Sen mi beni beğenmezsin ,sanki sen çok iyisin...

ay canım benimde nevresim takıntım var büyük görümceye gittiğimizde yıllamış pis nevresimin de yatmak zorunda kalmıştım bidahada yatılı gitmedim evine ben zaten annemden başka evde uyumam bide tiksinerek yatmaya çalışmak ne zor

seninki iyi tükürük köftesi(ıslama köfte) yapar o zaman
seninki hepten iğrençmiş ya... üffff midem kalktı resmen

benim kaynanam beyazlarla renklileri hep beraber atar.beyaz çamaşırları kapkaradır.artık yemek diye birşey yoktur onun için geri tencereye döker.

ne kadar pis olsalarda size altın gibi evlat yetiştirmişler.. olduğu gibi kabul etmekten baska sansınız yok onlar anne

valla benim kayınvaldem bizim tabakta bişi kalıyorsa kendi yiyo.
biz evde kişiyiz eşim ben kızım.. valla kalınca yemek tabakta ,hayvan görürsem ona veriyorum göremezsem mecburen döküyorum...
hakkaten ya yemek artıkları dökülmez tencereye. o da kul hakkı sonuçta.. birbirinin üzerine serilen nevresim de kul hakkı.. pis çatal kaşık da kul hakkı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılanları şoklar içerisinde okuyorum hiç hayatımda böyle şeyler görmedim. Sadece abimin eşi pistir anlatmakla bitmez evin içi buram buram tuvalet kokar annem anlatıyor tuvalete deterjanı döküp arkasında su tutarmış fırçalama temizleme gibi bir şey yok. Çocuklar yemek yer elleriyle ağızlarındaki yemek artıklarını temizlerler burunlarını koltuklara sürerler daha neler...

Yönetimden biri ilgleneblr mi?sayfaya girste sorun yaşıyrum sürekli şifre istiyo.
Neyse kızlar ben evli değilm ama evlere şenlik bi komsumuz vardı geçen sene.kendsi ekmek kırıklerını bahceye sallar yufka açar bahceye atar çay çöpünü bahceye atar.bi de o bahcede sebze yetiştrir yer.en son çarpılmamstı şimdi ne alemde bilemicem sonra 2 tane şüçük bebeği var bezlerini çook afedersnz dolu bi şeklde kapısının önüne koyar insan bari posete koyar.apartmana köpek girer onları eşeler açar ayy nasl iğrenc bi maznara ya.onu günlerce atmaz.apartmann önünde konteynır var halbuki.ve biz onların üstndeydk mecbur iner çıkarlen görüyoruz.sonra koca koca sandkları çöp kutusu herzaman kapının önündedr güc bela geceriz.1kere apartman yıkadğnı gördüm asla temzlemez.tamam 2 çocuğu var ama eşi hep evde insan o çöpleri 2 eli kanda olsa kapının önüne koymaz.tasındı da kurtulduk pis kadından

aynı sorun bende de var sinir oluyorum

ıyyy bak bi de aklıma ne geldi. benimkiler mutfak lavobosunda ağızlarını yıkarlar afedersiniz balgamlarını çıkarıp burunlarını temizlerler. hem kaynanam hem kayınpederim. salatalık malzemeleri de lavobonun içine atıp orda yıkıyolar. tamam kişisel temizliklerini yaptıktan sonra orayı yıkıyolar ama yine de midem kaldırmıyo. illa öle bişey yapacaksan git banyoya(20:

Annemin evi üç katlı birinde annem diğer iki dairede abimler oturuyor. Sorunlu yengem evimizin bahçesinde tavuklar var her tür pisliği tavukların önüne atıyor. Bir denk geldiğimde çok kötü patladım tavuklara çay posası veriyor üstelik camdan döküyor annem kaç kere uyardı yine aynı yine aynı değişmezler...

ay ay sen benim kaynanamları anlattın kaynanam mutfakta abdes aldığı bile oldu sonra içinde patates,domates vs yıkıyor.diyelim banyoda biri oluyor kaynanam veya kaynatam direk mutfakta abdes alıyorlar.

ay ay sen benim kaynanamları anlattın kaynanam mutfakta abdes aldığı bile oldu sonra içinde patates,domates vs yıkıyor.diyelim banyoda biri oluyor kaynanam veya kaynatam direk mutfakta abdes alıyorlar.

canım ay sabırAllah sabır versinnn.. kayınvalidenin yaptığı yemekleri yemiyosun dimi .. sen anlatıyosun ebn kusucak gibi oluyom ayyy ayya

bizimkiler için birinin olmasına falan da gerek yok. gürültülü bi şekilde bangır bangır sümkürerek işlerini hallediyolar:)

benim kaynım bir ara grip oldu istifra etmeye başladı kaynım banyoya yetişemediği için leğeni yanına koydu içine istifra etti.2 gün sonra kaynanam bildiği halde aynı leğende köfte yoğurdu ve bu köfteyi bütün aile fertleri yedi. beni zorladı yediye ama yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…