sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

olsun ya bir kerede ödev gibi yapalım belki tutar :)herşeyden ümit edyoruz bakalım inşallah sen ben ve tüm isteyenler en yakın zamnda hamile kalırz :)aslında benm sağlık sorunum olmasaydı belki bu kadar acele etmezdim ama sağlık sorunm var oyüzden hep geç kalmaktan korktum iyikide gitmişim hastaneye en azından sorunuma çare aryorum elimden geleni yapıyorum zor ama ya bu süreç çok zor

27 yaşındayım 2 yıllık evliyim karşılar mı devlet çatlatma iğnesini ????

bildiğim kadarıyla karşılıyo canım aşılamanıda devlet karşılıyo sanırım sen hsg çektirdinmi?

yok ama şükür gün alabildim :))) haftaya çarşamba. dua edin. antibiyotik olayını kardiyologa sordum. kadındoğumcuya sor dedi. oda size sormamı söyledi dedim. ii kullanabilirsin dedi. bende dedim ki antibiyotik vermedi zaten kullanmam gerekli mi dedim. tamam kullan dedi. çok saçma bi muhabbet oldu

pazartesi eko için kardiyolojiye gideceğim. o ara söyleyeyimde antibiyotikde yazsın.

devlet mi özelmiydi. özelde de yazsa karşılıyor mu acaba.. ben hsg den sonra özele mi gitsem devlete mi bilemedim

devlet mi özelmiydi. özelde de yazsa karşılıyor mu acaba.. ben hsg den sonra özele mi gitsem devlete mi bilemedim

devlet hastanesine gidyorum ben tamm devlet biraz işlemleri uzatyo ama özelde çok pahalı bence acele etme ilk devlette tedavine devam et sonuç alamazsan özele gidersin ben öyle düşünyorum sonuç alamazsam özele gitmeyi düşünyorum sanırım sendede pko vardı dmi pkoda aşılama yöntemiyle hamile kalma olasılığı yüksek oyüzdn bence ilk devlette dene derim eğer maddi durumun iyiyse iyi bir doktor bulabilirsin kendne tabi o ayrı bir konu

amin canım inşallah bu mübarek günleri iyi değerlendirelim..

27 yaşındayım 2 yıllık evliyim karşılar mı devlet çatlatma iğnesini ????

hayır canım çatlatma iğnesini karşılamıyor bende ssk lıyım 2 kez aldım bu iğneden para ödeyerek.

bayramlarda ailemle olmak benim içinde çok önemlidir,
bizim aileler yakın 15-20 dk ara ama evlendiğimizden beri eşimin ailesinde kalıyoz bayram akşamı,
onlar geç kalkıyo, öğlene kadar kahvaltı sıkılıyom walla
bizde ama bayram namazından sora kahvaltıya oturuyoduk,
bide rahmetli babannem ve dedem,annem babam 3 kardeş ,
7 kişi
şimdi herkez evlendi, bi annem babam kaldı,
bende yanlarında olmak istiyorum ama(
eşim dio bi senin ailende kalalım,bi benimkinde dio
annem istemiyo bizimde:)
canım benim anlıyorum seni
biz bugün dr gittil
yolculuğa izin verdi çok şükür
gitme deseydi bende kötü olucaktım,bide bizim burda kimsemiz yok,arkadaşlar sadece

dualrımız seninle canım, inşallah rahat geçer, sonuçta ii çıkar inşallah..

bende tam tersini düşünüorum. önce özele gideyim olmazsa devlet diye. çünkü aşılama ve tüp daha pahalı. onları karşılayamam. aslında şu anda muayene ücreti bile benim için çok fazla ama devlette çok hijyenik olmaz diye gitmek istemiorum. bana yakın doktor sadi konuk hastanesinin kadın doğumu çok temiz değil sanki. diğerlerine de gidemem.

chosy stres topunu gördün mü. nasıldı

ya benm maddi durumum iyi olsaydı belki bende ilk baştan özeli tercih ederdim ama özel hastnenin muayne ücretini bile karşılayamam malesef oyüzden devlet hastanesini tercih ettim benm gittiğim hastane çok temiz memnunm aslında sadece 9 aydır hiç bir şey uygulanmadığı için bende şikayetçiyim ama yapabilceğim bişey yok yapılması gerekyoki o testleri yaptılar neyse geç olsunda güç olmasın :)))

hANGİ hastane. kaç aydır ollmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…