Aaa konu sahibi geri geldi hoşgeldin
Şu görümcenle bulaşık yıkarken
çorabı yıkamasına öldüm gülmekten.
Nasıl bir hayal gücüdür arkadaşım helal sana.
canım sadece şu sözünden dolayı bile seni çok takdir ettim ben artık hep öyle biri olmaya çalışıyorumDediklerin tamda yerinde olmuş hatta eksik olmuş, wc. ye yemek dökenler için..
Ama unutulan bir durum var , mutfak lavabosunada ne ekmek kırıntısı ne de yemek dökülmelidir. Çünkü giderler aynı yer. Düşünce olarak ilki çok berbat ve günah ama mantık olarak ikiside aynı..
Yemek-ekmek dökülmemeye azami gayret gösterilmelidir.. Bu konuda çok hassasım.. Tabakta zaten yemek kalmamalıdır, çünkü herkes ne yeceğini bilecek kadar tok gözlü olmalıdır.
Ha bozuldu , dökülmesi gerekti v.s
Ayrı bir poşete konur, hayvanlara gönderilir ya da çöp kovasına konur gideceği yerde zaten bir sürü sokak hayvanları onu eleyip yer.
Masa silinirken bez ile alınan ekmek kırıntıları v.s ise lavaboda yıkanmadan önce çöpe sirkelenmelidir..Yani en azından en az zararsızı bu..
arkadaşım sen alayını geç ister inan ister inanma inanmıyorsan başka konuları oku benim konumdan çık
Eveeet tencerede kalan yemegi tualete dökme olayi
sibel kekillinin bir filmi vardi "duvar" diye orda gormustum
sibel hanim ozene bezene biber dolmasi yapiyor
ve guzel bir goruntu var ortada
aksam yemekte kocasiyla tartisma yasiyor ve gidip
tencerenin icindeki dolmalari tualete bosaltiyor ustunede sifonu cekiyor!
annemle izlerken o filmi agzimiz acik kaldi
gel gelelim Belcikali avukatimiz
bazi evraklar icin bizi cagirmisti gittik
turk ve cezayirlerin "kuskus" yemegini ôvüp durdu
ve yaptigi yemegi gostertti tuturamamis gosterttikten sonra
"ah dunden kaldi yiyemedik gordugunuz gibi beceremedimde
kokmadan dokiyim diye tualete goturdu tencereyi ve doktu!
evet koridorun sonunda gorduk
bu sefer esimle boyle olduk
dedim posete koyup atsaydiniz bari
ayni yere gidiyor zaten hepsi !
" e be gari ecnebi yapar avukat olsa bile :) bizim insanimiz nasil yapar!"
diye dusunmedim
yedigi yemege saygisi olmayan midesi genis olan bunuda yapar artik
canım sadece şu sözünden dolayı bile seni çok takdir ettim ben artık hep öyle biri olmaya çalışıyorum
benim kaynanam tuvalete yemek dökmüyor o konuyu başka arkadaş anlattı karıştırdın herhalde sizin tabirinizle benim senaryomda öyle birşey yokkkkkkkk
Emredersiniz hanfendi hemen çıkıyorum konunuzdan
benim kaynanam tuvalete yemek dökmüyor o konuyu başka arkadaş anlattı karıştırdın herhalde sizin tabirinizle benim senaryomda öyle birşey yokkkkkkkk
kızlar hepiniz buradayken bir şey sorycam bütün erkekler yıkanırken yıkandıkları yere işermi yaşlı bir komşum yapabilir demiştide:44:
Konu sahibi seneryoları çok iyi düşünüp uydurmuş galiba
Midem kalktı ama bi yandan taktir ettim hayat gücünüz almış başını gitmiş
Bulaşık suyunun içinde çorap yıkamak
Harika bir hayal gücü tebrikler:86:
Bu kafa halimle bu kadar güleceğimi hiç düşünmemiştim..
Duymadım ama herkes yapmaz sanki.
öyleyimdir kahretsin hem öyle bir geçer zamankininde senaryosunu ben yapıyorum birgün özellikle cemileye bulaşık kabında çorap yıkattırıcam
hiç bir kadın yapmaz ama erkekler yapabilirmiş öyle diyolar ama tabi tüm hepsi için geçerli değildir benceYarab sen bize daha neler duyuracaksın
Duşakabinin içine idrar yapmak..Hiç aklıma gelmezdi..
hiç bir kadın yapmaz ama erkekler yapabilirmiş öyle diyolar ama tabi tüm hepsi için geçerli değildir bence
kayınvalidenizle aynı evde yaşamıyorsanız sorun değil bence istedikleri gibi yaşasınlar evlerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?