Sen mi beni beğenmezsin ,sanki sen çok iyisin...

seninki de evlere şenlikmiş canım ben öpeyim başıma koyayım dicem ama bu kurt olayı çok tanıdık geldi bana sadece ben yoktum sofrada görmediğim için günahını alamıyorum nişanlım yıllardır anlatıyo adam tarhana çorbası içmiyordu senelerdir şimdi ben yapıyorumda öyle içiyor yazık

canım seninki mantıklı bi yer yine fırın tv nin arkasından sarımsak, buzdolabının arkasından domates buldum kim koydu diyorum bilmem diyo, hasta olacaksın en sonunda diyorum küfleniyor sonuçta zehirlenecek bişey değil ha birde çekmecelere örtü yerleştiririz ya toz olmasın diye çekmecelerini düzenlemiştim bi dahaki gidişimde o örtülerin altında hazır çorba paketlerini buldum anlamadım ki malımı çok kıymetli ??

ayyy benimki malını saklamak için yapıyo bunları canım. patatesler orda cücüklemiş artık asırlardır ordalar:) soğanlar desen sapları kendilerinden büyük:) yokluk zamanı için saklıyomuş

Okudukça hayretler içinde kalıyorum.
Böyle kadınların elinden yemek yiyerek ömrü geçenlere acıyorum.

bence de cnm. çünkü yemek içmek zorunda kalıyorsun evinde mecburen...
bir bardak su koyar bi tenceresi var geniş ağızlı.. 1 damla pril damlatır.. 7-8 kişinin yediği tabağı çanağı çatalı kaşığı onda yıkar... ay allahım ya iğrenç resmen berbat.. o suyu görseniz valla çiçeğin dibine döksen 1 dakikada kurur.. pis işte pis yani.. mecbur o tabakta çanakta yiyoruz mecbnuren yanii..
büyük görümcem de çok pistir..kalmaya gittiğmizde bize bi nevresimn verdi yavruağzı rengi.. neyse bu pis kadın her gelene aynı nevresimi açıyormuş kadın erkek demeden.. 1 sene snra gittik yine kalcaz nevresim olmuş simsiyah... erkek kadın kokuları kusmuk kokuları pislik kokuları.. ay allahım ne pisss.
küçük görümcem de çok pistir.. eşim gitti bir gün evlerine.. evde su içecek bardak kalmamış.. neyse demiş dur yıkıyım bi tanesini.. bardak lavobaya yapışmış resmen pislikten.. kettle da su kaynatmış da sıcak su dökmüş bardağın altına da ancak öyle çıkmış bardak lavobadan..iğrençler ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Allahım sen beni böyle insanlardan koru. Benim gibi titiz bir insanı böyle insanlarla sınama. İnanın sanki birileri kötü bir hikaye anlatıyor gibi geldi birden. Bu kadar da iğrenç olabilir mi bir insan yaa. Müstakbel kaynanamı nasıldır bilmiyorum. Bir kere gittim evlerine temiz görünüyordu. Tek dikkatimi çeken takma dişlerinin bir kabın içinde mutfak tezgahında durmasıydı :))

Ama sadece eşi ve kendisi olduğu için belki önemsememiştir de koymuştur. Bilmiyorum artık.

Okudukça hayretler içinde kalıyorum.
Böyle kadınların elinden yemek yiyerek ömrü geçenlere acıyorum.

ben yememek için direniyorum canım :) ya gitmeden önce dışarda yiyorum yedik geldik çok tokuz diyorum yada üst katta abisi var nişanlımın ona çıkıyorum yemeğe o temizdir allah var eğer zor da kalırsam yiyeceksemde yemeği kendim yapmak şartıyla yiyorum kısacası türlü oyun çeviriyorum mecburiyetten

bunlar ne ya.....
özellikle nevresimi okuyunca.............

ayyy gülmekten karnıma ağrılar girdi..
okuudkça afakanlar bastı..

evet arkadaslar benım kayınvalidemin akli dengesi yerinde yok insan olan bunu yapmaz wc'ye yemek dökmez offf
bide bız aynı evde yaşıyoruz düşünün...

ben olmasam pislikten ölecek.. kayınvalıdeme başka topiklerde ayy yazık acıyorum ona bilmem ne yazan arkadaslar vardı..

asıl bana acıyın..:18:

ya gerçek mi bu söyledikleriniz şok oldum bari misafirin yanında biraz temiz olun ne kadar ayıp

ayyy benimki malını saklamak için yapıyo bunları canım. patatesler orda cücüklemiş artık asırlardır ordalar:) soğanlar desen sapları kendilerinden büyük:) yokluk zamanı için saklıyomuş

ben de ondan şüpheleniyorum malımı çok kıymetli diye, yüklükte bir dolu çay şeker var son kullanam tarihi geçecek üst katta nişanlımın yengesi var ona verelim diyorum kıyameti koparıyo ay yarabbim iç zehirlen o çayı diyesi geliyo insanın

valla biz gidince 6-7 gün kaldığımız için benim böyle kaçma şansım olmuyor maalesef...
bi de yemeği ben yapsam beğenip yemez...
bi de çamaşır atar makinaya rahmetli kayınpederimin afedersiniz ama dışkılı donlarıyla benim minik kızımın(6-7aylık) kıyafetleri ile birlikte çamaşır makinasına atarken yakaladım.. napıyosun sen ya dedim bırak çıkar çabuk dedim kızın kıyafetleri.bana diyor ki bişey olmaz yıkansın işte... . ben hep ayrı yyıkkarım kızımın kıyafetlerini.. şimdi 2,5 yaşında ama hala ayrı yıkıyorum. o zamanlar sabun tozuyla yıkıyordum.. pis kadın.. eşime de dedim ki kızın kıyafetlerini al dışarda bi yerde yıkat annen yıkatmıyor bana dedim... annesine bağırdı sinirlendi.. ertesi gün kendi kaldığımız şehre döndük neyseki çok şükür

Son düzenleyen: Moderatör:
heee bide biz çalışıyoruz gelince yemek hazır olmuş oluyo..
yemeğin hazır olduğuna sevineyimmi yoksa o yemeği nasıl yaptı diye düşünüp üzüleyimmi..:18:

şimdilik öyle kalma durumumuz yok ama aynı şehirde olduğumuz için sanırım kalmayız geceleri yada sanmaktan çok ummalıyım yoksa açlıktan ölürüm herhalde

ya gerçek mi bu söyledikleriniz şok oldum bari misafirin yanında biraz temiz olun ne kadar ayıp

cnm zaten antisosyal bir ailesi var. ilginç. hepsi.. valla uzaktayız da çok görüşemiyoruz yüzyüze neyseki..allah herkesi hayırlı kültürlü kişilerle karşılaştırsın...

heee bide biz çalışıyoruz gelince yemek hazır olmuş oluyo..
yemeğin hazır olduğuna sevineyimmi yoksa o yemeği nasıl yaptı diye düşünüp üzüleyimmi..:18:

ayrı eve çıkma şansınız yok mu canım?

offf midan kalktı ve inmiyor ıyyyykkk..aman allahım böyle pislikler varmı yaa

benim kayınvalidemde temizdir ama bizde yeni evlendiğimiz sene düğünden 10 gün sonra ramazan olmuştu.Bu bizi iftara çağırmıştı.tatlı olarak çikolatalı puding yapmış.Bende hiç sevmem eşimde çok sever birtek o yedi zaten gece olunca bir rahatsızlandı hastaneye götürdük o gece sabahladık ve gıda zehirlenmesi olduğunu öğrendik..Düşündük ve bulduk neden olduğunu meyer kaynanamın yaptığı pudingin son kullanma tarihi sadece geçmiş diyemicem belirtmem lazım son kullanma tarihi üzerinden tam 2 yıl geçmiş!! bi düşünün ölüyodu çocuk az daha..Bundan sonrasında da bir gün kereviz salatası yapmış bende çok severim içinde bir koku ama kusucam o kadar kötü neden böyle kokuyor dedim ve buz dolabına koştum birde baktım kullandığı mayonezin kullanma tarihi 1 yıl geçmiş eşim çıldırdı ben yetmedim şimdi de karımla çocuğumumu zehirlicen diye bağırdı..ondan beridir o yemek yapınca malzemelerin kullanma tarihini koltrol eder arada birde erzak dolabını eşim kendisi atılacakları atar :))
bizimkide pis değil ama böyle bir salaklığı var işte kıyamaz..

ben de yakın çevremde pis birini pek görmedim ama oğlumun ilk bakıcısı birgün böreğin üstüne tezgah silinen bezi örtmüştü.
görür görmez atmıştım.

ıspanağı çok temiz olsun diye 3 kez yıkarmış.

görüntüde de kibarlıktan,nezaketten kırılır.
tüm siteyi kendine bağlamıştı.

Son düzenleme:

kayınvaldem de benim yoldan çöpün kenarından bişi bulursa alıyor ya rezil oluyorum yanındaysam. sen bırak onu ben sana iisini alırız diyorum yok bırakmıyor.. pislik kanında var yani...evdeki odanın biri yüklük eşya dolu adım atacak yer yok... hep yorgan yastık gereksiz boş şişeler bidonlar yoğurt kapları.hediye bişi alırız giymez.. saklar.. napcaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…