bizimkiler için birinin olmasına falan da gerek yok. gürültülü bi şekilde bangır bangır sümkürerek işlerini hallediyolar:)
birgün görümcemle bulaşık yıkıyorum kaynatam ayağından çoraplarını çıkardı kızım bunlarıda yıkayın dedi görümcem bulaşık bittikten sonra çorapları aynı leğenin içine attı şok oldum abla ne yapıyon dedim ama faydasız yıkadı birkere ne oldu bulaşık bitti zaten tabağın içine atmadımya dedi.suyun yüzüne öyle çıkmaya çalıştı.
benim kaynım bir ara grip oldu istifra etmeye başladı kaynım banyoya yetişemediği için leğeni yanına koydu içine istifra etti.2 gün sonra kaynanam bildiği halde aynı leğende köfte yoğurdu ve bu köfteyi bütün aile fertleri yedi. beni zorladı yediye ama yemedim
birgün görümcemle bulaşık yıkıyorum kaynatam ayağından çoraplarını çıkardı kızım bunlarıda yıkayın dedi görümcem bulaşık bittikten sonra çorapları aynı leğenin içine attı şok oldum abla ne yapıyon dedim ama faydasız yıkadı birkere ne oldu bulaşık bitti zaten tabağın içine atmadımya dedi.suyun yüzüne öyle çıkmaya çalıştı.
ıyyy bak bi de aklıma ne geldi. benimkiler mutfak lavobosunda ağızlarını yıkarlar afedersiniz balgamlarını çıkarıp burunlarını temizlerler. hem kaynanam hem kayınpederim. salatalık malzemeleri de lavobonun içine atıp orda yıkıyolar. tamam kişisel temizliklerini yaptıktan sonra orayı yıkıyolar ama yine de midem kaldırmıyo. illa öle bişey yapacaksan git banyoya( 20:
benim kaynım bir ara grip oldu istifra etmeye başladı kaynım banyoya yetişemediği için leğeni yanına koydu içine istifra etti.2 gün sonra kaynanam bildiği halde aynı leğende köfte yoğurdu ve bu köfteyi bütün aile fertleri yedi. beni zorladı yediye ama yemedim
bi de tuvaletlerinde böyle bezler varya tuvalet kağıdı yerine kullanılıyor galiba normal bez yani... ay onlardan var iğrenç ya.. artık ben söyledim de alıyolar tuvalet kağıdı
bağışıklık kazanıyorlar heralde pisliğe :)).. bende kendi evimde çıngar çıkarıyorum ama ben dışında kimsenin pislikten bir rahatsızlığı olmayınca kendimi yıprattığımla kalıyorum..bazen kaçıp kurtarmak istiyorum kendimi ama bu evden gideceğim güne kadar sabrediyorum..Allah rızası için şaka yapıyoruz deyin. Ne demek mutfak lavobasında sumkurmek ıyhhh , mutfak bezıyle wc. kullanmak , tükürükle köfte yoğurmak ..
Bunlara nasıl sessiz kalıyorsunuz , ben olsam çıngar çıkarırım .
Bizde eller yıkanmadan mutfaga gırilmez , mutfakta tezgah bezi ayrıdır , sıcak tencere tutmak için bezi ayırıdır , mutfak temızlıgı için kullanılan bez ayrıdır.. ve bu bezler karışmasın diye değişik renktedirler.Mesela Babam bezlerden birini mutfakta yalnış kullansa çıngar çıkıyor,ben o bezi atıyorum :))
Sizin yazdıklarınızı okuyunca şoka girdim ... zaten kımsenın evınde bısey yıyemezdım şimdi tam oldu ...Birde Bu insanlar nasıl mikrop kapmıyor hasta olmuyor : soyledıklerınızı gercekten yapan insanlar mantardan , tuberkılozdan , alerjiden kurtulamaz normade .
biri bana şaka yapıyorum,kandırdım desinnnn
ben böyle kaynana adayı görsem oğluna da acımam hiç orda bırakır kaçarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?