Sen mi beni beğenmezsin ,sanki sen çok iyisin...

Ay ben zevkle okudum senaristlerin iş başında olduğunu biliyordum,epey malzeme topladılar

Benim anlattıklarım da gerçek, kimse yanlış anlamasın konu sahibi konuyu açıp belki anlattıklarından bazıları doğru bilemiyorum başka bir isimle konuya yorum yazmış, o yüzden banlanmış.
Benim kayınvalide çok titiz, yumurtaları falan bulaşık detarjanıyla sıkı sıkı yıkar, evleri de temizdir Allah için ama yemekten sonra tabaktaki artıkları tencereye geri boşaltıyorlar, bana çok garip geldi sonuçta herkesin midesi bir değil onlar için normal ama benim için değil.
Bir de temizlik bezlerini kıyafetlerle, havlularla, iç çamaşırlarıyla falan aynı anda makinaya atıp yıkıyorlar, tamam yıkanıyor ama kıyafetlerin rengi bozuluyor, bir de tam temiz olacağına inanmıyorum sonuçta ben bir kıyafetimi iki üç kez giysem çıkartıyorum kirlenmiyor fazla ama o bezler kirli, lekeli onlarla yıkamak istemiyorum. Off offf konuştukça aklıma geliyor, banyoda havluları haftalarca kalır, ben bir misafir olsun hergün değiştiriyorum, iki kişiyiz eşimle 2-3 günde bir değiştiriyorum elimizi yüzümüzü siliyoruz sonuçta. Ben de titiz bir insan değilim aslında kimisi temizlik hastası olur öyle değilim çok şükür.

Mide bulandırmak için açılmış bir konu konu sahibinin mesajlarını okudum da cidden midem bulandı.

ayyyyyyyyyy o wc kapisi olayini ben de biliyorum manyak bunlar yaaa hem de aile boyu.... hepsi kapiyi acik biraklilardi.. kayinbabam kaynanam kaynim... igrencccc yemin ederim hepsini yakaladim... bir de bana bagiriyolar dengesizler hhööössstttt diyee.. size höst kapasaniza kapiyi kitleyin iste anahtar var ne var... bano tuvaletleri bir. biri banyo yaparken öteki tuvalete girer aile boyu islem yani..... ayyyyyyyyyyyy iyiki gecti o günler.. ben evde yalniz olsam bile kitlerim kapimi..

öyle birinin evinde tuvalete bile gidemem accaba bende önce hangi yemek kalıntısı ziyaret etti o tuvaleti ya diyee
günah ya günah benim kardeşim br buçuk yaşında elinde ekmek olsa banyoya sokmam nimettir bu ya iyi çarpılmamış kadın bunca zaman

Küçük çocuklar anlatıp hızını alamaz ya bazen.
Bir keresinde elimle sinek yakalamıştım.Bir kere de sivrisinek yutmuştum derken coşar.
Karafatma tuttum,fare elledim filan...O hesap olmuş

Konu sahibi seneryoları çok iyi düşünüp uydurmuş galiba
Midem kalktı ama bi yandan taktir ettim hayat gücünüz almış başını gitmiş

Bulaşık suyunun içinde çorap yıkamak

Harika bir hayal gücü tebrikler:86:

Aynen konu sahibinin mesajlarını sonradan okudum böyle mide bulandırıcı birşey anlatmakla ne geçti acaba eline

Aynen konu sahibinin mesajlarını sonradan okudum böyle mide bulandırıcı birşey anlatmakla ne geçti acaba eline

Senaryoda ne kadar başarılıyım acaba?diyerek en iyi burayı hedef seçti demek

Gerçekten şu çorap hayal gücüne katıldım.

'umut veren çocuk oyuncu' ödülünü size taktim etmek istiyorum kaybana

Bak bir tanede ben sana anlatayım..Bizim gelinle bir gün biz yemek yapıyoruz.
Çocuğun bezini alması gerek miş ve bana dedi ki dur görümce ben şu çocuğun altını bi alayım.
Çocuğu getirdi tezgahın üzerine koydu..dedim ne yapıyorsun yenge?
ee çocuğun altını alıyorum..Güzel altını açtı,çocuğun bezini tezgaha bıraktı ve başladı soğan doğramaya.
Bezi atmayacak mısın diye sordum bana hayır dedi.Peki neden dedim?
Ben yemek yaparken ilhamımı o bezden alıyorum dedi bende tamam yenge eline sağlık dedim

Kaybana umarım senin kadar başarılı olmuşumdur

valla benim kayınvalidem gerçekten titiz,temiz ve becerikli bir kadındır.ben onun eline su dökemem.Yalan değil.

ıyhh snn hayal gücün daha mükemmelmiş konu sahibinden

(( canım annem çocugun bezini yemek yenilen odada açmayın der o aklıma geldi ))

ıyhh snn hayal gücün daha mükemmelmiş konu sahibinden

(( canım annem çocugun bezini yemek yenilen odada açmayın der o aklıma geldi ))

ahaha bende konu sahibinin hayal gücüne özendim ne yapayım..
Anneniz doğru söylemiş canım..Ee şart şurt önemli..
Allah korusun şarttan şurttan hiç kimse çıkmasın..

Not:Mide bulandırdıysam affola.Konu sahibi bizleri avlamaya çalıştığı için bende böyle birşey denedim..

ay midem kalktı kusura bakmayın ama benm kaynanamda ben banyoda su yapmıştım en son
geldğinde ben silerim dedim bez verdim bundan ses çıkmadı ver yıkıyım anne dedim ben yıkadım dedi nerde dedim mutfak lavobosunda resmen kafamdan kaynar sular aktı ben ve annem kaç dedk anne ne yaptın sen çocuğum var benm yeni çamaşır suyu koydum birde ben iş yaparken şöyle böyle yap der en son konuşcak insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…