sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

yaaa neden kaç para.

68 tl iğne

gördüm galiba hayal meyal
minicik bişe beyaa, bende bişe sandiydim
acaba o da beni görmüşmüdür

ayyyyyyy Allahın mucizesii işte o mercimekyuss :))))))))

kızlar devlet özel diye kafanızı yormayın hastane yeterli teçhizata sahip olduktan sonra devlet hastanelerinde çok iyi jinekologlar var burada herkeste memnun büyütmeyin bu kadar, özele gidip dünyanın parasını vereceksin olmayacaksa gene olmayacak bide böyle düşünün.

Arkadaşlar bende geçen ay ovulasyon günlerimde stres yaptım. Stres yapmadığım sadece 1-2 gün vardı. Ama geri kalan ovulasyon günlerimde stres yaptım ve şuan hamileyim. Yani stres yaparakta hamile kalınabiliyormuş yada stres yapmadığım o 1-2günde hamile kaldım. Bilemiycem ama ovulasyon geçtikten hemen sonra daha bi üzüldüm kesin hamile değilimdir diye ama hamileymişim meğer.

68 ha. peki bi tane mi oluyor bi ayda

tebrikler. bizimki de stres bebeği olcak mecbur. yoksa benim stressiz bi yaşam yaşamam için köye yerleşip ayda 1000 tl de maaş gelmesi lazım kendiliğinden. anca öle stressiz olur yani. bugün gene sinir stres küpü yaptılar beni

nerdesinnnn????????????

ya hormon testlerime baktım şimdi. nette araştırdığım kadarıyla iyi. tüplerim tıkalı galiba. öle düşünüyorum. inş hafif tıkalıdır da hsg ile açılır

bende katılıyorum sana, biz sıra beklemeyelim,bide öğretmeniz ya dersten kalmayalım öle istediğimiz saatte gidelim diye gittik
şimdi en az 2 saat dr bekliyoz,bi kere başladık diye değiştiremedik te

mercimeğin içi doludur inşallah

TSH 0,77
FSH 7,27
Lüteinleştiren hormon (LH) 6,04
Prolaktin 9,68
Progesteron 0,06
Estradiol 36
Beta-hCG < 1,20 NEGATİF

sizlede paylaşayım....

doludur artık merak etme

ya hormon testlerime baktım şimdi. nette araştırdığım kadarıyla iyi. tüplerim tıkalı galiba. öle düşünüyorum. inş hafif tıkalıdır da hsg ile açılır

:)düşünerek tedaviye geçtik artık:)))
benim prolaktinim sınırın üstünde,en son 44tü,üst sınır25 yada 29 öle bişeydi,
ama adetlerim düzenli diye dr artık bakmıcaz ona demişti
senin kaçmışki
bide hsg narkozsuz mu olucak

bende 3. gün yaptırdım. birde hsg narkossuz

hsg den korkma,biraz ağrı oluyo,adet ağrısı gibi,benim narkozlu olduğu halde biraz olmuştu,ama çok değil

biz çıkıyoz şimdi,dışarda iftar yapıp,ordan memlekete gidicez,
ağustosun sonunda gelicez
sana şimdiden geçmiş olsun canım,
inşallah azıcık yapışıktır,hsgde açılır,ondan sorada gelsin bebeler
kimbilir ben gelince güzel haberler verirsin belki:))
inşallahhhhh yarabbim

iyi bayramlar şimdiden

eee kızlar bayram geldi çattı şurda 1 hafta kaldı,artık bayramda her gören soracak daha bebiş yok mu diye,işin yoksa onlara laf yetiştir,,şimdiden eşimle bunu düşünmeye başladık,bu bayram artık millete laf yetiştirmekle geçirecezde,inşallah kurban bayramına kadar bebişimiz gelir de bizde hasretden kurtuluruz,millet de dedikodudan kurtulur...

darısı başımıza inşallah o zaman

68 ha. peki bi tane mi oluyor bi ayda

evet 1 tane oluyor

artık bunlara kafanıı yorma sen tadını çıkar hamileliğininn

bende 3. gün yaptırdım. birde hsg narkossuz

narkoz al bence ağrısı fena

iyi bayramlarrr

bunu bende düşünüyorum inankii

günaydın bugün kadir gecesi hepimizn kadir gecesi mübarek olsun bu gecede hepimiz rabbime dua edelim birbirmiz için hepimizn duaları kabul olsun hepimize sağlıklı hayırlı tatlı tatlı bebişler nasip etsin hayırlısıyla...

rahim filmimi çektirdim. okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinde.

ilaç ve kullanılan aletleri kendimiz alıyoruz. ilaç çok tutmadı. fakat medikalden aldıklarım pahalıydı. zorunlu olan parçalar 5 tl tuttu. zorunlu olmayan b alet vardı. fakat acısız olması için o gerekliymiş. acıyı göze alamadığımdan aldım. fakat 80 tl idi. bunu duyunca oo özelde yaptırsam daha iyiydi dedim. medikalcide öle düşünmeyin son teknoloji cihaz bu hastanede dedi. ne kadar doğru bilemiyorum.

neyse gergindim baya. eşim yanımdaydı önce o rahatlattı az. sonra çeken görevliyle konuşmaya çalıştım. gerginim dedim. o da sağolsun konuştu benle. acı kişiden kişiye göre değişiyor dedi. senden önceki bayanın tüpleri tıkalıydı acıdı dedi. vs.. işte.

ben ilaç vermelerinden değilde aletten korkuyordum. ama tam tersi oldu. alet yerleştirirken hiç acımadı. ilç verirkende önce hiç acımadı. sonra hafif bir sızı. sonunda ağrı oldu. adet ağrısı gibiydi benim iççin tam anlamıyla. ama benim adetin ilk günü çok ağrır. işlemin sonunda ağrıdı ve 5 dakika devam etti. aynı adet ağrısı gibi bacaklarımda ağrıdı. ama öle düşündüğüm kadar kötü değildi. çok basit bişi de değil tabiki ama dayanılmıcak bişi de değil.

1 banyo 4 gün ilişki yasak dedi. 5 günde antibiyotik kullanacakmışım enfeksiyon olmasın diye.

haa bu arada tüplerim açıkmış. gayet açık dedi. ve o an biraz üzüldüm açıksası. yani şöyle düşündüm ben hiç yumurta tedavisi görmedim. önce onu görüp ondan sonra mı hsg olmalıydı acaba diye.

neyse açık olmasına çok şükür tabi. ama ben kendimi tüplerim tıkalı ondan olmuyor ve hsg den sonra açılırda hamile kalırım diye inanadırdığım için biraz hayal kırıklığına uğradım galba. saçmalıyorum dimi :) geçen ay maydanoz süt buharı yapmıştım onun etkisi oldumu acaba.

birde ben bu hsg yi daha farklı sanıyordum. koca bi aletle içerden çekim yapcaklar sandım. çekim normal bir film gibi üstten oldu. çekim aleti yukarda yani. ilaç için vajinal muayene gibi oluyor ve ilaç veriliyor. o anda çekim yapıyor üstten.

canımı acutan şey ilaç oldu benim sadece. çok uzattım. :)

Allah razı olsun canım biraz geç oldu ama . Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah ..

toplamda sana nekadara geldi bu işlem :S neyse büyük geçmiş olsun canım, benim karın aağrısından ziyade sinirlerim çok bozulmuştu ağrıyıda çok büyütmüştüm ölüyorum falan canım biraz tatlıdırda rahim filminden sonra 6 ay içinde kendiliğinden gebelikler olabiliyomuş doktorun söylemiştir belki bana öle olmadı ama ama umarım sen hemen kalırsın önce yumurta tedavisi görseydim diye düşünme bu filmi eninde sonunda çektirecektin başlamadan çektirmen senin için daha iyi oldu hem genelde açık çıkarmış tüpler o içeriye verdikleri sıvı kanallarda tıkanıklık varsa açılması içinmiş, sen istersen bu aydan sonra bitkisel kürler uygulayabilirsin çörek otu bal tarçın sağlıklı yumurta oluşumunu sağlıyor mesela incir kürüde yumurtaların çatlamasına yardımcı oluyor hangi dönemlerde kullanacağını biliyosun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…