sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

bende korkuyorum kıs hepsinden
bi taraftan diyorumki düşecekse düşer,
bide warya test pozitif çıktığından beri öle bi boşlukta kaldımki
sanki tek derdim pozitifi görmekmiş,sorasını hiç düşünmemişim gibi
garip bişe

inşallah sende en kısa zamanda görürsün pozitifi,kucağına alırsın bebişini

valla bu yıl hamile patlaması var sanki. bana öle gellio

benim etorafımda kiimse kalmadı ,hepsi doğurdu
hatta eltim ilk doğumundan 6 ay sora hamile kalmış (ki ilk hamileliğini bizim düğünden 1 hafta sora öğrenmiştik),4-5 aylık farketti bebeği, o bilem doğdu 4 ay oldu
okulda dediğim gibi 3 tane
en yakın arkadaşlarımdan 2 tane
benim kabus gibiydi 2011-2012 eğt öğrt yılı:)

kısmet artık. herkes böle dioda hiç inanamıyorum. bilmiyorum artık.

benim içinde bu yıl öle galiba. geçen yılda vardı tek tük de bu yıl sağdan soldan üçer beşer gelio

ya bide varya ben progestan yutuyorum
bırakınca nolcak ,kesin bişe olur
(bak hala stres yapıyom)

canan teşekkürler de stressiz bi yaşam olmadığıına göre biz hem stres yapıp hem çocuk yapmaya karar verdik. o yüzden bu başlık altında toplandık

altına imza atmak istiyorum

chosyy senn bebek ne oldu :)

senn stres topu daha doğrusu.

hamile kalınca bende duyurular bölümüne yzcam stres topu içimde diye

ben bilboard düşünüyorum herkese tek tek açıklama zor olur

benimki allahtan öle değil,bize en son aşılamanın ertesi günü (20 temmuz) iş vermişti dr

ogünden beri ne o ne ben maşallah
kardeş kardeş yaşıyoz

20 gün olmuş kız

canım benim adeti m yarın bitecek gibi..filmi cumartesi çekilicem..yani adetten 2 gün sonra..ee 2 gün boşluk var

bişey olmaz canım ben ilişkinin bi sakıncası olduğunu bilmiyodum ama sen dikkat et

gerçekten diyebilicekmiyim bilmiyorum caanım ben böyle umutsuzluğa kapıldığım zaman kendime çok kızıyorum ama bayram yaklaşıyor ailem uzakta onlardan ayrı bi bayram geçiricem onun stresi herkes üstüme gelicek bebek bebek diye onun stresi Rabbim yardım etsin bu hafta boğuluyorum resmen oruçta tutuyorum nefesim kesiliyor bazen düşünmekten bayramda burda olmak istemiyorum herkesten uzakta olmak istiyorum kimseyi görmek istemiyorum

Son düzenleme:
günaydın canlarım ben eylülde adet başlangıcında tedaviye başlıyorum sonunda ilk yumurta çatlatıcı hap ve iğneyle başlayacaklarmış aramızda bunları kullanan oldumu acaba

günaydın canlarım ben eylülde adet başlangıcında tedaviye başlıyorum sonunda ilk yumurta çatlatıcı hap ve iğneyle başlayacaklarmış aramızda bunları kullanan oldumu acaba

tünaydın canım gecikmelide olsa illaki birileri cevap verir sana merak etme ne kadar süredir bebek için bekliyosun ? daha önce bşey kullandınmı .

ben sana şöyle özetleyeyim ilk kontrolümde klomen(yumurta geliştirici hap) kullandım

2.ay tekrar aynı hapı verdiler tabiki sonuç alamadık gene.

3. ay ara verildi 4. ay rahim filmim çekildi, bi kaç ay tekrar ara verdim ve klomen + yumurta çatlatıcı iğne (ovitrelle) kullandım sonuççç artık küçük küçük kistlerim var sonuç gene sıfır şuan için 25 ini bekliyorum regl olursam eğer 2. yada 3.günü gidicem doktora bakalım kurtulduysam kistlerimden artık aşılama yapılmasını isticem Allahım izin verirse tabi öncelikle..

teşekkür ederim cevp verdğin için canım :) ben pko hastasıyım yumurtlama olmuyo bende 2 yıldır bebek beklyorum 9 aydır hastaneye bebek için gidiyorum ama filmlerdi kan testleriydi adet söktürücü dışında hiçbişey vermyolardı en son dün 2. kez hasg çektirdim tüplerim açık çıktı Allah'a şkür banda adetin 2inci yada 3üncü günü gel hapa başlıcaz dediler sonuç alırım diye umuyorum ama hayırlısı baklm birde bu haplar kistmi oluşturyo ? ücretlimi bu haplar bana ücretli olacağını söylediler

Rabbim bu mübarek günlerin hatrına daha fazla bekletmez umarım seni tedavin iyi sonuç verir sana .. klomen i devlet karşılıyor canım çatlatma iğnesini karşılamıyor bitek oda 68 tl falan sanırım fiyatı. aşılama da burda yaptıran bi arkadaş var özel hastanede 600 tl kadar tutmuş masrafları. pko için soğan suyunu öneriyolar denesene bi ay canım memnun kalıp faydasını gören çok.

amin canm inşallh...
soğan suyunu 2 ay boyunca hiç aksatmadan ayda 15 güm içtim ama malesef faydasını göremedim canm ben 21 yaşında olduğum için hapıda iğneyide karşılamıyomuş canm ama düşündüğüm kadar pahalı değilmiş iğne bin lirayı buluyo diyenler vardı bende açıkcası korkuyodum aşılamada sanırım 150 yada 250 yani inşallh çözüm alırm haptan yada iğneden de başka bişeye gerk kalmaz peki hap yada iğne kullndığında yani nasıl oluyo yatman falan gerkyomu

bende pko yok ama bi umut bende denedim soğan suyunu :) çok fazla akıntım oldu ay için temizlenmiştir dediler ne demekse:) ssk lı değilmisin canım sen yaş ne alaka anlamadım karşılamasada klomen pahalı bi hap değil yok hayır yatman gerekmiyor canım önce klomen veriyolar adetin 2. günü başlıyosun dozunu dr ayarlar kimine az veriyolar kimine çok ( benim çok fazla ihtiyacım olmadığı için çok verilmedi) ilacı 4 yada 5 gün kullanıyosun sonra iğneni oluyosun iğnenin arkasından dr ilişki için saat veriyorr o saatlerde birlikte oluyosunuz bu kadar.

tatlım ssklıyım ama devletin ilaçları karşılaması için en az 23 yaşında yada 5 yıllık evli olmam gerekyo oyüzden ücretli oluyomuş ilişki saatinidemi belirliyolar çok sitresli bişey ya :)ne zormuş bebek sahibi olmak millet bir kerede nasıl hamile kalıyo gerçekten hiç anlamıyorum :)

şimdi anladım canım :) öle tabii benim yaşım 27 bekarken 30 olmadan evlenmek yok derdim 25 yaşında evlendim, evlendikten sorna hemen çocuk olmaz biraz otursun evliliğim dedim, derken bu noktalara kadar geldik, hayat nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz o yüzden plansız yaşamak lazım bu konuda herşeyi oluruna bırakmak lazım, evet canım iğneden 36 ve 72 saat sonra 2 kere yanlış hatırlamıyosam eğer. biraz ev ödevi gibi oluyor ama yapıcak bişey yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…