sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

gitmesi gelmesi vs taş çatlasın 100 tuttu işte. o da taş hali. inş bakalım. gayet açık dedi tüpler. görcez ne zaman hamile kalcam. önemli değil ya. ne zman olursa olsun. hsg den önce eşime dedim ki çocuk yapmayalım burdan kaçalım :) yaş ve çevre baskısı olmasa çocuksuz rahatım aslında. başa çıkabilecek miyim çocukla bilmiyorum. hayırlısı diyorum sadece.

eşimin testi iyiydi önceden yaptırdığımızda. ama ona da dedim sende görün detaylı baksınlar. çift yönden incelenelim istiyorum. ona sadece sperm testi yapılmıştı. daha detaylı bakılsın. onların işlemleri daha kolay. kadınların ki zor

yaş olayı hepimizde varr napalımm nasip böyleymiş, bizim elimizde olan bişey değil ki bunu yaşayan bitek te biz değiliz artık yavaş yavaş anlıyolardır heralde bu kadar zamandır neden çocuksuz olduğumuzu, benim korkumda bayram normal zamanda ayda yılda bi kere gördüğün insanlarla hep bi arada oluyosun kalabalıklarda herkese aynı şeyi anlatmak yoruyor beni..bakalım nasıl bi bayram olucak bizim, Allahım yardım etsin hepimize dayanıcak sabrı gücü versin inşallah..

geçmiş olsun canım halletmişsin film işinide, bende senin gibi düşünüyodum, tıkalıdır tüpler, ondan sonra olur diyodum:)
acı çekmemene sevindim,ben sölememiştim başta ama narkozdan ayıldıktan sonra benim çok ağrım olmuştu,acilde yatırıp iğne yaptılar,serum taktılar,benim adet ağrım çok az olur,onun kat kat fazlasıydı,hatta drum senin anlaşıldı sezeryan olucak normalde hiç dayanamazsın dedi,benim de canım tatlı heralde:)
sevindim ama sorun çıkmamasına,tıkalı olsa ameliyat oluyo ya,en azından için rahat olur bu konuda,
bende nete girmeye fırsatım oldu 2 dk baktım hemen buraya
şimdi çıkıyom bidaha ne zaman girerim kim bilir

ii bayramlar herkese:)

yarın bayram, bakalım kimler hangi sözler ve tavırlarla bize zehir edecekler bayramı. stres yapma gel de 1 haftadır bunu düşünüyorum..
:18:

üç defa tüp bebek uygulaması yaptırdım.strese falan girmedim.olumsuz sonuçlanınca da ümidimi yitirmedim.olacak diyorum.ama birşeyler yolu kapatıyor.kendimi tekrar edip duruyorum sanki.

yarın bayram, bakalım kimler hangi sözler ve tavırlarla bize zehir edecekler bayramı. stres yapma gel de 1 haftadır bunu düşünüyorum..
:18:

offff canım ya nihayet bu bayramıda atlattık sayılır,bebiş yüzünden bayramlardan nefret eder oldum,,,sinir küpü ettiler ya,bebek yokmu bebek yokmu,SANANEEEEEEEEE......eşim çok üzüldü,bayram burnumuzdan geldi,etrafımızdakilerin hepküçük çocuğu var,nsl imrendik,ben hiç baba olamayacak mıyım deyip duruyo,allah kurban bayramında inşallah bebişlerimizi nasip eder,o zaman sağır sultana bile duyurucam hamile olduğumu,hele o laf sokanların,gözüne sokacam karnımı.....

stresçiler ne oldu nerdesiniz. kuytu köşelerde stres mi yapıyorsunuz????????????

selam millet..,,bende cok korkuyodum bayramda edilecek laflardan ama ilk kez hiç kimse bişi sormadı
yupppiii asüper gecti cok eglendik bide sünnet eglencesi vardı kurtlarımı döktümde sdöktüm,yani insan olan anlar
bebek düşündügümüzü ama olmadıgını sormaya ne gerek var,oh böyle iyimiş yaa

bazı arkadaşlara sormuşlar demek offf cok kötü o yaşadıgım zamanları unutamam.. .allah yardımcımız olsun kızlARÇÇ,,,GERİdönüşümkutusununda dediği gibi ben aslında bebeksizde cok mutluyum ,mutsuz yapan iinsanlar ve sacma salak soruları..,,

hepinizi özledim ya pazartesi görüşüz inşallahh...,,

Ben bayramı hasta geçirdim. çok kimseyi görmedim ama 2 kişi sordu gene de alıştım artık. :)

Ben bayramı hasta geçirdim. çok kimseyi görmedim ama 2 kişi sordu gene de alıştım artık. :)

ah canım gecmiş olsun
cok salgın var bu ara

valla bazen hasta olup evde yatmak onca kişiyi görüp laf işitmekten iyi görünüyor insanın gözüne.
ama ona ragmen 2 kişi sordu demek püff kurtuluş yok desene..

bu ara yaz tatili ya kimse stres de değil sanırım
baksana kimsecik yok..

eee
hatunlar gelin yazıın bayram şekerlerini ne inciler döküldü gene ...

evt ya kimse yok. ii geliodu bu topic. ben hala bi tedaviye başlayamadım ya 1,5 yıl oldu artık. önümüzdeki ay artık yumurta takibi ve klomen falan galiba onlara başlanacak üzülüyorum çünkü süreç uzun zaten ve ben halabi tedaviye başlayamadım. tabi bnim tembelliğim ve ihmalkarlığımdan kaynaklanıyor birz da. neyse hayırlısı. bu arada benim yeğen de geliyor. ailenin ilk torunu benden olsun isterdim ama kısmet değilmiş :) bu gidişle en son torun benden olur :)

inan artık hiç bi bebek haberine sevinemiyorum bile.
iyice sogudum cocuklardan bebeklerden de
ne garip.. dünyanın en tatlı şeyleri ama bize kısmet olmuyor..
kimin cocugu oluyo?

evet canım cok zorlu ve uzun bir süreç.. keşke tedavinin kesin sonuc vereceğini bilsek
benim 2 sene gecti tedaviye başlayalı ama ne fol var ne yumurta...

senin rahim sonucların iyi cıkmış galiba okudum gecen gün. tüpler filanda açık dimi?

bayram allaha şükür kötü geçmedi. sadece eşimin akrabalarından bir yeni glin var onunla konuştuk. kız hamile ilk 8 ay istememiş kızı kısır ilan etmişler mecbur kaldım yapmaya istemiyordum bir süre daha dedi. ama tavrı rahatsız edici değildi. ama her ziyarete giderken yaşadığım gerginlik kötüydü..

erkek kardeşimin. benden sonra evlenmişlerdi :) tüpler açık dedi çeken kişi. hafif tıkalı falan demedi. çok iyi çok açık dedi.

öncelikle rabbim enkısa zamanda bebek nasip etsin inş stresin gerçekten öenmli olduğunu inannlardanım kendimden bahsedeyim belki bi umut ışığı olur.... 24yaşındayım 7yıllık evliiym 18yaşıma gireciğimiz zamanlarda eşimle evlendik çok mutlu evlilik ama birtürlü bebk olmadı eşim askere gittivs..hiç dr gitmediğim eşim askerden geldi birsüre yine gitmedik baktık olmuyo 3.5yıllık evliyken başladık gitmeye şükür ikimizdedeproblem çıkamdı yumurta takıpleri aşılamalar 2aşılama sonrasında baktım olmuyo tüpbebk okadar umutluydumki tutumayınca tambiyıkım 2.tüpbebk yine hüsran resmen hayata küstüm etrafı zaten hiç saymıyorum bile soranlar neden diyenler 2.tüpbbeğimde 10yumurtadan sadece 3tane dolu çıktı 2.kalıte 2 tane bebk koymuşlardı yıkılmıştım bişey yoluna gitmiyodu gittikçe umuudm bitmişti sağolsun eşim hep destekçimdi ailem eşimin ailesi enufak bişey duymadım ama etraf deli oluyom kimseninde kalbini kıramıyodum tabi ramazan ayına geldiğimizde bayram sonu hatta ramazanda tekrar adt olduğumda üniversiteye gidip rapor çıkartıp 3.denicektim son bi hakkım vardı raporlu adetim geçikti hiçöenmsemedim çünkü hergeçtiğinde test yapmaktan negatif görmekten okadar yorulmuştumki tam 15.ci gün yaptım sonuç 2.çizgi olunca şok olduk anlatamam oanki duyguyu :)) oysaki ben kendimi okadar hazırlamıştımki çünkü yumurtalarım boş çıkıyodu oakdar ilaca rağman zor çatlıyo herşey kötü giderken bianda hiç ummudağım düşünmediğim bianda kaldım ve oay biz tam 7.yıla girmiştik hala inanmıyorum umuduğunuzu hiçyiitrmeyin nolur rabbim nezman ol derseozman oluyo 2AY BİTTİ ŞÜKÜR:n ve şuan çok rahat geçiyo şimdilik rabbime çok şükür rabbim sizede enhayırlı nezmansa ozamn nasip etsin inş ....

hep aynı şeyleri duyuyoruz
umarım bir gün bizde senin gibi yazarız böyle :))) ama inan şuanda bu dediğime kendim bile inanmıyorum

erkek kardeşimin. benden sonra evlenmişlerdi :) tüpler açık dedi çeken kişi. hafif tıkalı falan demedi. çok iyi çok açık dedi.

Hayırlısı olsun canım sende yegen sevenlerden olucaksın en azından bi süre oyalanırsın :)

yani sende sebepsiz oldun heralde:) ya nolcak bizim bu halimiz...

Hayırlısı olsun canım sende yegen sevenlerden olucaksın en azından bi süre oyalanırsın :)

yani sende sebepsiz oldun heralde:) ya nolcak bizim bu halimiz...

sebepsiz olmktan korkuodum başımamı gelcek yoksa :) yeğen sevvmek iyi hoşta ilgi dağılacak. :) benim bebeğimi kimse sevmeyecek :) hem benim bebek güzelde olmaz. sevmez kimse sevmez. ilk olaydı belki :)

birde ben bu aralar hamile kalsam aramız çok yakın olcak. karışık olur ya :) gerçi bi hamile kalsam herşeyin çözümü olur da. ne zaman kalcam belli değil sonuçta

hep aynı şeyleri duyuyoruz
umarım bir gün bizde senin gibi yazarız böyle :))) ama inan şuanda bu dediğime kendim bile inanmıyorum
canım bende her tedavi oluşumda anernmin acıyarak bakması nolur yeter bırak iğneleri filan görünce kıyamıyodu bana bak görcen normla olcak deneme şu tüp bebkleri filan diyodu bende benimmi normal olcak ah anne ah nerde bende o şans filan diyodum etrafta herkes bişeyler anlatıyodu hiç dinlemiyodum bile ben habire dr araştırma cabasındaydım...hamıle olduğumu öğrediğimde aile hekimi bazı tahlıller verdi yaptırmamiçin sskya bi dr gönderdi tüpbbekelriimii aşılamamalarımı söylememmi tembih etmişti kullandığım ilaçlar açıısından ordaki dr okadar kızdıki buyaşta yapılırmı ALLAAH tecelli etmiş filan bende ama ymurta temeblli çıktı filan dedim acaba filan....dedi

Allah senin iyiliğini versin emi:))
belli olmaz canım bebeklerin güzelliği çirkinliği ne anneye ne babaya bakıyo Allah vergisi..
hem inşallah olursa ikisi kardeş gibi büyürler neden olmasın

ee sen şimdi ne zaman gidiyosun klomene başlamaya
onunlada hemen cok hamile kalan var
hoş bana bişi yaramadı ama ..
hem yumurta tembelliği diyo doktor tedavi oluyorum yumurta oluyo catlıyo gene olmuyo
cok ilginc değil mi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…