İyy ulu orta
Sizin yüz ifadenizi o an düşünemiyorum
Valla insan olmak çok zor.Herşeye dikkat etmek gerekiyor son nefesimize kadar.
Her kadın malesef beceremiyor..
Konu sahibi iyi güldürdün bizi hakkını helal et
Kandırdığın içinde çok ayıp ettin o ayrı
ama senin senaryolarına rakibim bunu bil
ama yabanci yoktu onu yaparken yaa ben esim kocasiolsun biz aileyiz der hep (hep=isine geldigi süre) tipki wc nin kapisi acik birakildigi zamanlarda ki gibi...
Ya evet ben oraya yorum yapmayı unutmuşum ne büyük kayıp
O nasıl birşey arkadaşım ya..Kapı açıkken yıkanıyorlar değil mi?
Ruh halleri nasıl?Normal insan yapmaz bunu canım:44:
İnsan kapıyı kapatmadan aa tövbe tövbe..
Hayatımda asla duymayacağımı sandığım,hatta aklımın ucundan bile geçmeyecek birşeyi kkda öğrenmiş ve duymuş oldum.
Wc ye yemek dökmek!
Bunu yapan kadının aklı dengesinin yerinde olduğunu düşünmüyorum!
Normal bir insanın yapacağı birşey değil bu..
Kesinlikle akli dengesi yerinde değil.
Allah tan korkan zaten wc ye dökmeyi akıl edemez.
Mutfak lavobosu elbette yağlanacak,sende cifleyeceksin be kaynana.
Bune pislik bu ne şartsızlık şurtsuzluk ya...
Böyle bir kadının evine çay içmeye bile gitmem ben.
Kaynanamın elleri kolları dert görmesin ki çok temizdir.
Bu arada bu konuda yazılan bazı abartı yorumlara inanmadım..Bakılmış herkes yazıyor, bende ucundan biraz sündürüp yazayım denerek hayal gücü kullanılmış bence..
İş çekiştirmek olunca böyle abartılar söz konusu olabiliyor malesef..
Benim bil hassa hayal gücümü kullanarak yaptığım kötü
senaryo ma inanmadın dimi Birsen?
Konu sahibine kısas yaptım sadece
Bu arada bu konuda yazılan bazı abartı yorumlara inanmadım..Bakılmış herkes yazıyor, bende ucundan biraz sündürüp yazayım denerek hayal gücü kullanılmış bence..
benim kaynanam çok yaşlı değil 58 yaşınada ama bizden tam tersi fırtına gibi dinç maşallah hiç hasta olmaz.temizlik hep yapar ama mutfak bezi toz bezi aynıdır.mutfak banyo onun için birdir.
İşte MyDoNoSe aileden gelen yetiştirme tarzı, kendini geliştirebilmek ne kadar önemli..
Senin ve bunlara özen göstermenin altında aslında asillik yatıyor.. Yaşam boyu her konuda bu öne çıkar böyle.Sadece mutfakta değil.
Ayrıntılar çok önemli görünmeyebilir bazı insanlar tarafından; fakat herşey ayrıntıda gizlidir buna inanırım hep.
Ve önce kendimiz, kendimizden başlamalıyız.Bizim neslimiz bizden başlar çünkü.
Ay okumadam senin kıssadan hissseni, dur bakayım.
Yok arada çok berbat yazanlar var, bu kadarına inanmıyorum ben. Onu demek istedim. Hani iş çekiştirme helede kayınvalideler olunca söz konusu ; önüne geçmek zor bazı insanların hayal gücünün. :)
insan yaşamadığı için hayatında görmediği için yadırgayabilir normal bence inan daha beterlerini duydum ve şahit oldum canım eskilerin bazıları seviyo zaten kirli su minik bir leğenin içinde bir damla bulaşık sıvısı su bulanıktır gelip gidip aynı suyu kulanırlarBu arada bu konuda yazılan bazı abartı yorumlara inanmadım..Bakılmış herkes yazıyor, bende ucundan biraz sündürüp yazayım denerek hayal gücü kullanılmış bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?