bu ilk haftalar öle oluyo demi,bende kış gelsin artık die dua ediyorum,bizde de bi gürültü,bi hengame,kafa filan kalmıyo eve gelince
ya benim ki meb değil. o yüzden daha zor karışık. çok detay veremicem de çok stresliyim.
yoo biliyorum da,öğrenciler de yeni gelmedi mi ondan dedim
hatırlıyor musun. şaşırdım. ben hemen herşeyi unuttuğum için sende unutmuş olabilirsin diye. evet bu hafta sınıflar oluşturulmaya çalışılıor. ondan çok karışık ve stresli. ya benim yapım çok stresli zaten. hemen stres oluyorum.
bende de hafıza ii değilde o kalmış aklımda:)
şu 2 el eşya konusu kapandı sanırım demi,gördüm orda sende katılmışsın tartışmaya
bende öleyim walla sonuna gelince yazarım dedim okurken,daha 2 sayfa kala kapandı sanırım:))
bana biraz sinirli bir yapın varmış gibi geliyo,bu gülücükleri filan az kullanıyo galiba ondan sanırımordaydım evet. bazen damarıma basılıyor yazıyorum. genelde tartışmayı sevmem aslında. insanlar tartışmayı bilmior çünkü. boş boş laf yarıştırmaya gerek görmem genelde de arada böle giriyorum bende tartışmaya. aslında sırf gebelik topiğinde dursam daha iyi.
bana biraz sinirli bir yapın varmış gibi geliyo,bu gülücükleri filan az kullanıyo galiba ondan sanırım
bu son yazdığın cümleyi de kaşlarını çatmış da yazmış gibi düşünüyorum ben:))
kızmadın demi
yok kız :) sinirlilik değilde tembellik hakim bende. dediğin gibi eriniyorum gülücük vs koymaya. harfleri bile yutuyorum çoğunlukla :) yazmak zor geliyor. sen yorum yapmışmıydıın o konuya. ben görmedim galiba seni
yok okuyodum işte 18.sayfaya bastım açıldı, en son 19daydı okumam bitince yazıcaktım
arada koy kız gülücük filan bişe,korkutma beni:))
yok okuyodum işte 18.sayfaya bastım açıldı, en son 19daydı okumam bitince yazıcaktım
arada koy kız gülücük filan bişe,korkutma beni:))
diyorum yazmak yerine diom diyen birinden gülücük mü beklion sen
ya bende de ayırdığım kıyafetler var evde beklio. nereye vereyim diye düşünüorum. tam bende yazcaktım ben veririm diye. bende para istemicektim çünkü değeri az şeyler onun tahsilatıyla uğraşamam zaten. ondan sonra biri dan diye atıldı. ortalık karıştı. bende sinir oldum öle yapmasına bende yazdım bişiler :)
ya sen bi parantez koy ben anlarım,öle şeytan meytan yapma napıyon beya,korkutma diom ben:))
şaka olsun diye yaptım onu. korkma. ay sen beni görsen halime acırsınkorkmazsın yani. değişik bi tipim var. nasıl desem acıların çocuğu gibi, masum ve mahsun
üzülünce kaşların ortası mı kalkıyo yukarı,küçük emrah geldi aklıma:)))
kaşım kalkmıo da saf bi tipim var. gerçi ben cidden çok saftım. uzun zaman insanların yalan söyleyebileceğine inanmazdım. aklım olmazdı. sonradan uyanıkgillerden oldum :) eski saflardanım
bende ne zaman oldu bilmiyom ama bi ara ani bi dönüşle şüpheci oldum,doğru düzgün hiç bişe hemen inanamıyom walla
eskiden herhese güvenirdim
insan büyüdükçe öle oluyor işte. eskiden çok iyi niyetliydim. şimdi aynen bende şüpheci oldum. ama olmak için sebeplerim vardı. kimseye güvenilmiyor ki.
kimiside çok atıyo ama demi,benim çevremde war öle bazı insanlar,bariz mi atıyolar,benmi şüpheciyim öle geliyo bilmiyorum
bizim okuldaki öğrt leri görsen püff
mangalda kül kalmıyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?