Konu sahibi niye banlanmış?
Gene mi sahte konu açıldı yoksa?
Geçen gün bir topikte iki hesap açıp kendi kendisi ile kavga ediyordu bir kişi ona dönmesin bu da?
çok temiz ya kalan yemekleri lavabo yağlanmasın diye wc'ye döküyor
.
bide inanmıcaksınız belki ama wc ye girince kapıyı aralık bırakıyo...bir iki kez uyardım.bazen kapatıyo artık bazen kapatmıyo... zart zurt gidiyo içerden kapı kapalı olsada duyuluyo
bide ben nişanlıyken wc terlikleriyle evde gezerken gördümdedim eşime buneyaa ben bueve gelınce böle şey istemem dedim. şimdi gezmiyo hiç belkıde ben evde yokken geziyodur
ay çıldırıciyiimm.
ona göre çok normal bişey bu.. bide hacı hoca kendisi..
ilk zamanlar görünce şok oldum ayy dedim napıyosun sen..
lavabo yağlanıyomuş yemeğin kalan yağlı suyunu dökünce...offf midem bulandı.. pis şey..
aaa gerçekten mi. kendi kendine kavga mı ediyorduu.. ilginç yani.
Konu sahibi seneryoları çok iyi düşünüp uydurmuş galiba
Midem kalktı ama bi yandan taktir ettim hayat gücünüz almış başını gitmiş
Bulaşık suyunun içinde çorap yıkamak
Harika bir hayal gücü tebrikler:86:
Aynen konu sahibinin mesajlarını sonradan okudum böyle mide bulandırıcı birşey anlatmakla ne geçti acaba eline
konuyu anlamadım ki
birgün görümcemle bulaşık yıkıyorum kaynatam ayağından çoraplarını çıkardı kızım bunlarıda yıkayın dedi görümcem bulaşık bittikten sonra çorapları aynı leğenin içine attı şok oldum abla ne yapıyon dedim ama faydasız yıkadı birkere ne oldu bulaşık bitti zaten tabağın içine atmadımya dedi.suyun yüzüne öyle çıkmaya çalıştı.
Bak bir tanede ben sana anlatayım..Bizim gelinle bir gün biz yemek yapıyoruz.
Çocuğun bezini alması gerek miş ve bana dedi ki dur görümce ben şu çocuğun altını bi alayım.
Çocuğu getirdi tezgahın üzerine koydu..dedim ne yapıyorsun yenge?
ee çocuğun altını alıyorum..Güzel altını açtı,çocuğun bezini tezgaha bıraktı ve başladı soğan doğramaya.
Bezi atmayacak mısın diye sordum bana hayır dedi.Peki neden dedim?
Ben yemek yaparken ilhamımı o bezden alıyorum dedi bende tamam yenge eline sağlık dedim
Kaybana umarım senin kadar başarılı olmuşumdur
ıyhhsnn hayal gücün daha mükemmelmiş konu sahibinden
(( canım annem çocugun bezini yemek yenilen odada açmayın der o aklıma geldi))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?