Adamın size tahammülü yok. Muhtemelen mutsuz bu evlilikte, boşanmaya engeli var herhalde ya da düşünmüyor ama mutsuzluğunun acısını da çıkarıyor.İyi geceler zaman ayırıp yorum yapacak ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Sorun eşim uzun zamandır kafamı kurcalayan bişey sonun da benim için tahammül edilemez oldu maalesef ben mi abartiyorum bilemedim ama sonuç şu ki süregelen bir şey oldu artık hayatımızda ben gerçekten bunaldım.Esimin maalesef her konuda beni suçlayıcı bir tavrı var .Ornefin bilhassa ilk yıllar için söylüyorum annesi bir laf soktu bana ben bundan rahatsız oldum direkt sen yanlış anladın herşeyi üstüne alma..gibi..hadi annesi diyelim erkeklerin genel tavrı diyelim..Örneğin bir arkadaşım bişey dedi yaptı bana karşı bir yanlışı oldu onun senle ne derdi olur gibi..eve girdi ev soğuk geldi ona kesin sen bir yerin camini açık bıraktın gibi oysa öyle bişey yok..örneğin çocuklar bişey yaptı bunları sen böyle yaptın..anahtar kayboldu mesela kesin sen aldın..Bugün bir arkadasimla bir yere gittik bizim arabamizla ben ona evden bişeyler götürmüştüm almadan inmiş arabadan ah dedim kadın yiyecekleri unuttu dedim..Böyle aniden parladı eşim o unutmadı sen vermedin dedi alakasız bir şekilde sesi hala kulaklarimda çünkü artık bıktım sen vermedin sen açtın cami sen yanlış anladın.. Bugünkü konu apayriydi zaten aniden parlaması ve hemen kendiyle alakalı olmayan biseye damlatıp sen vermedin demesi..o unutmadı demedi..sesi hala kulaklarimda ..sürekli suçlanmak nedeni nedir özellikle son olay için yorumunuzu istiyorum
Benimde eşim 40 tane hata yapar suçu nesneye bulur başka insanda bulur eşyada bulur hatta yemeği güzel yapamazsa malzemede bulur ama asla kendinde bulmaz bende neyi eksik yapsam benim eksikligimden olduğunu düşünür. Demekki varmış böyle erkekler yalnız degilsin .İyi geceler zaman ayırıp yorum yapacak ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Sorun eşim uzun zamandır kafamı kurcalayan bişey sonun da benim için tahammül edilemez oldu maalesef ben mi abartiyorum bilemedim ama sonuç şu ki süregelen bir şey oldu artık hayatımızda ben gerçekten bunaldım.Esimin maalesef her konuda beni suçlayıcı bir tavrı var .Ornefin bilhassa ilk yıllar için söylüyorum annesi bir laf soktu bana ben bundan rahatsız oldum direkt sen yanlış anladın herşeyi üstüne alma..gibi..hadi annesi diyelim erkeklerin genel tavrı diyelim..Örneğin bir arkadaşım bişey dedi yaptı bana karşı bir yanlışı oldu onun senle ne derdi olur gibi..eve girdi ev soğuk geldi ona kesin sen bir yerin camini açık bıraktın gibi oysa öyle bişey yok..örneğin çocuklar bişey yaptı bunları sen böyle yaptın..anahtar kayboldu mesela kesin sen aldın..Bugün bir arkadasimla bir yere gittik bizim arabamizla ben ona evden bişeyler götürmüştüm almadan inmiş arabadan ah dedim kadın yiyecekleri unuttu dedim..Böyle aniden parladı eşim o unutmadı sen vermedin dedi alakasız bir şekilde sesi hala kulaklarimda çünkü artık bıktım sen vermedin sen açtın cami sen yanlış anladın.. Bugünkü konu apayriydi zaten aniden parlaması ve hemen kendiyle alakalı olmayan biseye damlatıp sen vermedin demesi..o unutmadı demedi..sesi hala kulaklarimda ..sürekli suçlanmak nedeni nedir özellikle son olay için yorumunuzu istiyorum
Çok kavga çıkardım kasıtlı bişey yok falan diye savundu kendini en son bu kızın olayı işte ağzım açıkta kaldı kendinden bağımsız bir olay alakasız o unutmadı sen vermedin diye başladı suçlamaya..Farketmeniz güzel çok suçlayıcı bir eşiniz var tepki gösterin hep beni suçlu buluyorsun diye ağır bir kavga çıkarın tepkinizi görsün bir daha 2 kere düşünür suçlarken
Öyle mi dersinizAdamın size tahammülü yok. Muhtemelen mutsuz bu evlilikte, boşanmaya engeli var herhalde ya da düşünmüyor ama mutsuzluğunun acısını da çıkarıyor.
Sevgisi bitmemişmis çok seviyormus..farkında değilmiş beni suçlamış..her hareketinin battığına göre sevgisi bitmiş ne yazıkki
Keşke ama zannetmiyorum o hatalı bulmuyor kendini ben abartiyormusumTerapiye randevu alın ikna edin ve deneyin
Keşke ama zannetmiyorum o hatalı bulmuyor kendini ben abartiyormusum
Her fikir benim için çok değerli dusunenedigimiz bazı şeyleri 3. Kişiler çok daha iyi görebilir bu kanaate nasıl vardınız en çok hangi tavrında merak ettimEşiniz size gıcık oluyor gibi geldi bana. Hani olur ya bazen karşımızdaki ne söylese batar öyle hissettirdi bana.
Konular öyle saçma ki o yaptığının farkında bile değil ama hep aynı kapıya çıkıyoruz aslında sen yapmadın sen vermedinKocan seni çocuğu gibi yönetip azarlıyor. Çok mu ezdirdiniz kendinizi.benim esim bana her seferinde sen sen dese patlarim. O kendine baksın çok mu mükemmel hıyar
Sürekli sizi suçlar gibi tavrı olması bana böyle hissettirdi. Sanki ekonomi kötü gidince bile sorumlusu sizmişsiniz gibi. Hani böyle olur ya birine gıcık olunca ne dese ne yapsa batar, sanki eşiniz bunu yaşıyor gibi geldi ama sadece burada yazdığınız üzerinden yorum yapıyorum. Belki normalde ikinizi tanısam öyle düşünmem.Her fikir benim için çok değerli dusunenedigimiz bazı şeyleri 3. Kişiler çok daha iyi görebilir bu kanaate nasıl vardınız en çok hangi tavrında merak ettim
Benimde eşim 40 tane hata yapar suçu nesneye bulur başka insanda bulur eşyada bulur hatta yemeği güzel yapamazsa malzemede bulur ama asla kendinde bulmaz bende neyi eksik yapsam benim eksikligimden olduğunu düşünür. Demekki varmış böyle erkekler yalnız degilsin .peki son yazdığına dikkat edin arkadaş benim unutan arkadaş konu ondan bağımsız kendi kendime söyledim hay Allah kız unuttu diye birden köpürdü o unutmadı sen vermedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?