Sen mi beni beğenmezsin ,sanki sen çok iyisin...

ayyy çok miğdem bulandı benim yaa:120::120::120::120:
ayy ben benimkini pis diyodum mümkün olduğunca yemeklerini yemiyodum

Son düzenleme:
bizimkiler için birinin olmasına falan da gerek yok. gürültülü bi şekilde bangır bangır sümkürerek işlerini hallediyolar:)

utanmada yok desene yaptıklarının pislik olduğunun farkında değiller ozaman

birgün görümcemle bulaşık yıkıyorum kaynatam ayağından çoraplarını çıkardı kızım bunlarıda yıkayın dedi görümcem bulaşık bittikten sonra çorapları aynı leğenin içine attı şok oldum abla ne yapıyon dedim ama faydasız yıkadı birkere ne oldu bulaşık bitti zaten tabağın içine atmadımya dedi.suyun yüzüne öyle çıkmaya çalıştı.

böğğ o evde yemek yemem mümkün değil. benimki benim burun otu olduğumu bilir ben gittiğimde dikkat eder ama bizimkide biraz hoyrattır temizlik konusunda.

kaynatamın sümkürdüğü mutfak elbezileri yıkamak miğdemi param parça etti .birşey desem küserler.kaynanamda hiç birşey demez kocasına

bööööööööööööööööööööööööööööööğğ

rabbime şükürler olsun. Vallahi sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra gidip kayınvalidemde kalıcam bu akşam yani :) Eşime mesaj attım annnene geçelim diye. Bu topikten sonra kayınvalideme gitmemek için bir daha bahane uydurmıycam

ay nedense senin yazdıklarına ne sinirleniyorum,ne de iğreniyorum ama zevkle gülüyorum tam avrupa yakası kıvamında

ay kayniyor bu topik fokur,fokur.

ay kizlar bayilazam simdi ay midem kalkti hamile halimle,bir yandanda gulmekten catlamak uzereyim.

neler varmis bu dunyada Yarabbim.

Allah rızası için şaka yapıyoruz deyin. Ne demek mutfak lavobasında sumkurmek ıyhhh , mutfak bezıyle wc. kullanmak , tükürükle köfte yoğurmak ..

Bunlara nasıl sessiz kalıyorsunuz , ben olsam çıngar çıkarırım .
Bizde eller yıkanmadan mutfaga gırilmez , mutfakta tezgah bezi ayrıdır , sıcak tencere tutmak için bezi ayırıdır , mutfak temızlıgı için kullanılan bez ayrıdır.. ve bu bezler karışmasın diye değişik renktedirler.Mesela Babam bezlerden birini mutfakta yalnış kullansa çıngar çıkıyor,ben o bezi atıyorum :))

Sizin yazdıklarınızı okuyunca şoka girdim ... zaten kımsenın evınde bısey yıyemezdım şimdi tam oldu ...Birde Bu insanlar nasıl mikrop kapmıyor hasta olmuyor : soyledıklerınızı gercekten yapan insanlar mantardan , tuberkılozdan , alerjiden kurtulamaz normade .

bi de tuvaletlerinde böyle bezler varya tuvalet kağıdı yerine kullanılıyor galiba normal bez yani... ay onlardan var iğrenç ya.. artık ben söyledim de alıyolar tuvalet kağıdı

biri bana şaka yapıyorum,kandırdım desinnnn
ben böyle kaynana adayı görsem oğluna da acımam hiç orda bırakır kaçarım.

bağışıklık kazanıyorlar heralde pisliğe :)).. bende kendi evimde çıngar çıkarıyorum ama ben dışında kimsenin pislikten bir rahatsızlığı olmayınca kendimi yıprattığımla kalıyorum..bazen kaçıp kurtarmak istiyorum kendimi ama bu evden gideceğim güne kadar sabrediyorum..

kızlar diyet yapmak isteyenler bu topiği okusunlar çok etkili olur valla açıktıkça iştah kapatıcı bir topik olmuşokudukça hem güldüm hem de midem inanılmaz bulandı.Allah yardımcınız olsun...

Konu sahibi niye banlanmış?
Gene mi sahte konu açıldı yoksa?
Geçen gün bir topikte iki hesap açıp kendi kendisi ile kavga ediyordu bir kişi ona dönmesin bu da?

bu ne yaa ben de igrenclik gören tek benim sanirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…