye ama onlar muhtemel yine çocuğu koskandıgımı düşünüyorlar, aksine böyle yaptıkca oralı olmuyor inadına yapıyor sankiSöylesene açıkça
Sabır de sabır de ama güzel dille anlat ve bugün ilk işin yatak odana kilit almak olsun.
ar var haya var. ne ar ne haya kalmış insanlarda[/QUOT
Yokkk bacım onu yapsam neler derler kocam laf etse gelmezler ki sevsinler istiyor o da ama yani İnan'ın insanın yakın temas kurası gelmiyor ki bunlar gelince insan bi demez mi belki işleri vardır diye
Evet işte ondan zaten evlerimiz ayrı birde değiliz ki ben başlığındaki gibi söylendim bugun getirse yiyelim birini deyip dalgaya alıyor :/Kilitleyip yat anlasınlar..
Söylemek herkesce kolay değil. Eşin bir şey demiyordur kesin..
unutun unutunnnn gitsin yok yok öle bişi olmamıştı rüyaydı o rüyakonunuzu bılmıyorum ama oda bıseymı ki
benım kaynanamda onların memleketıne gıttıgımızde gece yarıları odaya girer kocamın basını okşar üstünü örterdisabah sabah sinirim bozuldu hatırlayınca
Allah sabır versın
unutun unutunnnn gitsin yok yok öle bişi olmamıştı rüyaydı o rüya
ay benden daha fenaları da varmış ama üzüldüm keşke en fenası benimki olarak kalsaymış.gerci gerdek odasına gıren kadından ne beklersinunutmak en ıyısı
Evet işte ondan zaten evlerimiz ayrı birde değiliz ki ben başlığındaki gibi söylendim bugun getirse yiyelim birini deyip dalgaya alıyor :/
Koca fırsat vermeyince maalesef diyemıyorsun. Tepkilerimle demeye çalışıyorum Gayette anlıyor ama anlamamazlığa vuruyorYuh artık
Nasıl yani ayrı evden gelip senin bebeği mi alıyorlar?
Vermicem diyemiyor musun?
ay benden daha fenaları da varmış ama üzüldüm keşke en fenası benimki olarak kalsaymış.![]()
Ay çok özür dilerim şey olmuş
Ay bana da yaparlar dediler dalga geçtiler de kapıyı kitledim hep olmasın diye tek oğlan ya olur mu olurkonunuzu bılmıyorum ama oda bıseymı ki
benım kaynanamda onların memleketıne gıttıgımızde gece yarıları odaya girer kocamın basını okşar üstünü örterdisabah sabah sinirim bozuldu hatırlayınca
Allah sabır versın