- Konu Sahibi psychocandy
-
Yok bekleyiver yarim saat dedi ben secimini yap dedim. Normal sartlarda duruma okeyim ama olanlarin ustune kadinin banane sizin krizinizden beni gotureceksin inadi cildirtti beni.Eşin anasona da sana da söz geçiremeye çalışmamış ki
Anasına uçak var gitmem lazım derdi
Ya da sizi terminalse bırakıp dönüp çarşıya gidip havaalanına gitmek zor aman yaşlı işte onun alışverişini yapıp yarım saat sonra gidelim diye de size rica edebilirdi
O susmayı tercih etmiş ilginç
Sonuçta sizi terminale bırakıp geri dönmek makul değil ki
Allah kolaylık versin canım cidden tam dizilerdeki gibi kaynana ya, acaba huyuna gitsen tamam annecim desen, o sarılmadan sen sarılsan numaradan böyle öpsen şap şap. hediyeler alsan yalandan falan belki sıkılır bırakır peşiniziOfff bir de beni kiskaniyor parfum sikarim bana da ver der ayni kokuyu vermezsem istemez, arabami begendi kendi de ondan alcakmis, saclarim boyadan yipranmis (alakasiz) onun kinasi ne guzelmis. Ahahaha ya kadin hasta ay beni de hasta edecek bunlar!
O kadar itici ki bi de yuz versem astarini ister gelir yerlesir eve her tatilimiz bununla gecer heder oluruz diye korkuyorum dusunmedim degil afedersiniz yalakalik yapmayiAllah kolaylık versin canım cidden tam dizilerdeki gibi kaynana ya, acaba huyuna gitsen tamam annecim desen, o sarılmadan sen sarılsan numaradan böyle öpsen şap şap. hediyeler alsan yalandan falan belki sıkılır bırakır peşinizi
evet doğru daha kötü olabilir durum.neyseki eşin seni susturmuyor da sinirini bi nebze olsun atabiliyorsun. bir de sus sen konuşma annemin karşısında, özür dile vs. dese ne yapardın.buna şükür, didişmeye devamO kadar itici ki bi de yuz versem astarini ister gelir yerlesir eve her tatilimiz bununla gecer heder oluruz diye korkuyorum dusunmedim degil afedersiniz yalakalik yapmayi
Neler dedigimi dusundukce yuzum kizariyor ama tahrik ediyor kadin. Esim bir sey demiyor ama icine atiyordur soguyacak benden boyle devam ederse. Aramiz bir sekilde duzelirse annesiyle hic gorusmeyecekmisim bu konuda ozgurmusum. Bu defa da gitme diyemiycem. Of ne bileyim!evet doğru daha kötü olabilir durum.neyseki eşin seni susturmuyor da sinirini bi nebze olsun atabiliyorsun. bir de sus sen konuşma annemin karşısında, özür dile vs. dese ne yapardın.buna şükür, didişmeye devam
Benimki evlendirene kadar geberdi simdi musade etmiyor mutlu olalim. Kiskandi dupeduz itici yaaaBenimm yan binada ana-ogul var,kadina evlendir oğlunu diyorlar- ben onsuz yapamam,diyor.Kendini bilen kadin en azindan bi kizin basini yakmıyor....
Benim ona kiyamadigimi biliyor ben anlayisli olurum nasilsa goruyor durumu. Ilk defa buyuk tepki veriyorum umarim akli basina gelir.Eşin tercihini yapmış. Hemde annesinin keyfi için. Seni kaybetmekten hiç korkmuyor iyi kaldırıyorsun bu durumu.
Kesinlikle ana-ogul ikili halde sinirliyim zaten. Derslerini alsinlar once sonrasi bende.Konuşma bu olayı baya bi büyüt böle böle ders alırlar. Yoksa seninkinden bi halt olmaz . Kocamın sevmediğim yönleri olsa da hiç anacı degil kaynanam arada bize akıl verir karışır ama seninki gibi degil . Seninki bir tuhafmış
Ne kadar sanslisiniz. Bizim de kucuk buyuk sikintilar olduysa da duzelttik hep. Ama bu ana kuzulugu kalici olursa hic arkama bakmiycam asilabilir bir sey degil cunku.Konuşma bu olayı baya bi büyüt böle böle ders alırlar. Yoksa seninkinden bi halt olmaz . Kocamın sevmediğim yönleri olsa da hiç anacı degil kaynanam arada bize akıl verir karışır ama seninki gibi degil . Seninki bir tuhafmış
Adam 43 yasina gelmis ilk evliligi. yalnizliktan yorgun benimle mutlu oldugunu soyluyor. gelin gorun ki buvicdan konusu bitmiyor. bazen ben mi kotuyum diyorum ama yok yani kadin parmaginda oynatiyor esimiErkeklere yüz vermeyin de ne yaparsanız yapın, bu konuya çok kuruluyorum anasından kopamıyorsa evlenmeseymiş.
bencedeAbowww kaynanaya
Su evlilik programlari bitmeden bi sansini denettirin bence de dussun yakanizdan
Çok doğru tespitSende hata var niye bize izin vermiyosun diyene kadar geçicektin kocanın yanına öpücektin.
Annesi öpüyo sarılıyo sen küsüyosun kavga ediyosun tabi annesine gitmek ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?