sen prenses değilsin diyen kocam

Ya biz kadınlar biraz safız kesin. Yani şimdi adam sana Prenses değilsin diyo da sende dönüp sen nerenin prensisin demiyorsun da küsüyorsun. Ben olsam derim odunlar ülkesinin prensi olduğunu unutmuşum da diyebilirim :)

Evet, prenses olmadığımı, seni öptüğümde prense dönüşmemenden anlamıştım deyin bari. Böylelikle ergence bir laf dalaşına girmiş olursunuz.
Ya bir de adam için aslında iyi biri demiyor musunuz, hasta oluyorum ya. Siz tartışmayı uzatın da görün iyi biri mi kötü biri mi... Okumak cahilliği alır, diğeri baki kalır diye dememişler boşuna. O kendini padişah sandıkça, siz de gönüllü kölesi oldukça bu böyle sürer gider.

Aynen artik iyi de demek istemiyorum ben iyiyim ki iyi gibi davranmis ufak bir tavirda beni boyle yerle yeksan ediyorsa iyiligi kendine kalsın

Asla trip atmam dersimi aldim en basta kapris yapmaya asla hakkım yokmus gibi davranir kötü hissetirir hatta bir bayan her zaman guclu olmali kirilmamali trip atmamali saygili olmali bunun gibi seyler iste

Eşiniz ne kadar cinsiyetçi, kaba bir adam öyle.

Bu saydıkları salt kadına ait nitelikler mi olmalıymış yoksa?
Siz "Piremses" değilsiniz ama maşallah kendisini padişahın sol şeysi.

Bakın şunu belirtmek isterim ki ne bir erkekte ne de bir kadında surat sallama hali hoşuma gitmez. Bu gerçekten itici bir şey benim için ama bunu yapıcı bir üslupla gidermeye çalışmak dururken eşinin bu çıkışı niçin? Hem de hassas döneminde...
Şu hayatta eşine de nazın geçmeyecekse, ne anladım ben o evlilikten.

Saymışsın iyi biridir, ev temizliğine yardım eder bilmem ne... Edecek tabi ki çünkü o evde ikiniz yaşıyorsunuz, bu ekstra bir şey değil, olması gereken zaten. Ya da temizlik için yardımcı alacaksınız.

Her zaman güçlü olacakmışsın da kırılmayacakmışsın da, o esecek duracak öyle sürekli?
Hadi biraz da siz esin, o kıvrılsın kırılmamak için.

anaokulu öğretmeni, eşini eğitiyor hanımlar.
adam akıllı, sevgi saygı diyerek karısının naz cilve yaparak, kendini kandırmasını engelliyor. çünkü kadınların sevgi ve şımartılma isteğinin lüzumsuz ve saçma oldugunu düşünüyor, erkek mantığıyla.
istediği gibi bir eş olunca da hayat monoton, eşi ruhsuz cilve bilmiyor diye dert yanar ileride birilerine.

trip vs sevmiyormuş ya bir dahaki sefer "ben böyleyim koçum işine gelirse" de. erkeksi reste de trip diyemez herhalde. yine laf derse, ne istediğini bilmemekle suçlarsın onu.

Adenomyozisin tedavisi cocuk falan degil kim kandirdi sizi bilmiyorum boyle bi tedavi yok yani ayrica 8 aylik evlilik ve cocuk tedavisi nedir yahu bir yil gecsin bakalim

Bu kadar pasif olmanıza anlam veremiyorum.
"Çok seviyorum ondan" demişsiniz ama seviyorum diye diye, sizin özelinizde konuşmuyorum bu durumdaki çoğu kadın için söylüyorum, kendinizi bu derece ezdirmeniz sonra "eşim böyle dedi/yaptı" demenizi de anlamıyorum. Yapar tabii, adamlara o imkanı veriyorsunuz çünkü.

Tartışma esnasında adama cevap verince "böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim" diyor bu ne ya?

Bu adam sizi sevmiyor. Sizin olmanızı istediği kişiyi seviyor, o yüzden de sizi o kalıba sokmaya çalışıyor. Ya pasifliğinizi kabul edip adamın kalıbına girin sorun çıkmasın, ya artık dik durun kendiniz olun, işine gelirse.

Bana öyle diyen adama sen nesin sadrazamın sol t.. mı derim cidden niye ezik ezik duruyorsunuz ya yapıştıramadın mı lafı?

C
Adenomyozisin tedavisi cocuk falan degil kim kandirdi sizi bilmiyorum boyle bi tedavi yok yani ayrica 8 aylik evlilik ve cocuk tedavisi nedir yahu bir yil gecsin bakalim
Cnm benim tedavi derken iki cocuk flaan yapınca rahmi alcaklar bes prof kandirdi beni olur mu öyle sey cok agrim var gece gunduz ve diger organlarima yapisiyo git gide

6 ay önce dogm yaptım kendimden biliyorumki hamileyken daha fazla ilgi alaka bekliyosun anlattıgın kadarıyla eşin senin bu beklentini karşılamıyacak 9 ayı kendine zehir etmeyesin sonra he tabi bide bunun lohusalıgı var emzirme dönemin süt problemin bla bla bla yani bu çocuk işini baştan bi düşün derim

Diyorum ya kizlar kotu biri kesinlikle degil evde temizlikte her seyde bana yardimci olur asla ben erkegim yapmsm etmem demez ana sinifci kendisi merhametli ama biz aramizda bu sorunu cozemedkk

Allah aşkına bırakın şu iş güç yemek derdini ya niye bunun altına sığınıyorsunuz anlamıyorum tüm kadınlarda var bu temizlik yapar yardım eder merhametlidir vs.. İyi olan insan kırıcı kelimeler kullanmaz yapmasın işi gücü huzurunuz olsun siz kendiniz yapın yani nedir bu temizlik yapıyor diye bir adam Nasıl iyi olur ki

Icerliyorum icten ice hic nazimi cekmez ben ufak bir naz etsem uc gun onun acisini yasiyprum keske yapmasaydim diyorum hayat cok zor evlenince hep mutlu olcak saniriZ o da olmadi
Sevgili zutto. Aynı duyguları yaşıyorum senle. Herşeyde yadımcı, hayatımı kokaylaştıran adam duygusal olarak bu tür hareketleri ya da hiç alttan almama, idare etmeme bu tür ufak tefek hakaretlerle dünyamı başıma yıkıyor. Dumur oluyor insan. Normalde sürekli karakteri itibari ile böyle olsa eyvallah bu adam böyle diyeceksin ama en olmadık anda böyle yapınca batsın bu dünya diyosun di mi

Aynen oyle cnm tarumarim zaten cok korkum var gelecege dönük en ufak sorunda ben seytan o melek onun dışında her sey rayinda haksizligini bile bazen kabul etmiyo

Benim eşim de böyle, yani hep sindirme derdinde, ev işi de yapıyor, yapmasın ya gerek yok her tartışmada kendini haklı görüyor, kadınsın biraz sus demesin ben evi kendim de temizlerim. Aynı duyguları paylaşıyorum konu sahibi. Dertliyim ben de.

Tek evde değil herkese yardımcı sevilen bir tip ama tartışma anında eşinin kalbini rahatça kıran insan el aleme dünya iyisi olsa kaç yazar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…