Sen mi beni beğenmezsin ,sanki sen çok iyisin...

iyyy pis insanları hiç sevmem pis bir hareketi görsem asla yemek falan yiyemezdim heralde miğdem çok hassastır en ufak şeyden bulanır benim allahtan kaynanam uzakta ve sadece bir kere kalmaya gittim oda bir hafta ama bir pisliğini görmedim allah var yukarda temiz kadındı aksi olsa heralde miğde komasına girerdim...

kayinvalidem hem temiz hemde becerikli kadindir..annemde oyledir.zaten birinin evinde cok mecbur kalmadikca yemek yemezdim ve herkesin temizligine guvenmezdim..ama bu okuduklarimdan sonra bunlar aklima gelecek..midem alt ust oldu.

bizimki çok tmiz vallla....
annem kadar güveniyorum onun temizliğine...

ay tıpkısının aynısııı hatta birgün şu cümleyi kurdu kömür sobası istiyor nişanlımda yangın çıkmasın diye almıyor en son sobanın içine gaz döküp patlatmıştı da; dediki gider komşudan isterim oğlum bana bakmıyo derim ben şoka girdim yaparmı yapar valla ayrıca hediye konusunda bir valizi var kilitli üzerine birde fermuar kısmını dikiyor yeni ne alırsak hiç üşenmeden o dikişi söküyo yeni alınan şeyi oraya kilitliyo tekrar dikiyo anlamıyorum anlıyan varsa bana da bi anlatıversin lütfen

Aman Allahım daha neler duyucam, tamam başkasının evine gidince insan şaşırıyor ama anne olunca dicek birşey bulamıyorum. Baban da mı bişey demiyor? Bence senin annen bir gün izin al bütün evi temizle ya da bir kadın çağır, ikiniz her tarafı pırıl pırıl yapın.

Valla iyi yapmışsın, ben söylemeye utanırdım açıkcası. Bizim de eşimle bir restorana gittik güzel de bir yerdi, eşimin yemeğinin içinden neler çıktı. Görüyorum kaş göz işareti yapıyorum anlamıyor en sonunda yeter yeme artık dedim. Garson gidince de uyardım içinde kıl var hala yiyorsun diye. Ya var böyle insanlar kurtlu şeyleri yiyen. Aklıma geldi annemler yeni evlenmiş, bir komşuları varmış çayları çok güzel oluyormuş, annem de ya sizin çayınız çok güzel falan dermiş. Birgün demliklerini görmüş, o çay çöpleri bir katman oluşturmuş, yosun tutmuş resmen, kadın çayın çöpünü boşaltıp içini yıkamıyormuş galiba.

Ne güzel ya özendim şimdi. Ben kayınvalidemden ve görümcelerimden daha güzel yaparım yemeği, özenirim, masayı güzelce hazırlarım, Allahtan beğenirler benim yaptıklarımı. Gerçi beğenmeseler söylerim siz çok mu güzel yapıyorsunuz diye. Eşim gittiğimiz zaman kızkardeşinin yaptığını beğenmez ben korurum yapmış işte bir de kusur buluyorsun derim.

Dışı seni yakar içi beni yakar olayı, insan içine girmeyince anlamıyor. Üç kuruşluk süngerin müsrifliğinden nolcak, sende ona hijyenik değilsin de. Fırının içine koyması yer olmadığından kaynaklanabilir bilemiyorum.

Bunlar aile boyu pis, ya ben çok problem çıkarmam ama o nevresimde yatmazdım açıkcası temiz nevresim yok mu diye sorardım. Ben çalıştığım halde bir gece bile kalsa temiz nevresim takarım, gidince de çıkartır yıkarım. Herkesten de aynı hassasiyeti beklerim açıkcası.

hatta o kurtlu şehirye çorbası olayından snra şehriyeyi (pişmemiş olanı böyle çuval gibi bişeyin içinde)attırdık zorla.. gittik markete alcaz şehriye işte... ben aldım marketin kendi markasından.. çok bilmiş görümcem de diyor ki- bu en kötü marka neden bunu alıyorsunuz ki diyor.. salak mı ne... sizin evdeki kurtlu şehriyeden daha iidir diyecektim de snra demedim...
ben de valla şehriyelerin hepsi hemen hemen aynı.. bi değişiklik yok yemek yapmayı bilen bilir dedim..(kendi beceriksiz de yumurta bilem kıramaz)bozulmuştu yine de

Valla yazdıklarınızı hayretler içinde okudum normal bir durum değil hastalık heralde. Kadıncağız yakında evi çöp eve çevirebilir.

ilginç bir davranış şekli
bir psikoloğa danışmak lazım
bunu anlamak bizi aşabilir canımmm

ayy okumaya yetiştiremiyorum.. :)
bi tartanda kıkır kıkır gülüyorum ..
delimi ne dicekler

ayy ben bu dert bi tek bende var sanıyodum utandığımdan anneme bile anlatamıyodum içimi döktüm azcık rahatladım be ya oohhh

bi de tuvaletlerinde böyle bezler varya tuvalet kağıdı yerine kullanılıyor galiba normal bez yani... ay onlardan var iğrenç ya.. artık ben söyledim de alıyolar tuvalet kağıdı

valla eşim diyo ki sen ölsen bu evi satmaya kalksak kimse almaz. üstüne para isterler diyor..

Eşin de o evde iyi yaşamış:26: tahammül edilir bir durum değil
Benim de abimin eşi öyle daha bir kere evlerinde yemek yememişimdir. İki oğlu var küçük ikisinide çok pis büyüttü Allah affetsin yeğenim diye pislikten kucağıma alıp sevemiyorum
Geçen annem yengeme gümüş süs gondol almış sen git ona çikolata pasta yap tabi altı küflenmiş sonra da çöpe atmış görgüsüz, pis kadın Allah abime sabır versin diyordum göz göre göre evlenme dedik evlendi şimdi çok pişman.

benım kayınvalıdem evlenmeden önce hep renklilerle beyazları karışık atmış makinaya..
atletler gri olmuş iice. bide çorapları yıkarken çamaşır makinasına katlı bi şekılde atıyor. e zaten asarken çözicen onları neden açarak atmıyosunkı makınaya..

bi kerede benım yanımda bole at dedi. dedim napıyon sen?

ne kadar temiz olduğunu burdan anlayabilirsiniz
eşimde biliyo olayları.o atletleri atalım yeni allaım demişti ilk evlendığımde.

eşim hep nişanlıyken çaktırmadan bir iki bir iki eski şeyleri sıvıştırdı evden, tuzlukları, yastıkları bile attım vallahi o evde yokken..

küflü şeyler napıcam ben onları..

kızlar benim kayınvalidem çok titizdir temizlik konusunda bi sıkıntım yok ama yemek yaparken görünce o yemekleri yemek istemiyorum sulu yemek yapıyosa mutlaka 5 kere tadına bakar hep aynı kaşıkla ve kaşığın içinde kalan yarı tükmüklü yemeği geri tencereye döker yufkayı sarar uçlarını yapıştırmak için tükmük kullanır içli köfte yapar elini yalaya yalaya şekil verir sofrada oğluma kendisi de dahil yemek vermeyen kalmaz kendi kaşıklarıyla ve hatta kendi ağızlarındakinden verirlr kusacam artık acısını eşimden çıkarıyorum tiksiniyorum hepsinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…