Bak ben bilmez miyim onları ah ahAynen. Ben denedim arkadasin dedigini. Topla dedi. Benim tarzim bu dedim :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak ben bilmez miyim onları ah ahAynen. Ben denedim arkadasin dedigini. Topla dedi. Benim tarzim bu dedim :))
3 aya girdi bide herhalde ek gıdaya görünce delirtirler ah vah bana hemde ne bahSenin bebek ne kadarlik?
Kız YÖK desende anlamamazlığa yatıyorlarBenimki laf soyleyince kusuyor bir sure karismiyor. Seninkiler daha fenaymis
Dertleri ne anlamıyorum benim annemde kaynana ama böyle değilG
Gecen yaz gittigimizde 1 aylikti sabah ezani gelir alirdi cocugu yanlatinda uyuturdu. Uyutamaz aglarsa getirirdi.
Bak doğru o bende aynısını yapıyor gelin kıskanıyor çocuğu veremiyor dıyor e bende yüzümde bile belli ediyorum bu da onların dediğini onaylamış oluyor bana karşı dolmuş oluyor.. ya çok dıyorlar yalnızken o sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran kovanın yanında ses çıkarma dıyorlar ama bn öyle yapamam kidolduramaz siz annesi ile yalnızken kızarak söyleyin.... sonra eşiniz geldiğinde de eşinize diyin ki '' annen ne iyi kadın bak nasıl koşturuyor bebeğimizin peşinde ne güzel ilgileniyor sağolsun herşeyime yardımcı bugün ona yatak odamıza girmemesi gerektiğini söyledim utanıyorum çünkü o da çok anlayışlı karşıladı beni iyiki böyle bir kayınvalidem olmuş'' hahha bak bakalım nasıl dolduruyor... adam demezmi karım annem için ne iyi şeyler söylüyor annem eşim için ne kötü düşüünüyor diye.. biraz strateji yapın o zaman.
Doğru ama delireceğim deYapaak birsey yok o zaman.
Ya kapiyi kilitleyeeksin
Ya kocayi takmadan cevap vereceksin
Ya da susacaksin
Yakında derizoyle sey mi olurmuş yahu... gir bir de koyun koyuna yat.. töbe töbe...
Haklısın ama korkmuyorum ki surat asıp gezecek benim huzurum bozulacak ondan ses etmiyorum ama sabrım taşıyor
Oo yeri gelince kaçırmamZaten huzurun yok. Bari seni koruyamayana patla. :)
Derler valla canıkım yatak odasına giren ı sandan ne beklenirH
aha kuzum böylelerinde edep YÖK anlamazlar dağınıksın derler
Hlc şaşırmam ondan :)Derler valla canıkım yatak odasına giren ı sandan ne beklenir
ama sende onu yapamam bunu yapamam diyorsun... burada kimsenin elinde sihirli bir değnek yokki dokunsun kayınvalidenin başına.... derdini açıkça söylemekten başka çaren yok... kocana söyleyip kayınvalideninde anlmasını sağlamalısın... eğer söylemlerine karşı devam edilirse bu çekilmezki.. kendi kendini yemeğe devam edersin üstelik çocuğuna yetmen gereken zamanda bunlarlamı uğraşacaksın? duygusal anlamda huzurlu olman gerekir bunun içinde rahatsız olduğun şeyleri,yapılmasını istemediğin şeyleri söylemek zorundasın.Bak doğru o bende aynısını yapıyor gelin kıskanıyor çocuğu veremiyor dıyor e bende yüzümde bile belli ediyorum bu da onların dediğini onaylamış oluyor bana karşı dolmuş oluyor.. ya çok dıyorlar yalnızken o sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran kovanın yanında ses çıkarma dıyorlar ama bn öyle yapamam ki
Ay ne kadar uzun yazmışım valla okuyan varsa helal olsunAy kızlar bende yaklaşık 2 yıllık evliyim. 1 yıldır kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz kiradayız o sonradan taşındı. Biz 22-23 yaslarindayiz kv 41 yasinda yani genç o yuzden cok takmiyorum gelip gitmesini. Simdi şöyle eşim evdeyken yatak odasında yatıyor diyelim uyuyor yada yatakta filn izliyor kapıyı çalar acarim kocan nerde der (ismini soyler) odada derim hic musaitmi falan diye sormaz gider dalar odaya oturur yatagin ustune napiyon oglum bilmem ne konusma acar konusur. Bende evde genellikle hep askili elbiseyle gecelikle normal dantelli sade ne gecerse elike giyerim onlarda(gorumcem (Evli) ne zaman gelse cogunlukla oyleyim alistilar artik. (Yani o beni oyle gorup iceri girdigi icin utanmiyorsa ben hic utanmam) (çokta fantezi seyler degil normal uyumalik seyler) Aslında ben sorun olarak görmüyorum kendisi utanmıyorsa ben hiç utanamam diye düşünüyorum. Esim de zaten annesine çekinmez dalga amaçlı da olsa sen şimdi niye geldin işimiz vardı bizim der ya da aksam geldiyse hadi git bizim işimiz var der ama tamamen şakasına kalp kırarak değil zaten anneside güler öyle sürat asmaz alinmaz. Neyse gel gelelim sizin konuya şimdi ben bu yazdıklarımı artık alistigim için cekinmedigim ya da yanlış birşey gormediğim için birşey demiyorum. Ama ben 2 ay önce doğum yapicam daha çocuğa doyamadan gelip her sabah benden çocuğumu alacak goturucek. Buna kesinlikle musade etmem. Gelir bende kalır yardım amaçlı ama zaten yardım etmek isteyen insan gelir yemeğini yapar ne bileyim gece uyuyamadin diye 1-2 saat benim evimde bakar ben uyurum gibi. Ama alıpta goturmesine müsaade etmem o çocuk benim kokuma bir alışsın evime alışsın hemen uyanır uyanmaz o ne öyle alıp gitmeler. Kendileri doğurup yaşayıp doyup evlatlarına buyutmusler zaten bıraksınlar bi zahmet bizde doyalım. Ben eşimle konuşurdum o söylerdi zaten annesine. Zaten musade etmezdi çünkü sigara içiyorlar biz kullanmıyoruz çocuk etkilenmesin diye istemezdik.
Hay Allah razı olsun bende nasıl desem diyorum puan bile geldi girdi bebeği aldı gitti. Çok sessiz bir insan yani karşı taraf onu çok masum bilir şimdi konuşsam o diğerlerine farklı şekilde anlatacağından çok Emin'im acaba diyorum ses kaydı mı yapsam bide bende panik atak var söylerken heyecanlanıyorumama sende onu yapamam bunu yapamam diyorsun... burada kimsenin elinde sihirli bir değnek yokki dokunsun kayınvalidenin başına.... derdini açıkça söylemekten başka çaren yok... kocana söyleyip kayınvalideninde anlmasını sağlamalısın... eğer söylemlerine karşı devam edilirse bu çekilmezki.. kendi kendini yemeğe devam edersin üstelik çocuğuna yetmen gereken zamanda bunlarlamı uğraşacaksın? duygusal anlamda huzurlu olman gerekir bunun içinde rahatsız olduğun şeyleri,yapılmasını istemediğin şeyleri söylemek zorundasın.
Ay olur mı canım hiç kendisi kocamı kendisi değil kaynanası nerdeyse büyütmüş aynısını da bana yapmaya çalışıyor fırsat veremiyorum ayrıca nerde ne yardımı ben doğurduğundan berı kendı işimi kendim görüyorum ne Bur yardım etti nede millet bundan rahatsız oldu. Bebek sadece bunlar için sevmekten ibaret YÖK bırak gör bak gerçi getırırler dıyorlar ama onlar inadına getırmezde bakarlar anlayacağın çok degısık ınsanlar hıc gıreyım mı demeden pat dalarAy kızlar bende yaklaşık 2 yıllık evliyim. 1 yıldır kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz kiradayız o sonradan taşındı. Biz 22-23 yaslarindayiz kv 41 yasinda yani genç o yuzden cok takmiyorum gelip gitmesini. Simdi şöyle eşim evdeyken yatak odasında yatıyor diyelim uyuyor yada yatakta filn izliyor kapıyı çalar acarim kocan nerde der (ismini soyler) odada derim hic musaitmi falan diye sormaz gider dalar odaya oturur yatagin ustune napiyon oglum bilmem ne konusma acar konusur. Bende evde genellikle hep askili elbiseyle gecelikle normal dantelli sade ne gecerse elike giyerim onlarda(gorumcem (Evli) ne zaman gelse cogunlukla oyleyim alistilar artik. (Yani o beni oyle gorup iceri girdigi icin utanmiyorsa ben hic utanmam) (çokta fantezi seyler degil normal uyumalik seyler) Aslında ben sorun olarak görmüyorum kendisi utanmıyorsa ben hiç utanamam diye düşünüyorum. Esim de zaten annesine çekinmez dalga amaçlı da olsa sen şimdi niye geldin işimiz vardı bizim der ya da aksam geldiyse hadi git bizim işimiz var der ama tamamen şakasına kalp kırarak değil zaten anneside güler öyle sürat asmaz alinmaz. Neyse gel gelelim sizin konuya şimdi ben bu yazdıklarımı artık alistigim için cekinmedigim ya da yanlış birşey gormediğim için birşey demiyorum. Ama ben 2 ay önce doğum yapicam daha çocuğa doyamadan gelip her sabah benden çocuğumu alacak goturucek. Buna kesinlikle musade etmem. Gelir bende kalır yardım amaçlı ama zaten yardım etmek isteyen insan gelir yemeğini yapar ne bileyim gece uyuyamadin diye 1-2 saat benim evimde bakar ben uyurum gibi. Ama alıpta goturmesine müsaade etmem o çocuk benim kokuma bir alışsın evime alışsın hemen uyanır uyanmaz o ne öyle alıp gitmeler. Kendileri doğurup yaşayıp doyup evlatlarına buyutmusler zaten bıraksınlar bi zahmet bizde doyalım. Ben eşimle konuşurdum o söylerdi zaten annesine. Zaten musade etmezdi çünkü sigara içiyorlar biz kullanmıyoruz çocuk etkilenmesin diye istemezdik.
Aman bacım korkma neyden korkarsan başına gelirAy gerçekten en korktugum şey bu mahremiyet ve saygısızlık inşallah başıma böyle şeyler gelmez![]()