Sen mi beni beğenmezsin ,sanki sen çok iyisin...

Eveeet tencerede kalan yemegi tualete dökme olayi

sibel kekillinin bir filmi vardi "duvar" diye orda gormustum
sibel hanim ozene bezene biber dolmasi yapiyor
ve guzel bir goruntu var ortada
aksam yemekte kocasiyla tartisma yasiyor ve gidip
tencerenin icindeki dolmalari tualete bosaltiyor ustunede sifonu cekiyor!

annemle izlerken o filmi agzimiz acik kaldi

gel gelelim Belcikali avukatimiz
bazi evraklar icin bizi cagirmisti gittik
turk ve cezayirlerin "kuskus" yemegini ôvüp durdu
ve yaptigi yemegi gostertti tuturamamis gosterttikten sonra
"ah dunden kaldi yiyemedik gordugunuz gibi beceremedimde
kokmadan dokiyim diye tualete goturdu tencereyi ve doktu!
evet koridorun sonunda gorduk
bu sefer esimle boyle olduk
dedim posete koyup atsaydiniz bari
ayni yere gidiyor zaten hepsi !
" e be gari ecnebi yapar avukat olsa bile :) bizim insanimiz nasil yapar!"
diye dusunmedim
yedigi yemege saygisi olmayan midesi genis olan bunuda yapar artik

canım sadece şu sözünden dolayı bile seni çok takdir ettim ben artık hep öyle biri olmaya çalışıyorum

benim kaynanam tuvalete yemek dökmüyor o konuyu başka arkadaş anlattı karıştırdın herhalde sizin tabirinizle benim senaryomda öyle birşey yokkkkkkkk

benim kaynanam tuvalete yemek dökmüyor o konuyu başka arkadaş anlattı karıştırdın herhalde sizin tabirinizle benim senaryomda öyle birşey yokkkkkkkk

Arkadaş senaryo dememişki yemek meselesine, ''olabiliyor, benim gözümün önündede yapıldı diyor.''

Tekrar okudum ama yanlış mı anladım acaba ?

ee Bir kadında

'kaybanadan' alıntı olarak alta not düşmediki zaten..
Başka bir arkadaşın mesajına cevap vermiş bayan..

Suratım şekilden şekile girdi gece gece. Kaynana adayım nasıl bilmem de böyle olursa ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.

kızlar hepiniz buradayken bir şey sorycam bütün erkekler yıkanırken yıkandıkları yere işermi yaşlı bir komşum yapabilir demiştide:44:

kızlar hepiniz buradayken bir şey sorycam bütün erkekler yıkanırken yıkandıkları yere işermi yaşlı bir komşum yapabilir demiştide:44:

Bu kafa halimle bu kadar güleceğimi hiç düşünmemiştim..

Duymadım ama herkes yapmaz sanki.

öyleyimdir kahretsin hem öyle bir geçer zamankininde senaryosunu ben yapıyorum birgün özellikle cemileye bulaşık kabında çorap yıkattırıcam

Yarab sen bize daha neler duyuracaksın

Duşakabinin içine idrar yapmak..Hiç aklıma gelmezdi..
hiç bir kadın yapmaz ama erkekler yapabilirmiş öyle diyolar ama tabi tüm hepsi için geçerli değildir bence

kayınvalidenizle aynı evde yaşamıyorsanız sorun değil bence istedikleri gibi yaşasınlar evlerinde..

kızlar kusura bakmayın benimde bu konularda çok duyumlarım var bir komşu vardı eşi sifonu çektirmiyormuş su faturası gelmesin diye
bide eski yaşlılar alışmışlar öyle eskiden musluktan su akmyomuş taşıyarak şimdiki gibi detrjanlalar boldeğilmiş geliştirememişler kendilerini işte görmedikleri için falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…