sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

ya nedense içimdeki bi his klomenle falan da olmayacak ve ileri aşamalara geçcem diyor. aşılama yada tüpü karşılamam mümkün değil. devlet te yaptıracağım o nedenle. şimdi özelde klomen falan ona başlasam eminim devlettekiler bunu kabul etmicektir. bir daha başa dönmek istemiorum. o yüzden devlete gitcem.

Son düzenleyen: Moderatör:
moralim bozuldu gene. az araştırma falan yaptım. bu duphaston mu ne öle bi ilaç var.

ben iki doktora gittiğimde (o zaman 8 aydır olmuyordu) bu hapı vermişti bana. ben salak gibi kullanmadım. bu ilaç da kısırlık tedavisinde kullanılıomuş sanırım.

çok bilinçli olmayıp ve vaktinde doktora gitmediğim için ve süreci uzattığım için kendime çok kızıyorum şu an. bu aralar morall sıfır, stres tavan

ben de kullanmadım hiç o ilacı
aslında bazen bende başka bi dr yada hastane denemediğim için kızıyorum kendime
ben 2 defa hormon ilacı kullandım birinde 2 ay birinde 3 ay
ikisinden sora da 3 ay bekleme süreci vardı
baya vakit kaybetmiş oldum
birinden duymuştum hem benim kullandığım hormon ilacını kullanıp hemde klomen kullanmış
2.ayda hamile kalmış
belki diyorum bende gitseydim başka bi dra daha farklı olurdu
devlete git bencede,
istanbulda öle deildir ama benim gittiğim özel hastane aynı devlet gibi
randevu alıyosun ama aldığn saatten 2-3 saat sora girebiliyosun içeri
dar bir koridor,acaip dolu vs

pazartesi özelden de randevu aldım. birde o doktorun görüşünü alayım. ama devlette de devam etmem şart. senn gebelik nasıl gidiyor. kaç haftalık oldu şimdi

pazartesi özelden de randevu aldım. birde o doktorun görüşünü alayım. ama devlette de devam etmem şart. senn gebelik nasıl gidiyor. kaç haftalık oldu şimdi

10+3 olmuş
yok gibi kıs
sabah kalkınca hatırlamak zorunda kalıyom walla
bazen bulantı,halsizlik vs oluyo ama, maşallah öle çok kötü değil

10+3 olmuş
yok gibi kıs
sabah kalkınca hatırlamak zorunda kalıyom walla
bazen bulantı,halsizlik vs oluyo ama, maşallah öle çok kötü değil

oncelıkle hayırlı olsun demek ıstıyorum ınsallah saglıkla bebegınızı kucagına alırsın
actıgın baslık cok ılgımı cektı ve dun bastan sona okudum gercekten aynı seylerı hıssettıgımı dusundum
benımde 6 ay once bır dusugum oldu ve su sıralar tekrar hamıle kalmak ıstıyorum stres yapıyorum tabıkı bu ınsanın elınde olan bırsey deıl bırde dıs faktorler var bır baskası ıle ılgılı bıle olsa bebek konusunun acılması bıle benı cok etkılıyor.
hamıle kalmadan once uc ay klomen kullandım yumurtalar tam gelısemıyor demıstı doktor sımdı ıse kendımı psıkolojık olarak bıraz toparlayıp doktora gıtmek ıstıyorum ılac kullanmıyorum ve bende ıyı bır doktor arayısı ıcındeyım boyle durumlar ıcın tavsıye edebeılcegınız doktor varsa cok sevınırım hamılelık oncesı hıc bır tahlıl yapılmadı sımdı burdan okuduklarıma gore bazı doktorlar bırcok tahlıl ıstemıs acıkcası nerden baslacagımı bılemıyorum kafam cok karısık lutfen bu konuda yardımcı olun

hangi ildesin. ????

teşekkür ederim, Allah seninde gönlüne göre versin,darısı başına
ben evlenmeden önce adet gecikmem olmuştu
tesadüfen şimdiki drumdan randevu almıştım,o zaman öğrendim prolaktinimin yüksek olduğu
ve o zamandan beri hiç başka dra gitmedim
benim bulunduğum ilde başka drlar var herkesin tavsiye ettiği
benim drum da duyulmuş biri ama iyi diyenlerde var kötü diyenlerde
o yüzden hiç bilmiyorum nası bi dra gitmelisin,kim olur
ama cebinede gönlüne de uygun dr bence senin için en iyisidir diye düşünüyorum

bılmıyorum su an karar veremedım acıkcası bıraz beklemeyı ve kendı halıne bırakmayı da dusunuyorum cunku doktor ve takıp yapılması da ayrı bır stres ınsallh bulrum bende uygun bırını
Allah hepımızın gonlune gore versın bu durum cok zormus sadece dua etmelıyız belkı de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…