Sen keçilerime mukayyet ol Ya Rabbim!!

kilit mi :deli: cok basit önlemlerden bahsedıyosun. ben kapının kulpunu kırıp sökmüştüm kaynanam gıremesın dıye. gece bi gozumu actım nası becerdiyse gene girmiş :KK53:
ondan sonra kıyamet koptu zaten.
Ay sesli güldüm ya :D ağlanacak halimize gülüyoruz ya gerçekten psikolojimizi bozdular eh elbet Rabbim çıkarır bir yerden ya ona havale et

keske benden kv kp kavga etmeden once sunu yapsaydım. benım kaynanam resmen oğlunu kıskanıyodu. aynı odada uyumamıza kadın katlanamıyodu. esım banyoya gırınce kapısında beklerdı lifliyim seni diye... keske bılerek sunu yapsaydım ne guzel fikir
Babannem anneme aynısını yapıyormuş. Benimde kıskanan varrr kocamın babaannesi biz yanında kavga edelim kadın gülüyordu ya

o ne demekmiş öyle... uyarın ne susuyorsunuz... sabah ben uyurken yada uyanıkken yatak odama girmeyeceksiniz diyin aynen böyle söyleyin alınan alınsın öyle saçma şeymi olur... siz susarsanız daha neler olur... söyleyinki rahatsızlığınız bilinsin...
Kız hele bi diyim oğlunu doldurur.. istemediğimden surat asıyorum hareketlerimle belli ediyorum ya zaten neyden korkuyorsam başıma geliyor sanki hissediyorum bu bu olcak diyorum oluyor yahu

Neyden korkuyorsunuz ki? Esinizin kiznadindan mi? Kizsin? Azarliyamaz sizi. Karsisinda cocuk felan yok. Biraz bir dik durun. Gerekirse kiyamet kopsun. Niye korkuyorsunuz. Ucunda ölüm yok ya.

oyle sey mi olurmuş yahu... gir bir de koyun koyuna yat.. töbe töbe...

keske benden kv kp kavga etmeden once sunu yapsaydım. benım kaynanam resmen oğlunu kıskanıyodu. aynı odada uyumamıza kadın katlanamıyodu. esım banyoya gırınce kapısında beklerdı lifliyim seni diye... keske bılerek sunu yapsaydım ne guzel fikir
:D valla siz8in kv dehsetmis. Kapi kulpu kirdigina gore odaya kamera filan da yerlestirmis olabilir. Bilemedim :)

Kız hele bi diyim oğlunu doldurur.. istemediğimden surat asıyorum hareketlerimle belli ediyorum ya zaten neyden korkuyorsam başıma geliyor sanki hissediyorum bu bu olcak diyorum oluyor yahu
dolduramaz siz annesi ile yalnızken kızarak söyleyin.... sonra eşiniz geldiğinde de eşinize diyin ki '' annen ne iyi kadın bak nasıl koşturuyor bebeğimizin peşinde ne güzel ilgileniyor sağolsun herşeyime yardımcı bugün ona yatak odamıza girmemesi gerektiğini söyledim utanıyorum çünkü o da çok anlayışlı karşıladı beni iyiki böyle bir kayınvalidem olmuş'' hahha bak bakalım nasıl dolduruyor... adam demezmi karım annem için ne iyi şeyler söylüyor annem eşim için ne kötü düşüünüyor diye.. biraz strateji yapın o zaman.

Yerden göğe kadar haklısın bnm eşimin aılesıde oyle .Bıgun canıma tak edecek donlarımızı dagıtcam yatak odada belkı bıraz utanırlarda girmezler :kızgın: ayıııppp ya ayıppp

önceki konularımdan tanıyanlar bilir... sabrımın tükendiği noktadayım biliyorum kızıyorsunuz sevsinler torunu elbette ama yeter da mahremiyete az saygıları olsun sabah sabah gel yatak odasına gir çocuğu al götür ne bu ya vallahi yoruldum ve BIKTIM...
Memlekette benim yasadiklarim ve yasayacaklarim... Dusundukce cinler tepeme geliyor.

Neyden korkuyorsunuz ki? Esinizin kiznadindan mi? Kizsin? Azarliyamaz sizi. Karsisinda cocuk felan yok. Biraz bir dik durun. Gerekirse kiyamet kopsun. Niye korkuyorsunuz. Ucunda ölüm yok ya.
Haklısın ama korkmuyorum ki surat asıp gezecek benim huzurum bozulacak ondan ses etmiyorum ama sabrım taşıyor

Bize geldiginde uyutmak icin ugrasti beceremedi. Cunku benim yavrum emerek uyuyor. Birde kizdigim gorumceninkiyle kiyasliyor. Neymis onunki yanina yatti mi uyuyormus. Cocuk anasindan cok ananesini goruyor cunku. 3gun 5 gun birakir gezmeye gider. Brnimki beni ve bakicisini gorur. Ben bereye gidersem banka kuafor benimle gelir ve emiyor. Anaci olmasi normal.

Bize geldiginde uyutmak icin ugrasti beceremedi. Cunku benim yavrum emerek uyuyor. Birde kizdigim gorumceninkiyle kiyasliyor. Neymis onunki yanina yatti mi uyuyormus. Cocuk anasindan cok ananesini goruyor cunku. 3gun 5 gun birakir gezmeye gider. Brnimki beni ve bakicisini gorur. Ben bereye gidersem banka kuafor benimle gelir ve emiyor. Anaci olmasi normal.
Benimde öyle emerek uyur ısrarla pışpışladık uyutmaya çalışıyorlar öyle dedikçe dinlemiyorlar

Back
X