Allah razı olsun canım biraz geç oldu ama . Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah ..
toplamda sana nekadara geldi bu işlem :S neyse büyük geçmiş olsun canım, benim karın aağrısından ziyade sinirlerim çok bozulmuştu ağrıyıda çok büyütmüştüm ölüyorum falan canım biraz tatlıdırdarahim filminden sonra 6 ay içinde kendiliğinden gebelikler olabiliyomuş doktorun söylemiştir belki bana öle olmadı ama ama umarım sen hemen kalırsın önce yumurta tedavisi görseydim diye düşünme bu filmi eninde sonunda çektirecektin başlamadan çektirmen senin için daha iyi oldu hem genelde açık çıkarmış tüpler o içeriye verdikleri sıvı kanallarda tıkanıklık varsa açılması içinmiş, sen istersen bu aydan sonra bitkisel kürler uygulayabilirsin çörek otu bal tarçın sağlıklı yumurta oluşumunu sağlıyor mesela incir kürüde yumurtaların çatlamasına yardımcı oluyor hangi dönemlerde kullanacağını biliyosun ..
gitmesi gelmesi vs taş çatlasın 100 tuttu işte. o da taş hali. inş bakalım. gayet açık dedi tüpler. görcez ne zaman hamile kalcam. önemli değil ya. ne zman olursa olsun. hsg den önce eşime dedim ki çocuk yapmayalım burdan kaçalım :) yaş ve çevre baskısı olmasa çocuksuz rahatım aslında. başa çıkabilecek miyim çocukla bilmiyorum. hayırlısı diyorum sadece.
eşimin testi iyiydi önceden yaptırdığımızda. ama ona da dedim sende görün detaylı baksınlar. çift yönden incelenelim istiyorum. ona sadece sperm testi yapılmıştı. daha detaylı bakılsın. onların işlemleri daha kolay. kadınların ki zor
gitmesi gelmesi vs taş çatlasın 100 tuttu işte. o da taş hali. inş bakalım. gayet açık dedi tüpler. görcez ne zaman hamile kalcam. önemli değil ya. ne zman olursa olsun. hsg den önce eşime dedim ki çocuk yapmayalım burdan kaçalım :) yaş ve çevre baskısı olmasa çocuksuz rahatım aslında. başa çıkabilecek miyim çocukla bilmiyorum. hayırlısı diyorum sadece.
eşimin testi iyiydi önceden yaptırdığımızda. ama ona da dedim sende görün detaylı baksınlar. çift yönden incelenelim istiyorum. ona sadece sperm testi yapılmıştı. daha detaylı bakılsın. onların işlemleri daha kolay. kadınların ki zor
yarın bayram, bakalım kimler hangi sözler ve tavırlarla bize zehir edecekler bayramı. stres yapma gel de 1 haftadır bunu düşünüyorum..
:18:
Ben bayramı hasta geçirdim. çok kimseyi görmedim ama 2 kişi sordu gene dealıştım artık. :)
ah canım gecmiş olsun
cok salgın var bu ara
valla bazen hasta olup evde yatmak onca kişiyi görüp laf işitmekten iyi görünüyor insanın gözüne.
ama ona ragmen 2 kişi sordu demek püff kurtuluş yok desene..
bu ara yaz tatili ya kimse stres de değil sanırım
baksana kimsecik yok..
eee
hatunlar gelin yazıın bayram şekerlerini ne inciler döküldü gene ...
evt ya kimse yok. ii geliodu bu topic. ben hala bi tedaviye başlayamadım ya1,5 yıl oldu artık. önümüzdeki ay artık yumurta takibi ve klomen falan galiba onlara başlanacak üzülüyorum çünkü süreç uzun zaten ve ben halabi tedaviye başlayamadım. tabi bnim tembelliğim ve ihmalkarlığımdan kaynaklanıyor birz da. neyse hayırlısı. bu arada benim yeğen de geliyor. ailenin ilk torunu benden olsun isterdim ama kısmet değilmiş :) bu gidişle en son torun benden olur :)
inan artık hiç bi bebek haberine sevinemiyorum bile.
iyice sogudum cocuklardan bebeklerden de
ne garip.. dünyanın en tatlı şeyleri ama bize kısmet olmuyor..
kimin cocugu oluyo?
evet canım cok zorlu ve uzun bir süreç.. keşke tedavinin kesin sonuc vereceğini bilsek
benim 2 sene gecti tedaviye başlayalı ama ne fol var ne yumurta...
senin rahim sonucların iyi cıkmış galiba okudum gecen gün. tüpler filanda açık dimi?
inan artık hiç bi bebek haberine sevinemiyorum bile.
iyice sogudum cocuklardan bebeklerden de
ne garip.. dünyanın en tatlı şeyleri ama bize kısmet olmuyor..
kimin cocugu oluyo?
evet canım cok zorlu ve uzun bir süreç.. keşke tedavinin kesin sonuc vereceğini bilsek
benim 2 sene gecti tedaviye başlayalı ama ne fol var ne yumurta...
senin rahim sonucların iyi cıkmış galiba okudum gecen gün. tüpler filanda açık dimi?
öncelikle rabbim enkısa zamanda bebek nasip etsin inş stresin gerçekten öenmli olduğunu inannlardanım kendimden bahsedeyim belki bi umut ışığı olur.... 24yaşındayım 7yıllık evliiym 18yaşıma gireciğimiz zamanlarda eşimle evlendik çok mutlu evlilik ama birtürlü bebk olmadı eşim askere gittivs..hiç dr gitmediğim eşim askerden geldi birsüre yine gitmedik baktık olmuyo 3.5yıllık evliyken başladık gitmeye şükür ikimizdedeproblem çıkamdı yumurta takıpleri aşılamalar 2aşılama sonrasında baktım olmuyo tüpbebk okadar umutluydumki tutumayınca tambiyıkım2.tüpbebk yine hüsran resmen hayata küstüm etrafı zaten hiç saymıyorum bile soranlar neden diyenler 2.tüpbbeğimde 10yumurtadan sadece 3tane dolu çıktı 2.kalıte 2 tane bebk koymuşlardı yıkılmıştım bişey yoluna gitmiyodu gittikçe umuudm bitmişti sağolsun eşim hep destekçimdi ailem eşimin ailesi enufak bişey duymadım ama etraf deli oluyom kimseninde kalbini kıramıyodum tabi ramazan ayına geldiğimizde bayram sonu hatta ramazanda tekrar adt olduğumda üniversiteye gidip rapor çıkartıp 3.denicektim son bi hakkım vardı raporlu adetim geçikti hiçöenmsemedim çünkü hergeçtiğinde test yapmaktan negatif görmekten okadar yorulmuştumki tam 15.ci gün yaptım sonuç 2.çizgi olunca şok olduk anlatamam oanki duyguyu :)) oysaki ben kendimi okadar hazırlamıştımki çünkü yumurtalarım boş çıkıyodu oakdar ilaca rağman zor çatlıyo herşey kötü giderken bianda hiç ummudağım düşünmediğim bianda kaldım ve oay biz tam 7.yıla girmiştik hala inanmıyorum umuduğunuzu hiçyiitrmeyin nolur rabbim nezman ol derseozman oluyo 2AY BİTTİ ŞÜKÜR:n ve şuan çok rahat geçiyo şimdilik rabbime çok şükür rabbim sizede enhayırlı nezmansa ozamn nasip etsin inş ....
erkek kardeşimin. benden sonra evlenmişlerdi :) tüpler açık dedi çeken kişi. hafif tıkalı falan demedi. çok iyi çok açık dedi.
Hayırlısı olsun canım sende yegen sevenlerden olucaksın en azından bi süre oyalanırsın :)
yani sende sebepsiz oldun heralde:) ya nolcak bizim bu halimiz...
canım bende her tedavi oluşumda anernmin acıyarak bakması nolur yeter bırak iğneleri filan görünce kıyamıyodu bana bak görcen normla olcak deneme şu tüp bebkleri filan diyodu bende benimmi normal olcak ah anne ah nerde bende o şans filan diyodum etrafta herkes bişeyler anlatıyodu hiç dinlemiyodum bile ben habire dr araştırma cabasındaydım...hamıle olduğumu öğrediğimde aile hekimi bazı tahlıller verdi yaptırmamiçin sskya bi dr gönderdi tüpbbekelriimii aşılamamalarımı söylememmi tembih etmişti kullandığım ilaçlar açıısından ordaki dr okadar kızdıki buyaşta yapılırmı ALLAAH tecelli etmiş filan bende ama ymurta temeblli çıktı filan dedim acaba filan....dedihep aynı şeyleri duyuyoruz
umarım bir gün bizde senin gibi yazarız böyle :))) ama inan şuanda bu dediğime kendim bile inanmıyorum
sebepsiz olmktan korkuodum başımamı gelcek yoksa :) yeğen sevvmek iyi hoşta ilgi dağılacak. :) benim bebeğimi kimse sevmeyecek :) hem benim bebek güzelde olmaz. sevmez kimse sevmez. ilk olaydı belki :)
birde ben bu aralar hamile kalsam aramız çok yakın olcak. karışık olur ya :) gerçi bi hamile kalsam herşeyin çözümü olur da. ne zaman kalcam belli değil sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?