kayınpederime de dedim sakın yeme kurtlar var içinde pişmiş dedim. o yemedi.. kadın çok pis yani..
bi kere de yufkadan börek yapcak böyle gözleme oluyor ya hazır yufkadan.. yapmış .. eşim ben ve kayınvaldem var.. tabağına koydu eşimin .. (bana nispet yapıyo güya deli mi ne.. ben hazır yfkadan bile yapmam gözlemeyi kendim açarım. ayrı şehirlerde oturduğumuz için bilmiyor.)neyse bi baktım yufkadan küfler damlıyor resmen. dedim sakın yeme küflü bak dedim gösterdim eşime.. o da yemedi.. at bunu be küflenmiş ne pis kadınsın dedi annesine... o da yemezseniz yemeyin ben yerim dedi.. valla indirdi midesine
ben hiç kaynanamı böyle bilmezdim. yeni evlendiğimizdedışardan görüp temiz derdim. taaa ki içlerine iyice girip iş yapmalarını seyredene kadar. hamur yoğurduğu kabın dibine azıcııık su koyup bulaşık yıkadığını gördüm önce. sonra da banyoyu temizlediğini. küveti, lavoboyu ve klozeti aynı süngerle temizlediğini görünce içim kalktı. ben hepsini ayrı süngerle yıkıyorum bana müsrif diyo:) bi de patates, soğan ve domateslerini fırının içine koyar:)))
canım seninki mantıklı bi yer yine fırın tv nin arkasından sarımsak, buzdolabının arkasından domates buldum kim koydu diyorum bilmem diyo, hasta olacaksın en sonunda diyorum küfleniyor sonuçta zehirlenecek bişey değil ha birde çekmecelere örtü yerleştiririz ya toz olmasın diye çekmecelerini düzenlemiştim bi dahaki gidişimde o örtülerin altında hazır çorba paketlerini buldum anlamadım ki malımı çok kıymetli ??
seninki de evlere şenlikmiş canım ben öpeyim başıma koyayım dicem ama bu kurt olayı çok tanıdık geldi bana sadece ben yoktum sofradagörmediğim için günahını alamıyorum nişanlım yıllardır anlatıyo adam tarhana çorbası içmiyordu senelerdir şimdi ben yapıyorumda öyle içiyor yazık
Okudukça hayretler içinde kalıyorum.
Böyle kadınların elinden yemek yiyerek ömrü geçenlere acıyorum.
bence de cnm. çünkü yemek içmek zorunda kalıyorsun evinde mecburen...
bir bardak su koyar bi tenceresi var geniş ağızlı.. 1 damla pril damlatır.. 7-8 kişinin yediği tabağı çanağı çatalı kaşığı onda yıkar... ay allahım ya iğrenç resmen berbat.. o suyu görseniz valla çiçeğin dibine döksen 1 dakikada kurur.. pis işte pis yani.. mecbur o tabakta çanakta yiyoruz mecbnuren yanii..
büyük görümcem de çok pistir..kalmaya gittiğmizde bize bi nevresimn verdi yavruağzı rengi.. neyse bu pis kadın her gelene aynı nevresimi açıyormuş kadın erkek demeden.. 1 sene snra gittik yine kalcaz nevresim olmuş simsiyah... erkek kadın kokuları kusmuk kokuları pislik kokuları.. ay allahım ne pisss.
küçük görümcem de çok pistir.. eşim gitti bir gün evlerine.. evde su içecek bardak kalmamış.. neyse demiş dur yıkıyım bi tanesini.. bardak lavobaya yapışmış resmen pislikten.. kettle da su kaynatmış da sıcak su dökmüş bardağın altına da ancak öyle çıkmış bardak lavobadan..iğrençler ya
bence de cnm. çünkü yemek içmek zorunda kalıyorsun evinde mecburen...
bir bardak su koyar bi tenceresi var geniş ağızlı.. 1 damla pril damlatır.. 7-8 kişinin yediği tabağı çanağı çatalı kaşığı onda yıkar... ay allahım ya iğrenç resmen berbat.. o suyu görseniz valla çiçeğin dibine döksen 1 dakikada kurur.. pis işte pis yani.. mecbur o tabakta çanakta yiyoruz mecbnuren yanii..
büyük görümcem de çok pistir..kalmaya gittiğmizde bize bi nevresimn verdi yavruağzı rengi.. neyse bu pis kadın her gelene aynı nevresimi açıyormuş kadın erkek demeden.. 1 sene snra gittik yine kalcaz nevresim olmuş simsiyah... erkek kadın kokuları kusmuk kokuları pislik kokuları.. ay allahım ne pisss.
küçük görümcem de çok pistir.. eşim gitti bir gün evlerine.. evde su içecek bardak kalmamış.. neyse demiş dur yıkıyım bi tanesini.. bardak lavobaya yapışmış resmen pislikten.. kettle da su kaynatmış da sıcak su dökmüş bardağın altına da ancak öyle çıkmış bardak lavobadan..iğrençler ya
ayyy benimki malını saklamak için yapıyo bunları canım. patatesler orda cücüklemiş artık asırlardır ordalar:) soğanlar desen sapları kendilerinden büyük:) yokluk zamanı için saklıyomuş
ben yememek için direniyorum canım :) ya gitmeden önce dışarda yiyorum yedik geldik çok tokuz diyorum yada üst katta abisi var nişanlımın ona çıkıyorum yemeğe o temizdir allah var eğer zor da kalırsam yiyeceksemde yemeği kendim yapmak şartıyla yiyorum kısacası türlü oyun çeviriyorum mecburiyetten
valla biz gidince 6-7 gün kaldığımız için benim böyle kaçma şansım olmuyor maalesef...
bi de yemeği ben yapsam beğenip yemez...
bi de çamaşır atar makinaya rahmetli kayınpederimin afedersiniz ama dışkılı donlarıyla benim minik kızımın(6-7aylık) kıyafetleri ile birlikte... yakaladım atarken. napıyosun sen ya dedim bırak çıkar çabuk dedim kızın kıyafetleri.bana diyor ki bişey olmaz yıkansın işte... . ben hep ayrı yyıkkarım kızımın kıyafetlerini.. şimdi 2,5 yaşında ama hala ayrı yıkıyorum. o zamanlar sabun tozuyla yıkıyordum.. pis kadın.. eşime de dedim ki kızın kıyafetlerini al dışarda bi yerde yıkat annen yıkatmıyor bana dedim... annesine bağırdı sinirlendi.. ertesi gün kendi kaldığımız şehre döndük neyseki çok şükür
ya gerçek mi bu söyledikleriniz şok oldum bari misafirin yanında biraz temiz olun ne kadar ayıp
heee bide biz çalışıyoruz gelince yemek hazır olmuş oluyo..
yemeğin hazır olduğuna sevineyimmi yoksa o yemeği nasıl yaptı diye düşünüp üzüleyimmi..:18:
ben de ondan şüpheleniyorum malımı çok kıymetli diye, yüklükte bir dolu çay şeker var son kullanam tarihi geçecek üst katta nişanlımın yengesi var ona verelim diyorum kıyameti koparıyo ay yarabbim iç zehirlen o çayı diyesi geliyo insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?