- Konu Sahibi psychocandy
-
Aynen kuduruk kadin tam bir ilgi manyagiAbowww kaynanaya
Su evlilik programlari bitmeden bi sansini denettirin bence de dussun yakanizdan
Bir süre engellemeye devam
Bence de kesinlikle surunene kadar acmiycam engeliniBir süre engellemeye devam
Aynen kuduruk kadin tam bir ilgi manyagi
78 yasinda:))) ayipmis bir dostu evlendi yakin zamanda ne laflarrrrKaynanayı evlendirin
Maalesef aynen öyle ana kuzusu adamdan koca olmuyor olacagi da yokKaynana yapacagını hep yapar da
Asıl sorun eşinizde
Kayınvalıde oglunu sevse boyle huzurunu bozmaz aslında.
Esıne laf soyleten oglum olsa onu hesaba alıp adam yerıne koymazdım.
Taaa en bastan sızı ezdıren bi esle nasıl bı hayat surdureceksınız huzurla bılemıyorum
Aynen aglak suratla bakti bir de arkamdan yalvaririm yarim saat brkle beraber donelim dedi beklemedim srn secimini yaptin dedimBu adam zaten secimi yapmis seni yollayip anasina giderek. Benim tavrım net yollari ayirmak olurdu. O yuzden sonuna kadar haklisin deyip susuyorum.
Balik burcu gostermese de duygusaldir esim. 1 hafta ulasamasin akli basina gelsin. Gelmezse de ana ogul mutluklar:)))Helal kız sana :)
Sen bu adamı yola getirirsin bence, mücadeleye devam.
O ucakla devam edecekti beni anneme birakip. Anasi carsi pazar isteyince ben otobusle tek gittim eliyle birakti terminale aynen. Rezalet.Eşimin uçağı var beni terminale bıraktı derken sonrasını okumadim afedersiniz eğer gerçekse
Offf bir de beni kiskaniyor parfum sikarim bana da ver der ayni kokuyu vermezsem istemez, arabami begendi kendi de ondan alcakmis, saclarim boyadan yipranmis (alakasiz) onun kinasi ne guzelmis. Ahahaha ya kadin hasta ay beni de hasta edecek bunlar!kaynanayı evlendirin diyen arkadaşlara tüm kalbimle katılıyorumtek çıkar yolu bu, tamam eşinizde de sorun var ama adam hep böyle görmüş anasını, normal sanıyor ne yapsın. ben anneanneme diyordum böyle sorun falan çıkarınca; sana bi dede bulalım diye ona bi dede bulun
O da bi strateji tabii celik gibi sinir lazimSende hata var niye bize izin vermiyosun diyene kadar geçicektin kocanın yanına öpücektin.
Annesi öpüyo sarılıyo sen küsüyosun kavga ediyosun tabi annesine gitmek ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?