kayınvaldem de benim yoldan çöpün kenarından bişi bulursa alıyor ya rezil oluyorum yanındaysam. sen bırak onu ben sana iisini alırız diyorum yok bırakmıyor.. pislik kanında var yani...evdeki odanın biri yüklük eşya dolu adım atacak yer yok... hep yorgan yastık gereksiz boş şişeler bidonlar yoğurt kapları.hediye bişi alırız giymez.. saklar.. napcaksa
Aman Allahım daha neler duyucam, tamam başkasının evine gidince insan şaşırıyor ama anne olunca dicek birşey bulamıyorum. Baban da mı bişey demiyor? Bence senin annen bir gün izin al bütün evi temizle ya da bir kadın çağır, ikiniz her tarafı pırıl pırıl yapın.Sizin kaynananızdan ben ise annemden çekiyorum.. 46 yaşında ama temiz bir kadın değil amma velakin hep temiz olduğunu sanan bir kadın..sizinkiler benimkinin yanında devede kulak kalır..bir anlatsam...
mesela balkonları süpürdüğü çalı süpürgesini sıçrata sıçrata mutfak tezgahında yıkar..yemek yaparken bir malzemesi yere düşer pislenir kıl yapışır ama o hiç aldırış etmez yine de yemeğin içine atar..hatta bazen bulaşıkları yıkamadan dolaplara kaldırır...evde hijyen yok, yemeklerinden şüpheliyim artık midem kaldırmıyor.. bu konuda annemle çok kavga ediyorum.. evde huzurum kalmıyor..ben çalışıyorum ama o ev hanımı bütün gün evde ama elini işe değdirmeyi sevmiyor...o kadar sinir oluyorum ki..bi de görseniz otura otura 120 kilo oldu..ya atanarak ya evlenerek bu evden uzaklaşasım var..iğreniyorum iyice daha anlatmadığım çok şey var..ya lütfen bir yorum yapın yoksa ben mi abartıyorum..huzursuzum:
Valla iyi yapmışsın, ben söylemeye utanırdım açıkcası. Bizim de eşimle bir restorana gittik güzel de bir yerdi, eşimin yemeğinin içinden neler çıktı. Görüyorum kaş göz işareti yapıyorum anlamıyor en sonunda yeter yeme artık dedim. Garson gidince de uyardım içinde kıl var hala yiyorsun diye. Ya var böyle insanlar kurtlu şeyleri yiyen. Aklıma geldi annemler yeni evlenmiş, bir komşuları varmış çayları çok güzel oluyormuş, annem de ya sizin çayınız çok güzel falan dermiş. Birgün demliklerini görmüş, o çay çöpleri bir katman oluşturmuş, yosun tutmuş resmen, kadın çayın çöpünü boşaltıp içini yıkamıyormuş galiba.kayınpederime de dedim sakın yeme kurtlar var içinde pişmiş dedim. o yemedi.. kadın çok pis yani..
bi kere de yufkadan börek yapcak böyle gözleme oluyor ya hazır yufkadan.. yapmış .. eşim ben ve kayınvaldem var.. tabağına koydu eşimin .. (bana nispet yapıyo güya deli mi ne.. ben hazır yfkadan bile yapmam gözlemeyi kendim açarım. ayrı şehirlerde oturduğumuz için bilmiyor.)neyse bi baktım yufkadan küfler damlıyor resmen. dedim sakın yeme küflü bak dedim gösterdim eşime.. o da yemedi.. at bunu be küflenmiş ne pis kadınsın dedi annesine... o da yemezseniz yemeyin ben yerim dedi.. valla indirdi midesine
Ne güzel ya özendim şimdi. Ben kayınvalidemden ve görümcelerimden daha güzel yaparım yemeği, özenirim, masayı güzelce hazırlarım, Allahtan beğenirler benim yaptıklarımı. Gerçi beğenmeseler söylerim siz çok mu güzel yapıyorsunuz diye. Eşim gittiğimiz zaman kızkardeşinin yaptığını beğenmez ben korurum yapmış işte bir de kusur buluyorsun derim.Konunun yarısına kadar okudum, miğdem kalktı.
Allahıma şükürler olsunki pırıl pırıl bir kayınvalidem var. Eşime kızınca onada kızıyorum ama aslında çok seviyorum kayınvalidemi 17 yaşındaydım evlerine girer çıkardım. Doğru düzgün sofra hazırlamışlığım yoktu bişey bilmezdim. Allah razı olsun, herşeyi öğretti. En güzel yemekler, börekleri kekler, tatlılar ve temizlik.Pırıl pırıl evim :) Herşeyi kayınvalidem öğretti. Bir gün olsun başkasına karşıda kötülemedi. Börek yapardım yakardım, gelen misafire gelinim böreği fırına koydu bana bırakıp alışverişe gitti, kızcağızın güzelim böreğini uyuyakalıp yakmışım der.Bak aklıma geldi şimdi onu mıncık mıncık sıkıp öpesim geldi
Dışı seni yakar içi beni yakar olayı, insan içine girmeyince anlamıyor. Üç kuruşluk süngerin müsrifliğinden nolcak, sende ona hijyenik değilsin de. Fırının içine koyması yer olmadığından kaynaklanabilir bilemiyorum.ben hiç kaynanamı böyle bilmezdim. yeni evlendiğimizdedışardan görüp temiz derdim. taaa ki içlerine iyice girip iş yapmalarını seyredene kadar. hamur yoğurduğu kabın dibine azıcııık su koyup bulaşık yıkadığını gördüm önce. sonra da banyoyu temizlediğini. küveti, lavoboyu ve klozeti aynı süngerle temizlediğini görünce içim kalktı. ben hepsini ayrı süngerle yıkıyorum bana müsrif diyo:) bi de patates, soğan ve domateslerini fırının içine koyar:)))
Bunlar aile boyu pis, ya ben çok problem çıkarmam ama o nevresimde yatmazdım açıkcası temiz nevresim yok mu diye sorardım. Ben çalıştığım halde bir gece bile kalsa temiz nevresim takarım, gidince de çıkartır yıkarım. Herkesten de aynı hassasiyeti beklerim açıkcası.bence de cnm. çünkü yemek içmek zorunda kalıyorsun evinde mecburen...
bir bardak su koyar bi tenceresi var geniş ağızlı.. 1 damla pril damlatır.. 7-8 kişinin yediği tabağı çanağı çatalı kaşığı onda yıkar... ay allahım ya iğrenç resmen berbat.. o suyu görseniz valla çiçeğin dibine döksen 1 dakikada kurur.. pis işte pis yani.. mecbur o tabakta çanakta yiyoruz mecbnuren yanii..
büyük görümcem de çok pistir..kalmaya gittiğmizde bize bi nevresimn verdi yavruağzı rengi.. neyse bu pis kadın her gelene aynı nevresimi açıyormuş kadın erkek demeden.. 1 sene snra gittik yine kalcaz nevresim olmuş simsiyah... erkek kadın kokuları kusmuk kokuları pislik kokuları.. ay allahım ne pisss.
küçük görümcem de çok pistir.. eşim gitti bir gün evlerine.. evde su içecek bardak kalmamış.. neyse demiş dur yıkıyım bi tanesini.. bardak lavobaya yapışmış resmen pislikten.. kettle da su kaynatmış da sıcak su dökmüş bardağın altına da ancak öyle çıkmış bardak lavobadan..iğrençler ya
ayrı eve çıkma şansınız yok mu canım?
kayınvaldem de benim yoldan çöpün kenarından bişi bulursa alıyor ya rezil oluyorum yanındaysam. sen bırak onu ben sana iisini alırız diyorum yok bırakmıyor.. pislik kanında var yani...evdeki odanın biri yüklük eşya dolu adım atacak yer yok... hep yorgan yastık gereksiz boş şişeler bidonlar yoğurt kapları.hediye bişi alırız giymez.. saklar.. napcaksa
ay tıpkısının aynısııı hatta birgün şu cümleyi kurdu kömür sobası istiyor nişanlımda yangın çıkmasın diye almıyor en son sobanın içine gaz döküp patlatmıştı da; dediki gider komşudan isterim oğlum bana bakmıyo derim ben şoka girdim yaparmı yapar valla ayrıca hediye konusunda bir valizi var kilitli üzerine birde fermuar kısmını dikiyor yeni ne alırsak hiç üşenmeden o dikişi söküyo yeni alınan şeyi oraya kilitliyo tekrar dikiyo anlamıyorum anlıyan varsa bana da bi anlatıversin lütfen
Valla yazdıklarınızı hayretler içinde okudum normal bir durum değil hastalık heralde. Kadıncağız yakında evi çöp eve çevirebilir.
bi de tuvaletlerinde böyle bezler varya tuvalet kağıdı yerine kullanılıyor galiba normal bez yani... ay onlardan var iğrenç ya.. artık ben söyledim de alıyolar tuvalet kağıdı
valla eşim diyo ki sen ölsen bu evi satmaya kalksak kimse almaz. üstüne para isterler diyor..
sen çakıl taşı kullanmadığına dua et
Çakıl taşı mı o ne demek öyle:26::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?