Ah yapabilsem tek çarem bu evden çıkmaklkkkKilitle abi başka yolu yok
Allah razı olsunnn tamda anlatmışsınn :) bi gün açmayayım dedim hazır eşim uyuyor vicdan azabı çektim açtım baktım ertesi gün yine geldi ama bu sefer yaptım ama çıt çıkmadı bizim evde açmadım 3 kez filan tıklattı sonra eşim bana dedi annem gelmiş kapıyı açmamışsın içerden sesde geliyormuş demiş bak ya ben halbuki ses bile çıkmadı evdenTers ters baksaydın bu esprinin üstüne..
Eski konularına baktım da adam da ailesi de ömür törpüsü..
Benim kv bir kış bizimle kaldı oğluma baktığı için. Çocuk oynarken girmese biz yokken bile girmezdi odaya. Oğlum dolap çekmece karıştırınca kadın akşam söylerdi zan altında kalmamak için. Huyunu bildiğim için hiç üstünde düşünmezdim bile.
Saygı ve edep herkeste olmuyor malesef.
Kilitle kapını yat. Sabah kapıya gelirs kalkıp açma.
Israrla çalarlarsa kapının aralığından bak müsait değilim de kapat yat.. Böyleleri bundan anlar.
Uyku sersemi gibi icinizden gelenei soyleyin sonra aaa uyuyodum ne dedim ki ben diyin.Allah razı olsunnn tamda anlatmışsınn :) bi gün açmayayım dedim hazır eşim uyuyor vicdan azabı çektim açtım baktım ertesi gün yine geldi ama bu sefer yaptım ama çıt çıkmadı bizim evde açmadım 3 kez filan tıklattı sonra eşim bana dedi annem gelmiş kapıyı açmamışsın içerden sesde geliyormuş demiş bak ya ben halbuki ses bile çıkmadı evden
Bazen diyorum işte geçende dedim dedesi görsün götürecek dedim akşam zaten görüyor hiç duymamazlığa veriyo oralı olmuyoUyku sersemi gibi icinizden gelenei soyleyin sonra aaa uyuyodum ne dedim ki ben diyin.
Allah razı olsunnn tamda anlatmışsınn :) bi gün açmayayım dedim hazır eşim uyuyor vicdan azabı çektim açtım baktım ertesi gün yine geldi ama bu sefer yaptım ama çıt çıkmadı bizim evde açmadım 3 kez filan tıklattı sonra eşim bana dedi annem gelmiş kapıyı açmamışsın içerden sesde geliyormuş demiş bak ya ben halbuki ses bile çıkmadı evden
Yok yok kimse kırılmasın diye ses çıkarmıyor ama bilmiyor ki beni kırıyor... ay mantıklı ben sinirliylen hiç aklıma gelmedi bunu dwmek dedim be sesi uyuyordum dedim tüh bak acep akşam geldiğinde konuyu açıp desem mi
İnsan olan az biraz edeb haya utanma sahibi olan bunu sorar mı ya?
Karı koca odası orası ses gelir gelmez kime ne?
Eşin biraz akıllı biri olsa "ne diyorsun anne sen? her ses gelebilir senin bunu sorman ayıp" derdi zaten.
Ay vallahi senin eşinde iş yok yahu.
Denemek lazım aslında.. yanlış anlaşılmasın bu dediğim ayıp belki ama gerçi şimdi dikişlerden dolayı yakınlık hala YÖK halbuki 2 ay geçti neyse sabahları yakınlık olmuyordu olsa onu bahane ederek bir şekilde sıyrılırım işin içinden yani kocam o şekilde ses çıkarır zaten bileğin dedim ya ayıp değil mi dedim bizim işimiz filan olur dedim eşim dalga geçti "karı bizimle dalga geçiyor ben uyku diyorum onun aklı orda" böyle söyledi ya şaka gibiKv odaniza girmeye yakin iliski yasiyormussunuz gibi yapin bakalim kv utancindan giriyor mu bidaha iceri. Madem kilit alamiyorsunuz ben bu yöntemi denerdim. Saygisiza saygisizlik...
Yani ben olsam yavas yavas esimi alistira alistira yapmaya calisirim ki göze batmasin :)Denemek lazım aslında.. yanlış anlaşılmasın bu dediğim ayıp belki ama gerçi şimdi dikişlerden dolayı yakınlık hala YÖK halbuki 2 ay geçti neyse sabahları yakınlık olmuyordu olsa onu bahane ederek bir şekilde sıyrılırım işin içinden yani kocam o şekilde ses çıkarır zaten bileğin dedim ya ayıp değil mi dedim bizim işimiz filan olur dedim eşim dalga geçti "karı bizimle dalga geçiyor ben uyku diyorum onun aklı orda" böyle söyledi ya şaka gibi
Bir arkadaşımda öyle dedi yap ben yaptım dedi ama o bende işlemez bunların işine gelir kv yoruldum uykusuzum dediğimde bana şakayla sen ver bizimle uyusun ben meme isteyince getiririm dedi bunu diyen insana onu yapmak mükafat olur sanırım :/ ve onlar böylede olsun istiyorlarSadece emzirmeye alın cocugu bi kac gün almayın .Bakamazlar burunlarından gelir .Bi deneyin isterseniz .Bu arada cok rahatmıs gibi yapın size gıcık olup birdaha almazlar .
Denemek lazım bir ortayı bulayım da deniyim :)Yani ben olsam yavas yavas esimi alistira alistira yapmaya calisirim ki göze batmasin :)
Hadi kolay gelsin :))Denemek lazım bir ortayı bulayım da deniyim :)
Allah razı olsun :)Hadi kolay gelsin :))
Aynı ev olsa ooo kesin yapardım bina aynı daireler ayrı :/Bi sabah erkenden kalin. Odaya girecegi saat belli ise o saate yakin esinizle sevismeye baslayin. Namusait bir anda dalsin odaya utansın. Esinizde utanir. Kv bir daha girmeye kalmaz. Zaten esinizde o utancla annenizi paylar.
Ay bana da yaparlar dediler dalga geçtiler de kapıyı kitledim hep olmasın diye tek oğlan ya olur mu olur
o ne demekmiş öyle... uyarın ne susuyorsunuz... sabah ben uyurken yada uyanıkken yatak odama girmeyeceksiniz diyin aynen böyle söyleyin alınan alınsın öyle saçma şeymi olur... siz susarsanız daha neler olur... söyleyinki rahatsızlığınız bilinsin...önceki konularımdan tanıyanlar bilir... sabrımın tükendiği noktadayım biliyorum kızıyorsunuz sevsinler torunu elbette ama yeter da mahremiyete az saygıları olsun sabah sabah gel yatak odasına gir çocuğu al götür ne bu ya vallahi yoruldum ve BIKTIM...
Bi sabah erkenden kalin. Odaya girecegi saat belli ise o saate yakin esinizle sevismeye baslayin. Namusait bir anda dalsin odaya utansın. Esinizde utanir. Kv bir daha girmeye kalmaz. Zaten esinizde o utancla annenizi paylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?