şimdi anladım canım :) öle tabii benim yaşım 27 bekarken 30 olmadan evlenmek yok derdim 25 yaşında evlendim, evlendikten sorna hemen çocuk olmaz biraz otursun evliliğim dedim, derken bu noktalara kadar geldik, hayat nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz o yüzden plansız yaşamak lazım bu konuda herşeyi oluruna bırakmak lazım, evet canım iğneden 36 ve 72 saat sonra 2 kere yanlış hatırlamıyosam eğer. biraz ev ödevi gibi oluyor ama yapıcak bişey yok :))
tatlım ssklıyım ama devletin ilaçları karşılaması için en az 23 yaşında yada 5 yıllık evli olmam gerekyo oyüzden ücretli oluyomuş ilişki saatinidemi belirliyolar çok sitresli bişey ya :)ne zormuş bebek sahibi olmak millet bir kerede nasıl hamile kalıyo gerçekten hiç anlamıyorum :)
27 yaşındayım 2 yıllık evliyim karşılar mı devlet çatlatma iğnesini ????
bildiğim kadarıyla karşılıyo canım aşılamanıda devlet karşılıyo sanırım sen hsg çektirdinmi?
bildiğim kadarıyla karşılıyo canım aşılamanıda devlet karşılıyo sanırım sen hsg çektirdinmi?
beş yıllık evli değilim ama. yaş yeterlli mi??
yaş yeterli bildiğim kadarıyla çünkü dün bana doktor yaşın kaç dedi 21 dedim kaç yıllık evlisn dedi 2 dedim ozamn ücretli olacak yaşta evlilkte tutmyo dediler tabi kesin bişeyde söyleyemm canm söyleneni söylüyorum
devlet mi özelmiydi. özelde de yazsa karşılıyor mu acaba.. ben hsg den sonra özele mi gitsem devlete mi bilemedim
olsun ya bir kerede ödev gibi yapalım belki tutar :)herşeyden ümit edyoruz bakalım inşallah sen ben ve tüm isteyenler en yakın zamnda hamile kalırz :)aslında benm sağlık sorunum olmasaydı belki bu kadar acele etmezdim ama sağlık sorunm var oyüzden hep geç kalmaktan korktum iyikide gitmişim hastaneye en azından sorunuma çare aryorum elimden geleni yapıyorum zor ama ya bu süreç çok zor
27 yaşındayım 2 yıllık evliyim karşılar mı devlet çatlatma iğnesini ????
gerçekten diyebilicekmiyim bilmiyorum caanım ben böyle umutsuzluğa kapıldığım zaman kendime çok kızıyorum ama bayram yaklaşıyor ailem uzakta onlardan ayrı bi bayram geçiricem onun stresi herkes üstüme gelicek bebek bebek diye onun stresiRabbim yardım etsin bu hafta boğuluyorum resmen oruçta tutuyorum nefesim kesiliyor bazen düşünmekten bayramda burda olmak istemiyorum herkesten uzakta olmak istiyorum kimseyi görmek istemiyorum
yok ama şükür gün alabildim :))) haftaya çarşamba. dua edin. antibiyotik olayını kardiyologa sordum. kadındoğumcuya sor dedi. oda size sormamı söyledi dedim. ii kullanabilirsin dedi. bende dedim ki antibiyotik vermedi zaten kullanmam gerekli mi dedim. tamam kullan dedi. çok saçma bi muhabbet oldu
pazartesi eko için kardiyolojiye gideceğim. o ara söyleyeyimde antibiyotikde yazsın.
devlet hastanesine gidyorum ben tamm devlet biraz işlemleri uzatyo ama özelde çok pahalı bence acele etme ilk devlette tedavine devam et sonuç alamazsan özele gidersin ben öyle düşünyorum sonuç alamazsam özele gitmeyi düşünyorum sanırım sendede pko vardı dmi pkoda aşılama yöntemiyle hamile kalma olasılığı yüksek oyüzdn bence ilk devlette dene derim eğer maddi durumun iyiyse iyi bir doktor bulabilirsin kendne tabi o ayrı bir konu
amin canım inşallah bu mübarek günleri iyi değerlendirelim..
hayır canım çatlatma iğnesini karşılamıyor bende ssk lıyım 2 kez aldım bu iğneden para ödeyerek.
bende tam tersini düşünüorum. önce özele gideyim olmazsa devlet diye. çünkü aşılama ve tüp daha pahalı. onları karşılayamam. aslında şu anda muayene ücreti bile benim için çok fazla ama devlette çok hijyenik olmaz diye gitmek istemiorum. bana yakın doktor sadi konuk hastanesinin kadın doğumu çok temiz değil sanki. diğerlerine de gidemem.
ya benm maddi durumum iyi olsaydı belki bende ilk baştan özeli tercih ederdim ama özel hastnenin muayne ücretini bile karşılayamam malesef oyüzden devlet hastanesini tercih ettim benm gittiğim hastane çok temiz memnunm aslında sadece 9 aydır hiç bir şey uygulanmadığı için bende şikayetçiyim ama yapabilceğim bişey yok yapılması gerekyoki o testleri yaptılar neyse geç olsunda güç olmasın :)))
chosy stres topunu gördün mü. nasıldı
chosy stres topunu gördün mü. nasıldı
gördüm galiba hayal meyal
minicik bişe beyaa, bende bişe sandiydim
acaba o da beni görmüşmüdür
hANGİ hastane. kaç aydır ollmuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?