Sen mi beni beğenmezsin ,sanki sen çok iyisin...

ıyhh snn hayal gücün daha mükemmelmiş konu sahibinden

(( canım annem çocugun bezini yemek yenilen odada açmayın der o aklıma geldi ))

Ya ne diyorsunuz ben çocuğun altını değiştirdikten sonra elini yıkamayan insanlar biliyorum gerçek ama. Bir de en sinir olduğum yemek yerken ya da çay içerken o odada çocuğun altını değiştiriyorlar ya. Bilmiyorum benim çocuğum yok olsa bana da mı normal gelir? Sanmıyorum annenin midesi bulanmasa bile diğer insanlara saygısından yapmaması gelir.

evet yaaa benim de burda bi komsum cocugunu özellikle aliyo, nerde olursa olsun, bulundugu evin yatakodasina gidip yatagin üstünde degistiriyo altini. kendi evine gelince mutvakta yerde degistiriyo.. olayi farkedince deli oldum cagirmiyorum artik.. gecen bi arkadasin evinde degistirdi kizcagizin evi bembeyaz.. bi de sey bulasti yastiga, yastik krem rengi kaka kahverengi güzel bi renk uyumu icinde... iggrenccc onu islak mendille sildi sonra da pogaca yemege devam etti...

ayyyyyyyyyyy olamaz yaa..

Demek benim hayal gücü gerçek hayatta alıntıymış hemi

Ayyy ne iğrenç ya, inşallah benim evimde biri yapmaz bunu yoksa çıldırım.

ayyyyyyyyyyy olamaz yaa..

Demek benim hayal gücü gerçek hayatta alıntıymış hemi

gercekten canim su hayatta her sey oluyo.. varya görünce sok oldum o evin sahibi kiz yine iyi insanmis kovmadi üstelik o pis bayan hastanede yatti cocuklarina yemek yapti götürdü valla bravo.. benim evimde olsaydi o kaka olayi bi daha yüzüne bakmadim sanirim..

İnsanın basireti bağlanıyor arkadaşım ya..Ben olsam içimden kükrerdim ama misafir diye belki birşey diyemezdim..ama misafir gittikten sonra kendimce kararlar alır bir daha evime kabul etmezdim öyle kişiyi..

Ayyy ne iğrenç ya, inşallah benim evimde biri yapmaz bunu yoksa çıldırım.

ben cildirir üstüne bir de kavga cikarirdim yaa kamera sakasi gibi ama gercek.. ev sahibi degildim ama uyardim ben yine dayanamadim kadin bir de diyokii cocuklu kadinin üstü pis olur... ne alaka sen elin evini batirdin...

ben cildirir üstüne bir de kavga cikarirdim yaa kamera sakasi gibi ama gercek.. ev sahibi degildim ama uyardim ben yine dayanamadim kadin bir de diyokii cocuklu kadinin üstü pis olur... ne alaka sen elin evini batirdin...

Aa hem pis hem yüzünün derisi kalın maşallah.
Ben olsam utancımdan yerin dibine girerdim
Kimse benim çocuğumun kaka izini görmek yada yıkamak zorunda değil.
Çocuğumun kakası milletin koltuklarında dekor olmamalı

kaka yastığa falanmı sürüldü şimdi bayılcam.benm kaynanam gelcek cuma kalmaya 4 gün börek yapoıp getircek nasıl yicem biilmiyorum bana kendi anlatıyodu çok turşu kurara çöpe atmışlardı aldım diyor yıkadım bir güzel daha yermiyim soğan soyuyomuş doğruyomuş kayınpederim düşürmüş onları al demiş yerden tencere oda dipten almış yemekten hep kılcıktı ne olcakki diyo ay allahım sabır ya annemde çok titiz kadına inme incek allahtan uzakta görmüyor

Yapmayı versin canım börek kaynananız.
Yani inan buna mecbur değil
Zorla hayatta yiyemem.
Buna direnmek zorunda değilsin inan

Özrü kabahatinden büyük, keşke her çocuklu kadının üstü pis olmuyor deseydiniz. Büyük konuşmak istemiyorum ama kimisi çocuk bakımını beceremiyor, beceremiceksen niye yapıyorsun.

evet aynen öyle yastikta kaka deseni vardi yani..olsun canim nolcak sildi kadin kil olayina benim de diyecegim var.. hic sevmedigim bi sahsin her yemeginden kil cikar..kadin hergün tüy dökme mevsimi yasiyo mübarek. bi de ne diyo biliyomusunuz kizlar???
yaa bisey olmaz daha sabah banyo yaptim...

Özrü kabahatinden büyük, keşke her çocuklu kadının üstü pis olmuyor deseydiniz. Büyük konuşmak istemiyorum ama kimisi çocuk bakımını beceremiyor, beceremiceksen niye yapıyorsun.

3 tane pespese hem de 9,4 yaslarinda ve 10 aylik.. o cocuklari parka götürür ordan da birinin evine üstelerini orda temizler karinlarini da doyurur sonra kendi evine gider... ay aksam aksam kadini iyi cekistirdim Allahim sen affet ama cok sinirime dokuyo yaa...

Çok komik miş yahu vallahi gülüyorum.
Benim kaynanada üstünden kıl ayıklar..aslında çok temizdir ama bunu gördüm ve tiksindim bu konuda.Allah bir daha yaşatmasın o anı bana

Her kadın çocuk bakamaz ne kadar doğru..
Ben bir çocuğu severken temiz kokmasını isterim.
Eğer o çocuk kokuyorsa o çocuğa bakan anneye yazıklar olsun.
Sabi sübyanın suçu ne..Onu yıkayamayacak kokutacaksan neden doğurursun ki..

benim kaynanada kil olmaz pek o da bigün oturmus kazagini temizliyo..hani su pamukcuklar olur ya zamanla üstünde onlari jiletle kesiyo kafami cevirdim aradan biraz zaman gecti halen devam ediyo bi baktim kadin bacagini acmis, ordaki agacciklari temizliyoo

Canım birşeyleri temizlediği kesinde agaccik kısmını çözemedim ben

Ayyy inanmıyorum yemezsin sen de canım istimiyor falan dersin. Ya bahsettikçe aklıma geliyor, bize köyden yoğurt, süt getirir akrabalar onlar için ayrı bidonlar var onunla getirirler, annem yıkar gönderir, onlar tekrar onlarda gönderirler öyle devam eder. Köyden gelmezse hazır alırız marketten. Eşimin ailesi asla hazır yoğurt yemezler, burda köylerden getirilip bazı marketlerde satılır ordan alırlar. Bazen kap olmazsa, açıktan satılan şeker, pirinç olur onlar koyulur içine büyük poşetler olur, onun içine yoğurdu doldurup getiriyorlar. Geçenlerde onların da memleketlerinden akrabaları geldi, yoğurt getirmiş o poşetlerin içinde gelirken altı yırtılmış olduğu gibi yere düşmüş. Ben de ya o yenmez kirlenmiştir dedim, bana üstünden aldık çok katıymış yoğurt dağılmamış poşetteki haliyle kalmış aklıma yeni geliyor neye koydularsa artık yanlarında temiz bir kap var mıydı bilmiyorum. İşin kötüsü eşime de normal geliyor, bize de biraz verdiler ben de yedirmedim eşime döktüm.

Ya orda temizlik değil ki sorun zaten pişiyor yemek mikrop falan kalmaz ama insanın midesi bulanıyor. Herkes senin saçını ayıklamak zorunda değil ki yemekten. Büyük konuşmayalım en korktuğum şeydir yemekten kıl çıkması. Şaçımı toplayıp yaparım yemeği, çok şükür başıma gelmedi şimdiye kadar.

Düşüncesiz insan ya emin ol kendi evi kirlenmesin diye başkasına gider, gitmişken çocuklarını doyurur.

Son düzenleme:
yani bacaklarini jiletliyo canim...

İyy ulu orta
Sizin yüz ifadenizi o an düşünemiyorum

Valla insan olmak çok zor.Herşeye dikkat etmek gerekiyor son nefesimize kadar.
Her kadın malesef beceremiyor..

Konu sahibi iyi güldürdün bizi hakkını helal et
Kandırdığın içinde çok ayıp ettin o ayrı
ama senin senaryolarına rakibim bunu bil

yok canim o bayan orda bozuntuya vermiyo güyaa.. bunu duyan herkes de gülüyo.. beyni olmayanlari espiri anlayisi iste..
cocuklu bayan arkadasin da ne amaci var emin degilim cevre edinmek mi yoksa o cevreyi kullanmak mi bilmiyorum ama artik arkadasim olmadigi kesin... valla yemede icmede degilim ama benim evim cam esya dolu daha yeni tasindim her seyim piril piril. sen gözünden sakin biri gelsin halletsin aayyyyy Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…