Sen kısır mısın ?

cemre18

Herşey çocuklarım için
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
874
15
298
Antalya
Yüzünüze bakarak "sen kısır mısın?"dediler mi? Ben bunu birkaç aydır tanıdığım bir arkadaştan duydum. Bana çok acı verdi. Kısır olmanın ne kadar doğal olduğunu anlayamayanlar var. Karşıdakini düşünmeden bu soruyu sorabilenler de...
O gün çok ağladım. Bana acımalarını , sevk alıp doktora gittiğim günleri takip etmelerini hiç istemiyorum.İnsanlar ne kadar meraklı.:çok üzgünüm:

herkes bir değil.
böyle insana acıma duygusuyla bakan insanlardan nefret ediyorum.
sende görüşme böyleleriyle. senin muhabbetine ve arkadaşlığına layık değiller kanımca :delphin:

Hiç üzülme arkadaşım..
Arkadaşın bu şekilde konuşarak zaten kendinin nasıl biri olduğunu belli etmiş..:delphin:
Naçizane tavsiyem; moralinizi bozan kişilerle minumum seviyede görüşün,çok çok gerekmedikçe muhatap dahi olmayın..:dilcikar:

Hayret bir şey ya :delphin: İnsanın hiç mi kafası çalışmaz , böyle soru sorulur mu gerçekten yani çok ayıp ..
Allah yaşatmasın ve inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun seni canım ya:emir_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::nazar:
Sakın üzülme öyle bir yaratan var ki başımızda herşeyin hesabını görüyor .. Sen ona havale et gerisini boşver ....

aman boşver cnm o tarz insanlar için üzülmek bile çok gelir

iğrenç bir espiri yapayım

evet kısırım ama pilav olacağım birgün deseydin
:icecream:

Allahım sen böyle kendini bilmeyen, densiz insanlara akıl fikir ver....
canım hiç üzülme lütfen, Allahım sana en kısa zamanda bir melek nasip eder inş.

ayni soruyla bende karsilastim hemde esimin amcasinin karisi ve kizi tarafindan soruldu..sok olmustum..ne diyecegimi bilememistim..
üzüntümden dudaklarimda ucuk cikmisti..o psikolojiden uzunca bir zaman kurtulamamistim..halada ara sira aklima gelir...allahtan görüsmeyi kestim simdi onlardan yana icim rahat..
ama türk halkinin merakli tavirlari bitermi..simdide ayni soruya imali yollardan baskalari tarafindan muhatap oluyorum.
nasil icim yaralaniyo siz anlarsiniz herhalde...
hep allaha havale ediyorum..görüyo bilio diyorum..

Böyle ınsanlara deli oluyorum:kızgın: Sıkma canını bebeğim sen,Allahım insallah hayırlısını nasıp eder.. O ınsanlada fazla muhattap olma bence,oldukı yıne böyle yersız bır cumle sarfederse sende cevabını ver bıtanem..a.s.

Sana bunu söyleyenlerin nasıl bir kişilik olduğu zaten belli :delphin:
Takma canım bunları kafana Çok üzgünüm çoook
Böyle karşısındaki insanın hassas yönlerini yüzüne vuran insanları hiç sevmiyorum :kızgın:
Sen sabır ve dua et canım allah sana da bağışlar inşallah..:teselli:

Yüzünüze bakarak "sen kısır mısın?"dediler mi? Ben bunu birkaç aydır tanıdığım bir arkadaştan duydum. Bana çok acı verdi. Kısır olmanın ne kadar doğal olduğunu anlayamayanlar var. Karşıdakini düşünmeden bu soruyu sorabilenler de...
O gün çok ağladım. Bana acımalarını , sevk alıp doktora gittiğim günleri takip etmelerini hiç istemiyorum.İnsanlar ne kadar meraklı.:çok üzgünüm:

İnsanlar kendi başlarına gelmemiş bir şeyi asla yaşamayacaklarmış ibi davranırlar zaten canım...sen onları vicdanlarıyla ve allahla başbaşa bırak...
zaten rabbim her şeyi gören ve duyandır...Üzme sen kendini boş yere...Önemli olan insan olmak insan taklidi yapmak değil...:1hug:

canim ben 6 sene cocuk sahibi olamadim
artik o tür sorulardan bikmistim ve
cocugun varmi diyene direk kisirim diyordum
ama herseyin bir cözümü oldugunu bu insanlara anlatamiyoruz malesef
kendileri bir kactane dogurmayi marifet saniyor
gerci konumuz disi ama
o dogurduklarida sonunda onlara en büyük darbeyi vuruyor
yani gec olsun ama güc olmasin
atalarimiz herseye uygun bir atasözü söylemis aslinda:)))
sende fazla takma kafana
tip okadar ilerlediki artik herseye care var
gönlünü ferah tut yeter
kimse icin canini sykmaya degmez canim
saglicakla kal

Töbe töbe:kızgın:
Kısırmısın? Kime ne ya. Belki istemiyorsun çocuk. Bırak isteyipde olmamasını.
Niye bu kadar merak bu insanlarda anlamıyorum.
Canım sen bozma moralini boşver başkası ne derse desin. Bencede pek muhatap olma öyleleriyle. Öpüyorum canıma.s.

takma kafana o insanları cahillik ediyorlar
hemen evlenen herkez çocuk yapacak değil
veya kısırda olabilir isan bunda dalga geçeçek bişey yok
işte toplumumuz böyle malesef :kızgın:hemen çocuk yapmak istemez
insan evliliğim otursun der ama hemen gelir arkadan laflar kısırmı ne bunlar
çocukları olmuyor dedikodusu
neyse çocuk yaparsın birkaç sene sonra ikinciyi ne zaman yapıyonuz kafamçokkarıştı
sanki kendileri bakacak :kızgın:
bitmez bu sorular bitmezzzz :delphin:

Elalemin agzi torba degilki buzesin sekerim...sen hic takma kafana..oyleleriyle muhatap bile olunmaz..ayni sekilde rahatsiz edici laflar ederse sana sende yapistir cevabini ona!

Uzme kendini arkadasim..allahim senide tez zamanda melegine kavustursun insallah.

Bazi insanlar vardir öyle canim, pek merakli olurlar yarana tuz basmaya, hatta cainin yandigni gördükce iyce heveslenirler daha cok bastirmaya baslarlar....:delphin:

Bu durumda en güzeli nedir bence biliyormusun arkadasim:
Sogukkanlilik, ve hice saymak....Üzüldügnü kirildigni bu tip insanlara göstermiceksin hatta sanki umrunda bile degilmis gibi davranacaksin, inan böylelerine en güzel cevap bu..:1closedeyes:

Amaclarina ulasamiyorlar cünkü..a.s

Takma kafani, zaten insanlar sadece anlayabildikleri konularda konsusaydi dünya cok sessiz olurdu galiba...:teselli:

malesef böyle patavatsizlar kendini bilmezler her yerde var,:mymeka:
sanki üstlerine vazife de:dilcikar:

benimde çocuğum olmuyo,ama bu zamana kadar kimse yüzüme karşı kısırsın demedi...deseydide ağzının payını verirdim ...:kızgın:
bu bi hastalık verende alanda allah...rabbimin işine karışılırmı hiç...:delphin:
arkadaşın çok büyük densizlik yapmış...:kızgın:
iki kuruşluk adam için üzülmeye değmez be güzelim...:teselli:

dengesiz ve patavatsızca söylenmiş bır söz.. takmaya degmez canım benım

Back
X