Sen sen sen

E
Esiniz sizi sevmiyor. Seven boyle yapmaz. Uzucu ama durum bu maalesef

Şöyle soyliyim ast üst ilişkilerini bilemiyicem ama şunu net söyleyebilirim bir arkadaşı aradı öyle bir konudmasi var ki abi buyur sen nasılsın kardesim tabi tabiii.. gibi

Sevmiyor gözüne batıyorsun bir çıkarı var belli ki o nedenle boşanamıyorda durum bu
Çıkarı ne olacak bilmiyorum ben zaten ayaklarım üzerine basan bir insanım sevilmedigimden emin oldugum ilk dakika ben ayrılırım.Sorsan çok seviyormus

Günaydın.

Eşinizin kendi müdürü,ana babası ile ilgili problemleri olabilir mi?

Hani onlara kızamıyor da size mi patlıyor acaba?
Olabilir varsa da söylemez zaten başkalarına karşı davranışını görünce dudağım ucukluyor örneğin bir arkadaşının eşi yengem buyur nasılsın böyle kibar kibar

Farketmeden yapiyormus

Bir cinnet herşeyi çözer. En ufak bir suçlayıcı cümlesinde cinnet gecirin bakalim. Yaptıgının farkında degilse guzelce bir farkına varır. Sonrasında buna devam ederse, gayet farkında olarak yapıyor demektir.

Çıkarı ne olacak bilmiyorum ben zaten ayaklarım üzerine basan bir insanım sevilmedigimden emin oldugum ilk dakika ben ayrılırım.Sorsan çok seviyormus
Ben nerden bileyim hanımefendi çıkarı nedir?
Çalışıp eve para getiren, yemek temizlik yapan bşr kadın, ne söylese yıllardır sineye çekmiş bir kadın, bunlar bile çıkarı olabilir.
Dıdısının dıdısını bile savunmaya geçmesi bana sevmiyormuş halini gösterdi. Yani ben çevremde böyle bir çifte denk gelmedim. Hatta genelde eşler suçlu olsa bile önemli değil cnm deyip konuyu kapatırlar.

Erkeklerin çoğu bencildir,arada sen dilini kullanırlar ilk evlendigimde bir kaç kez dek geldim.Ben tırnaklarımı çıkarınca ve evlilik hayatına alışınca yok oldu .Ailede bir şey olunca hemen savunmaya geçer ,beni korur.Bunu övünmek için değil örnek vermek için yazdım zamanla bağların güçlendiği evlilikte yok olması gereken bir davranış sizin evliliğiniz de iyice artmış ,sizden bağımsız olaylarda bile suçlu siz olmuşsunuz, üzgünüm eşinizin sevgi sözcüklerini değil yaptığı suçlayıcı dili ve altında yatan sebebi tarafsız olarak gözden geçirin........

Eşinizin sizi sevip, düşündüğüne, önem verdiğine dair yazacağınız şeyler var mı?
Diğer konularınızda var, ben yorum yaptım ama cevap yazmadınız. Daha nişanlıyken başlamış eleştirileri davranış değil,dış görünüşünüze de eleştiri yapmis, yapıyor. Sizinle yan yana bile yürümek istemiyor, cinsellik aranızda hep sorun olmuş. Evde eleştiri haricinde bir paylasiminizin yok. Bunlarla beraber Eşinizin sizi sevdiğine dair ne yazabilirsiniz? Kendisine sorunca evliliğin devamı için elbet seviyorum diyecek. Siz ne hissettiniz 10 yıldır? Siz ömür boyu emin olamazsanız çünkü öyle bir niyetiniz yok.

Muhtemelen kompleksli biri ve sizi ezecek, yetersiz görecek biri olarak seçmiş.
Siz de ezilerek davranmayacaksınız.
Konuştuğunuzda anlamıyorsa aynı hareketi yapın. Onun yaptığı gibi en saçma yerde bile sen vermedin sen unuttun senin yüzünden savaş çıktı gibi... O zaman belki anlar.

Bu nedir yahu
Sizle ne derdi var adamın ?

Bu yoruma katılıyorum.

Konu sahibi arkadaşım uzman psikolojik danışmanım, insan davranışları hakkında az-çok bilgim var.
Aşağılık kompleksi olan kişiler yakın çevresinde, ezebileceği en pasif kişiyi seçer ve her fırsatta onu eleştirir, suçlar.
Bunu bilinçli yapmaz aslında bu onun rahatlamak, kendini güvende hissetmek için çoğu zaman otomatik olarak gösterdiği bir tavırdır.
Bu tipler sosyal ortamlarda, iş çevresinde kibarlığı ile tanınır.
Kompleksi nedeniyle etraftan eleştiri almamak için insanlara hep olumlu ve kibar davranırlar.
Kendileri ile ilgili hep olumlu imaj çizme derdinde olurlar.

Hiç tanımadığım birine uzaktan teşhis koyamam elbette ama eşinizi bir de bu açıdan gözlemleyin.

o sana nasil davraniyorsa sende ona yap aynisini. Bazi insanlar her zaman 1 suclu arar konu ne olursa olsun esinde seni secmis gökten basina tas dusse senden bilecek bu böyle gelmis böyle gider. Dedigim gibi o sana nasil davraniyorsa sende yap bakalim tepkisi ne olacak.

Genel olarak karakteri, tavrı böyle midir? Aileisne karşı da öyle midir mesela? Sinir bozucu bir durum. Eşinizin terapiye ihtiyacı var bence

Eşiniz sürekli sizi manipüle ediyor sizi suçlayarak...

Bence eşiniz gelişim sürecinde çok aile baskısı yaşamış aynı zamanda ailesi tarafından çok ciddiye alınmamış. Bazı tıp erkekler evlendigi kişiye kendine gösterilen iletişim dilini kullanıyor. Gerçekten çok rahatsız edici bir durum. Ben olsam hayırdır arkadaşımda gözün mu elin karısını savunmak sana mı düştü derim (vb) bir de kavga çıkartırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…