sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

nisan 2013 annelerinde biri var 25 gün olmuş evleneli,dün test yaptırmış 451 çıkmış,korkmuş ve heyecanlanmış iyimi:)

evt gebelik testi pozitif çıktı diyelim bunun kimyasalı var, hadi normal diyelim düşüğü var, doğumda türlü sıkıntı var. varda var. geleceği gün gelir ne desek ne yapsak boş.

obezleri kampa alıyorlar ya. bizide şöle yeşillikler içinde bi kampa alsınlar. iş yok güç yok. etraftan haber almaca yok. ohh ne güzel

İnşallah kafanın rahat olacağı, tedavini rahat rahat olabileceğin bir birime geçersin.
Ben 5 yıllık evliyim canım.Kpss, eşimin askerliği, şehir değişikliği falan derken daha anca aşılamaya geçebildik.
27 yaşındayım.Geçen ay aşılamam tutmadı 2-3 ay ara verdik.Bu arayı boş geçirmeyeyim diyorum.Soğan kürüne başlayacağım adetimin 7. günü.
Garip bir rahatlık var bu sıra bende.Aşılamadan sonra bile hemen toparladım kendimi.
Sanki soğan kürü işe yarayacakmış gibi hissediyorum.Hoş ben kendimi hamile de hissediyordum ya neyse

Valla beni kaç doktor resmen kapıdan kovdu sorunlu hastayım diye.Bi tanesi açık açık söyledi sorunlu hasataları pek istemiyoruz gebelik daha kolay geliyor diye.Arkama bakmadab kaçtım hainlerden
Ben de onu diyorum ya öyle düşünürsek, yok olsaydı şu an bilmem kaç yaşındaydı diye işimiz zor.
Allah hayırlı, sağlıklı evlat versin.
Bak benim halamın çocuğu yok.5 kere hamile kaldı beşi de 5 ya da 6 aylıkken karnında öldü.Hepsini de normal doğumla doğurdu.
Bazen neler yaşadığını düşünüyorum da Allah kimseye yaşatmasın.Böyle bir durumda insanın aklını oynatması işten bile değil.

ben yatiimmm artık. yarın iş var. çok bilem kaldım

Öncelikle Günaydın Herkeseee
gecmişi bi okuyim işe erken geldim dedim
gecmiş bitmedi benim iş saati geldii
dün girmemişim hiç ya tüh nasıl kaçırdım ben muhabbetleri..
geridönüşümkutusu canım ne desem boş aynı seyleri kaç ay bende yaşadım ah ahh
aman o kızda ne salakmış annesine vermiş bence o bilerek vermiştir pis sürtük

ay benimde hep 1.20 cıkıyo demekki bu standart bişi bende forumda geziniyorum degerleri yükselenler oluyomuş filan ay nasıl unutlanıyodum
tabi tam regl günümde kırmıızlanıyodum

ha birde geçen aydan yeminliydim adetim geçmeden test yapmayacam diye. bu ay da bana ders oldu. artık adet günüm geçmeden test yapmak yok. birde kasık batmasıda benim için bi belirti değilmiş bunuda anladım

bu sözü kendimize her ay veriyoruz sanırım...
Ama şunu anladım ki dünyada tek söz veripde yapamadıgım şey buuu işteeee

obezleri kampa alıyorlar ya. bizide şöle yeşillikler içinde bi kampa alsınlar. iş yok güç yok. etraftan haber almaca yok. ohh ne güzel

evet evet valla ben çok isterim yaa
yemin ederim aklımdan geçenleri söyledin
işten eve giderken arabada oturur bolu -göynük köyünü düşünürüm oraya cok giderdik cocukken
öyle güzel bi yerkiii oraya diyorum beni alsalar söyle altı ay 1 sene iş düşünmeden orda yaşasam köy hayatıı nasıl olur acabaa:44:

çıkacağına inanıyorum nedense :) sende bana umut kaynağı olucaksın çünkü bende eylülde aşılama düşünüyorum inşallah..

canım benim ya şu konu komşunun streside ayrı bi dert yanii hele bayram geliyorr eşimin akrabaları akbaba gibi üstüme gelicekler onada ayrı geriliyorum ben ..

amin canım çok güzel özetlemişsin .. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

ben sanki umudumu kaybettim. bu ay bi sürü kür falan denedim. umudum vardı. tedavi süreci gözümü korkutuyor. sanki hiç olmuyacak gibi hissediyorum. yoruldum sanki

neden umudunu kaybediyosun ben ne kürler uyguladım tam 4 kilo aldım zaten zayıfta değildim 3 kavanoz karışımlı bal bitirdim ögh gelmişti artık ama ne oldu sonuç sıfırr şuda var gene getirseler yerim bi umutt :))

bu benide düşündürüyor geçen ay 3 kere izin aldım doktor için o bile gözlerine battı her defasında farklı bi bahane aşılama olsam yatmam gerekecek dediğin gibi ne diye rapor alıcam ne yazacaklar o rapora

hayır hiç geç kalmadın benimde 18 ay oldu birbirimize umut olucaz biz ...

Vanillaaa napıyosun Kuzum???

iyi canım bu sabah erken geldim biraz şirkete seminer salonu var yukarı birleştirdim sandalyeleri uyudum azıcık ayılmaya çalışıyorum oruç vuruyorr sen nasılsın bakalım ben gün içinde pek gelemiyorum ya keyfim olmuyorr yazıcak konuşucak aptal aptal geziniyorum çalışmak bile zor geliyorr

herkese günaydın .. hayırlıı cumalarr ..

bu arada biri demiş yaa yüzümden önce karnıma bakılacagı aklıma gelmemişti diyeee
annemlerin orda bi komşu vardı beni görünce kadın direk karnıma bakmıştı yaaaaa ay dediiim ne salak insanlar yaa
sanki olsa söylemicezz

ya bide demezler mi ablam yaptı büyüttüü hadi sende yap artık
sanki ben bilmiyorum yapıp yapmıcamııı

bende o kürleri denediğim ay kilo aldım azıcık göbüşte yaptım millet göbeğime dokunuyodu göbekmi bebek mi diye

nisan 2013 annelerinde biri var 25 gün olmuş evleneli,dün test yaptırmış 451 çıkmış,korkmuş ve heyecanlanmış iyimi:)

şimdi bunu okumuşken aklıma geldi
halamın komşusunun oglu evlendi
kız sözde eşi korunuyo sanmış bilmiyomuş nasıl korunuldugunu
kocasıda bişey dememiş o ilk ay hamile kalmış
halam bide gelip bana anlatıyoo gülerek filan
nasıl içim yandııı
kimse farkında değil .... .

:) ben ilk hafta cok kötü olmuştum oructa
uyku ve yemek düzeni birden değşince zor oluyoo
ama şimdi alıştım.

uykusuzluk koyuyodur canım daha çok..

senin bata kaç gün vardı bu arada?

bende o kürleri denediğim ay kilo aldım azıcık göbüşte yaptım millet göbeğime dokunuyodu göbekmi bebek mi diye

ah ah keşke bebek olsa dimii canım yaaa
benim normalde göbek takıntım var hiç sevmem göbeği ama biraz gaz filan olunca
ay diyorum ne güzel duruyo seviyorum göbeğimi deli gibiiiiii

ama sana bişi diyim aynı seyi kesin bizde yapardık başkası olsa...

bazı aylar böyle iyi tedavi görünce filan nasıl umutlanıyoruz yaa
ne salakmışım diyorum kendime
ay bu ay oldu heralde kesin diyorum

ama size bişey diyimmi
hani o diyenler var yaa

bi olay oldugu ay hamileymişim diyee
o kesinlikle
doğruuu!!!!

bende dua ediyorum Allah ım öyle bşiey olsun kii düşüncek vakit olmasın bi olay olsun onu düşünmekten bebeği düşünmiyim
ama o şeyde böyle güzel bişey olsun kimseye kötü bişey olmasın .. ama ney!!!!!!

gecen sene Eylül ayında hamileymişim
o ay başımıza gelmeyen kalmamıştı
trafik kazası-
eve hırsız girmesi( nasıl aglamıştım )
balıgımızın fanustan atlayıp intihar etmesi
evde ufak tefek ev kazaları vs......

Son düzenleme:
Romaromaaaaaa
Canım yazsanaa
iş yok suanda bende rahat rahat yazıyorum...

Son düzenleme:
valla yazcak halim hiç kalmadıki canım

bu sabah itibariyle regl oldum moralim diplerde

bu ay tedavi yoktu ama dimi?
olsun üzülme
nasılsa karar vermedik mi aşılama için?

ben kendimi şartladım bu ay kesin zaten adet olcam ve ramazandan sonra işten izin alıp ( yıllık izin) hemen aşılamaya gecicem Allah izin verirse...

valla yazcak halim hiç kalmadıki canım

bu sabah itibariyle regl oldum moralim diplerde

koskoca 1 ayı umutla bekleyip sonunda kırmızıları görmenin verdiği agırlığın yükünü kaldırmak için bize Sabır ver Allah ım

evet bu ay tedavim yoktuu..yok canım ben daha şılamaya karar vermedim..rahim filmim çekilecek inşallah nasip kısmet olursa..

birazdan doktoru arayıp konuşucam..sen aynı doktoramı yaptırıcaksın aşılamayı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…