Sen niye geldin?

Eşin anasına da sana da söz geçirmeye çalışmamış ki

Anasına uçak var gitmem lazım derdi

Ya da sizi terminalse bırakıp dönüp çarşıya gidip havaalanına gitmek zor aman yaşlı işte onun alışverişini yapıp yarım saat sonra gidelim diye de size rica edebilirdi

O susmayı tercih etmiş ilginç

Sonuçta sizi terminale bırakıp geri dönmek makul değil ki

Yok bekleyiver yarim saat dedi ben secimini yap dedim. Normal sartlarda duruma okeyim ama olanlarin ustune kadinin banane sizin krizinizden beni gotureceksin inadi cildirtti beni.

Offf bir de beni kiskaniyor parfum sikarim bana da ver der ayni kokuyu vermezsem istemez, arabami begendi kendi de ondan alcakmis, saclarim boyadan yipranmis (alakasiz) onun kinasi ne guzelmis. Ahahaha ya kadin hasta ay beni de hasta edecek bunlar!
Allah kolaylık versin canım cidden tam dizilerdeki gibi kaynana ya, acaba huyuna gitsen tamam annecim desen, o sarılmadan sen sarılsan numaradan böyle öpsen şap şap. hediyeler alsan yalandan falan belki sıkılır bırakır peşinizi

O kadar itici ki bi de yuz versem astarini ister gelir yerlesir eve her tatilimiz bununla gecer heder oluruz diye korkuyorum dusunmedim degil afedersiniz yalakalik yapmayi

O kadar itici ki bi de yuz versem astarini ister gelir yerlesir eve her tatilimiz bununla gecer heder oluruz diye korkuyorum dusunmedim degil afedersiniz yalakalik yapmayi
evet doğru daha kötü olabilir durum.neyseki eşin seni susturmuyor da sinirini bi nebze olsun atabiliyorsun. bir de sus sen konuşma annemin karşısında, özür dile vs. dese ne yapardın.buna şükür, didişmeye devam

Neler dedigimi dusundukce yuzum kizariyor ama tahrik ediyor kadin. Esim bir sey demiyor ama icine atiyordur soguyacak benden boyle devam ederse. Aramiz bir sekilde duzelirse annesiyle hic gorusmeyecekmisim bu konuda ozgurmusum. Bu defa da gitme diyemiycem. Of ne bileyim!

benimki izin versek anlattığının aynısı. oğlum götürücek tabi beni aksi mümkün mü diye bir cümlesi varki, beni benden alıyor. eşim önceleri kıyamıyordu zaten uzağız yanındayken olsun dediği diyordu. baktı olan bana oluyor annesinin ağzından çıkan herşeye dur önce bir raava ya sorayım uygun mu diye diye azalttık davranışını. eşiniz onun size müdahale etmesine izin vermezse hiç bir şey yapamaz.

Konuşma bu olayı baya bi büyüt böle böle ders alırlar. Yoksa seninkinden bi halt olmaz . Kocamın sevmediğim yönleri olsa da hiç anacı degil kaynanam arada bize akıl verir karışır ama seninki gibi degil . Seninki bir tuhafmış

Kesinlikle ana-ogul ikili halde sinirliyim zaten. Derslerini alsinlar once sonrasi bende.

Ne kadar sanslisiniz. Bizim de kucuk buyuk sikintilar olduysa da duzelttik hep. Ama bu ana kuzulugu kalici olursa hic arkama bakmiycam asilabilir bir sey degil cunku.

Erkeklere yüz vermeyin de ne yaparsanız yapın, bu konuya çok kuruluyorum anasından kopamıyorsa evlenmeseymiş.
Adam 43 yasina gelmis ilk evliligi. yalnizliktan yorgun benimle mutlu oldugunu soyluyor. gelin gorun ki buvicdan konusu bitmiyor. bazen ben mi kotuyum diyorum ama yok yani kadin parmaginda oynatiyor esimi

Kaynanayı, veya genel olarak 3. kişileri suçlamak her zaman kolaydır. Tek suçlu kocanız. Başkası değil. Adam olsaymış da arayı bulsaymış. Bu adamlarla evlenmeyecektiniz. Yanlış bir evlilik yapmışsınız. Hiç bir şeyin değişeceğini sanmam. Her zaman 2. planda kalmayı kabul ediyorsanız evli kalın. Evli kalacaksanız da blöf yapmayın boşuna, bir yerden sonra ciddiye alınmıyor, hepten yüzgöz olunuyor. Boşanmayı düşünüyorsanız gidin annenizin evine, süründürün. Adamın sürüneceğini sanmıyorum, sürünecek adam sizi zaten geri plana atmazdı. 3 gün sonra annenizin evinden kendi evinize kendiliğinizden paşa paşa dönmek zorunda kalırsanız şaşırmayın. Zaten bu yüzden ucunda boşanmayacaksanız bu terketme oyunlarına hiç gitmeyin dedim.

Yine allahtan korkmaz kuldan utanmaz bir kaynana vakası.
Bende bu durumdan cok çekmiş biri olarak söylüyorum ki bu " anneler "
Evlatlarının yuvalarından ne istiyor ya bunların şerrinden allah korusun.
Toplumsal bir yara nu yıllardır ne yuvalar yıkıldı erkek anneleri yüzünden...
Canim daha yeni evlisin ama adam yüzünü göstermiş. Alttan alsanda affetsende bu tip adamlar değişmiyor. Mücadele ettiğinle kalıyorsun ama sana tavsiyem biraz süründür eşini...

Sende hata var niye bize izin vermiyosun diyene kadar geçicektin kocanın yanına öpücektin.

Annesi öpüyo sarılıyo sen küsüyosun kavga ediyosun tabi annesine gitmek ister
Çok doğru tespit
Benim kvde de her konuda eşimi onaylar
Hep haklısın annecim tamamm annecim sen en iyisini bilirsin annecim der
Sevgiliyken annesinden kopuk olan eşim evlenince dünya iyisi bir annesi
Oldugunu düşünür oldu
Çünkü ben de gercekcıyım
Eşimin hatalarını soylerim , ya da bir konu olsa eşime sen haksızsın bu konuda derim
Çnk sonu iyi de olsa kötü de olsa bizi etkılıyor
Ama esim annem hep beni
Onaylıyor sen ne desem elestiriyorsun der
Onaylar tabi 300 km uzaktan kaynanayı etkileyen bir durum olmuyor nasılsa sonucunda
Dediğin doğru tespit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…