canım özel msj ile açıkladım ben sana
ay canım benimde nevresim takıntım var büyük görümceye gittiğimizde yıllamış pis nevresimin de yatmak zorunda kalmıştım bidahada yatılı gitmedim evine ben zaten annemden başka evde uyumam bide tiksinerek yatmaya çalışmak ne zorbence de cnm. çünkü yemek içmek zorunda kalıyorsun evinde mecburen...
bir bardak su koyar bi tenceresi var geniş ağızlı.. 1 damla pril damlatır.. 7-8 kişinin yediği tabağı çanağı çatalı kaşığı onda yıkar... ay allahım ya iğrenç resmen berbat.. o suyu görseniz valla çiçeğin dibine döksen 1 dakikada kurur.. pis işte pis yani.. mecbur o tabakta çanakta yiyoruz mecbnuren yanii..
büyük görümcem de çok pistir..kalmaya gittiğmizde bize bi nevresimn verdi yavruağzı rengi.. neyse bu pis kadın her gelene aynı nevresimi açıyormuş kadın erkek demeden.. 1 sene snra gittik yine kalcaz nevresim olmuş simsiyah... erkek kadın kokuları kusmuk kokuları pislik kokuları.. ay allahım ne pisss.
küçük görümcem de çok pistir.. eşim gitti bir gün evlerine.. evde su içecek bardak kalmamış.. neyse demiş dur yıkıyım bi tanesini.. bardak lavobaya yapışmış resmen pislikten.. kettle da su kaynatmış da sıcak su dökmüş bardağın altına da ancak öyle çıkmış bardak lavobadan..iğrençler ya
kızlar benim kayınvalidem çok titizdir temizlik konusunda bi sıkıntım yok ama yemek yaparken görünce o yemekleri yemek istemiyorum sulu yemek yapıyosa mutlaka 5 kere tadına bakar hep aynı kaşıkla ve kaşığın içinde kalan yarı tükmüklü yemeği geri tencereye döker yufkayı sarar uçlarını yapıştırmak için tükmük kullanır içli köfte yapar elini yalaya yalaya şekil verir sofrada oğluma kendisi de dahil yemek vermeyen kalmaz kendi kaşıklarıyla ve hatta kendi ağızlarındakinden verirlr kusacam artık acısını eşimden çıkarıyorum tiksiniyorum hepsinden
Benim görümcem de bana geldi halıya bir şey döktü gitti mutfaktan sebze meyve yıkadığım plastik kabı aldı içine su doldurdu, biz bezi içine batırıp batırıp halıyı sildi. Ben de bir daha kullanmadım onu, yenisini aldım. Kendileri ailecek çok temizlerdir, yerleri, tezgahları, lavaboları sildikleri bezleri, normal kıyafetlerle ve yüz havluları ile aynı anda makinada yıkıyorlar. Bir gün benim beyaz bir gömleğim vardı, nevresimlerle atıyordu ben de aldım elinden napıyorsun ben ona kaç para verdim nevresimle atılır mı rengi gider dedim. Ayyyyy yazdıkça aklıma geliyor, bizimkiler hep sofrada tabaklardan artan yemekleri tencereye geri boşaltıyorlar, ertesi gün ısıtıp tekrar yiyorlar. Ben onlardayken önceki günkü yemekleri yemiyorum sadece o günkü yemek neyse onu yiyorum. Çorbayı bile öyle yapıyorlar. Allah aşkına bu aranızda birine normal geliyor mu? Ayrıca ertesi gün misafir varsa ona da o yemekten yediriyorlar. Bizim düğünde daha beterdi, evde kırk elli kişi var aman yabancı kimse yok diyip akrabaları da artan yemekleri geri döktüler tencerelere.
Şok oldum yaa insan çarpılır vallaçok temiz ya kalan yemekleri lavabo yağlanmasın diye wc'ye döküyor
Aman Allahım daha neler duyucam, tamam başkasının evine gidince insan şaşırıyor ama anne olunca dicek birşey bulamıyorum. Baban da mı bişey demiyor? Bence senin annen bir gün izin al bütün evi temizle ya da bir kadın çağır, ikiniz her tarafı pırıl pırıl yapın.
babam, anneme eskiden çok kızar bağırırdı...bu ev ne böyle! diye saydırırdı..ama gel zaman git zaman babamı bile pisliğine alıştırdı..anneme bazen diyorum vericem 100 lira kadın tutucam yeter artık diyorum..o parayı bana ver ben evi temizlerim diyor :))) ayy deliricem kadın kendi evini parayla temizlemek istiyor..yani kadın tutma işi de çözüm olarak görünmüyor çünkü kadının sürekli bizde kalması gerekiyor :)) tuvaletten çıktıktan sonra ellerini sabunsuz yıkadığını bile gördüm..annemin içinde temizlik ruhu yok.. yemekleri şüpheli..nasıl yiyeyim o yemekleri ben aç kalıyorum bazen ya da kendim hazırlıyorum bir de bana güceniyor beni beğenmiyorsun sen diyor içime dert oluyor o zamanda ...kaynanam böyle olsa gitmem evine olur biter ama kendi annem böyle olunca çaresiz kalıyorum..annemin evi bakımsız kendisi de bakımsız misal hiç diş fırçaladığını görmedim desem yeridir..yakında evlilik sürecine giricem ama korkuyorum..nasıl atlatırım bu işleri bilmiyorum..
Yönetimden biri ilgleneblr mi?sayfaya girste sorun yaşıyrum sürekli şifre istiyo.
Neyse kızlar ben evli değilm ama evlere şenlik bi komsumuz vardı geçen sene.kendsi ekmek kırıklerını bahceye sallar yufka açar bahceye atar çay çöpünü bahceye atar.bi de o bahcede sebze yetiştrir yer.en son çarpılmamstı şimdi ne alemde bilemicemsonra 2 tane şüçük bebeği var bezlerini çook afedersnz dolu bi şeklde kapısının önüne koyar insan bari posete koyar.apartmana köpek girer onları eşeler açar ayy nasl iğrenc bi maznara ya.onu günlerce atmaz.apartmann önünde konteynır var halbuki.ve biz onların üstndeydk mecbur iner çıkarlen görüyoruz.sonra koca koca sandkları çöp kutusu herzaman kapının önündedr güc bela geceriz.1kere apartman yıkadğnı gördüm asla temzlemez.tamam 2 çocuğu var ama eşi hep evde insan o çöpleri 2 eli kanda olsa kapının önüne koymaz.tasındı da kurtulduk pis kadından
ıyyy bak bi de aklıma ne geldi. benimkiler mutfak lavobosunda ağızlarını yıkarlar afedersiniz balgamlarını çıkarıp burunlarını temizlerler. hem kaynanam hem kayınpederim. salatalık malzemeleri de lavobonun içine atıp orda yıkıyolar. tamam kişisel temizliklerini yaptıktan sonra orayı yıkıyolar ama yine de midem kaldırmıyo. illa öle bişey yapacaksan git banyoya( 20:
ay ay sen benim kaynanamları anlattın kaynanam mutfakta abdes aldığı bile oldu sonra içinde patates,domates vs yıkıyor.diyelim banyoda biri oluyor kaynanam veya kaynatam direk mutfakta abdes alıyorlar.
ay ay sen benim kaynanamları anlattın kaynanam mutfakta abdes aldığı bile oldu sonra içinde patates,domates vs yıkıyor.diyelim banyoda biri oluyor kaynanam veya kaynatam direk mutfakta abdes alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?