sen prenses değilsin diyen kocam

Niye demiyorsunuz "bana prensesmisin gibi değil insan gibi davranmani bekliyorum"diye. .
Sadece biraz anlayış ve şefkat işte bu kadar..bunu bile yapamayacak kadar insani duyguları yoksa gitsin tedavi olsun.normal değil bu..

Aynen oyle cnm tarumarim zaten cok korkum var gelecege dönük en ufak sorunda ben seytan o melek onun dışında her sey rayinda haksizligini bile bazen kabul etmiyo
Bence bu adamlara iyi denemez

Ha konu sahibesi eşim olacak kişi aynen bana da sen prenses olarak mı doğdun diye kaç kez söylemiştir. Şaka gibi değil mi? Sen sarayda mı doğdun demisligi de vardır

Aynen artik iyi de demek istemiyorum ben iyiyim ki iyi gibi davranmis ufak bir tavirda beni boyle yerle yeksan ediyorsa iyiligi kendine kalsın
bu çok önemli biliyor musun senin ufak triplerinde şakalaşmalarında prenses değilsin haddini bil falan demeye getirip parlayan adam ciddi tartışmalarda neler yapar
sen ses çıkarmıyorsun susuyorsun da adam öyle biraz kavgacı bir tip olsaydın görürdün onu

Agzim laf yapiyor yapinca da senin boyle oldugunu bilsem evlenmezdim falan diyo inanin normalde cok iyi ama teline hafif dokunayim bin pisman oluyorum gayet sakin oluyo kavga sonrasi bir de benim Özür dilememi bekliyor
Anlattığınla yaşadığın çelişiyo sanki canımcım ya ufacık şeylerde burnundan getiren kendini kaf dağında gören nur topu gibi bi öküzbaşın var ve sen hala çok uyumlu çok iyi bilmem ne diyosun.. insanın karakteri böyle zamanlarda ortaya çıkar zaten ve nişanlıyken de aynıymış bu adam.. bence bebek için bi düşün çünkü gebeliğin zehir olabilir çünkü bin kat daha hassas olucaksın e bi de sonrası var dığum lohusalık bilmem ne.. bu kocayla zor daha detaylı anlatıp canını sıkmak istemem.. bu ara ne çok okuduk öğretmen olup da kendi bi halt öğrenememiş kendini yetiştirememiş adamları dumur ola ola bi hal oldum vallahi... eşini karşına alıp sakince duygularını dile getir yoksa bu evlilikten umutsuz olduğunu eğer böyle giderse ayrılacağını falan söyle kararlı bi şekilde

Ha konu sahibesi eşim olacak kişi aynen bana da sen prenses olarak mı doğdun diye kaç kez söylemiştir. Şaka gibi değil mi? Sen sarayda mı doğdun demisligi de vardır
Adamların fantaziye bilinç altına bak ya bu modelleri de gördük duyduk.. siz de sesinizi çılarmıyo musunuz. O öyle deyince bu nasıl bi laf sokmadır sende o zaman sadrazamın sol bilmem neyi olmalısın deyiverin yahu

Ne diyesin ki şu zihniyetti ki insana. He prensesim he sarayda doğdum diyip geçiyorum

Bizde evlendikten bir ay sonra kv yüzünden kavga etmiştik onca laf işitmiş zoruma gitmiş ağlıyordum. Eşim de bana dönüp dedi ki o prenseslik baba evindeydi bitti. Tabi ben şok. Dilim tutuldu bir şey diyemedim. Aradan yıllar geçti hala aklıma gelince gözlerim dolar. Hayatım boyunca içeriği masal gibi duran ama kanımı donduran cümlelerden biridir

O kendini prens yada kral falanmi saniyomus acaba bi sorsaniza.hem cocuk icin acele etmemelisoniz bence yani once evliliginizi duzeltin sonra olan cocuga olmasin

şimdi aklıma geldi, eşim de bana 1-2 kere demişti, padişah kızı mısın? diye.
hayır ama paşa torunuyum, ayağını denk al demiştim. rahmetli dedemin lakabı "paşa" ydı da :)

Ne diyesin ki şu zihniyetti ki insana. He prensesim he sarayda doğdum diyip geçiyorum
Allah sabır versin çok kaprisli belli. Adamın kaprislisi de ıııyyyykkk kadınına bile tahammül edilmezken.. Allah kolaylık versin canım

Senin yerinde olsam herhalde şöyle derdim.
E herhalde prenses değilim artık sultan oldum. Yerinde olsam benimle iyi geçinirdim. Tarihte sultanların padişahlara attığı kazıklar meşhurdur der pis pis gülerdim

Arkadaşlar haklı, böyle ufak tefek nazı çekmeyen adam zor zamanlarda kimbilir ne çektirir. Bebek fikrini ertele bence de. Başımdan geçti biliyorum bak, hamile kaldım normalde her işime koşturan adam lohusa moduna girdi. Ben sabah 6 da işe gidiyor o çalışmıyorken düşün. Düşük yaptım, benden önce o ilgilenmelik oldu...iyiye giden bişey olmadı yani..ev işlerinden uzak kalınca insanın gözünde büyüyor evet. Onunla bir saatte yaptığın işi tek başına iki saatte yap yani nolmuş. Bir de bu adam sana böyle yaptığında elin kolun güçsüzleşip yaşam enerjin çekilmiyor mu zaten?? Bak daha erken sayılır sizin için. Bi sına bence, kendini zor durumda, sıkıntılı gibi göster. El uzatacak mı ne yapacak. Aynı zamanda güzel güzel ifade de et. Evlilik bu biri düşerse diğeri tutup kaldıracak, en ufak şeyde bile. Elinden tutmayıp üstüne biniyorsa o koca değil yük oluyor maalesef. Bu arada evet anne baba, büyüdüğün aile çok belirleyici ilişkinde ama koskoca yetişkin insanlarız nihayetinde akıl var fikir var(inşallah) :)

Allahim bole seyler duydukca evlilikten soguyoruk nereye gidio bunca yillik sevilip evlenilen adamlar bu nasil birsey ya

Keşke o an deseydin. Ben senin ananin kaprisini cekmeye gelmedim. Baban evinden daha mutsuz olacaksam niye evlendim diye. Ve burnundan fitil fitil getirirdim o cümleyi. En ufak kusurunda lafim ananin evindeki o prenslik gunlerin bitti ayagini denk al olurdu.

Bu kadar sayfayı okumadım ama prenses değilsin

Adam garip trip istemiyor ve açıkça söylüyor ki haklı

Biz de bir çok konuya yazıyoruz prenses sendromundan kurtul diye

Bebek tedavisi dediğin bu aşamada bedir bilmem ama tüp bebek sahibi oldum hiç prenses moduna girmedim

Yalnız nişanlı iken kim rol yaptı o zaman da prensestin adam buna tahammül mü ediyordu yoksa o zaman daha mı az prenses modunda idin düşün

daha bir sene olmamaıs triplenmelerde olur nazlanmalarda dozunu kacırmadan bir kadın esine naz yapmıycak kime yapacak onun yerine erkek tam tersi prensesim benim nazlanırmısda falan dese kadın o an yumusar zaten erkekler boyle yaklasarak birsey elde edemez karın o senin yahu bu sertliklerini dısarda sergilesinler eslerine degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…