Sen mi beni beğenmezsin ,sanki sen çok iyisin...

ama yabanci yoktu onu yaparken yaa ben esim kocasi olsun biz aileyiz der hep (hep=isine geldigi süre) tipki wc nin kapisi acik birakildigi zamanlarda ki gibi...

ama yabanci yoktu onu yaparken yaa ben esim kocasi olsun biz aileyiz der hep (hep=isine geldigi süre) tipki wc nin kapisi acik birakildigi zamanlarda ki gibi...

Ya evet ben oraya yorum yapmayı unutmuşum ne büyük kayıp

O nasıl birşey arkadaşım ya..Kapı açıkken yıkanıyorlar değil mi?
Ruh halleri nasıl?Normal insan yapmaz bunu canım:44:
İnsan kapıyı kapatmadan aa tövbe tövbe..

yok canim normaller mi diye sormana dahi gerek yok... banyo-wc bir oldugu icin kac kere gördüm biri banyo yapar biri... iiyyyy midem kaldirmiyo ya artik...

Dediklerin tamda yerinde olmuş hatta eksik olmuş, wc. ye yemek dökenler için..

Ama unutulan bir durum var , mutfak lavabosunada ne ekmek kırıntısı ne de yemek dökülmelidir. Çünkü giderler aynı yer. Düşünce olarak ilki çok berbat ve günah ama mantık olarak ikiside aynı..

Yemek-ekmek dökülmemeye azami gayret gösterilmelidir.. Bu konuda çok hassasım.. Tabakta zaten yemek kalmamalıdır, çünkü herkes ne yeceğini bilecek kadar tok gözlü olmalıdır.

Ha bozuldu , dökülmesi gerekti v.s

Ayrı bir poşete konur, hayvanlara gönderilir ya da çöp kovasına konur gideceği yerde zaten bir sürü sokak hayvanları onu eleyip yer.

Masa silinirken bez ile alınan ekmek kırıntıları v.s ise lavaboda yıkanmadan önce çöpe sirkelenmelidir..Yani en azından en az zararsızı bu..

Bu arada bu konuda yazılan bazı abartı yorumlara inanmadım..Bakılmış herkes yazıyor, bende ucundan biraz sündürüp yazayım denerek hayal gücü kullanılmış bence..

İş çekiştirmek olunca böyle abartılar söz konusu olabiliyor malesef..

Birsencim çok güzel ve her zaman ki gibi mantıklı şeyler söyledin.
Ben yemekleri dökmemeye çalışırım ama tencerenin dibinde illaki birşeyler kalıyor ıspanak vs..
Onların hepsini lavoboya döküp suyu süzüldükten sonra tortuyu çöp poşetine atarım..Sanırım doğru yapıyorum..ama beze yapışan ekmek kırıntıları için hiç böyle düşünmemiştim çok haklısın.Sonuçta lağım denen şeye karışıyor:44:

Bende eşime ve kendime koyduğumda çok dikkat ederim ölçü konusunda..
Tabağında bırakmaması için baskı bile yaparım bazen

Benim bil hassa hayal gücümü kullanarak yaptığım kötü
senaryo ma inanmadın dimi Birsen?
Konu sahibine kısas yaptım sadece

İşte MyDoNoSe aileden gelen yetiştirme tarzı, kendini geliştirebilmek ne kadar önemli..
Senin ve bunlara özen göstermenin altında aslında asillik yatıyor.. Yaşam boyu her konuda bu öne çıkar böyle.Sadece mutfakta değil.

Ayrıntılar çok önemli görünmeyebilir bazı insanlar tarafından; fakat herşey ayrıntıda gizlidir buna inanırım hep.

Ve önce kendimiz, kendimizden başlamalıyız.Bizim neslimiz bizden başlar çünkü.

Benim bil hassa hayal gücümü kullanarak yaptığım kötü
senaryo ma inanmadın dimi Birsen?
Konu sahibine kısas yaptım sadece

Ay okumadam senin kıssadan hissseni, dur bakayım.

Yok arada çok berbat yazanlar var, bu kadarına inanmıyorum ben. Onu demek istedim. Hani iş çekiştirme helede kayınvalideler olunca söz konusu ; önüne geçmek zor bazı insanların hayal gücünün. :)

ilk okuduğun anda abartı gelmişti zaten.. bide üzülmüştüm bu kadar katı konuşmalara..

valla benimkilerin hic biri abarti degil gercek

Teşekkür ettim Birsencim.

Hayat ayrıntılarla dolu zaten..Eşim bazen söyler;ayrıntılara fazla takılıyorsun,çabuk yaşlanacaksın der.

Aslında şu verdiğimiz lavobo örneğini ayrıntıdan çok gereklilik olarak görüyorum..Bu en basiti..
Senden birşey daha öğrendim bu arada..Bundan sonra bezi çöp poşetine silkeleceğim canım çok teşekkürler bilgine.:)malesef bunu düşünemedim:44:

Ya gece gece okuma istersen:)
Tutamadım kendimi konu sahibinin hayal gücü karşısında
Çok utandım şimdiiii

slm arkadaşlar konuyu açan kişi benim bazı kişiler benim için yorumlar yapmış yok senaryo kurmuşum yalan söylemişim asla böyle birşey yok kuldan utanmıyorsam allahtandamı korkmuyorum ben madem yalan söylediğimi düşünüyorsanız burda bir çok kişi kaynanasından yakındı onlardamı yalan söylüyor.ben olanları anlattım eğer senaryo yazmak istesem daha farklı şeyler yazardım ben yaşadığımı yazıyorum bakıyorumda çoğu kişide benim yaşadığımı yaşıyormuş bunun neresi sizlere senaryo geldi anlamadım .bu kulübe üye olurken gercekten çok hoşuma gitti hiç tanımadığımız kişilerle aynı dili konuşabiliyoruz birbirimizle dertleşebiliyoruz.ama buda bana ders olsun birdaha asla girmem hemen arkadaşlar önyargılı davrandınız byy

benim kayınvalidem de mutfaktaki sarı bezle eltimin çocuğunun ağzını sildi sonra onunla yeri sildi.geri götürdü mutfağa koydu.

insan yaşamadığı için hayatında görmediği için yadırgayabilir normal bence inan daha beterlerini duydum ve şahit oldum canım eskilerin bazıları seviyo zaten kirli su minik bir leğenin içinde bir damla bulaşık sıvısı su bulanıktır gelip gidip aynı suyu kulanırlar
birde kızlar mutfak bezleri bazı insanlar yeni sünger ve bezi olmasına rağmen iyice kötü olmuş mutfak bezi ve süngerini kullanıyor
sobanın etrafınını silip yere dökülenleri silip mutfakta yıkayan var
birde araştırma yapılmış bazı mutfak tezgahları wc den daha çok mikrop barındırıyormuş:44:

Okudum, harikasın.

Ben şimdi çözdüm olayı .. Zaten konu sahibinden dolayı ortalık kızışmış.. Gerçek ile şakalaşmalar bir birine girmiş.. Böyle kazanlarda geç kalınca anlaşılmıyor sonradan.

Aaa konu sahibi geri geldi hoşgeldin

Şu görümcenle bulaşık yıkarken

çorabı yıkamasına öldüm gülmekten.

Nasıl bir hayal gücüdür arkadaşım helal sana.

cryptic, galiba haklısınız. Görmediğimiz zaman çok tuhaf geliyor ve ''yok artık '' dedirtiyor insanın mantığı..

Yeni nesil annelerimiz arasından, inşaallah böyleleri giderek azalır diye umut edelim o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…