- 28 Ekim 2022
- 481
- 693
- 23
- 32
Esiniz sizi sevmiyor. Seven boyle yapmaz. Uzucu ama durum bu maalesefİyi geceler zaman ayırıp yorum yapacak ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Sorun eşim uzun zamandır kafamı kurcalayan bişey sonun da benim için tahammül edilemez oldu maalesef ben mi abartiyorum bilemedim ama sonuç şu ki süregelen bir şey oldu artık hayatımızda ben gerçekten bunaldım.Esimin maalesef her konuda beni suçlayıcı bir tavrı var .Ornefin bilhassa ilk yıllar için söylüyorum annesi bir laf soktu bana ben bundan rahatsız oldum direkt sen yanlış anladın herşeyi üstüne alma..gibi..hadi annesi diyelim erkeklerin genel tavrı diyelim..Örneğin bir arkadaşım bişey dedi yaptı bana karşı bir yanlışı oldu onun senle ne derdi olur gibi..eve girdi ev soğuk geldi ona kesin sen bir yerin camini açık bıraktın gibi oysa öyle bişey yok..örneğin çocuklar bişey yaptı bunları sen böyle yaptın..anahtar kayboldu mesela kesin sen aldın..Bugün bir arkadasimla bir yere gittik bizim arabamizla ben ona evden bişeyler götürmüştüm almadan inmiş arabadan ah dedim kadın yiyecekleri unuttu dedim..Böyle aniden parladı eşim o unutmadı sen vermedin dedi alakasız bir şekilde sesi hala kulaklarimda çünkü artık bıktım sen vermedin sen açtın cami sen yanlış anladın.. Bugünkü konu apayriydi zaten aniden parlaması ve hemen kendiyle alakalı olmayan biseye damlatıp sen vermedin demesi..o unutmadı demedi..sesi hala kulaklarimda ..sürekli suçlanmak nedeni nedir özellikle son olay için yorumunuzu istiyorum
Sorsanız çok seviyor.Asla kabul etmez bunuE
Esiniz sizi sevmiyor. Seven boyle yapmaz. Uzucu ama durum bu maalesef
Şöyle soyliyim ast üst ilişkilerini bilemiyicem ama şunu net söyleyebilirim bir arkadaşı aradı öyle bir konudmasi var ki abi buyur sen nasılsın kardesim tabi tabiii.. gibiBir yerde okumuştum, çocukken çok azarlanan, ceza verilen, bastırılan bireyler, yetişkinlikte kendisinden daha güçsüz gördüğü birini seçer ve onu sürekli suçlarmış, eş olur, çocuk olur, altında çalışan personel olur. Ailesiyle iletişimine bakın anlarsınız zaten. Bir de böyle yetişen bireyler kendinden güçlü gördüğü(çoğunlukla iş veren, amir) birinin karşısında kaba tabirle sümsük olurlarmış, var mı sümsük davrandığı biri. Kişisel olmaya bilir, yetiştirilme şeklidir, siz istediğiniz kadar iyi olun o devam edecek, becerebilirseniz bastırın.
Onun neyi kabul edip neyi etmediginin bir onemi yok. Durum bu maalesefSorsanız çok seviyor.Asla kabul etmez bunu
Çıkarı ne olacak bilmiyorum ben zaten ayaklarım üzerine basan bir insanım sevilmedigimden emin oldugum ilk dakika ben ayrılırım.Sorsan çok seviyormusSevmiyor gözüne batıyorsun bir çıkarı var belli ki o nedenle boşanamıyorda durum bu
Hiç yaratmaz sanmiyorumO zaman esinize ayna tutun.
Size nasil bir ses tonuyla suclayici sozler soyluyorsa siz de ayni sekilde ona davranmaya baslayin. Tepki gosterdiginde de kasitli olmadigini soyleyin. Bakalim farkindalik yaratacak mi
Olabilir varsa da söylemez zaten başkalarına karşı davranışını görünce dudağım ucukluyor örneğin bir arkadaşının eşi yengem buyur nasılsın böyle kibar kibarGünaydın.
Eşinizin kendi müdürü,ana babası ile ilgili problemleri olabilir mi?
Hani onlara kızamıyor da size mi patlıyor acaba?
Farketmeden yapiyormusSiz de onu suçlayın. Küçük düşürüp ezin. Belki bunun nasıl bir his olduğunu anlar. Bazı adamlar kendilerini bi b.K sanıp, başkalarını sürekli yargılayıp bastırmayı çok iyi biliyor. Bu böyle giderse sizi çok sindirir. Hayatta kendinize güveniniz olmaz, kimseyle konuşmaya bile cesaret edemezsiniz.
Ben nerden bileyim hanımefendi çıkarı nedir?Çıkarı ne olacak bilmiyorum ben zaten ayaklarım üzerine basan bir insanım sevilmedigimden emin oldugum ilk dakika ben ayrılırım.Sorsan çok seviyormus
Eşinizin sizi sevip, düşündüğüne, önem verdiğine dair yazacağınız şeyler var mı?Çıkarı ne olacak bilmiyorum ben zaten ayaklarım üzerine basan bir insanım sevilmedigimden emin oldugum ilk dakika ben ayrılırım.Sorsan çok seviyormus
Bu nedir yahuİyi geceler zaman ayırıp yorum yapacak ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Sorun eşim uzun zamandır kafamı kurcalayan bişey sonun da benim için tahammül edilemez oldu maalesef ben mi abartiyorum bilemedim ama sonuç şu ki süregelen bir şey oldu artık hayatımızda ben gerçekten bunaldım.Esimin maalesef her konuda beni suçlayıcı bir tavrı var .Ornefin bilhassa ilk yıllar için söylüyorum annesi bir laf soktu bana ben bundan rahatsız oldum direkt sen yanlış anladın herşeyi üstüne alma..gibi..hadi annesi diyelim erkeklerin genel tavrı diyelim..Örneğin bir arkadaşım bişey dedi yaptı bana karşı bir yanlışı oldu onun senle ne derdi olur gibi..eve girdi ev soğuk geldi ona kesin sen bir yerin camini açık bıraktın gibi oysa öyle bişey yok..örneğin çocuklar bişey yaptı bunları sen böyle yaptın..anahtar kayboldu mesela kesin sen aldın..Bugün bir arkadasimla bir yere gittik bizim arabamizla ben ona evden bişeyler götürmüştüm almadan inmiş arabadan ah dedim kadın yiyecekleri unuttu dedim..Böyle aniden parladı eşim o unutmadı sen vermedin dedi alakasız bir şekilde sesi hala kulaklarimda çünkü artık bıktım sen vermedin sen açtın cami sen yanlış anladın.. Bugünkü konu apayriydi zaten aniden parlaması ve hemen kendiyle alakalı olmayan biseye damlatıp sen vermedin demesi..o unutmadı demedi..sesi hala kulaklarimda ..sürekli suçlanmak nedeni nedir özellikle son olay için yorumunuzu istiyorum
Bu yoruma katılıyorum.Muhtemelen kompleksli biri ve sizi ezecek, yetersiz görecek biri olarak seçmiş.
Siz de ezilerek davranmayacaksınız.
Konuştuğunuzda anlamıyorsa aynı hareketi yapın. Onun yaptığı gibi en saçma yerde bile sen vermedin sen unuttun senin yüzünden savaş çıktı gibi... O zaman belki anlar.
Genel olarak karakteri, tavrı böyle midir? Aileisne karşı da öyle midir mesela? Sinir bozucu bir durum. Eşinizin terapiye ihtiyacı var benceİyi geceler zaman ayırıp yorum yapacak ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Sorun eşim uzun zamandır kafamı kurcalayan bişey sonun da benim için tahammül edilemez oldu maalesef ben mi abartiyorum bilemedim ama sonuç şu ki süregelen bir şey oldu artık hayatımızda ben gerçekten bunaldım.Esimin maalesef her konuda beni suçlayıcı bir tavrı var .Ornefin bilhassa ilk yıllar için söylüyorum annesi bir laf soktu bana ben bundan rahatsız oldum direkt sen yanlış anladın herşeyi üstüne alma..gibi..hadi annesi diyelim erkeklerin genel tavrı diyelim..Örneğin bir arkadaşım bişey dedi yaptı bana karşı bir yanlışı oldu onun senle ne derdi olur gibi..eve girdi ev soğuk geldi ona kesin sen bir yerin camini açık bıraktın gibi oysa öyle bişey yok..örneğin çocuklar bişey yaptı bunları sen böyle yaptın..anahtar kayboldu mesela kesin sen aldın..Bugün bir arkadasimla bir yere gittik bizim arabamizla ben ona evden bişeyler götürmüştüm almadan inmiş arabadan ah dedim kadın yiyecekleri unuttu dedim..Böyle aniden parladı eşim o unutmadı sen vermedin dedi alakasız bir şekilde sesi hala kulaklarimda çünkü artık bıktım sen vermedin sen açtın cami sen yanlış anladın.. Bugünkü konu apayriydi zaten aniden parlaması ve hemen kendiyle alakalı olmayan biseye damlatıp sen vermedin demesi..o unutmadı demedi..sesi hala kulaklarimda ..sürekli suçlanmak nedeni nedir özellikle son olay için yorumunuzu istiyorum
Eşiniz sürekli sizi manipüle ediyor sizi suçlayarak...İyi geceler zaman ayırıp yorum yapacak ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Sorun eşim uzun zamandır kafamı kurcalayan bişey sonun da benim için tahammül edilemez oldu maalesef ben mi abartiyorum bilemedim ama sonuç şu ki süregelen bir şey oldu artık hayatımızda ben gerçekten bunaldım.Esimin maalesef her konuda beni suçlayıcı bir tavrı var .Ornefin bilhassa ilk yıllar için söylüyorum annesi bir laf soktu bana ben bundan rahatsız oldum direkt sen yanlış anladın herşeyi üstüne alma..gibi..hadi annesi diyelim erkeklerin genel tavrı diyelim..Örneğin bir arkadaşım bişey dedi yaptı bana karşı bir yanlışı oldu onun senle ne derdi olur gibi..eve girdi ev soğuk geldi ona kesin sen bir yerin camini açık bıraktın gibi oysa öyle bişey yok..örneğin çocuklar bişey yaptı bunları sen böyle yaptın..anahtar kayboldu mesela kesin sen aldın..Bugün bir arkadasimla bir yere gittik bizim arabamizla ben ona evden bişeyler götürmüştüm almadan inmiş arabadan ah dedim kadın yiyecekleri unuttu dedim..Böyle aniden parladı eşim o unutmadı sen vermedin dedi alakasız bir şekilde sesi hala kulaklarimda çünkü artık bıktım sen vermedin sen açtın cami sen yanlış anladın.. Bugünkü konu apayriydi zaten aniden parlaması ve hemen kendiyle alakalı olmayan biseye damlatıp sen vermedin demesi..o unutmadı demedi..sesi hala kulaklarimda ..sürekli suçlanmak nedeni nedir özellikle son olay için yorumunuzu istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?