sen sevmesen bende seni sevmem diyen Eş...

Burada verilen alt mesaj "Senin nazını niyazını çekmem" aslında. Yani triplenmelerinle, kaybetme korkusu oluşturabilecek blöflerinle uğraşmam direkt resti çekerim diyor. Böyle bir kavganız olduysa, triplendiyseniz falan ya da böyle huylarınız varsa o yüzden söylemiş olabilir.

O zaman problem nedir?
problem
ben tereyağ o zeytinyağ..
fikirler hiç uyutmuyor eşim biraz eski kafalidir..
ben modern taraftayim.
birbirimze çok zıttız yani.
dedim çok sinirleniyo evde durmak iyice agresifleşti.
4 aydr ben işe başladim o işten ayrıldı...
Kızımı öğlene kadar babasi bakiyo öğleden sonra üst katimda duran kaynanama birakiyo. ben isten gelince getiriyolar.
buraya kadar güzel fakat eşim evde durunca sinirlenip bana patliyo sinirlenme diyorum tmm tmm uzatma dedim.
ya neyse ki kafaya taktim beni sevmediği düşündüm hal böle oluncaa

Bende beni sevmeyen insanı sevmem. Belki artık onu sevmediğini düşünmüştür? Yani o an değil belki başka bir zaman bunu ona hissettirmişsen bunun üzerine düşünmüş ve tartışma da dile getirmiş olabilir.
Insanın anne babası bile yeri geliyor sevmekten vazgeçiyor kimse kimseyi tüm varlığıyla ve herşeye rağmen sevmez zaten.

Diyecek laf bulamamış aklına bi an o gelmiş söylemiş.
Akılları bu kadar çalışıyo işte bi yerden tutmuş ordan yardırmış

Panik yapmayın. Kocanızın yanlızca inat bir karakteri var. Koruma kalkanı geliştirmiş. Aslında çok sevdiği için ve sizden gelecek olumsuz bir duruma çok üzüleceği için, size olan zaafını saklamaya çalışıyor. Yani ben öyle hissettim.

Sandığınız gibi değil bence çok duygusal düşünüyorsunuz haklı olarak kırılmışsınız ama eşiniz sırf hırsından söylemiş o sözleri belli ki. Erkeklerin bir kısmı böyledir gururuna yediremediği için sevdiğini çok belli etmek istemez sanki erkeklikleri incinecek. Sizi seviyor ancak ego tavan olmuş ve sinir hali ile söylemiştir diye düşünüyorum. Bence sizde sevdiğinizi söylemekten sevmekten vazgeçmeyin. Ne güzel yazmışsınız iyi niyetle kocamı seviyorum diye. Eşinize de söyleyin içinizde tutmayın 'seni çok seviyorum ve ayrılmak istemiyorum sende benden ayrılamazsın bir daha bu sözleri sarf etmeyelim' diye..Allah mutlu bir ömür nasip etsin..

Töbe ya.. Kk kaldırılsın artık cidden konuların saçmalığına tahammül edemiyorum. Sevmiyorsanız o da sevmez yani çok net. Ne var bunda. Hey Allahım.

Bu şekilde konuşan, sevgisini bir koşula bağlayan adamın sevgisinden şüphe ederim.

Herşey karşılıklı özellikle aşk sevgi
Ben şu an eşimi herşeyden çok seviyorsam onun sevgisini hissettiğim için değer verdiği için
O böyle biri olmasa sevmese bende onu bukadar sevmem
Bence yanlış birşey dememiş eşin

" Ayna ayna kendi diyen kendi olur pışıkkkk" diye devam edecek sandım bir an. Öyle tartışmalar olur da bu kadar çocukça olması şaşırtıcı. Ben olsam tartışmanın ortasında gülme krizine girerdim.

Adam resmen felsefe yapmış yahu :)
Bu arada herkes kavgaların çocukça olduğunu söylemiş, büyük şiddetli kavgalardansa böyle çocukça olsun boşverin :)

Anlaşılan konuşacak konu bulamamaktan, saçma sapan muhabbetlerle birbirinize girmişsiniz

Ne alakası var sen beni istemezsen bende istemem demiş yani uğraşmam demiş biraz gurur yapan cinsten eşiniz büyütülecek birşey değil bende eşimle tartışınca sen vazgeçersen ben hepten geçerim hiç bakmam diyorum yani ama bu sadece varsayım yani o kavga anında söylenen şeyler yani zorlamam seni diyor

Bende "O zaman ben seni bu kadar cok seviyorsam,sende beni o kadar cok sev iste öküz" derdim adam bos yerden topu sizin tarafa atmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…