sorma ya. bende bi kaç aydır daha yoğun giriyorum buraya. son 2-3 aydır hissetmediğim belirti kalmadı. halbuki öncesinde de bi 13-14 ay var :)
birde millet tedaviye başlamış oluyor kendime kızıyorum.
yada bazısı dio çok üzgünüm 3. ay olmuyr diyor fıttırıyorum.
şu kadar aydır olmuyordu ne zaman ki aklımdan çıkardım oldu diyenlere hepten gıcıkım. iyice stress oluyorum.
etraftaki hamileler , pırt pırt doğuranlar ayrı stres kaynağı zaten.
zaman ve insanların beklentileri, dile getirmeseler bile benim bunu hissedişim çok çokkk stres kaynağı
kokohantes işyeri sorun çıkarmazda ben kendimi sorumlu hissediorum işte. kafaya takıyorum şimdi ders iptal olcak falan diye. mahcup oluyorum. sürekli sürekli bu şekilde izin zor. normal bi birimde olursam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. senn kaç yıldır olmuyordu. yaş kaç
tedevi olup bi sorun olmadığını görmek de kötü ama
drlar bile istemiyo sorunsuz hastayı
bi sorun olsa ona göre tedavi olursun
hem hamile kalmaklada sorun bitmiyo,sorun çıkcakmı,çıkmıcakmı,yok testler,kendine dikkat etmen lazım,doğum nası olcak,nası büyücek,walla çok zor be
bide kokohantes öle düşünme ,ona bakarsan ben 22 yaşında evlenseydim şimdi 10 yaşında bi tane hatta 4 yaşında başka bi tane olabilirdi:)
ben yatiimmm artık. yarın iş var. çok bilem kaldım
ya kızlar yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. ben komşu kızına sonuçları al dedim ki bi ara fırsatını bulup arammızda kalsın demek için.
şimdi eve geldim. anahtarım yoktu onların ziline bastım. neyse kadın bi ara sağlıkk ocağına gitmiş ve benim sonuçlarımı da almış. bana kansızlık yokmuş dedi. gebelikde yokmuş. artık bi gebe kal gibi bişi dedi. ben o andan sonra şaşırdım hemen döndüm kendi kapımı açmaya başladım. bişiler daha dedi ama duymadım şaşkınlıktan. içimden eyvak eyvah dedim sadece
üstelik gebelikde yok. 2-3 gibi sınırda çıksa bile umudum olurdu ama 1.20 den düşük müş .
ha birde geçen aydan yeminliydim adetim geçmeden test yapmayacam diye. bu ay da bana ders oldu. artık adet günüm geçmeden test yapmak yok. birde kasık batmasıda benim için bi belirti değilmiş bunuda anladım
obezleri kampa alıyorlar ya. bizide şöle yeşillikler içinde bi kampa alsınlar. iş yok güç yok. etraftan haber almaca yok. ohh ne güzel
benim belirti göğüsler walla
bide acıkıyommu psikolojikmi bilmiyom
bide ben o günaydını yazdıktan sonra narkoz almışım gibi aniden uyku gibi bişe çöktü,yatıym biraz dedim uyumuşum 2-3 saat
ben hiç gündüz uyuyamam normalde
ama göğüs dışındakiler psikolojik olabilir bence
yarının stresi war bende de
değer normal çıkmazsa diye
ya kızlar yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. ben komşu kızına sonuçları al dedim ki bi ara fırsatını bulup arammızda kalsın demek için.
şimdi eve geldim. anahtarım yoktu onların ziline bastım. neyse kadın bi ara sağlıkk ocağına gitmiş ve benim sonuçlarımı da almış. bana kansızlık yokmuş dedi. gebelikde yokmuş. artık bi gebe kal gibi bişi dedi. ben o andan sonra şaşırdım hemen döndüm kendi kapımı açmaya başladım. bişiler daha dedi ama duymadım şaşkınlıktan. içimden eyvak eyvah dedim sadece
üstelik gebelikde yok. 2-3 gibi sınırda çıksa bile umudum olurdu ama 1.20 den düşük müş .
gecmışı okudum şöyle bır..yaşadığımız yerler farklı,bızler farklıyız ama yaşananlar daha doğrusu kırgınlıklar özlemler ne kadar da benzer..bır gun yuzumden once karnıma bakılacagı aklımın ucundan gecmezdı...
dua edelım arkadaşlar Rabbım rahmetıyle yuzumuzu guldursun..
ben sanki umudumu kaybettim. bu ay bi sürü kür falan denedim. umudum vardı. tedavi süreci gözümü korkutuyor. sanki hiç olmuyacak gibi hissediyorum. yoruldum sanki
sağolun yazdıklarınız için. ya belki tamamen çocuksuzluğu seçsem bu kadar yıpranmam. hatta geçen aylarda bi hadise denk gelmiştim. ahir zamanda sizin en hayırlınız bekar ve çocuksz olanınız diye.
ama işte hem deneyip hem çocuksuz olmak daha zor. yani planlarını bile yapamıosun. aslında hem maddi hem iş güç yoğunluğum çocuk için çok müsait değil. ama yaşlar gidio. ben 27 eşim 35 yaşında. birrazda bundan baskı oluyor sanırım.
ne bilim ya. bu ay olmaması ii aslında. havuza yazılmıştım. yüzme öğrencem. ama şimdi adet olunca rahim filmi çekinecem. azıcık tırsıyorum. devlette yaptıracağım
ne bilim tedaviye başlasam süürekli doktora gitmem zor. bi kültür merkezinde ingilizce dersleri veriorum. izin alınca ders iptal etmem gerekior. haliyle stress yapıyorum , doktora da gidemiyorum. acaba iznimden sonra müdürle konuşup normal bi birimemi geçsem. tedavi olcam deyip. çocuk tedavisi olcam demek de zor
tedavi için de geç kaldım sanki . kızıyorum kendime. 16 ay oldu hala başlayamadım tedaviye. yolu yarılamıştım belki şimdiye. sorunum ne onu bile bilmiorum. birde be ilaçlarımı bile düzenli almıyorum nasıl tedaviyi kaldıracağım.
Vanillaaa napıyosun Kuzum???
bu arada biri demiş yaa yüzümden önce karnıma bakılacagı aklıma gelmemişti diyeee
annemlerin orda bi komşu vardı beni görünce kadın direk karnıma bakmıştı yaaaaa ay dediiim ne salak insanlar yaa
sanki olsa söylemicezz
ya bide demezler mi ablam yaptı büyüttüü hadi sende yap artık
sanki ben bilmiyorum yapıp yapmıcamııı
nisan 2013 annelerinde biri var 25 gün olmuş evleneli,dün test yaptırmış 451 çıkmış,korkmuş ve heyecanlanmış iyimi:)
iyi canım bu sabah erken geldim biraz şirkete seminer salonu var yukarı birleştirdim sandalyeleri uyudum azıcık ayılmaya çalışıyorumoruç vuruyorr sen nasılsın bakalım ben gün içinde pek gelemiyorum ya keyfim olmuyorr yazıcak konuşucak aptal aptal geziniyorum çalışmak bile zor geliyorr
herkese günaydın .. hayırlıı cumalarr ..
bende o kürleri denediğim ay kilo aldım azıcık göbüşte yaptım millet göbeğime dokunuyodu göbekmi bebek mi diye
Romaromaaaaaa
Canım yazsanaa
iş yok suanda bende rahat rahat yazıyorum...
valla yazcak halim hiç kalmadıki canım
bu sabah itibariyle regl oldum moralim diplerde
valla yazcak halim hiç kalmadıki canım
bu sabah itibariyle regl oldum moralim diplerde
bu ay tedavi yoktu ama dimi?
olsun üzülme
nasılsa karar vermedik mi aşılama için?
ben kendimi şartladım bu ay kesin zaten adet olcam ve ramazandan sonra işten izin alıp ( yıllık izin) hemen aşılamaya gecicem Allah izin verirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?