• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen kimsin ki

Hayır bende güldüm..:KK48: nerden gelmişse aklına k.hpe demiş. Kırk yıl düşünsem bu söz gelmezdi aklıma...o_O
Konu sahibi yanlış anlama sakın :)
Ama masada oturan arkadaşlarını bence bir gözden geçir...
Nasıl tipler bunlar.. kakara kikiri dalga geçilmesine nasıl izin verirler..
Yesilcam cok izlemis

Su an ismini hatırlayamadığım bir üye daha var sizin gibi. Doktor muydu neydi o da. Bir size bir de ona zerre inanmıyorum ne hikmetse. İkinizin de hayal dunyanizda yaşadığınızı düşünüyorum. Benim için sakıncası yok açın konu eğlenin ama komik de değil ki konular. Ne mana onu çözemedim.

O doktor kizi bende bıliyorum. Şu yorulan, cit kırıldım hayalperest kiz.
Ben onun foyasini cikardim....ondan beri bulaşmıyor bana.
Gecende forumda DKH iyidir, regl döngüsünü düzenler diye ögüt veriyordu. Bilgisiz eğitimsiz eleman.

Bunu o topikde baya bozdum...
Yaklaşmiyor bana.

Selam herkese size dün yaşadığım olayı anlatıcam. Dun arkadaslarımla starbucksta bulustuk ama kendi arkadaslarını da getirmislerdi tanımadığım 5 kişi felan vardı tanımadığım kızlar süzüp duruyodu beni kendi aralarında fısır fısır konuşuyolardı en sonunda ben arkadaşımın arkadaşı olan bi çocuğa ne iş yapıyosun diye sorunca kız geldi bana seninde heryerin makyaj ya dedi, bende pardon? Dedim. Sonra anlamadın mı çok makyajlısın dedi bende yani ne olmuş diye sordum. Sonra o çocuğa kanka bu olmaz çok makyajlı felan dedi bende benim erkek arkadaşım var zaten erkek aramıyorum ayrıca sen kendi tipine bak dedim. Herkes tamam sakin olun moduna geçti ama benim elim ayağım titriyodu tanımıyorum etmiyorum kızı da bakıp bakıp gülmeye devam etti en sonunda bende k.hpe diyip sandalyeyi devirip çıktım. Kim bilir arkamdan ne dedi. Arkadaşlarımında benden sonra o masada oturması zoruma gitti. Bir arkadaşım mesaj attı mesajına cevap vermedim arkadaşımın. Sizce tavrımı koruyim mi ?
Sandalye devirme ve kahpe kelimesini keşke kullanmasaydınız. Fakat haklısınız. Birde su bulusmaya gelirken arkadaslarin karsi tarafin tanimadigi arkadaslarini da peşine takip getirmesi beni çok cok sinir ediyor.
Tavrını koru, konu hakkında hiç konuşma. Arkadaşını da görmüş oldun.
Tavrı ortada.
Tecrübeleniyorsun işte bundan sonra arkadaslarinla bulusurken peslerinde tanimadigin birilerini takıp getirirse görüşmeyi ayak üstü yapar çeker gidersin.

O doktor kizi bende bıliyorum. Şu yorulan, cit kırıldım hayalperest kiz.
Ben onun foyasini cikardim....ondan beri bulaşmıyor bana.
Gecende forumda DKH iyidir, regl döngüsünü düzenler diye ögüt veriyordu. Bilgisiz eğitimsiz eleman.

Bunu o topikde baya bozdum...
Yaklaşmiyor bana.

Gençler eğleniyor hayal dünyalarını geliştiriyorlar iyi hoş da konu içerikleri fiyasko. Her seferinde ipek ongun okuyormus gibi hissediyorum ki travma dolu ergenligimi hatırlatıyor bana. Hiç hoş değil.

Ayrıca burada beni yalancı durumuna düşürüyosunuz

Tövbeee

Bak hala İngilizcem b1 vs yazmışsın

Ne B1i??? Kabin memurları yolcularla konuşack kadar değil, basbayağı günlük sohbet edecek kadar akıcı konuşuyor. O da b1 c1 vb yle ölçülmüyor, kapiş? Ablacım dünyanın hiçbir yerinde 18 yaşında ya da lise mezunu hava şirketi görevlisi yok, hele ki müşteri önüne çıkanlarda. Senin kaşlarına sahip olanları zaten müşteri önüne çıkartmazlar:deli:

Baiser bak kafanın uçtuğunun herkes farkında. Bari kusurunla sus otur hala bana beni yalancı çıkardım yazmışsın.

18 yaşında kızım demişsin foto sensen bu yüzünün boyası, kaşlarına ne yaptıysan artık güzel durmuyor Kardashian klonu gibi duruyor. Daha doğal, normal haline dön lütfen.

Birde resimdeki sizseniz cidden 19 yaşında görünmüyorsunuz.
Hele kaşlarınız.
Tamam kalın kaş moda ama kaşın yüzü var tarzıda artık çok itici duruyor kusura bakmayın.
Halbuki kaşlarınız doğal olsa,gözleriniz bu denli ağır makyajlı olmasa gayet hoşsunuz.
Haklısınız kaşlarımı değiştirmeyi çok istiyorum ama eskiden beri böyle nasıl yapılır bilmiyorum

Kk da arada görüyorum sandalye devirmeyi o nasıl oluyor :KK53: ayrıca k.pe nedir ya :110::KK12:

bende bir kez devirdim
ama benimkinde çanta asılıydı öyle bir ağırdı ki
ben kalkınca gümm diye devrildi:KK70:

Aaa rica edeceğim ama ben de devirdiydim 1 kere. Düğüne gitmiştik arkamdaki montlar o kadar ağırmış ki kalkmamla devrildi. Bir de farketmeyip geri otursaydım dizlerimin 5 parmak üstünde sürekli çekiştirdiğim elbiseyle asıl o zaman seyreyleyin cümbüşü.. :KK70:

Back
X