bılmıyorum su an karar veremedım acıkcası bıraz beklemeyı ve kendı halıne bırakmayı da dusunuyorum cunku doktor ve takıp yapılması da ayrı bır stres ınsallh bulrum bende uygun bırını
Allah hepımızın gonlune gore versın bu durum cok zormus sadece dua etmelıyız belkı de
istanbuldayım ben
kızlar merhabalarr :)) nasılsınızz görüşmeyeli, uzun süredir giremedim işler güçler izinlerimi kullandım derken ... 17 eylülde aşılama oldum bugün 4. günüm umarım güzel haberler alırım dualarınızı bekliyorum .. açıkcası biraz canım yandı işlem sırasında chosy senin nasıl oldu bilmyorum ama müthiş bi karın ağrısı girdi zor durdum bikaç gün süren kanamam oldu sonrasında ama çok az ve koyu.. progestan diye bi hap verdi şimdilik onu kullanıyorum (folicasid dışında) bende durumlar böyle kızlar sizlerde değişiklik varmı bakalım ???????
hayırlı olsun canım,inşallah bekletmeden gelir bebişin
bende acı olmadı,hafif bi ağrı oldu ama çok hafif
ama o katater mi ne açıyolarla rahim ağzını onu takınca bi yanma oldu
o da kısa sürdü
kanamam hiç olmamıştı benim ama dr olabilir demişti
bende 2.günden itibaren progestan kullanmaya başlamıştım
bide bize isterseniz ağrın filan olmazsa,ertesi günde birliktelik önerdi
bizde boş geçmedik
inşallah tutunur bebiş:)
kaç yumurta oldu,ilaçla mı iğneylemi??
inşallah canım ya bundan sonrası beklemek ..
evet o aleti takarken de acıdı sonra bişeyi göremediler neyi bilmiyorum aleti çıkarıp tekrar taktılar sanırım önce bi sıvı veriyolar :S ondan sonra bi karın ağrım oldu ..
kanamam o anda epey oldu benim yarım saat kadar yattım hemen tampon koydular
bi kaç günde devam etti ama önemsenmeyecek kadar az..
3 gün ilişki olmasın dedi bize dr.:Sbizde dinledik doktor amcamızı :)
önce 5 gün günde bi tane klomen kullandım canım cuma akşamı da 11 de çatlatma iğnemi vurdum kendim vurdum bu arada:)
pazartesi sabah 11 de de aşılamam yapıldı..
bi hortum sokuyolar onun içine akıtıyolar spermleri diye biliyorum ben,yani benimki böle olmuştu,ayrıca bi sıvı yoktu bende,hatta orda yattığım süre boyunca o hortum kaldı orda:)
benimki uzun zannediyodum ben seninki daha uzun olmuş iğneden çatlatmaya 60 saatmi,ben burda hep 36 saat diye okudum başkalarını
benimde salı akşam 20de iğne,perşembe 14de aşılama olmuştu 42 saat
sen nası yaptın kıs iğneyi,:)) bide aşılamayı nerde yaptırdın
herşey bi yana inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın:))
valla canım bende önce temizliyolar rahmin içini diye duymuştum :) yanılıyoda olabilirim..
ay pardon ya cuma yazmışım cumartesi akşamı vurdum doğru söylüyosun normali 36 saat sonra ..
ucu küçücük bi iğne zaten ya hiç zor olmadı göbeğimden vurdum hiçte canım yanmadı kii tatlıdırr yani :)
aşılamamı adatıp ta sadık bey yaptı..
toplam 500 tl ödedim 250 si hastaneye 250 si doktoraymış aman umrumda değil olsunda:)
inşallah canım bu mücadelenin sonucu müjdeli haberdir ..
inşallah müjdelidir,inşallahh
12.günmü yaptırcan kan testini
doktor bi haftalık bi gecikmenin arkasından gel dedi..hiç kan vermeyi düşünmüyorum regl ime kadar beklicem tabi dayanabilirsem :)
Allah sabır versin bekleme zamanında o zaman ama sonu güzel olur inşallah:)
inşaALLAH canım hamilenin duası kabul olur derler dua et benim için bende senin gibi güzel haberler alayım .. :)
ettim kıs ediyom,hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
kendini yorma he
dr bana ağır tempo yok demişti,sende öle ev filan temizlemeye kalkma sakın
3 gün izinliydim perşembe iş başı yaptım ama yattın dinlendinmi dersen hayırr tabikii temizlik yaptım hep
bizim doktorlarda var bişey hee bana rutin hayatına devam dedi :26:
bana istanbulda avcılar medicana da yavuz aydını tavsiye ettiler. ben bi kere gidebildim sadece. gidenler memnun. iyi doktor diorlar. maddi durumdan dolayı ben devlette tedavi mi yaptırcam.. gene de arada bi kez olsun ona gitmeyi düşünüorum. doğru tedavi uygulanıyor mu diye fikir almak için. yakınsan sende ona git istersen
kızlar merhabalarr :)) nasılsınızz görüşmeyeli, uzun süredir giremedim işler güçler izinlerimi kullandım derken ... 17 eylülde aşılama oldum bugün 4. günüm umarım güzel haberler alırım dualarınızı bekliyorum .. açıkcası biraz canım yandı işlem sırasında chosy senin nasıl oldu bilmyorum ama müthiş bi karın ağrısı girdi zor durdum bikaç gün süren kanamam oldu sonrasında ama çok az ve koyu.. progestan diye bi hap verdi şimdilik onu kullanıyorum (folicasid dışında) bende durumlar böyle kızlar sizlerde değişiklik varmı bakalım ???????
nbr stresçiler,
öncelikle hafta sonu ufak bi stres yaşadım. teyzemin gelini evlendiği ay hamile kaldı. anneme ha bire soruyor sende torun yokmu diye. dooktora gitsinler falan dio. sanki ona çocuk düşünüom dedim. neyse hafta sonu gene annem onla konuştu. kaç yııl oldu evleneli demiş. ondan sorun demiş gene artık doktora gitsinler. sanki evliliğin başından beri çocuk düşünüoz. insanı strese sokuolar. anneme düşünmüolar de diorum. o da doğrucu davut diyemem dio.
neyse o ufak stresti. bugün işte o kadar strsliydim ki. hamile olsam bile düşmüştür yani. karnıma ağrılar girdi o derece. gelde strese girmeden bebek yap şimdi. nasıl olcak ki.
kıs bugün bende stresliyim,sinirli geldim okula,sora hımbıl bi çocuk ayağıma bi bastı 1 saat oldu tırnağım sızlıyo hala. tabi benim stres o acıyla fıss diye söndü.
ben anlamıyom zaten evlendiği ay hamile kalabilenleri,gözümde çok ayrı yerleri var:))bravo diyorum onlara:)
senin bugünkü stresin niye,hele bi anlat bakalım??
iş durumları. öğrencilerin sınıfları falan ayarlanıyor ve bende bu durumlarda stres tavan yapıo. bugünde stresden karnım ağrıdı ya. önümüzdeki ayda olmaz benim çocuk ya bu stresle. müdüre şakayla karışık dedim sizi mahkemeye vercem sizin yüzünüzden çocuğum olmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?