- Konu Sahibi amor amorr
-
Allah yardimcin olsun arkadasim daha yeni evlisiniz hemde severek evlenmissiniz üzülme belki gecici bir sureligine bu tavirlari sergilemeye goturen bir ruhsal durumu var üzerine gitme derim ikinizde zor bir donemden geciyorsunuz sen alltan alirsin biraz gözlemle eşini bu tavirlarinin sebebini cozmeye calis.insallah gecici bir durumdur atlatirsiniz.Sormadan edemeyecegim evlenmeden once veya evlendikten sonra eşin prensesim dermiydi bende evlenmek üzereyim bu soruyu sormam bundan dolayi.Mrb arkadaslar yardim edin sekiz aylik evliyim ve severek evlendik esim evde toplumda uyumlu bir insandir evcil tam evlenilecek bir adam nisanlik donemlerinde falan ne zaman ufak bir sorunumuz olsa bana hemen sen prenses degilsin sus tmm uzatma falan diyor en ufak seyde bile minik bir trip tavir takinsam burnumdan fitil fitil getirir ben de konuşmaya calistikca isi daha da mahvediyorum bu kez hakliyken haksiz duruma dusuyorum o da ogretmen ben de bu sabah uyanip giyindim onu mincikliyprum ugrasiyorum bir ara kızdi sessizce arabaya bindim gidiyoruz ne tavir yapiyorsun bilmem ne sen prenses degilsin iste geçenlerde de bana ufak biseyde bagirdi o gun de hak etmistin ki bagirdim flan dedi cok sinir oldum cocuk için tedavi goruyprum zaten çok hassas donemdeyim adet olmadim aklim karman corman o da en ufak problemde boyle cok korkuyorum tüp bebege kdr işim uzarsa bu bana hic destek vermez hep kötü zamanlarimda köstek olur ne yapacagim ben onunla biz kocalarimizin prensesi olmak istedik hep ama durum boyle o kdr kötü oluyorum ki bunu diyince
Diyorum ya kizlar kotu biri kesinlikle degil evde temizlikte her seyde bana yardimci olur asla ben erkegim yapmsm etmem demez ana sinifci kendisi merhametli ama biz aramizda bu sorunu cozemedkk
Yok cnm demezdi iyi ki de dememis daha da yıkılırdim kötü biri olsa ben katlanamazdim burdaki arkadslar tamamiyle durumi kötü dusundu demek istediğim bu adam neden tartisma aninda minnetsiz oluyorAllah yardimcin olsun arkadasim daha yeni evlisiniz hemde severek evlenmissiniz üzülme belki gecici bir sureligine bu tavirlari sergilemeye goturen bir ruhsal durumu var üzerine gitme derim ikinizde zor bir donemden geciyorsunuz sen alltan alirsin biraz gözlemle eşini bu tavirlarinin sebebini cozmeye calis.insallah gecici bir durumdur atlatirsiniz.Sormadan edemeyecegim evlenmeden once veya evlendikten sonra eşin prensesim dermiydi bende evlenmek üzereyim bu soruyu sormam bundan dolayi.
Babam dayakci kufurcu bir babaydi anneme karsi belki de benim evlilik anlayisim yanlis haklisin cnmarkadaşım benim takıldığım bir nokta var
ilk mesajında demişsin ki "evcildir, tam evlenilecek adam"
bu mesajında da demişsin ki "kötü biri kesinlikle değil evde temizlikte her seyde bana yardimci olur asla ben erkeğim yapmam etmem demez"
evet bunlar güzel meziyetler ama bir oda arkadaşınız olsa o da aynı şeyleri yapmaz mı?
aynı saatte eve gelir gider, ev işlerinde yardımcı olur, kiranın da yarısını öder vs
tek problem "prenses" meselesi değil gibi geldi bana
hatta sanki sizin evliliğe bakış açınızda bile bir tuhaflık var
ama soru kökünüze cevap vermem gerekirse
eğer gerçekten çok çok fazla ve gereksiz kapris yapmıyorsanız!!!
bence gidin kendinize bir prensen tacı alın, hani şu çocukların giydiğinden (ciddiyim)
evde takın
delirdin mi diyebilir, çocuk musun diyebilir
hayır prensesim, sen de ona göre davran deyin
ben kendimi prenses gibi hissetmek istiyorum, bana özenilmesini istiyorum, umursanmak istiyorum, duyulmak istiyorum
belki böylelikle aklından çıkarmaz sen de hareketlerinde biraz dikkatli olursun deyin
Babam dayakci kufurcu bir babaydi anneme karsi belki de benim evlilik anlayisim yanlis haklisin cnm
üzüldüm valla...
Diyorum ya kizlar kotu biri kesinlikle degil evde temizlikte her seyde bana yardimci olur asla ben erkegim yapmsm etmem demez ana sinifci kendisi merhametli ama biz aramizda bu sorunu cozemedkk
Sende gidebilirsin de ne kaybedeceksin giderse ... hemen boşanma olmaz ama bu kadar rahatlık vermemek te lazimAgzim laf yapiyor yapinca da senin boyle oldugunu bilsem evlenmezdim falan diyo inanin normalde cok iyi ama teline hafif dokunayim bin pisman oluyorum gayet sakin oluyo kavga sonrasi bir de benim Özür dilememi bekliyor
Biliyorum prenses olmadığımı. Zira kocası prenses gibi davranan insan kendini prenses gibi hisseder zaten de sende.Mrb arkadaslar yardim edin sekiz aylik evliyim ve severek evlendik esim evde toplumda uyumlu bir insandir evcil tam evlenilecek bir adam nisanlik donemlerinde falan ne zaman ufak bir sorunumuz olsa bana hemen sen prenses degilsin sus tmm uzatma falan diyor en ufak seyde bile minik bir trip tavir takinsam burnumdan fitil fitil getirir ben de konuşmaya calistikca isi daha da mahvediyorum bu kez hakliyken haksiz duruma dusuyorum o da ogretmen ben de bu sabah uyanip giyindim onu mincikliyprum ugrasiyorum bir ara kızdi sessizce arabaya bindim gidiyoruz ne tavir yapiyorsun bilmem ne sen prenses degilsin iste geçenlerde de bana ufak biseyde bagirdi o gun de hak etmistin ki bagirdim flan dedi cok sinir oldum cocuk için tedavi goruyprum zaten çok hassas donemdeyim adet olmadim aklim karman corman o da en ufak problemde boyle cok korkuyorum tüp bebege kdr işim uzarsa bu bana hic destek vermez hep kötü zamanlarimda köstek olur ne yapacagim ben onunla biz kocalarimizin prensesi olmak istedik hep ama durum boyle o kdr kötü oluyorum ki bunu diyince
Asla trip atmam dersimi aldim en basta kapris yapmaya asla hakkım yokmus gibi davranir kötü hissetirir hatta bir bayan her zaman guclu olmali kirilmamali trip atmamali saygili olmali bunun gibi seyler iste
Sakin oldugunuz bir durumda güzellikle söyle canim bu lafi bir daha kullanmamasini rica et.Kirildigini anlar da kullanmaz insallah.Yok cnm demezdi iyi ki de dememis daha da yıkılırdim kötü biri olsa ben katlanamazdim burdaki arkadslar tamamiyle durumi kötü dusundu demek istediğim bu adam neden tartisma aninda minnetsiz oluyor
canım acaba babandan kaynaklanan bir "sinme" durumu yapıyor olabilir misin, karşısında yeterince dik duramıyorsun galiba
yani eşinin söylediği şeyler, bakış açısı tamamen seni köle gibi eğitmek üzerine sanki
yani ne demek kadın saygılı olmalı falan
saygının cinsiyeti mi varmış?
ayrıca saygı durduk yere olmaz, hakedilen bir şeydir
Iyi teshis yaptin cnm ama sinmem gecmisimdem degil cok sevmemden keske bu kdr sevmeseydim belki bu kdr uzulmezdim sevgim gozlerimden okunuyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?